Uppdatering från jobbet

God morgon!

 

 

Allt bra med er?!



Idag efter jobbet blir det att åka till Malmköping och gå på Malma-marknaden. Det är en gång om året sista helgen i juli. Så det kommer bli skoj, kanske man stöter på gamla bekanta där också. :) Hoppas bara att tiden går fort fram nu..

 

Uppdaterar när jag kommer hem<3




Love it!





Har precis kommit upp från ett härligt varmt bad med älsklingen. Nu blir det massage ME LIKE<3

Hörs imorgon!


Fredag:

Åh vad jag är klantig. Hade precis skrivit klart mitt inlägg som jag skulle publicera så klickade jag bort det.
Aja nu orkar jag inte skriva om allt jag hade skrivit så vi får ta det kort nu.

Har precis kommit hem från en vecka huspassning. Som tack fick jag en limpa cigg :) Blev jätte glad, för det behövdes verkligen.
Och kan säga på samma gång att det behövs verkligen en stor städning i mitt rum nu ser jag. Men orkar jag verkligen? .. Kanske får se, men lite ytlig städning måste jag nog allt ta mej min ork till. :p Känner att jag är helt jävla slut i kroppen, efter en hel veckas tid arbete. Har knappt fått sovit ut så jag är ganska så seg och trött. Så det blir nog ett hemma spa idag med ;)

Men nu måste jag sätt lite fart på mitt rum. Hörs om en stund<3

 

 






Ompyssling


Nu när jag kom hem från jobbet så kände jag att jag verkligen inte göra något. knappt lyfta min arm. Då är det illa. Är helt slut i kroppen och känner att idag blir det nog bara vara liksom. En varm dusch och hemma spa.. Det skulle inte sitta helt fel ;) Eller vad tycker ni?! Jag ska verkligen njuta(!!) Och även så bli det att lägga sig i tid. Så att man är väl utvilad och pigg imorgon. Känner att det skulle nog allt behövas, för jag har varit trött och seg hela denna vecka!
Det är nog vädret som har gjort mig så här seg idag det har verkligen vart STORM och är fortfarande. Brrr!! Hatar sånt här väder. Det gör bara allt tråkigt.


Hörs senare<3

God dag

 

Dagens planer idag:


* Jobba till 18.00


* Middag


* Sola solarium


* Kaffe med Lotten..?



 



Btw..

Så här ser mina nya arbetsskor ut! Rosa och grejer, mer tjejiga kan dom inte bli!..
Snygga vah?! ;)

 

 


Spel nördar ;)

Under kvällens gång så har jag och Lotten spelat Bejeweled Blitz på Facebook, det är så otroligt kul spel :) Ja, ni ser ju vem som leder över vem ;)
Men det blev även en kaffe som vanligt och en massa tjej-snack. Så vi spelade inte hela tiden.. Men nästan!
Puss<3






Tjej tips!

1. "Aldrig klämma finnar"
Att trycka på finnar och pormaskar gör nästan alltid mer ska än nytta. Du kan få in bakterier i porerna som leder till fler finnar och i värsta fall skada huden så att du får fula ärr. Nöj dig istället med att rengöra och återfukta huden och lämna eventuella portömningar till utbildade hudterapeuter.

2. "Slänga gammal makeup"
Sminkprodukter som passerat sitt bäst-före-datum gör du bäst i att kasta (klicka här), då de dels ger sämre resultat och dels kan ge hudinflammationer då bakterier gror i makeupen. Gå regelbundet igenom sminkväskan och byt ut gamla grejer.

3. "Alltid använda solskydd"
Även om du inte ska ligga på stranden behöver du smörja in dig. Ja, även om det är mulet ute måste du skydda huden mot solens skadliga uv-strålar. För att inte tala om risken för hudcancer. Alltså: smörj in, smörj in, smörj in.

4. "Aldrig somna med sminket på"
Det tar bara någon minut att tvätta bort makeupen på kvällen – det orkar du hur trött du än är. Slarvar du med att rengöra ansiktet får du lätt dålig hy som måste använda ännu mer smink för att täcka över. Gör dig själv en tjänst och tvätta ansiktet, så slipper du dessutom vakna med en färgpalett på huvudkudden.

5. "Pyssla om mig själv"
Alla har inte råd att gå på ansiktsbehandlingar, men det går lika bra att skämma bort ditt ansikte hemma. Gör det till en härlig vana att med jämna mellanrum exfoliera huden, rengöra med ansiktsvatten, lägga en ansiktsmask, ge dig själv lite härlig ansiktsmassage och avsluta med en fuktgivande och vårdande hudkräm.



God morgon!

 



Den här killen Johan petersson var inne på Függer igår. Ni måste ju känna igen han?!.. Han var ju med i det där programet "Hem till midgård" och spelade Runar Tvålfager. Han och hans familj beställde faktiskt tapeter från oss. Ballt vah?! ;)


När dom var på väg ut från butiken så kollade jag och Jessica min arbetskollega på varandra och sa.. eller hur? Det måste vara han. Tänka sig att det var de också ;)

(Skulle egentiligen kollat upp det igår, men jag glömde totalt bort det, så kom jag på det nu när jag satt här på jobbet..)



