KAFFE, KAFFE, KAFFE!!!





Ondsag:



Idag så har jag jobbat nästan hela dagen kan man säga från kl:11.00-18.00. Och jag har förvarnat er tidigare om att det kommer bli dålig uppdatering på dagenarna nu under veckan. Men efter jobbet så åkte jag hem för att Lotten skulle komma till mig på en kopp kaffe (eller två rättare sagt). Och vi satt lite över en timme på balkongen sen tog mina cigg slut, så då drog vi upp till filmkedjan för att köpa ciggis.. Och nu sitter jag hemma hos lotten och uppdaterar med hennes mini-laptop, skit irreterande!
Och nu blir det kaffe igen.. Vi kommer bli helt stirriga efter de antal kopparna vi kommer ha druckit. (HAHA)
Uppdaterar sen igen när jag kommer hem!!

Puss<3


OUTFIT



Vecka 26

Så här kommer min vecka se ut, vad jag har planerat och vet om...







#1 Sweethi tipsar


Bot mot svullna ögon



MINSKA PÅ SALTET Salt mat kan göra hela kroppen svullen inklusive ögonen. Om du vet med dig att du ofta saltar maten kan det vara en av anledningarna till att dina ögonlock svullnar upp.

VÅRDA MED TROLLHASSEL Droppa en bomullsrondell i koncentrerat trollhasselextrakt (finns på hälsokost, bland annat på Ancis.se) och låt det vila på ögonlocket i fem minuter.Det tar ner svullnaden.

GÖR EN ÖGONMASSAGE Svullnad kan bero på vätskeansamling. Testa att massera ögonområdet för att dränera. Använd ringfingret och tryck med lätt han punktvis från inre ögonvrån och utåt mot tinningen. Fortsätt sedan nedåt mot käken och upprepa en gång till. Massera en gång per dag i ett par veckor så kickar du igång cirkulationen.





Sudda bort de mörka ringarna




SKIVA EN POTATIS En sista minuten-lösning för dystra ögon är att skiva en potatis i smala skivor. Stärkelsen sägs vara lystergivande och ljusar upp huden. låt skivorna vila på ögonen i tio minuter. Fortsätt med rutiner två gånger i veckan så behåller du en jämn hudton.

SOLA SMART För mycket solande kan i värsta fall orsaka mörka ringar under ögonen. Förebygg problemet med en lätt ansiktskräm med solskyddsfaktor. Och även som skyddar huden mot pigmentering och minskar torrhetslinjer. Var dock försiktig med att använda fetare solkrämer kring ögonen eftersom de irriterar ögat och tynga ner.





Im back

Nu är jag här igen! Saknat mig?:)


Idag efter jobbet så möte jag upp Lotten hemma hos mig,
Så gjorde jag ordning kaffe och så satte vi oss på balkongen med cigg i handen och snackade.. Riktigt mys! Vi satt nästan i två timmar, skulle jag tro? Tider går så fort fram..* hihi*

Nu under kvällens gång blir det att bädda ner sig, och kanske kolla på en film? Det skulle inte sitta fel;)
...Så det blir nog det.

Hörs<3




Måndagen avklarad..


..Snart är det dags att krypa ner i sängen. Men först blir det nog ett skumbad, låter inte det mysigt?!
Funderar på att ta på mig ansiktsmask och även ha i hårinpackning sist men inte minst blir det att smörja in hela kroppen i Dove lotion, så man känner sig fräsch! Jag tycker att det låter helt okej, så det kör jag på.
Efter allt badande och smörjande så blir det krypa ner i sängen och glo på tv ett tag, sen sooova. Gud så skönt det ska bli!
Ser verkligen fram emot och att gulla med min älskling vid min sida<3

Om det inte blir nog mer bloggande ikväll så hörs vi imorgon efter jobbet, om inte jag får tid till att blogga på rasten..Sov så snuttit gott<3

++







Går kvällen!


Ni får ursäkta mig för att jag inte kommer vara så närvarnade under veckan, för jag ska nämligen jobba och slita. Och inte nog med det så kommer denna vecka vara den hetaste veckan i hela Sverige. Och då ska jag stå i en affär  sju -åtta timmar och missa det underbara vädret :( Det gör mig värdigt besviken! Varför just denna vecka? det kunde ha kommit längre fram det här vädret!

Och igår skulle jag blogga när jag kom hem från Gnesta om jag minns rätt?

Jag kom hem vid nio tiden igår kväll och anledningen till att vi åkte så sent det är för att slippa alla köer. Och det gjorde vi någorlunda bra.. *Tur*
Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren det var att gå in till mitt rum och la mig i sängen åh så skönt det var. (Hade verkligen saknat min säng, måste jag säga.) .. Sen efter en stund så ringde jag Lotten, det var ett tag jag skrev om henne i min blogg, eller hur? 'För er som följer min blogg' Men så vi mötes och snackade om allt som hade hänt under de senaste två månaderna, som vi inte har haft kontakt alls. Det var jätte skönt att fått träffat dig igen gumman och pratat ut om inget 'egentligen', för allt har varit ett stort missförstånd!
I missed you so much<3

Nu kände jag att det blev ganska långt inlägg.. Nu blir det kaffe + en cigg!
Hörs senare ikväll!<3


Bild från igår!

 

 


Glassat hela dagen!

