Ouuups!

 

 

Haha i fredags när jag och min sambo Lotten kom hem så gick hon för min plattång och tyckte att det var jävligt varmt!! Konstigt nog, för platt jävel tången hade legat i 9timmar ON!

 

Och det komiska med det hela är att i torsdags så sa Lotten: Ska jag betala folksam räkningen? Jag: Näe, eller? Vad skulle kunna hända liksom? Säger bara det, mmm precis. Vi ska nog betala in räkningen. ;) Ifall att man glömmer plattången på (igen).


Köket

 

Före:
Efter:
Lite skillnad eller?! Funder nästan på att starta eget företag ASSÅ! Då skulle det heta "Sandras fix och trix AB". 


She can fuck you good, but i can fuck you betta!!

 

 

 


HÖJ VOLYMEN

 

 


Så typiskt oss ;)

 


Mitt i natten

 

Vad gör jag vaken nu? Jag ska ha sovit för läänge,lääääänge sen! ÖVER TID för mig.


Tisdagen som ha varit har jag trott att det har varit onsdag av en anledning. :/ Men det är de ju IDAG!  Så konstigt det kan bli ibland. :p Men idag så har jag jobbar 12-18. Kom hem och tog mig en kaffeblatte med Lotten och Fredrik som kom över och se hur jag bor. Sen hjälpte han mig med ett nedladdningsprogam på datan. Tekniska saker är inte mig grej helt enkelt! Passade på att utnyttja han när han var här. :) Sen blev det sätta igång och tapesera köket. Och medans jag och lotten håller på så kommer det små idéer i huvet på oss. Guud så retro! ;) Kommer komma bilder upp sen..... på vårat mästerverk.

 

 

Så jävla snygg pose ;)

 


HAHAH

 

 


KNAPPEN!

 

 

 

LÄNK: http://​make-everything-ok.com/

 

 

 


Smurfen & rosa pantern

 


Här bor jag! Vart bor du?

 

Döm inte utsidan, det är insidan som räknas! ;)

 


Målaa,målaa,måååålaaaaaa

NU.... ska ko väggen bort!! :D

 


Jag skulle också ha tryckt ;) HAHAHAHA


Stämmer bra;)

 

 


Den här låten... Bara älskar den!

Jag lyssnar på den här låten hela tiden, replay efter replay efter repaly!

Han är så jävla grym som gör alla ljud med munnen...

 


Shoppashoppashoppa

 

 

 

 

 

 


Igår, LÖRDAG

SOFF HÄNG PÅ MIO - check!

 

 

Vakande upp typ vid elva tiden. Mamma ringde och väckte mig för vi skulle iväg och kolla ny soffa. Var små bakis/seg från fredag. Men soffa beställd till mamma. Och då tänker ni har du köpt en soffa till din mamma? Ja det har jag faktiskt gjort! Vilken snäll dotter hon har som köper en ny soffa till sin underbara mor!

Näe, men grejen är så här, ska förklara. Att jag vill ha en ny soffa till v-rummet och har kollat en hel del på nätet. Men då gjorde jag och mamma en deal. Att jag ska ta hennes soffa som hon köpte i december för den är stor. Och hon ångrade att hon köpte en sån stor soffa och att hon ville ha mindre. Så då betalar jag den mindre soffan åt henne så liksom byter vi sådär.

Men efter soff jakten kom jag och Lotten hem. Gjorde mat och hamnade i matkoma. Så vi tog oss en tupplur och vakande till efter nästa 1 och ½ timme. När vi vaknade fick vi sånt ryck så vi började städa och fixa ordning. Tog upp alla julgrejer på vinden osv, osv. Så nu ser det mycke bättrre ut. ;)

 

Men så vi började fixa oss vid halv tio på kvällen för då skulle våra päron komma över till oss. Spelade alias och drack. Sen senare på kvällen? eller natten så kom två killakompisar över och festade med oss. Vi dansade och hade oss hära. Jag tror att jag och lotten däckade halv sex i morses. :p hahah!

 

Bilder från igår kväll:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är inte varje dag man får ros av någon "hemlig beundrare" ;)


Iphone 4s

 

BESTÄLLT en iphone 4s. 345:-/månaden. Så jäkla bra DEAL! Kunde inte mot stå det så nu väntar jag bara på att den mobetelen ska komma. Tog lite längre leveranstid för att jag skulle ha vit.

 


Påsk helgen

 

Under påsk helgen så drog jag och min syster yster ut till pappsens land ställle. Fredag - söndag, firade påsk där och hade det mysig. Eldade brasa och gottade oss med drinkar,prat, påskmat etc.

Sen på söndag när jag kom hem så blev det utgång, man var ju ledig på måndag så why not?! ;) Det blev snaps jag och gänget drog till. Blev så förbannat jävla full minnes luckor? -EH SVAR: JAA!!

 

Blider från landet:

 

 

 

På väg in mot stan, så jävla porriga vi är:

 

 

 

 


18/4 VAPIANO

 

Onsdagar = lill-lördag. Jag plus några till drog och satte oss på Vapiano som ligger precis vid kungsbron. Jätte mysigt. Åt snackade och hade det myspys. Sen vidare så drog vill till någon sport bar och kollade fotboll tog några cider där och var sosiala fram till kl: 23.00 då rörde vi oss hemmåt för det var ju jobb dag dagen efter. :p

 

 


I'm back :D


En sak bara, hur kul kan det vara att läsa en blogg över en månads tid när man inte uppdaterar? Men nu är jag tillbaka.. Saknat mig?! :D Nu jäklar blire blogga,blogga,bloggaaaaaaa..

 

Tänkte göra en lång historia kort.

Under den här tiden som jag inte har bloggat så har jag flyttat till ett hus med lotten, nyblivna sambos. ;) Det har varit mycket med att fixa och trixa i huset. Och då har inte tiden räckt till att blogga. Men nu kände jag att jag måste ta mig tid nu att uppdatera!! Och bara det här året 2012 asså FUCK ME! Visst att året började sorligt, men det har bara varit posetivt hittills. Nästan så att man måste köpa en triss lott, se om man vinner. :D

Renovering på går i huset:

Nya v-rummet:

 

Badrummet (nedre plan, snart klart) :

 

 


RSS 2.0