Ville bara berätta det för er, så nu vet ni det.. Ha en fortsatt trevlig dag :)<3




 


Natti,natti <3


Så där NU har jag kommit från Lotten :)
Nu blir det en snabbis dusch och sen SÄNGEN! Fan vad klockan tickar iväg, hänger inte med!

Ne, nu står duschen och väntar hinner inte uppdatera mer..Natti,natti<3


Outfit




Snyggt va?! ;)



Denna dag

Idag har jag verkligen längtat till att få ta mig den tid till att blogga :)

Så nu sitter jag här och tänkte berätta om denna dag..

Började jobba som vanligt från kl:10.00- 18.00 Trött var jag också för den delen.
Men senare på efter middagen så åkte jag och Daniel iväg och köpte ett par nya arbetes skor till mig.
Och jag kan lova att han kommer aldrig mer vilja gå och handla med mig något mer ;) Han tycker bara, det är bara ta ett par skor sen betala. Men inte jag.. Dom ska sitta bra eller rättare sagt snyggt och vara sköna. Och tur som jag hade efter en tid så hittade jag mina nya arbetes skor. (haha) Men efter jobbet så  kom älsklingen och hämtade mig och körde hem mig för att jag och mamma skulle ut och Övning köra :) Det gick jätte bra, mamma hade aldrig åka eller sätt mig köra tidigare. Men det ända hon skrek om i bilen det var att: SAKTA NER FÖR I HELVETE UNG JÄKEL!! Jag kan verkligen inte köra sakta har jag och mamma kommit på. Det är något jag måste börja tänka på kanske ;).. Men efter vår lilla  kör tur så möte jag Lotten vid krysset och handlade cigg och sen drog vi upp till henne. Och nu sitter jag här med hennes lilla mini-dator och dricker kaffe.

Ne, nu måste jag vara lite sosis mot henne :) Hörs om en liten stund<3


Manikyr!


1.

2.


Visst blev det snyggt(?) :) Äntligen tog jag mig den tid att fixa mina naglar.
Puss<3




Dagens lilla köp :)



Ginatricot  249:-  stl: S


HM 39,50:-/st


Cubus 49:-/st


Skopunkten 199:- stl:36


Första dagen på denna vecka!

 

Imorse var det rena -rama -pest -och- pina att gå upp ur sängen .Jag var helt död(!!) Både mamma, min pojkvän och mina arbetskollega Daniel ringde och terra mig som fan!.. Men jag kom inte försent iallafall, men däremot var jag försenad till bussen, men det var bara att springa  -haha- Ikväll blir det ändrade tider, jag kan fan inte gå och lägga mig vid ett, det går inte bara. Känner att jag verkligen behöver mer sömn än några få timmar. Jag är så förbannat jävla trött och seg! Vill bara hem nu typ. Men det är bara 3 timmar kvar sen slutar jaaaag. :)

 

...Och efter när jag har slutat så blir det att åka direkt Skärholmen med Lotten. Tänkte shoppa LITE. Nu när jag tänker efter det är helt sjukt, jag har pengar kvar dagen innan löning. Plus i kanten till mig ;)

Aja hörs sen<3








 




V. 30





Myskläder på






Igår & Idag!


Dagen igår:

Började med att jag vaknade pigg, ärlärt och väldigt utvilad. Så skönt :)
Och när jag gick ut och skulle tända en cigg med mitt kaffe så var det inte så värst bra väder! Och då stack våran grillkväll med Michaela och Johan. Men det löste sig nästan lika fort.. Vi bestämde oss för att åka och äta på Amazon i Heron City. Dom har riktigt gott käk där. Jag tog revbensspjäll med massa bar-BBQ sås och ink. pommes till det.. Riktigt smaskens! Men det smakar som det kostar där ;) Efter när vi var klara där så blev det desser; Smulpaj med rabarber hemma hos Fredrik som jag bakade till, och en massa vaniljavisp :)
Daniel och Lotten kom även över på fika. Utterst trevligt var det. Men efter ett tag så drog Michaela och Johan (torrbollar ;)) Då satt vi fyra kvar och började dricka lite eller vi tre, för Daniel körde bil. Men vi satt och spelade kort och lyssna på musik och hade så kul!:D Btw, det ble inga kort på hela kväll. Hur kunde jag glömma bort min Kamera?!?! Aja.. Jag får väl lov att över leva. ;)



Dagen idag:

Idag fick jag nästan ångetst när jag vaknade. Fattade inte vart min ända vecka-semester hade tagit vägen. Det har gått så otroligt FORT!
Men idag så har jag hunnit med att sola. Passar bra när det är så ruggigt väder ute, Håller ni inte med ?! :p
Senare ikväll så ska jag och Fredrik över till Daniel och kolla på film och äta varma mackor med oboy så passande, just för att det är så tråkigt väder(!!)


Hörs sen<3



Film kväll!


Sorry för dålig uppdatering idag :/ Ska verkligen bättra mig. Men dom senaste dagarna har det varit så fint väder och då sitter man oftast inte inne..Men idag har det varit lite halv dåligt väder, menar inte på så sätt att man måste sitta inne och blogga som fan för det.. Nej,nej! Men jag har haft och göra lite hemma, så därför har det inte varit någon vidare bra uppdatering.




