Går kvällen (Lördag)


Heeeej!! Saknat mig?! naw, jag vet..
Hade ni en trevligt kväll igår?! Det hade jag.. Jätte kul hade jag + alla andra. :) Först så möttes alla vi på en restaurang i Solna (Kommer inte ihåg vad den heter) Men iallafall det var jätte god mat och riktigt myspys å sitta där och snacka. Efter restaurang så drog vi allihopa hem till Steffi och börja kröka. Sen efter nog timme när alla blev lite mer prutt fulla så rullade vi in oss mot stan. *Det blev ej pilot igår, utan Chaplins bar istället!! Det var rätt bra drag där :D
Men kan ni gissa när jag kom hem i natt? Kl: 04.20 och idag vaknade jag till runt 13.00 och mådde som dåligt, fyfan ska aldrig mer dricka. Men sen så somnade jag om, och vaknade vid 17.00 idag! Jag har sovit hur länge som helst.. Därför det har varit en dålig uppdatering under dagen/ kvällen nu.

Bilder
Restaurangen:








Hos steffi:


;)


Syskonen :)


Puss :P


:)


Mupparna ;)


Tre pinglor :)


Jag och Lotten :)


Jag och Steffi :)


På väg till Chaplins bar:


Tåget :)


Tåget :)


Pose?! :P


haha :)


Folk :)


Hihi..


Foto tävling? ;)


Jag och Elin, var år och dra sen vi träfafdes sist gumman :)


Yeeah!


Jag & Bobby från 'mammas pojkar' ;D


Puss på kinden :)


Jag på toa, intressant?!  :p


Puss på kinden!! :)





Det var dessa bilder jag å andra hade och bjuda på denna gång.. Kommer mer sen ;)
Puss<3





Hjälp, ska åka om 50minuter!!!!




Ni får ha en trevligt lördag så hörs vi imorgon! =)

Puss på nosen<3

Vi syns väl på




Im back


Naw, gu så ni måste ha saknat mig, intressant?!
Kom precis hem *pusta ute*! Men det har varit riktigt mysigt att handla med älsklingen idag. Både han och jag shoppade för rätt mycket, YEEAH! ;) Det är så det ska va..
Efter några timmar på stan så drog vi till Chaplins bar och åt jätte god middag, vi blev så mätta och belåtna när vi gick där ifrån =) Det var riktigt MYS.
Sen när vi kom till Salem så drog vi till min mormor och morfar och drack skumpa med mamma och farfar också, det var riktigt trevligt :D Kunde inte dricka för mycket för imorgon ska jag jobba!

Dagens köp:


Teknik magasinet 399kr


Cubus 'Tag 3 betala för 2' 358kr


Stadium 249kr


Ginatricot 249kr


Ginatricot 199kr


Ginatricot 99kr


Ginatricot 99kr


Middagen:


Åt inte ens upp hälften!


Gott :D



Hos mormor & morfar:



POFF!!



Hoppas att ni också har haft en underbarmys-fredag! =)
För det har verkligen jag haft, JAG ÄR SÅ LYCKLIG LOTTAD! <3



Uppdaterar när jag kommer hem..






GOD MORGON


Sovit gott?! Det har jag gjort förutom att jag vaknade nästan en timme tidigare än vad jag skulle. Men det är pga den förbannade hostan jag har och så rinner det i näsan som attans! (Ett plus i kanten eller?)

Men nu tänkte jag slänga i mig lite frukost, klä på mig och fixa håret.. Btw bara för jag skrev håret så kom jag på att jaf skulle behöva klippa mig. Aja, hörs sen =)<3

I juste fUcking love this song!






 

 

 

 

 


Beställt







Fråge stund!


Vad är din planer för morgon dagen?!

Svar:

Ja, som sagt det är ju FREDAG imorgon, wii! Tänkte börja dagen med att gå upp vid kl:11:00. Sen göra ordning mig lite smått och låter klockan få ticka fram till halv ett/ett. För då tänkte jag åka till Ikea med lotten, ska försöka få med henne. Och så  tänkte jag handla lite grejer där. Så när Fredrik har slutat jobbet så hämtar han upp oss och även mina grejer som jag har köpt :D Nu växte nyfikenheten fram i dig ;) Får veta imorgon vad jag har köpt :D
Sen blir det åka hem packa in alla grejer i rummet och börja fixa oss snabbt(!!) För vi ska in till stan och shoppa å även äta god middag på en restaurang, myspys i högsta grad!
Vi ska i alla fall försöka vara inne i stan rund fyra tiden, så man hinner gå i lite affärer osv..