Idag har jag bara legat och glassat i solen, nästan hela dagen. Åh så härligt det har varit men jävlar vad varmt!! Har bränt mig på axlarna också men det får man ta på köpet när jag(är så dum att jag glömde min sol kräm hemma.) *suck*
Men jag har fått färg på mig ändå, fast jag har bränt mig ;) Så lite stolt är jag(!!)

Så småningom blir det att åka hemåt. Ska först äta middag, mumms! Börjar bli lite hungrig nu när jag känner efter.. Bloggar in när jag kommer hem <3


Ser det inte bara för skönt ut?! ;)



Strålande väder!


God morgon!


Gu så tidigt jag har vaknat, håller ni inte med? Men det är bara för att jag vill inte missa denna underbara dag.
Ska ligga och bränna hela dagen tills vi ska hem åka hemåt från Gnesta. Men nu har inte jag tid att sitta vid datan längre..

Hörs sen<3

Jag har badat!

JAG HAR TAGIT MITT FÖRSTA DOPP! :D * tjohoooo*

Yes, jag gjorde! Men jag gjorde det inte på egen hand. Utan det var så att jag låg och solade och njöt. Och helt plötsligt så sa min Svärmor,Katja och Påke att NU ska Sandra få bada. Och jag fick sån panik så jag sprang runt där och visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag hoppade upp på Fredrik rygg och höll mig fast där och inte nog med det så började han gå ut på bryggan.. Åh gud så jag skrek! *haha* Men då hoppade jag av och tog tag i en stång på sidan av bryggan och höll mig fast där ett tag. Och sen kom Svärfar in med båten och då tänkte jag SHIIIT! Nu eller aldrig! Så det var bara att plaska ner i vattnet. För jag hatar att bli i putat... Och speciellt när man är en badkruka.

 

 






Midsommar *Går dagen*



(Tänkte göra midsommar storyn kort.)


Vi började med att vi kom ut till Gnesta vid tre tiden. Och det var strålande sol! Så mysigt.
Sen efter någon timme började vi dra oss till borden för att äta god mat! Efter maten så blev det efterrätt och det blev då paj med vanilj visp och jordgubbar till.. MUMMS!
Sen senare mot kväll när alla blev lite mer dragna så blev det massa musik och även dans ;) Riktigt kul. Vi spred mycket skratt och glädje med varandra, så nu kan vi snacka om att jag har fått magrutor... *hihi*
Btw; Vi har sätt en simmande älg!! Fan vad balt det va..

* Här kommer lite bilder från går dagens gång, Det förklarar väl det mesta hur kul och mysigt vi hade.*


Ser ni den lilla pricken mitt på sjön, Nästan? Det är iallafall älgen!!


Grillen på G


Jag och Matilda


Midsommar PUSS!


Jag och min Svärmor!


Jocke och Fredrik


Svärmor och Svärfar.. Pussas lite


Hihi..

Haha jockes hobby ;)


Jag och sollan

Grabbarna..


Vi<3


*haha*


Dansar bugg!


Dansar bugg!


Muppar oss lite :p


:)


Min egna hemma gjord *HOT SHOT* mumma!



Trevlig Midsommar på er!

Jag önskar alla min blogg läsare en jätte njut fullbar MIDSOMMAR!<3
Med mycket skratt, go mat, bra musik och även underbart umgäng.



OUTFIT


Dagens köp:


HM 299:- Stl. 34


Håret ink. clips 775:-
Tadaaaa.. Så det det ut, (fast nu satte jag dit det slarvigt.)
Kommer bli mer seriösare imorgon!


God natt<3

Shopping dagen


Äntligen hemma!


Jag har far och flängt hela dagen man man säga! Så nu är det så underbart att fått komma hem!

Dagen började med att jag vaknade kl:11.00. Och då passade jag på att göra lite slingor i mitt hår. Sen efter det så började jag fixa mig och jag var väl klart runt halv ett - ett tiden. Då åkte jag och älsklingen in mot stan för att jag skulle köpa mitt förlängningshår. Som jag pront skulle ha! Och det fick jag också :) Sen efter stan så åkte vi förbi mitt jobb (Flügger färg) och satt där och tog en kopp kaffe, skulle ändå hämta min färg som jag bröt förra veckan. För jag ska nämligen måla om våran lilla toalett. Men sak samma, efter Flügger färg så begav vi oss mot skärholmen, för jag skulle in på HM och köpa min långa klänning. Sen blev det även en sväng in på Jula. Men efter allt far och fläng och allt åkande så började vi röra oss hemåt. Inte nog med det så var det ju värsta köerna! Både på motorvägen och små inne-vägarna!.. Helt sjuk!

Bilder på mitt nu blivna hår och klänningen kommer så småningom i ett inlägg!


Hörs<3

YEEEES!


Istället för "slut på kontot" (som det har varit ett tag) så är det nu "fullt på kontot" ;) Ha..ha.. fick min lön nyss! Tack och lov, min torsdag är räddad. Nu kan jag pusta ut och andas. Skönt!!









Mumms!


+




Tupp lur!


Direkt efter duschen, så la jag mig i sängen och "vilade lite" det blev lååånga två timmat som jag vilade.. Opps!
Ha..ha..
Mamma kom in och med en hög ton: SOVER DU?! VILL DU HA PIZZA?! Och då vakande jag till liv med engång. Och sa klart, att jag vill ha pizza *Host not* Utan en Avokado sallad ;) Såklart!
Så nu åkte mamma precis ner och hämtade min Sallad och pizza till resten av familjen! Är dö hungrig så hon får rappa på lite tycker jag.