Under kvällen som har varit så kom Michaela och Johan över. (Oj kanske har glömt att jag och Fredrik min pojkvän är hus vakt åt hans föräldrars hus.) Men dom kom iallafall över och då såg vi på "Snabba cash" tyckte att den skulle heta "sega cash". Den var så otroligt seg och dåligaste film jag någonsin har sätt. Ingen spänning någon stans i hela filmen(?) Det är ingen film jag skulle rekommendera till andra. DEN SÖG bokstavligen talat!!
Så nu vet ni det...
Men det får bli mer uppdatering imorgon.. Nu ska jag bädda ner mig bredvid älsklingen<3

Natti,natti<3






Happy face!

YES,YES! :D


När jag kom hem idag så såg jag att det låg ett brev i mitt rum. Jag bah jaha och vad är det hära då?
Så såg jag att det stod Transportstyrelsen! Hm.. Kan det vara? Ja det är det nog, eller?
Men istället för att hålla på att chansa på vad det stod i det så öppnade jag det, fort gick det. Och kan ni gissa vad det var i?! ;) Mitt tillstånd till att börja ÖVNINGSKÖRA :D Jag flög upp i taket nästan när jag läste det :) Jag är så oroligt glad...  Så när min mamma kommer hem från Mormor och morfars land. Då är det bara att köra,köra,KÖRAAA! :)

Hahah.. Trodde att det skulle ta mycket längre tid. Folk snackade om att det skulle ta upp till sex månader osv?. Men det tog typ två månader! Yeeees,yeesss! Nu äntligen kan jag börja...


Hörs sen<3

Äntligen hemma!





Bilder från Parken Zoo !









































Nu orklar jag inte lägga upp mer bilder.. Ni får nöja er med desssa :)




Parken Zoo!

Idag eller rättare sagt igår. För klockan är över tolv. Eller ni kanske fattar bättre om jag skriver ONSDAG!?!?.. Aja whatever.. Hoppas att nu fattar vad jag vill komma fram till? ;) Hahah.. Gör det lite komplicerat.



Nåväl, min pappa kom och väckte mig och Fredrik vid elva tiden igår! Och sa upp och hoppa vi ska till Parken Zoo. Innan jag hann och fatta att vi skulle dit, Ja det tog ett tag efter som att jag typ fortfarande låg och sov.:p Men vi började rulla oss dit vid tolv tiden efter frukosten och när alla hade gjort ordning sig. Men det var rätt kul och se dessa alla djur som är där. Men till en viss del tycker jag rätt synd om dom ändå. Äckliga små burar med skitigt vatten. Usch.. Tycker nästan att det är djurplågeri! Dom är ju vana med sort utrymme och inte några få fjuttiga 2kvm typ?! Men det jag mest av allt blev sur över och verkligen hade förväntat mig att se. Det är ju mitt älskling djur.. Vita tigrarna!! Den fanns inte någonstans! Dom var helt bort.. Anledningen till att man åker dit, det är ju för att se dom fina vita tigrarna! Så är det bara. Men vi gick runt där och kollade på massa andra djur som vi fick nöja oss med att se. I ungefär fyra timmar gick vi där :p Rätt lång tid? Och efter alla kollande osv.. Så avslutade vi med att åka två karuseller. :) Skojj,skojj. ;)

Ne, nu känner jag att ögonen börjar bli trött.. Bilder från parken Zoo lägger jag in sen. Hörs imorgon<3









Dålig uppdatering!

Go kväll, go kväll! Saknat min uppdatering? Kan tänka mig det.. Har inte bloggat på en hel dag. Woppsi my bad ;)

Men nu tänkte jag berätta om fortsättningen av Tisdagen . Det hände inte direkt något speciellt, förutom att jag hann och göra två inlägg och sen så somnade om igen :p. Men vi solade och badade och hade det så mysigt här på landet, riktigt avkopplande måste jag säga. Jag och Fredrik tog en liten tripp och gled runt med pappas Corvette.. Grr! Jag älskar den bilen ;) Det var rätt soft. Men jag hatar att få så mycket blickar på en när man åker, men den bilen väcker ju lite uppmärksamhet ;).. Det gör i för sig alla sport bilar. :p

Puss<3

BILDER!



















Btw..

.. Tänkte berätta en rätt lustig grej. (Jag tycker nätan att det är klockrent.)

Det är helt sjuk hur lika son och far kan vara när dom inte ens är med varandra!
För jag kom och tänka på det nu .. Att jag tog ju ett kort på Fredrik när han låg i poolen. Och sen fick jag några timmar senare ett mms på Svärfar som ligger i en pool. Ha..ha..ha..
Seriöst, tycker inte ni också att det verkade lustigt?! :p



Fredrik                                                                                 Svärfar (mms bilden)


Tisdag!

GOD MORGON

Tänka sig att jag är uppe så tidigt, första gången ever typ jag vaknar av mig själv och så hära tidigt. När man har en vecka semester ska man väl ändå sova ut? Ne, inte jag av någon konstig anledning :p *haha*

Men idag är det tisdag.. (Nedräkningen har redan börjat, 5 dagar kvar av min lilla semester ;))
Men nu skippar vi det och går in på vad vi skulle ha gjort idag..Egentligen så skulle vi åka iväg idag och paddla kanot och lite annat skoj. Men dom flesta ligger just nu bakfulla och är inte kördugliga. Så idag blir det bara att ligga och glassa i solen med kokosolja och bada en hel del :) Så får vi göra det som vi hade tänkt och göra idag, får vi ta imorgon! :)

Hörs<3

RÖSTA!!