Frässch (=

Kom precis upp från ett härligt, varmt bad. Alltid lika skönt =) Snart blir det natti sängs, men först ska jag nog kolla på någon film!




Pussi<3

Såååå

nu äntligen har jag och lotten beställt kläder från nätet :D Blev inte så mycket på nätet, för imorgon ska jag och älsklingen in till stan och shoppa(mycket) och äta go middag på någon mysig restaurang! <3

Hörs<3

Dagens planer:






Tumba en sväng


Hemmaaaaaaaaaa :D
Kom hem för ett tag sen.. Var tvungen att åka till tumba en sväng och handla lite grejer ;)


Mitt köp för idag:
















Pussilipuss<3






Host hit och host dit!



Blir så galen på denna j*vla hosta jag har Gaaaah! Var tvungen och gå upp och göra te med honung. Dags att gå upp igen och fixa lite påtorr. Sen blir det film? I think so. Tar fan ledigt från skolan så jag kan piggna till mig lite.










Jag över driver inte ett dugg detta ska jag köpa imorgon, eller ja idag! JAG VILL BLI FRISK!





Puss<3

. . .

Så där, nu ligger man ner bäddad i sängen och ordning gjord, väntar bara på att John-blund ska komma och kasta pulver i mina ögon så jag blir trött :p Men jag kan meddela er att han har inte kommit ännu!

Har kollat på video klipp som jag och lollo gjorde idag. Så många misslyckande försök och tabbar vi gjorde innan den blev hyfsat bra =) haha, det är så kul. Jag ligger och garvar för mig helt själv. Har nästan lust att lägga upp några klipp på våra misslyckande, dom är så roliga att se så ni anar inte!! hahahaha.

Och inte nog med att jag har en förbannande hosta som måste försvinna innan helgens gång startar. Kände av lite grann under helgen men sen var det inge mer med det förens i förrgår *suck* när jag börja host och hosta som fan på kvällen..

Men på lördag blir party! hell yeaah! Då måste min hosta flugit väck.
Steffi ska nämligen ha en inflyttning fest. Men innan den börjar så ska alla som har blitvit bjudan mötas på någon thai restaurang äta gott och sen dra hem till henne och förkröka innan vi drar in till stan.. Antingen blir det: Chaplins bar, Pilot eller Ego?! Ingen aning än. Men det återkommer jag med senare =) Men det kommer bli så kul, läääängtar som FAN! JAG VILL HA LÖRDAG NU,NU,NUUU! :D


Puss<3

KOLLA denna video! :D


Det tog den tid det tog för att göra denna video.. Men till slut blev det bra! :D


Inom kort kommer det komma ett VIDEO INLÄGG..

.. SOM ALLA HAR VÄNTAT PÅ !! *hahaha*



Vilka brudar

Haha, har ni sätt?! Fan vad ballt tre stycken sjuåringar som dansar som 'pussycat dolls!' Äre inte coolt, eller? ;)



Puss<3

Go morgon..


..Sovit gott?! Jag har sovit som en stock, haha! förutom att jag hade lite sömnproblem ett tag under natten, men till slut så somnade jag!
Just nu sitter jag och mamma i kök och bara snackar bara. Mor och dotter samtal, alltid lika härligt! Oj glömde min lilla kisse är med i vårat samtal också, hihi..

Men nu ska jag börja göra ordning mig, vill ju inte missa det fina vädret!! =)
Hörs<3

Natt inlägg!


Hej alla ugglor! Lika pigg och klarvaken som jag, fast man ska sova vid den här tiden!
Jag kan verkligen inte sova.. och jag som har skola och tänka på. Börjar kl:08:30! Så i natt kommer inte jag få mycket sömn, kommer vara dö trött imorgon, kan jag garantera! (Om jag ens kommer upp imorgon, well see that!!)

Men nu under kvällens gång innan plutten (Fredrik) gick och la sig, så kollade vi på utomlandsresa till Turkiet. En all inclusive i en vecka, HÄRLIGT! Tänkte åka någon gång under hösten/vintern detta år. Har inte riktigt planera in i det minsta detalj än.. För det är ju ett tag kvar. Vi kollade bara hur mycket det skulle gå på för oss två, det var inte alls så farligt dyrt, som vi trodde! =)
Nån som vill haka på?!