Hörs <3



Sol

*STRÅLANDE VÄDER*


Åh så härligt det har varit och ligga i solen idag! :) Faktiskt så blev det inget dopp för min del, för det var så fruktansvärt kallt. *hihi* Men jag kände ändå på vattnet lite ;)
Men jag föredrar nog hellre att ligga och steka i solen.. Mycket Varmare och skönare! Me like<3

Men nu funderar jag på att hoppa in i duschen, det skulle vara jävligt skönt faktiskt! Och sen blir det att piffa till sig lite.
Hörs sen<3


Vad blek jag ser ut :o ?! I verkligheten är jag faktiskt lite brun!


Jag


Min syster och hennes kompis


Haha..


Puss<3




Tullan


Kom nyss hem från en lite sol tripp i Tullan. Just för att det var så fint väder så drog jag, mamma och min syster dit och bara slappade i solen. Riktigt skönt var det! Imorgon blir det att gå upp hyfsat tidigt och dra iväg och sola nästan hela dagen lååång (och bara ligga och pressa i solen, kanske att det blir ett dopp? Vem vet?! ;)) Vi kommer även ta med oss lite picknick.. Kommer bli riktigt mys!

Pic från dagen:










Puss<3


3 dagar kvar!


*Shiiit*

Det är bara tre dagar kvar till Midsommar, visst går tiden fort fram? Men jag och min Fredrik har i allafall hunnit planerat vart vi ska vara. Och det blir i Gnesta vi kommer tillbringa våran Midsommar, gu så trevligt, lääängtar så mycket! Kommer vara där med familjerna: Eriksson och Edin!
Och inte nog med det så ska jag eller jag har bestämt mig att jag ska ta mitt första dopp på Fredag,(Tycker själv att det är lite väl sent ute.) Har ni tagit erat första dopp ännu? ;)

Förra året var vi ute på min pappas land.. Då var vädret väldigt varierande måste jag säga. Ena sekunden så haglade det, nästa sekund så var det strålande sol. I år kommer i allafall vädret vara mycket bättre! Kommer vara en stor sol.

Bilder från Midsommaren 2009:








Puss<3








Nu ska jag hoppa in i duschen!


Nu ska jag nämligen hoppa in i en lååång dusch.. *åh så härligt*
Hörs sen<3


 

 


Kvällstippen

Denna dag, ja vad kan man säga om det?!

Har som sagt små plockat i mitt rum, NOT! Orkade verkligen inte ta mej den tid och göra det. *haha*
Men jag har varit ute och möta Jocke (Fredrik bror) och Bumbi (en kompis till Jocke.) Och bara suttit och snackat lite om allt och inget :p ...Men det var trevligt så dags på kvällstippen, just också för att få komma ut lite.
Hörs<3

Bilder:




Jag..


Apan Jocke ;)


Bumbi



Gotti,gott



Jag och min syster har smaskat i oss lite kladdkaka med grädde och dekoration med kiwi!
Mumms...


Måndag

Idag så har jag inte haft så mycket för mig att göra. Har mest tagit det lugnt. Och det skadar ju inte att göra det nån gång ibland.. Visst inte?!
Har mest legat i sängen och gosat med min Snuttan. Måste säga att hon har varit en otrolig liten svans, så fort jag går bort från sängen då ska hon följa efter mig vart jag än ha gott i lägenheten. Och sen när jag går in mot sängen igen så ska hon hoppa upp och burra ner sig precis på mig nästan. Naaw så cute, tycker jaag!

Men nu tänkte jag gå ut och ta en smoke sen blir det bara att små pula i rummet lite grann, Det skulle nog behövas nu när jag ser efter.. *Hihi*
Hörs senare<3




 

 





Grattis Daniel :D

God morgon världen!


Idag dag är det en ny vecka med nya äventyr och nya stora tag här i livet! Haha nee nu var jag allt ironisk?!?!
Vill börja med och säga Grattis till Daniel som fyller år idag! Och önska dig en toppen dag för det är din stor dag idag :D




 

 

 

 

.. Men nu tänkte jag dra mig upp ut sängen så jag inte ligger och slappa hela dagen, måste få lite grejer gjort känner jag! :p

Hörs sen<3

 


Skumbad!


Kom precis upp från ett varmt skumbad med älsklingen, Åh så mysigt det var! Och nu när vi ska bädda ner oss i sängen och massera varandra *Känner att det skulle behövas* Kan nog inte bli så mycket bättre kväll än att umgås med min Fredrik to night..!<3



 

Natti,natt... <3


Powerwalk

Kom nyss hem från 30minuters promenix med min syster i det härliga sommar vädret med lite regn. Även lite powerwalk också.. Som ni ser på video'n!







Puss
Sandra<3

Under veckan som kommer..

Så ska jag köpa detta som står på min inköpningslista! Ska i allafall försöka köpa det mesta... =)




Puss
Sandra<3


Omelett!


Jag visste inte att jag var en mäster kock på att laga omelett. Det var otroligt gott! *Smaskens*
Själv så har jag aldrig varit så förtjust i omelett, men jag blev så otroligt sugen på något med ägg i. Och då blev det förstås omelett.


Betyg:


Puss<3

Bilder från hemma tv:en!

Av Kron prinsessan Bröllop:

























Går dagens gång

Blev lite dåligt med uppdatering igår.