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Idag!

Idag blev det att gå upp tidigt och åka iväg till landet, (min pappas landställe.) Så idag har jag bara legat och solat och även druckit lite groggar. Så härligt! Måste passa på nu när jag har en vecka semester ;) Håller ni inte med?!
Ikväll blir det ett kvälls dopp för den delen, MYS! Ser sjöng från tomten så det är rätt nice måste jag säga..
Ne nu har jag inte tid att här.. Blir mer bloggning imorgon :)<3










Gårdagen..

Går dagen i Huddinge hos Daniel var jätte trevlig och rolig. :) Till middag blev det en jätte goooood sallad med vitlöksbröd, smaskens! Och till efterrätt blev det en smarrig cheesecake med kiwi som dekoration. Bra gjort DANIEL :D 

Sen blev det en massa prat och skratt på ballen och även så körde vi Lips. Vem van? *host* Jag van varenda gång! Snacka om att jag har röööst till det där..;) Kanske ska satsa på kändis rollen?! ;) Ne, ska fundera lite på det innan jag bestämmer mig..

PIX:















Puss<3

Mot huddninge!

Så där.. Då var jag till piffad och klar! Så nu ska jag och Fredrik röra oss mot Huddinge. Hem till Daniel på middag och lite små krök. Så trevligt :D

Hörs när jag kommer hem!<3




Älskar mina nya skor :D

Idag är det första gången jag går i mina nya SKOR. Åh, jag älskar dom så mycket. Är så super nöjd som man kan bli(!!) Visst är dom snygga?!?!?


Den här dagen har verkligen inte känts som en LÖRDAG liksom. Mer som en söndag tycker jag!
Men nu har jag iallafall kommit hem från en liten tripp. Så nu sitter jag och funderar om jag ska fortsätta med badrummet så att det blir klar snart. Är inte så mycket kvar, lika bra att få det gjort, eller hur? ;)


Lite bilder från denna dag :)










Lördag


En vecka semesta NU! :D
Idag blir det en lugn Lördag. Inge stress eller något, bara njuta :)


Skulle ha solat och badat idag. Men det blir inte av pga vädret! Attans.. Så då blir det ändrade planer. Och min plan då var att direkt efter jobbet så var det bara att dra hem och städa.. STOR städa! Så det har jag gjort, så duktig har jag varit. Nu känns det rent och fräscht. Jämfört vad det gjorde innan.. Så nu är det dags för en kall dusch, HÄRLIGT!Och sen ska jag,Fredrik och Jocke dra iväg och tvätta Jockes bil så den blänker ;)

Det är vad jag vet hittills.. Ne, just vi ska hämta upp Svärmor från jobbet när hon har slutat. Och då ska vi passa på att ta en fika hemma hos dom med lite prat :)

Hörs sen <3

Före:                                                       Efter:




Före:                                                      Efter:




Före:                                                    Efter:









LYSSNA!

Den...den här låten DÖR jag för! Jag sitter och lyssnar om och om och om IGEN på nytt! På spotify :) Jag kan verklgen inte sluta lyssna på den här låten<3

LÖVE IT!


'


There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted
That kind of love was the killin' kind
Now listen
All I want is someone I can't resist
I know all I need to know by the way that I got kissed


I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' Ôcause I let you
Do what you do - down on me


Now there's not even breathin' room
Between pleasure and pain
Yeah you cry when we're makin' love
Must be one and the same


It's down on me
Yeah I got to tell you one thing
It's been on my mind
Girl I gotta say
We're partners in crime
You got that certain something
What you give to me
Takes my breath away
Now the word out on the street
Is the devil's in your kiss
If our love goes up in flames
It's a fire I can't resist


v I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Your love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' Ôcause I let you
Do what you do to me


Cause what you got inside
Ain't where your love should stay
Yeah, our love, sweet love, ain't love
If you give your heart away


I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Your love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' just to let you
Do what you do what you do down to me, baby, baby, baby


I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Your love is sweet misery
I was cryin' when I met you
Now I'm dyin' cause I let you
Do what you do down to , down to, down to, down to
I was cryin' when I met you
Now I'm dyin' to forget you
Your love is sweet
I was cryin' when I met you
(fade)

BIO


Kom precis innan för dörren! Äntligen en dag kvar och det är bara imorgon jag ska jobba sen blir det en vecka semester jag får, HURRA för det ;) (!!)

Men idag så ska jag och min pojk på bio. Tänkte se Killers, Jag hoppas att den är lika bra som jag har tänk mig :)
Dags att sätta igång att: Äta middag, fixa sig, sen redo att åka mot Heron city!

 

Puss<3


Kära dagboken!!

 

Idag är det äntligen fredag här på Flügger. Dagen är över vid 2 snåret. Men fram tills dess är det läga att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt.

Morgonen har varit skaplig så här långt.

Fick sällis av SB i morse, och idag kom hon faktiskt lite tidigare. Inte i tid men ändå.

Men idag var hon trött, skulle man slå på trött i ett bild lexikon får man se en bild på Sandra.