Puss<3


Många, många år sedan :p


Haha min kusin har taggat mig på Facebook.. Bilder på när man va liten.. hihi, cute! Va bara tvungen att lägga upp. :) Det var hur längesen som helst när man var så där liten, naw.
( Där pilen pekar är jag )



Puss<3


Våran andra video! ( på oss)





Hahaha kan inte fatta var vi får allt i från.. (??)hahahah kan inte sluta grava! :D


Puss<3

En dogi puss :)







Gold!





Hej hej!


Klockan är nu lite över tre rättare sagt närmare mot halv fyra. Jag har precis kommit hem till lotten. Ska ta en kaffe snart och bara ta det lugnt så här mitt på dagen, Kan man säga mitt på dagen?! ..Aja whatever(!)
Hörs<3






God natt <3


Ursäkta för dålig uppdatering under denna kalla kväll, men jag hoppas att ni inte har gråtit blod för att jag inte har bloggar så mycket.. Har nämligen hållt på med att fixa en video som ni kanske har sätt? ;) Visst är vi grymma!! Jag vet.. Tack,tack :$ Hehe, egentligen från hela första början var det min ide att göra så.. haha livlig fantasi jag har, men det var skit kul.. MÅSTE GÖRA FLER OCH ÄNNU FLER :D

Men nu håller min pojk på att äta eller nafsar på mig så jag måste tyvärr sluta blogg :/ Jag vet synd. Men vi hörs imorgon.. Sov så sött mina sötnosar =) <3





Våran bästa video hittils :D DU MÅSTE KOLLA!




Räddaren i nöd


Vem är räddaren i nöd?! - Jo, jag förstås vem annars.. Daaah!! Iallafall när det gäller cigg, eller hur lotten ;D
Tacka mooooooa, för att du har mig om du inte hade mig som bästa vän så hade inte du kunnat få din cigg och dra in dom djupa blossen :p





Måndag..


..Första dagen på denna vecka började inte bra! Vaknade 08:30 när mamma kom in i rummet och sa SANDRA SKA INTE DU GÅ UPP?! Då flög jag upp ur sängen och gjorde ordningen mig snabbt och det gick jävligt fort fan rekord. Sen va det bara att gå till bussen, bussen gick 09:00. Det va inga problem utan problem startade när jag kom ner till Rönninge station!! Tåget va insällt och det va 30minuter vänte tid osv.. Vette fan vad dom babblade om i högtalarna. Men jag stod och väntade på det förbannade tåget nästan en timme. Till slut kom den..Och jag var som en frusssen isbit, fan vad kallt det är UTE!! brr... Men när jag kom till huddinge station och vänade på bussen som jag tar därifrån, och inte nog med att jag fick stå och vänta på tåget.. Då fick jag stå där och vänta på bussen också..ÅÅH.. så fick jag stå där i 20-30 minuter för den va ju också försenad.

Så ringde Daniel och frågade om han skulle hämta upp mig för han hade varit hemma och gjort något.. Och då precis kom bussen,(Tack daniel för att du inte ringde lite tidigare :p)
Men efter två timmar så kom jag fram till min praktik. Rolig resa jag har haft framför mig?! NOT.
Tur att min älskling kommer och hämta mig när jag slutar. För han tyckte så synd om mig, när jag fick stå i kylan.. So sweet of him<3
Puss!!





Danet gästar igen..

happ då var man här igen..

Idag var det kallt gott folk. Ca 20minus om min termometer stämmer.
Dagen började i vanlig ordning 05:25 stor kopp kaffe bla bla borsta tänderna bla bla
långkalsonger bla bla promenad bla bla.
Jobbet fortskred tämligen långsamt imorse. Åt min sedvanliga frulle med ägg och havregryn m.m..
Kl 07:10 steg första kunden in. Skulle ha 2 säck gipsbruk.

Jag tror att folk denna morgonen förutom att det var kallt kollde på den där J...a hockeyn. Hela Sverige står stilla p.g.a denna mass sportpshykos som drar  över långa landet falukorv och resterande delar av världen. Som ni kanske har fattat är jag av en sällsynt typ som aldrig kollar på sport. Hata är ett starkt ord, men tillsammans med sport får det dock användas utan omnejd. 

Och så var det de där med maten. Skådade en dåres matlåda även idag.
Man blir ju klent trött på folk som alldrig kommer att förstå det här med mat.
jaja mer behöver jag inte skriva eller säga för den delen.
Mat Polisen har gått i pension.

Åter kommer om typ 2veckor
Då min mesiga praktikant inte är här varken imorgon eller nästa vecka.