Men som sagt hela går kvällen/även dagen så var jag och Fredrik hos hans föräldrar. För det var nämligen så att Lisa, fyllde år för någon dag sen.. Och då passade vi på att fira henne igår. (För då var ändå alla lediga, från jobb osv.) Ni ana inte hur mycket skratt, glädje och nästan tårar det spreds mellan oss när vi satt ute och pratade och fnissade. Så otroligt kul hade vi!
Det märks att det här måste vi göra mycket oftare! =)


Och inte nog med det så gifte sig prinsessan Victora sig med sin Daniel. Vi satt ute på altanen med öppna fönster så vi såg och hörde vad som hände på tv:en. Det var faktiskt rätt kul att se på. Och på tal om hur lång hennes släp var på klänningen, 5meter! Och deras tårta var lite över 3 meter lång! Helt sjukt! Btw; Prinsessan victoria vinkade åt lisa via tv:en.. Fan vad cool, vah?!?! ;) Det tyckte vi iallafall...

Bilder från igår:






































Puss<3



Dags att dra!

Sådär nu är jag klar för att gå till Svärmor och Svärfar, Vi (alltså jag och Fredrik) är bjudna på middag. Det kommer bli så trevligt och mysigt =)<3
Hörs senare ikväll!

OUTFIT!



För er som inte visste

så ser jag ut så här på jobbet



Hot or not?!


Puss<3






Ja, jag lever..

... Och ja jag vet att jag har varit jätte dålig på att blogga idag, Fy på mig!

Men som sagt jag slutade kl:18.00 idag och direkt efter det så blev det att åka iväg till Tyresö och byta bil, för Fredrik hade nämligen firma bilen. Sen efter var det bara MOT Systemet i kungen kurva. Hem fort och fixa mig lite och slängde i mig käk, Efter det så var vi på väg upp till Robbin och kröka lite. För hans mamma fyllde år idag nämligen (Grattis igen).. Men så vi satt där med trevligt sällskap och hade jätte kul faktiskt! Och nu så har jag och plutten precis kommit hem innan för dörran och då passade jag på att blogg in lite snabbt, så ni inte tror att jag har dött eller något ;) Eftersom jag har varit så dålig på att blogga! *Nu blir nästa ->sängen*







Puss<3

Nå vad tycks?

Före:                             Efter:




Själv så blev jag jätte nöjd, Tack Johanna<3 Men det ska bli en omgång med slingor igen (för det blir alltid bäst då) och det blir imorgon kväll.. För då ska även min mamma slingra sitt hår, så då passar jag på att sno lite färg av henne, Tihihi busigt! ;)

Puss Sandra<3




Slingor på G








... Före och efter bilder kommer så småning om ;)

Puss<3





Home


Då har man kommit hem från jobbet... Skönt! En dag kvar bara sen är det den efterlängtande HELG här!
Just nu sitter jag och väntar bara på att tiden ska fördriva fram, Neej det gör jag inte.. utan att jag väntar på att min sega kompis JOHANNA ska messa och skriva att hon är klar! För hon ska nämligen slinga mitt hår. Om hon gick med på det frivilligt? Nej,nej jag fick mutade henne med 2l Coca cola! (Ha..Ha..Ha)

Nåjaa, vi hörs lite senare mina vänner<3









Hurra,Hurra!

 

Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år.

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram.

 

Ett stort grattis till dig min Svärmor... Hurra, hurra! :D

 

 


Film kväll!

Vet ni vad jag ska kolla på för film ikväll? ;) Prinsessan & Grodan med min lillasyster, har nämligen laddat ner den så nu blir det krypa ner i sängen och puffa upp kuddarna och bädda ner oss skönt så är det bara att sätta igång filmen, men först se om det finns något gotti gott hemma.
Låter inte det mysigt?!.. GRYMT mysigt!
Puss<3




Vecka 24









"M:I-2"


Nu börjar klockan tick jag och gäspar ikapp här.. Nu tänkte jag och älsklingen bädda ner oss i sängen och kolla på  "M:I-2"=Mission Im possible 2, Inte nog med det så är min snygging med Tom Cruise<3..Grrr! Han gör faktiskt jävligt bra filmer tycker jag och lite för att han är så snygg som dom är bra.. ;) *Tihihii*
Men nu måste jag avsluta här.. Tyvärr! Hörs imorgon GOD NATT<3



Har ni sätt den filmen?


Glass


Det här är nog den tråkigaste dagen i hela mitt liv. Jag har inte gjort något alls! Jag får bokstavligen p.a.n.i.k! Och på grund av att man inte gör något så röker man hela tiden och blir små sugen på något. Och jag blev så otroligt sugen på glass! Jaha och nu när jag har ätit upp den här förbannade glassen, vad ska jag göra då? Ingen aning faktiskt! Någon som vill mötas? Så når ni mig på mobilen!
Puss Sandra<3




Jag stavar inte alltid rätt

 

Kollade igenom min blogg lite och då ser jag att jag stavar som en jävla kratta (ibland), men jag bjuder på det. Jag har fan i mig inte tid att stava rätt hela tiden. Varenda gång jag ska skriva ett svårt ord så tänker jag -Hmmm ska jag googla skiten nu? Och sen tänker jag-Hmmm, Nej jag har fan i mig inte tid. Jag har så mycket roligare saker för mig än att stava rätt. Synd bara att jag alltid skolkade från svenska lektionen. Det var ju jävligt synd… Men sånt får man ta när man var ett litet busfrö i skolan, ha..ha..ha! ;)

 

 

 


Bla,blaa,blaaaaa

Uppdaterar senare!!!!!