Hon stod och sov hon satt och sov och hon sov när hon sov. Så den elaka Daniel fick för sig att jävlas lite.

Hittade en trädgårdsspruta uppe på vinden som jag fyllde med kallt vatten. Plus att jag justerade munstycket till ett icke ekonomiläge. Ha ha resten kan ni nog räkna ut. Hon sov inte mer  i alla fall.

 

Over and out / Danet :D


Mitt paket

YEES! Efter två veckors tid kom äntligen mitt paket som jag har väntat på hur länge som helst har det känt som:D













Puss<3

V.28

 

 


Subway!

 

Kan ni tänka er vilken tid jag började idag? 06.15 Men jag kom lite för sent 45minuter senare anländer Sandra till Flügger färg, Men massa sömntuttor i ögonen och ränder på kinden efter kudden. Och håret är i en toffs på huvet.. Rufsigt och tuffsigt :) Men kan ju inte se så mycket snyggare ut ;) Bahaha!

Men idag blir det att jobba dubbelpass. Kommer vara dö trött när jag kommer hem..Men det som är positivt är att Pengar rullar in som det ska.. :D

Men idag så skulle jag och Daniel som jag jobbar med åka iväg och köpa nya arbetsskor till mig. Men vi kom till baka tomhända, men där emot mätta och belåtna var vi. Det blev att vi lunchade på Subway, MUMMS! :D

Så skor får vi ta en annan dag och helst innan ska vi har ätit lunch ;)




Hörs<3



.


Kaffe!


..Just nu sitter jag hemma hos Lotten och tar en kaffe platte. Riktigt smaskigt :) Kommer vara här ett tag till.
Däremot kom jag på att det var ett tag sen vi gjorde ett video inlägg? Javisst håller ni med,Kan jag tänka mig att ni göra!.. Får se till att lägg in ett så snart som möjligt ;) Men nu blir det att snacka vidare här.. Hörs när jag kommer hem :)<3

 

 


Dagens Outfit :)




Hot /or not?!



Mindre än en timme

kvar, tills jag slutar :D

 

 

 


Onsdag..

Sorry för dålig uppdatering. Bättre sent än aldrig, intressant?! ;)

 

Idag gör jag samma ska som jag gjorde igår.. JOBBA! Inte nog med det så gick våran AC sönder i butuken! Det var 30,4 grader varmt inne i buriken.. Helt sjukt! Jag höll verklgen bokstvligen talat på att döööö! Men nu har vi fläkt i buriken så det är lite svalkande.

Efter jobbet så kom Lotten hem till mig på en kopp kaffe och en massa prat :) Riktigt trevligt! Sen när hon skulle hem, så följde jag och Fredrik henne en bit för jag var tvungen att köpa cigg. Efter det så blev det ännu mer kaffe uppe hos Johan och Michaela.. Haha får aldrig nog av kaffe ;)

Men nu så småningom fundera jag på att gå på lunch! Magen börjar prata rätt mycket nu med mig :p

 

Jag lovar att jag bloggar in efter jobbet<3


@ Rusta



..Som sagt efter jobbet så blev det att åka till Moraberg som ligger i Södertälje. Och vi köpte två fläktar plus en luftrenare.. Så ikväll kommer mitt rum vara svalt och skönt! Åh vad jag ska njuta :D Medans ni andra svettas och flåsar ;) (Om ni förstås inte har någon fläkt :p) Blev även lite nödgrejor, en mascara och sminkborttagning.
Men nu tänkte jag hoppa in i en kall dusch. Bloggar in lite senare troligtvis :)<3







Check!

 

Direkt efter jobbet så blir det åka iväg och köpa två fläktar! En på varje sida av sängen! Det är bara ett

I den här värmen går det fan inte att sova! Har sagt hela tiden nu sen denna värme kom att jag ska köpa två fäktar! Men konstigt nog så har jag alltid kommit på det är jag ligger i sängen!

 

Aja nu måste jag fortsätta jobba.. Hörs sen<3


Hemma från Gnesta!

Då var jag tillbaka :D saknat mig? Kan tänka mig det har inte bloggat på en hel daaaaaag :O Åh my guud!

När vi kom ut till Gnesta, igår så var det bara att ta på bikini med engång. Och ner till vattnet och bada och sola :D Hur skönt som helst!  Och även idag låg jag hela dagen vid vattnet. Jag har nog aldrig badat så mycket på en och samma gång. Det var 23grader i vattnet. Riktigt härligt må jag säga! Blev även i puttat och puttade i ;) Där emot så fick jock sitt första dopp idag ( i puttad.) Hans ursäkt var att "Jag kan inte simma" hahah bullshiit ;)

Och på tal om myggbett? Bara på bena är det 32 stycken! Fy fan vad jag hatar myggor! Utrota dom jävlarna..
Men nu ska jag börja packa upp och städa mitt rum! Så jag bloggar in senare :)<3

Bilderna förklarar hur mysigt och roligt vi har haft:

BILDER:

(Lördag)


Jag


Hur gör man? :p


WOHOO!


Jag hänger efter båten


:)


Plask?! :p


(Söndag):


Mys<3


Jag och älsklingen<3


Vi igen :)<3


Dyker typ?! :p


Hänger efter en båten igen xD


:)


Mor och son!


Syster simmar under vattnet :)


Me..