Over & Out


Vecka 8







Hos ärtan =)

Hos lollo. Ovanligt?! - Nää inte direkt!
Sitter och dricker lite kaffe <3 även bloggar och kollar runt lite på nätet. Och pratar tjejsnack =)

Bjuder på mig själv:






Puss<3

Naw, hah!




Outfit!



Osminkad och sööt :)


Beer gloss! - Den ska jag ha =)









Puss<3

Söndag!!



Som sagt sista dagen på denna vecka, känns skönt för min del, går bara nästa vecka sen har jag sport looov.. Och imorgon är det en ny vecka med nya erfarenheter ;D Under efter middagen så har jag legat i sängen med morgonrocken och kollat på YES MAN! Grymt rolig film; haha! Har inte haft någon större lust att göra något. Det blir bara att vara hemma och kolla på film efter film.. Har laddat ner några stycken :)

Har ni gjort något speciellt under denna söndag.. Kanske slappa som jag också gjort? ;)














Puss<3

God Morgon





Hjälp!!


Jag får torkryck..
Jag håller på att leta efter en film som heter något med ...pool eller .... polare?! kommer inte exakt ihåg :/ Och grejen är att jag har ju sätt sen filmen för några år sedan.. Rättare sagt MÅNGA år sedan!
Det är en 80tals film eller början på 90talet kommer inte heller ihåg:p Men det jag kommer ihåg är att den är en komedi! (efter som att den var rolig!?) hah.. Och sen så tror jag att Matthew broderick är med i denna film :s Eller så är det någon som är jätte lik.
Men handlingen är bara ett svagt minne av det jag kommer ihåg. HJÄLP MIG NÅGON, att hitta film?!

Den är en grymt bra film!!


-Min pojkväns kommentar idag!



Sandra, varför tar du så lång tid på dig? När du ska duscha, sminka dig, osv..


Egentligen så tar det inte flera timmar för mig att fixa mig. Eller asså om det är en vardag så tar det 30 minuter eller mindre för jag orkar inte sitta framför spegeln och verkligen sminka mig så tidigt på morgonen när man går upp. Då blir det bara fel och så är ögonen så trötta/eller om man är pigg så kan man fixa till sig lite fint och snyggt. På helger kan det ta lite längre tid. Det bror ju på om man drar ut eller vad man nu ska göra. Om man bara ska vara hemma då sminkar man sig ju inte som man skulle göra om man drog ut på krogen? Eller gör man? inte jag iallafall.. du?

Men jag tycker att killar kan överdriva när det gäller tiden.. Eller det kanske dom inte göra? I don't know!!
Men det är ändå en självklarhet att det går fortare för en kille att göra ordning sig, än en tjej. Vi ska: Duscha, föna hårt, plattahårt, smink oss(?), klä på oss, smörja in kroppen med kräm osv.. Det tar olika långtid om det är en vanlig vardag eller om det är helg, eller hur tjejer? ;)









Puss<3




God dag..


Sovit gott?! Det har jag, guuh så skönt det var att sova ut.. Och ännu skönare i ny bäddad säng. =)
Vilket snö oväder det är och så fruktansvärt kallt ute! Höll på frysa ihjäl när jag gick ut och rökte, BRR!!
Men nu tänkte jag börja fixa mig så inte hela dagen försvinner iväg!

Puss<3


Sista inlägget så här på kvälls tippen!

God kväll.. Haft en bra Fredag.. Det har jag haft, en skön och lugn fredag. Alla får typ en chock för att inte jag dricker när det är helg. haha!! Men behöver ha en liten avkoppling ibland.

Men nu ska jag, lollo och Fredrik dra iväg till donken och äta lite grann.. Måste tänka på min diet så det blir bara lite fett jag kommer tycka i mig, HAHA! :p
Puss<3

Lite bild pix :)








Which????????


Rasen på...
Första bilden: Pomeranian
Andra bilden: Chihuahua
Tredje bilden: Dvärgpinscher


Japp, har funderat på att skaffa en lite hund (men inte än, typ om ett år cirkus.) Har lite svårt att välja mellan dessa tre söta hundar! :) Får se sen vad det blir, har i allafall ett tag på mig att välja ;) Men jag har fasnat totalt för dessa hundar :D


Puss<3



Nu..