Film!

Ja då har man precis kommit upp från ett varmt skönt bad, åh ni anar inte hur bra det kändes när man har varit smått fussen under dagen. Nu blir det bädda ner sig i sängen och kolla på "beck - Flickan i jordkällaren" köpte faktiskt den film igår, så det ska bli spännande att se den. Och varför jag gillar Beck filmerna det är bara för att Gunvald (Mikael persbrant) är med. Han-är-ju-bara-för-skön! Det måste ni hålla med om, hans roliga kommentarer åt allt och alla, ingen knäcker dom!! Ha..ha..ha..ha..



Ne slut på bloggat för ikväll, hörs vi imorgon<3





Ska jag?.. Ska jag inte?

Jag har funderat nu ett bra tag på om jag ska klippa lugg?!?! Men jag kan verkligen inte bestämma mig, velar hela tiden fram och tillbaka :/ Kan verkligen inte bestämma mig.. Det är så svårt! Om jag gör det kommer jag säkert att ångra mig direkt efter och det är så typsikt mig.. men visst det växer ju ut rätt så fort. Men ja, det får jag väl grubbla på ett tag till då! ;)

Frågan är: Ska jag?..Ska jag inte?





Puss<3

HISS ELLER DISS?!

Jag hissar!
För det är nämligen inne nu mera med långa klänningar. Ska faktiskt ta och köpa mig en också ;) Det är mitt nästa inköp på min lista..






Pimpat min data lite ;)

Visst blev det otroligt snyggare nu?! :D I love it.
Köpte "hello Kitty" på Ullared för 49:- bara, dom hade massor med oilka figurer och mönster.

Före:



Efter:




Puss<3

Naglar


Hur skönt som helst att få vara hemma måste jag säga! :D
Men idag lite senare mot middagen så kom Johanna och Robbin förbi för jag och Johanna skulle fixa våra naglar som vi har köpt nere i Ullared :D Visst blev det snyggt?! ;)
Och inte nog med det, på tal om alla mina kläder som jag har köpt där nere. Det får inte plats i mina låder :/ Hmm, måste rensa lite eller vad säger ni?! ;p Dags att sätta igång nu då..




Puss Sandra<3


Jag just nu..


Psst, Mjukis sättet kommer från Ullared ;)

Här sitter jag och bloggar.. Tänkte berätta om går kväll när vi kom ut till Gnesta och även idag.

Igår kvällen var så mysig.. Vi pratade om hur vi hade det på Ullared osv. Satt även och spelade Yatzy och hade jätte kul å trevligt. Och jag säger det, ni anar inte hut skönt det var att få sova i en säng jag sov som en drottning! Åh jag dog för det. Att ligga i ett tält är ingen hit ska jag tala om!
Nu ska vi börja packa ihop det sista sen blir det hem gång.


Jag och Svärfar.                                               Yatzy
Pssst, tröjan är köpt på Ullared ;)


Btw, Sitter ut och bloggar för det är bättre mottagning ut än inne.. Och nu när jag satt här så ana mig inte att jag fick fågelskit på min kamera! Jävla fågel jävel!!

Titta!!!



Puss
Sandra<3




(Gekås) Ullared!


Bilder från i Fredags:



Vi två :)


Hehe..


På väg ner till Ullared..


Älsklingen :)<3


På väg in...



Jag..:)


Tält


Jag :)


Går i regnet :p


En liten å


Jag och Robbin utanför :D


Första shopping tur :D

..Bilder från Lördagen:



Andra shopping tur ;)


Robbin & Fredrik :)


Porr affären ;)


Lite till shopping xD


våran packning xD


Så gulligt ;) haha


på väg hemåt :)


Polka


Så här gör dom polagrisar :)


En gris.. xD


Åkte förbi vättern.. :)


Musikoo :)


Getplan


Red bull ger mig vingar ;)


Jag och Johanna :)


Snart HEMMA :D

Puss
Sandra<3





Då var jag i Gnesta..


...Det ända jag hann och göra innan jag och Fredrik drog iväg igen. Det var att duscha och fixa mig lite smått sen packa igen. För vi bestämde oss för att åka ut till hans land (en impuls grej.) Så nu sitter vi här och gottar med lite alkohol och prat, mysmys! =)

P.s Lägger in bilder från Ullared imorgon, för jag har inte så bra mottagning här!
Hörs imorgon<3





Home sweet home!

Sådär då var man hemma nu! Anledningen till att vi åkte hem idag för att ja det är lång historia, men jag kan göra den kort!
För det fösta så bara regna det hela dagen igår dag och kväll, och alla vi var blötta och frös som fan! Och när vi skulle gå och lägga oss så låg vi hårt (iallafall jag och Fredrik, för Johanna låg i bilen och Robbin i tältet.) Men skit samma i det.. Vi låg iallafall hårt och frös som attans. Jag vaknade var och varannan timme för att det öste ner regn på tältet, och det är rätt irriterande att höra. Sen kändes det som att tältet skulle flyga iväg för att det var storm ute!
Jag och Fredrik förste värma oss men det gick inte för att det var så pass fuktigt i tältet och sen var så kallt. Alla vi gick typ och la oss vid tio,halv elva tiden och så vaknade vi runt halv åtta på morgonen. (Ingen sov morgon alls!!)
Men det som var så typiskt att vädret var så pass dåligt. Om det inte hade varit det så hade det varit kanon, förutom att man låg hårt.. Men sånt får man ta i såna fall! ;) Men ett råd till er om ni har tänkt er att till Ullared, Hyr en stuga då!