Mee :)


Visst är min bikini från Ed hardy fin?! :D


Hihi :)


Jag och syster är ute och flyter xD


Yeeaah :)<3


Hahah jocke blev i puttat ;)


Haha.. stackare ;) Du kan ju simma ändå..


Visst är jag brun? ;)


Sis


Jag gör något :p





Igår..

Herre jävlar vilken kväll det var igår ;) Jag lovar, jag har aldrig dansat så mycket på så länge.. SHIT! Om mina fötter verker, det är bara förnamnet!

 

Jag och Lotten dansade och toltalt släppte loss.. Fan det var längesen! Vi stod även i Dj-båset hoppade och dansade, Inte nog med det så fick vi upp ett kill-gäng på dansgolvet.. Rätt coolt vah?

Och folk bara kollade på oss som fan. Vilka blickar vi fick bara för att vi gillar att släppa loss. Men dom tyckte säkert att det var en rolig underhållning att se oss på dansgolvet helt själva ;)

Fakstiskt så mår jag skit bra idag! Inte ett dugg bakis.. Det är sköönt. Men nu efter jobbet så drar jag, Fredrik och Jocke ut till Gnesta och kommer hem imorgon.

Så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon när jag kommer hem från Gnesta :D<3

 

Bilder från igår:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PARTY


FREDAG = PARTY!


Sitter just nu och dricker med Lotten och Johanna :) Efter vårat förkrök hemma hos mig så drivar vi upp till PASSIONE! Det var år och dar sen jag var där.. ;)
Men jag ska inte dricka mig redlös, för jag ska upp och jobba imorgon *suck* Aja... Nu blir det festa vidare!

Hörs imorgon! :D<3

Musiko










Torsdag


Idag blev det inge sola för min del, klockan tickar bara iväg.. Men där emot så var vi och firade jocke. Åkte direkt efter jobbet. :)
Och nu sitter jag här, kom hem för en stund sedan. Är helt slut i kroppen nu när jag känner efter. Så det blir bara att koppla av i en varm dusch eller kanske ett bad, har inte riktigt bestämt mig än. ;) Och sen lägg sig i sängen och susa. Myspys!
Btw: Imorgon är det fan Fredag :o Denna vecka har gått rätt så fort ändå när man tänker efter...

Aja, hörs om en stund<3




DAGEN SER UT SÅ HÄR FÖR MIG:

Jobba från 10.00-18.00 *suck..*

 

 

Fira Jocke :)

 

Kanske ska sola?!?!

 

 


Grattis Joakim


Hurra för artonåringen! :D


Nu är det säkert mycket som snurrar i ditt huvud?
Hoppas att du har haft en TOPPEN dag :) Grattis, grattis, grattis!





Onsdag

..Efter när jag och Lotten hämtade ut mitt paket så drog vi hem till mig och åt lite mat och efter så blev det förstås en kaffe och cigg på ballen (balkongen.)
Och vi satt där ute och flummade som fan, vi garvade åt varandra och så fort vi bara kollade på varandra.. Kollade även på as-roliga videon på Youtube.com (HA..HA..HA) Det gjorde så att vi aldrig kunde sluta garva, snacka om att vi kommer ha magverk imorgon ;)  Jag fattar inte vart ifrån vi får allt :p


Host rökarn ;)






Här är en del av våra videon från youtube som kollade på.. HAHAHAHAHA! Våran dåliga/roliga humor ;)
Psst, dubbel kolla!










Puss Sandra<3

Nelly.com

Idag efter jobbet så hämtade jag ut mitt paket.. :D Det var bara 3dagar på leveranstiden.





=










Africa songs.. Love it!









Tisdag!


Idag är det Tisdag och har varit det hela dagen. Vill ha helg NU! Tre dagar kvar att jobba...
Kände nu efter när jag åt att jag blev så otroligt trött. Mätt och belåten! Kaffe + cigg på det här det gör susen! :)

Fundera på om jag ska börja sätta igång och måla lilla toaletten.. Får ta lite i taget sådär. Så att det händer något iallafall, känner att jag inte orkar ta allt nu på engång, är helt slut! * Kommer komma före och efter bilder så småningom*

Hörs<3

Måndag..


Just nu har jag verkligen lust eller tid till att blogga. Men jag känner för att en uppdatering ska det iallafall bli än inga alls ;)


Idag så började jag tio och slutade sex.. Kommer vara så hela veckan fram!  Men när jag kom hem så var jag tvungen att städa mitt förbannade rum, kände att ne jag tar det imorgon, eller kanske i övermorgon...? Men så blev det inte för jag övertalade mig själv att nu måste det städas! Det blev bara ytlig städning, men bättre det än att det ligger damråttor lite över allt? Usch..Jag hatar verkligen att när det är stökigt. Men jag får tar lite i taget för att jag känner att man orkar inte med en hel stor städning när man har jobbat i åtta timmar!

Vid halv åtta nu på kvällstippen så kom Lotten hem till mig på en kopp kaffe och massa mys prat på balkongen.
Och vill ni veta en "ovanlig" sak? Jag har beställt ännu mer kläder och inkl. ett par skor från nätet ;) OJOJ, vad jag lääängtar tills mina paket kommer :D

Men nu är det dags att krypa ner i sängen! Har varit så sjukt trött hela dagen. Så det är nog bäst att jag är utbildad tills morgondagen!