Säger bara det värsta paradiset att gå inne i Gekås (Ullared) ..Asså det går inte att beskriva hur skönt det var att shoppa loss! Ojoj.. I just love it! <3




Bilder kommer så småningom..
Puss<3



Våran lilla Camping =)





Hörs imorgon<3

Hej hej..

Nu är jag tillbaka igen! Saknat mig?


Efter det tidigare inlägg så däckade jag och Johanna i baksättet. Vi sov ungefär en timme eller vad det nu var?! Det har hur skönt som helst! :D






Men nu så har vi landat i Ullared och vi har redan shoppat ganska så mycket ;) Medans jag och Johanna var inne i Ullared och shoppade, så fixade killarna tältet. Ja vi ska tälta hela helgen,jag vägrade först med det blev tre mot en. Och nu ångrar dom sig allt för det har börjat regna här nere, (Mohaha) men än så länge är tältet helt! Och det är väl tur de ;).. Jag och johanna funderar på att dra upp till en pub som ligger i närheten och vara lite social mot grabbarna för dom har redan sprungit dit. Och imorgon blir det mer SHOPPING!!! :D
Btw, det var sjukt mycket folk i butiken!






Puss Sandra<3






Bilresan

Jag just nu! Men nu måste jag spara mina batterierpå datan. Så nästa inlägg blir mot kvällstippen. Ha det bäst<3

 

Puss Sandra<3


Vårat första stopp!

Det blev frulle på Donken. Har åkt 13mil, nu är det bara 28mil kvar! Sen är vi framme. Åh gud så kul...




Hejdå Salem, Hej Ullared!

God morgon!

Nu sitter vi i bilen och är på väg ner mot Ullared, Here we come! Äntligen är vi på väg, både jag och Johanna har varit upp i varv dom senare dagarna, men nu kan vi luta oss tillbaka och njuta av åkturen. Runt ett tiden är vi framme (på ett ungefär.) Men jag bloggar in lite senare under dagens gång<3

Btw, Fredrik och Robbin kom på en tidfördrivning. Ha..ha..ha! Och inte nog med det så är det den tråkigaste tidsfördrivningen jag någonsin har hört. Det är att räkna ut hur många gånger vindrutetorkan åker upp och ner. Och dom kan fram till att på 26mil så rör sen sig 6750 gånger upp och ner.
Jag och Johanna satt bak och bara asflabbade..! Haha, hur ens kommer man på en sån idé?!?


Puss<3


I am rich biiiitch ;D





Elgiganten

Vad kan jag ha köpt?! ;)





Tada..! Nu har jag köpt mitt Comviq surf.


Torsdag - En dag kvar!

God morgon! Sovit gott?

Jag har sovit hur gott och hur skönt som helst, äntligen fick jag sova ut och rätt länge för den delen. Jag älskar sommarlov(!!)

Och idag är det torsdag.. Shiit imorgon bitti åker vi till ULLARED :D Fy fan vad kul! Så idag blir det att ägna sin tid till att packa och fixa grejer, typ hela dagen.
Och om jag kommer kunna blogga nere på Ullared? Jadå oroa er inte för det. Klart att jag kommer att uppdatera där nere :) Ska nämligen åka iväg och köpa sånt där trådlöst internet "Comviq surf".
Men nu måste jag komma upp ur sängen och få allting gjort, Hörs sen<3


Solsidan


Så nu äntligen har jag och älsklingen kollat klart på ALLA dom tio serierna av Solsidan. Har ni sätt den serien? Om ni inte,  SE DEN.. hahaha så jävla bra! Det går inte att sluta garva. Den är bara för klockren! Men nu sitter jag här och gäspar, dags att bädda ner sig kanske? Men kolla på dessa klipp ur Solsidan*Ha ha ha* :)
Sov så gott<3










Video - Hot shot!

Hahahahaha full och glad!


Hittade den här videon bland alla mina bilder, hmm? Där ska den inte ligga. Aja, i I found it!





Puss Sandra<3

Min lunch!

Uppdaterar från jobbet:


Nyttigt eller onyttigt?! - Iknow ONYTTIGT!

 

 

Puss Sandra<3


Naaw..


Titta vad jag fick av min älskling igår kväll/natt! Naaaw...<3 Tack så mycket Sööötis!
Var bara tvungen att blogga om det.
Men nu blir det burra ner sig i sängen och kolla på någon film with my love!
Natti,natt så hörs vi imorgon<3






Dagen..

... började med att jag försov mig. GREAT! Skulle egentligen börja tio, men kom till min praktik vid ett tiden. OPPS! Jag hörde verkligen inte min väckarklocka, helt sjukt vad jag sover djupt!
Men imorgon så börjar mitt sommarlooooov, gu så härligt! Har längtat så sjukt mycket. Men för det mesta kommer jag att jobba en hel del det är ju en fördel att pengarna rullar in ;) Men nackdelen är väl att man måste gå upp så pass tidigt, Haha! Sånt får man ta...