Go natt<3





Denna kväll!

God kväll..

.. Tidigare under kvällen runt åtta så rörde jag och Lotten hem till mig för att äta mat och det blev spagetti och köttfärssås, *smaskens*. Efter maten blev det kaffe + en cigg, det gjorde susen! Så vi satte oss på min balkong  med mammsen och snackade lite och tog även lite bilder under sommar kvällen! Riktigt trevligt.. :)
Men nu blir att säga God natt ska upp rätt tidigt imorgon bitti<3


På väg hem till mooi :)


Kaffe<3


Mamma och lilla jag :)


Jag och Lotten :D<3


Puss Sandra<3


Lina 4 år och har mens!








Lina tvingas ta hormoninjektioner varje månad mot sina symtom. Själv är hon ännu för ung för att förstå.
”Hon säger: ’Mamma, nu är det blod i trosorna igen’”, säger mamma Lisa.


Lina bor med sin familj i Västsverige.Hon är en helt vanlig fyraåring.Bortsett från att hon varje månad får blödningar och menssmärtor som är så starka att hon inte kan gå till dagis.Problemen började den 12 november förra året. Då var Lina tre år gammal. Mamma Lisa, 35, gjorde en märklig upptäckt när hon skulle tvätta dotterns kläder.– Det var blod i trosorna. Vi åkte in till sjuk­huset, men de tyckte att vi skulle avvakta med att göra en undersökning. De trodde att hon hade rivit sig, berättar Lisa.

Hypofysen aktiverad

Men efter en vecka började blodet komma igen. Inte mycket, mer spottings. Den här gången blev det utredning av en hormonspecialist.– Läkarna misstänkte att hon hade en tumör på hypofysen. Det var en fruktansvärt jobbig tid. Hon röntgades, men man hittade ingenting, säger Lisa.Lina var till synes helt frisk. Men när läkarna mätte hennes hormonhalter visade det sig att hypofysen var aktiverad – minst fyra år för tidigt. Av någon anledning hade kroppens egen biologiska klocka satt igång den sexuella utvecklingen.

Humörsvängningar och smärtor

Provresultaten stämde väl överens på de symtom som Lina gav uttryck för.– Vi märkte att hon fick ont i magen runt den 20 varje månad. Så ont att hon inte kunde gå till dagis. Hon fick också flytningar och humörsvängningar, säger Lisa.Pendlingarna har gjort att dottern kan vara svår att kommunicera med:– Hon blir lätt förnärmad och börjar gråta. En gång hittade hon ingen sked när hon skulle äta gröten och bröt ihop fullständigt. Det är så hemskt, man kommer ju själv ihåg den där perioden.Lina är förstås för ung för att exakt veta vad som händer, men hon förstår att det är fel.– Hon säger: ”Mamma, nu är det blod i trosorna igen”.

Får hormonsprutor

Och det slutar inte där. Diagnosen innebär att Lina i fem-sex år framöver kommer att vara beroende av hormoninjektioner. De ska hindra kroppen från att fortsätta utsöndra könshormoner, sätta stopp för klockan. En gång i månaden måste hon ta en spruta i benet, rakt in i muskeln.– Det är så smärtsamt att hon kan inte gå på benet den dagen. Hon tycker inte om det, men hon gör det ändå. Vad tror läkarna är orsaken?– De säger att de inte vet, men att det kan vara genetiskt. Men ingen i min eller min mans familj har drabbats av tidig pubertet, så det är märkligt, säger Lisa.


Så här kommer mitt bröllop se ut!

Vem säger att det alltid måste vara så himlans traditionellt? Alla bröllop är lika dana.. Det måste vara lite action i det hela tycker jag ;) Håller i inte med? Innerst inne gör ni nog det ;) Om jag nångång gifter mig i mitt liv, så kommer det se ut så här på ett ungefär.. Hur kommer erat bröllop se ut?! ;)


SHOPPING :D

Idag så har jag,Lotten och hennes syster shoppat i skärholmen. Det blev inte så mycket jag köpte, för jag har ju besällt lite kläder från nätet och det går ju på en del det! Måste ju tänka lite grann på ekonomin ;) Men vi sprang runt där lite över tre timmar i olika butiker.. Men till slut så blev klara för hemgång, men innan det så åkte vi förbi donken och åt lite. För allt springande gör en hungrig :p
Och nu är jag hemma hos Lotten och tänkte ta en kaffe, är så fruktansvärt kaffesugen må jag säga!

Dagens köp:


Ginatricot Jacka 249:-


Ginatricot Party top 124,50:-


Ginatricot linne 64,50:-


NewYorker Bikini 168:-



NewYorker 89:-


Kicks 95:-



Igår dagens gång..


...Jag hade inte uppdaterat ett dugg igår, men tur att jag kommer uppdatera mycket idag då ;)!

Men nu tänkte jag berätta om går dagen.
Det började med att jag gick upp vid nio tiden för att fixa mig och sedan var det bara att dra iväg till jobbet, började tio och slutade två. Efetr det så kom älsklingen och hämtade mig.. Så då åkte vi hem och packade bad kläder och sen möte vi upp Lotten och Tomas vid meny'n för att köpa picknick och efter det så var vi på väg till stranden :D Vi badade och solade i Farstanäs? Ni kankse vet vart det ligger?.. Men iallfall det var så otroligt mysigt där!

 


Efter stranden så åkte vi hemåt och duschade även fixade oss på nytt igen :p.. Så  när vi började bli smått färdiga så rörde vi oss hem till mina Svärföräldrar och satt där hela kvällen och drack. Det var jätte trevligt och sitta ute och myspysa med mycket skratt och skämt! :D Tack för ett underbart kväll<3


haha.. Jag och svärfar :)


<3


Puss sandra<3





Fredag!

Förlåt,förlåt för dålig uppdatering idag!


idag när jag slutade kl:18.00 så åkte jag hem (hann inte blogga) för att jag fick reda på att jag och Fredrik skulle hem till Michaela och grilla i Tullinge. Så då var det bara att åka hem byta om och fixa sig. Sen åka iväg mot Tullinge.. Och det var något stressigt där emellan.
Btw: Utsläppt hår på jätte lääänge!!! Shiit vad kort det är :p






...Efter grillningen så åkte vi hemåt och då möte vi upp Lotten. Och snacka om att hon var seg i huvet idag! ojoj.
Ne men det är så att portarna stänger kl:21.00 och vi möte henne vid tio tiden och då hade förstås porten låst sig. Men hon kom ut och tog en cigg med mig och Fredrik, sen så kom hon på*det tog ett tag* shiit jag har inga nycklar med mig! Så hon kom inte in i porten HA..HA..HAAA! Och tur som var bor hon på nedervåningen, så vi sprang runt huset för att klättra upp på balkongen, och vem tror ni fick klättra? Jo.jag! Men då var balkongen stängd, och lotten tänkte då.. Jag kommer aldrig komma in. Och jag asflabbade! Kunde verkligen inte hålla mig från skratt :D
Men sen då gick vi till baka till fram sidan, för att typ vänta på att någon skulle öppna?.. Men dom två våningarna över hade öppna fönster så vi stod när och skrek, URSÄKTA? HALLÅ? kan någon jävla öppna porten? Men som tur så hörde iallafall en person oss som kom ner och öppnade till Lotten. Men gud så kul det var!
Och det var faktiskt en turk som öppnade han var ju skit rolig. För efter när han öppnade porten så gick han upp till sig, och då tittade han ut och sa: Niii, nii kan koma upp hit, ert hema är mitt hem. Pakera bil och sen nii koma upp hit. Om inte nii kan koma upp sen. Haha fett störd. Jag bah jajaja gå och lägg dig nu, hejdåååh hejdåååh!
Vad är det för grannar du har Lotten ;)
Halva inne eller .. Bahahah!

Men efter det där med porten osv. Så åkte vi hem till mina svärföräldrar för att lämna lite färg som Svärfar ville ha till sin fasad från Flügger färg förstås ;) Och jag tog en drink där och satt och snackade lite, även med småbarnen *hihi*

Ne nu tyckte jag att det blev ett för jävla långt inlägg.. Så god natt på er nu så hörs vi imorgon<3





God natt


Nu efter duschen så kände jag bara hur jag sjönk ihop som en säck, blev helt slut! Nu tänkte jag kolla på tv och somna till det, skönt!

Och det jag kom på nu är att jag har ju inte hunnit att sola solarium :o.. Imorgon direkt efter jobbet så drar jag och solar, så nu har jag bestämt det! O så ska det ta me fan bli... Måste bli brunnar än Daniel (på mitt jobb ;))
Ne, nu får det vara färdigt bloggat för mig idag. Sov så gott<3



Kläder på G


Beställt kläder!


Då var jag klar med min beställning på nätet.. Och allt gick som det skulle, blev inga problem med datan som tur var! Den lyssnade nog på mig ;)Det kommer om 5-7 dagar. Åh jag hatar att vänta....

Men jag har fått rätt många frågor av kompisar, osv.. Om att var inte du nyss på Ullared och handlade för 4500:-?!
Svar: Hehe jo, men jag får aldrig nog. Och för er som känner mig vet att jag verkligen ÄLSKAR att shoppa! Det är nog mitt beroende om man inte då tänker på cigaretterna förstås! :p Det är värsta paradiset för mig, looove it<3

Men det jag ska göra imorgon det är nog kanske dags att rensa alla mina lådor med mina kläder som ligger i och även utanför (a). Det är något som jag verkligen måste,måste göra imorgon(!!)
Men nu ska jag hoppa in i en varm dusch!
Hörs efter<3




Uppdatering från jobbet:

 

Kände bara att jag var tvungen att få uppdatera lite. Och det gör jag på jobbet förstås.. Slutar kl:18.00 Det är inte sååå lång tid kvar. Får hoppas nu bara att tiden går fort fram. För när jag kommer hem så tänkte jag beställa lite kläder på nätet.. LOVE IT<3

För igår så försökte jag att beställa på nätet jag hade lagt att i min varukorg på nätet och sen då när jag skulle gå till kassan.. Tror ni inte då att min data fuckar upp sig? JO! Och då fick jag lite- sne- flipp och strämde till min skärm och kasta ner den förbannade datan på golvet. Så nu när jag kommer hem ska jag göra ett nytt försök ;) *hihi*

Hörs när jag kommer hem<3



 

 


RSS 2.0