Juste idag när jag, älsklingen och Jocke precis åkte från Södertälje så såg vi världens störta brand rök! Helt-enormt- stort -rökmoln! Vi blev ju förstås så nyfikna på vart det kom ifrån så vi åkte mot det för se vart det var och vad som brann. Och när vi kom till plats så var det en idrottshallen som låg i storvreten i Tumba som hade brunnit upp.




Puss<3



Typiskt!


Nehee.. Det blev ingen sola idag för det var sån jävla lång kö till att få sola. Det är så typiskt att alla som stod i kön tänkte förstås samma ska som mig! Det är bara allt för typiskt,typiskt! Bara för att jag just skulle sola precis nu, så är det förstås värsta kön. Ååååååh...! Får väl sola senare eller imorgon istället! Fan då, blir så förbannad(!!)





Puss<3






Stor städat...


...Äntligen fick jag lite till att sätta mig vid datan och blogga. Saknat mig?! Naw, ni är allt för söta.
Men idag när jag kom hem vid ungefär halv fyra/fyra tiden, så satte jag igång att börja städa. Och det har jag gjort typ ända tills nu! Jag har:Tvättat antal maskiner,Hängt upp tvätten, dammat, damsugit, skurat, rensat allt och sorterat mina grejer. Och att det kan ta sån lång tid..Det fattar inte jag?!?!? Men det är skönt att få ha det gjort för det såg verkligen BOKSTAVLIGT talat så såg det för jävligt ut! Men nu är kläderna på din plats och det är snyggt och fräscht i mitt rum :D
Och nu funderar jag på att gå upp och sola solarium. Det förtjänar jag allt!
Hörs sen<3







Nationaldagen 6/6-10


Eftersom att jag inte orkar gå in på detalj och plus att ni har inte direkt med saken och göra så lägger vi det åt sidan.Det jag skrev i mitt tidigare inlägg.


På tal om idag..Hela denna dag har det varit Nationaldagen, och jag kom inte på det förens vid klockan sju typ (haha) Så knäppt av mig! Men nu ska jag och älsklingen bädda ner  oss i sängen med kladdkaka och vispgrädde och kolla på Rambo som började nästan nyligen. /Det kanske blir ett till inlägg men, om inte så får ni sova så gott, så hörs vi imorgon<3







(/&%¤#"%!


#%!"/(¤!...
Jag skulle så järna vilja sätt eran huven på en trottoarkant och sen...... Ni kan säkert gissa er fram! 
Så som ni har betet er mot den här tjejen, ojoj det finns inga ord på vad jag skulle kunna göra just nu!! (inga namn får tas upp.)


Hörs sen!


Inlägg från igår och idag!

Ojoj har inte varit så närvarande på en hel dag kan man säga. Mitt fel, SORRY!
Kände verkligen att
NU jag fick tiden till att sätt mig vid min data lugn och ro och blogga lite om vad jag har gjort både igår och idag!


Fredag (igår:)

Under dagen så hade jag fått lite små panik för jag visste verken eller vad som skulle hända. Och jag fick sån tokryck om inte jag har något planerat. Men det löste sig som tur var. Och det blev att Michaela kom hem till mig så sätt jag, Fredrik och Michaela och små krökade lite. Och sen så bestämde vi oss för att vi skulle dar ner till Rönninge pizzan och fulle käka (Pizza blev det) och även fortsätta att dricka. Efter när vi hade suttit där nere ett tag som kom även Flügger Daniel ner. Och vi satt och snackade och hade hur trevligt som helst där nere! Det var en lyckad fredag tillslut. =) Och inte nog med det, på vägen ner till Rönninge pizzan så kom en killkompis och hämtade oss med en jänkare.. Fan vad kul det va att åka den :D Love it!

Btw: Grattis till Studenten Jessica min barndomsvän, så synd att inte jag kunde kommer!!! Men jag lovar att jag kommer gott göra dig..<3














Lördag (idag:)

Det började med att jag vaknade vid två tiden.. Rätt sent! Och tänkte neej vad sent! Om en och en halv timme ska vi vara i Tullinge hos Fredriks morbror för hans fru Katja fyllde nämligen år under veckan men hon firades idag då. Men allt kom till sin ordning och vi han med våran taxi som skulle hämta oss och köra oss dit, kom vid halv fyra tiden. Men lite stress var det måste jag på stå! Men dom bjöd på så god mat och det fanns så mycket att välja mellan ojoj, ni ska bara veta ;). Till efterrätten så blev det tårta, Mumma(!!)
Sen var det bara att fortsätta dricka.. Och vet ni vad jag har testa på? I-för-sig, det är ju inte första gången.. Men vi rökte cigarr.. Haha, det var skit kul att poffa =) Var bara tvungen att skriva det.
Grattis igen och tack för trevlig kväll Katja!













Puss Sandra<3

Outfit


Tur till Tumba idag


Så nu har jag kommit hem från Tumba med Johanna. Eftersom att jag hade tänkt att göra slingor i mitt hår så köpte jag denna hårfärg. Sen var vi även på Nordea banken och skaffade mig en sån där dosa, som man kan göra överförningar osv.. Ni fattar?!
Och angående mina naglar som jag skulle fixa idag blir inte av, får ta det slutet av denna månad istället.

 

Puss Sandra<3


Fredagens händelse:

Tumba Centrum med Johanna

Nordeabanken

Fixa mina naglar

Hem till Flügger Daniel och festa?!?!?!?!




Uppe från badet


Osminkade och söt.

Btw; Nu ser ni hur mitt hår ser ut utsläppt sen jag klippte mig själv. Rätt kort? - I know!
Men det är faktiskt rätt skönt att ha kort hår på sommaren tycker jag iallafall.
Och just nu sitter jag och äter chips, då kom jag på att jag har inte ätit något förutom chips som jag gör nu! Ingen frukost, ingen lunch och ingen middag.. Bara chips!
Däremot så är inte jag ens hungrig, Men det är bara för att jag är sjuk! Men snart kommer älsklingen hem och då ska vi äta middag tillsammans. Det kanske en anledning till varför jag har ont i kroppen? Har inte fått någon energi eller något på hela dagen nästan.



Hörs lite senare, Puss..<3

ZzzZZzz!


Direkt efter mitt inlägg "Atchoooo" så däckade jag i sängen och vaknade nyss! Säger bara, fy fan vad det har varit skönt att få soooova! Jag känner mig pytte,pytte lite bättre! Men det är nästan ingen skillnad.. Får se när min ipren börjar värka. Och inte nog med det så börjar min mensvärk smyga fram. KUL! Asså denna dag kan nog inte blir så mycket sämre?..Eller man ska aldrig säga aldrig vips så händer det något!
Men nu tänkte jag hoppa in i ett varmt bad. Hoppas att det hjälper min ömhet.. Kan knappt röra mig, Det är illa..

Puss<3



Atchoooooo!

...Inte nog med att jag snyter mig, hostar, ont i halsen och så jävla öm i min kropp. Och det sjuka är att det bara kom på engång..?!?!?! Fattar inte. Men nu under dagen ska jag bara ta det lugnt och ligga i sängen och vila, tills jag får tillbaka lite krafter, så jag kan börja plocka i mitt rum! Ska även ta ett skönt varmt bad, det skulle nog göra susen!


Jag är fullutrustad med:





Hörs senare mina vänner<3


Tumba Centrum

Jaha då var jag hemma. Gjorde bara två prov  i skolan sen fick jag sluta. Härligt! Och då var klockan bara runt tio tiden. Men efter skolan så mötte jag Johanna i Tumba Centrum för hon skulle handla lite kläder. Haha och inte nog med det så går hon på kryckor för hon har stukat sin lilla fot... Och vem tror ni fick bära hennes tunga väska? Jo, jag! Det blir ju slitas på min axel, men du ska nog att få se Johanna vad jag kommer köra med dig om jag stukar min fot eller något! ;) Om det ens kommer att hända..? För jag är inte lika klantig som du är, Bahahaha! :D





Puss
Sandra<3



Lill-lördag ;)


Kom precis innan för dörrarna! Det har varit ett sånt strålande väder hela dagen, underbart måste jag säga!
Efter skolan så var jag hemma (en snabbis) och lämnade min böcker osv. Sen var det bara att fixa sig lite och sen så kom älsklingen hem<3 Guuh så pussades.. :) Har saknat honom såå mycket!
Men då när han kom hem så hoppade han in i duschen och sedan fixade till sig lite snabbt sådär. Sen började vi röra oss ner mot Rönninge pizzan, satt där i två timmar och käkade och drack lite. Just för en skön avkoppling. På hemvägen så drog vi förbi Filmkedjan och hyrde en film som heter: Snuten i varuhuset, förstås en komedi film. Och sen blev det även lite chips. Så idag ska vi bara myspys hela dagen och natten lååång<3

Smaskens<3



Min nya diet.. =)


Hörs senare<3


Kvälls inlägg

Ja då var man hemma.. Har sprungit runt som en galning i hela lägenheten för att hitta mina handlar papper! Som jag har glömt att skickat in. OPPS! Men jag hittade dom i en pärm som låg längst upp och längst in på en hylla. (Men grejen var att mamma hade redan kollat där?!) Men inte så pass noga, eftersom att jag hittade dom.. Mamma minnet ska man alltid ha med sig;) Men så imorgon ska jag även göra syn-testet och efter det lägger jag brevet på lådan, och sen är det bara att vänta på att tillståndet kommer. *Jag hatar att vänta*
Men efter allt stök efter mina pappren så kom Michael till min parkering och vi tog en cigg och satt och snackade. Vårat samtal handlade om killar! Hur killar egentligen tänker osv.. Spännande vah?! ;P Vi kom inte fram till något vettigt? Det var mest negativt.. (HAHA)

Och nu tänkte jag hoppa in i en varm dusch och sedan bädda ner mig och knarka halstabletter och hostmedicin. Har fått så fruktansvärd ont i halsen och är lite hostig. Typiskt att det skulle komma nu då? Och inte nog med det så har jag inte fått träffa min lilla plutt på två dygn snart. Eller jo 20minuter samman lagt.. För vi sågs igår bara någon få sekunder och sen kom han till mitt jobb idag och tog en kaffe, sen var han tvungen att dra vidare till jobbet.

 

 


Dagens händelse!



Ja som sagt idag så ska jag och Joakim gå den där kursen som handlar om droger-/alkohol i trafiken och den kallas då förstås för riskettan! (För er som inte visste och kanske inte har kommit så långt med erat körkort!)
Jag kommer somna där så det heter duga, är så trött och seg idag... Kul att sitta där då och lyssna?!
Men det är lika bra att få det gjort. Så slipper man tänka på det sen. Nu tänkte jag slänga i mig lite käk och fixa till mig lite smått. SHIIT, om en timme måste jag vara helt klar! Stress,stress..

Hörs sen<3


RSS 2.0