Min nästa vecka <3





Färdig =)

Nu är vi färdiga med listerna i hela mitt rum. Det tog den tid de tog, men det blev grymt snyggt nu när det är klart :D

FÖRE:



EFTER:







Härligt med FREDAG :D


Gud så denna vecka har gått fort fram, det är redan Fredag :D tjohoo... Härligt med helg, slippa ställa klockan och gå ut. Hatar det! :p
Men om en liten stund så kommer Lotten hit, vi ska börja måla mina lister i hela rummet. Då undrar ni vilken färg?! Jo, det blir nämligen svart. (Fick det tipset av Daniel) Kommer bli så fint, hoppas jag i alla fall. Om det inte blir så får jag väl måla om till rosa eller något.. haha skoja bara med er! DET KOMMER BLI SÅ TJUSIGT MED SVART :D






HEMMA :D


Kort dag idag.. SKÖNT!! Fundera på att bädda ner mig under täcket ett tag, fryser fan ihjäl. Det är så fruktansvärt kallt ut och inte nog med att det blåser som in åt helvete.. Fan vad jag svär, *HAHAHAHAHAH*


Hörs<3


Skolan!


Nu har jag skottat mig fram till skolan.. haha näe skoja bara. Men det är förbannat mycket SNÖ ute, Ellerhur?!
Det gick i alla fall bra att kommunalt till skolan inte så mycket förseningar!
Men nu måste jag fortsätta med det jag ska göra på lektionen, hörs sen när jag kommer hem<3



Naw!

Titta vad jag fick av min pöjjk<3  So cute..!




Puss<3


ÄNTLIGEN klar!



Detta ska kastas!! Nu kan jag pusta uuut..


Visst har jag varit duktig!! :D

Tog fel buss!


Så nu jaah äntligen hemma, från en lååång skoldag..

Hahaha.. I morse när jag skulle till skolan så brukar jag alltid ta buss: 708 eller 725! Men det gjorde jag inte denna morgon, jag råkade nämligen ta 745!! (Snacka om att man är trött på morgonen, efter som att jag klev på fel buss.)
Men det märkte jag när bussen svängde åt höger och inte åt vänster.. Då tänkte jag neej det är inte sant...
Men jag klev av i hornstull och tog tunnelbanan mot t-centralen och där ifrån t-centralen så hoppade jag på pendeltåget och gick av i Huddinge tog bussen där i från till skolan. Det vart en lång resa så där på morgontippen.
Men nu byter vi samtal ämne tycker jag =)


Det jag ska göra nu är att rensa min och systerns klä-garderob. Det är så mycket skit där inne så ni anar inte! Och jag slänger bara in grejer där så man hittar ju inget som man letar efter.. Så det ska jag ta tag i nu då hade jag tänkt. Sen blir det väl loppis på gården till sommaren. Näe skoja bara med er, allt ska väl kastas om ingen vill ha det?!. =) Just nu vill inte mina fingrar sluta skriva, men det vill jag för jag måste få något gjort.. :p


Hörs <3

Så där jah


Ny duschad och fräsch på nytt.. Jag är iallafall på bättre humör, så nu vet ni det :) Jag blev ju så förbannad på att andra avenyn är inställd pga jävla os skiten!Blir inte ni lika förbannad som jag?! Rättare sagt ni som följer det! Den börjar igen den 3 mars :O guuh så låååång väntan..

Men nu blir det krypa ner under täcket och lägga sig? eller kolla på film? har inte riktigt bestämt mig om den saken, well see.. Sov så gott flickor och pojkar så hörs vi imorgon <3






*SUR*

Fan jävla pittsork!!! Andra avenyn är inställt :@ hur fan kan dom göra såå? JAG SOM VILL SE DEN.. Jävla- Fitt- skit- bläää! NU ÄR JAG JÄTTE SUR..

HEJ DÅ!



Snart börjar..



Puss & kram<3


Äntligen ett återbesök på TOYS"R"US! :D





















Det är ju klart att man har barndomen i sig när man går in på TOYS"R"US! haha vi sprang runt där och lekte lite, så busigt av oss :)
Folk kollade på oss som att vi va duma i huvudet(!!) KUL SÅ LÄNGE DET VARA :D



Hemma från kungen kurva!

Miss me?! Of course you have!
Nu har jag hunnit kommit hem och även slängt i mig en billys va så hungrig. Men nu är man mätt och belåten..
Lotten är på väg hem till mig :) Ska nog börja sätta på kaffe, (strax) måste hinna blogg lite bara först :p

Detta har jag köpt idag:


Parfym,hårspray, 2st ansiktsmaskar och hand gel!


MUMMS!


2st svarta mattor. En på varje sida av sängen!


Till min kisse :)


Dags att banta? haha nee ville bara testa!


Alltid bra med nytt anteckning block =)



Puss<3

Mot




Ska till kungens kurva med LOTTEN :D tänkte kolla runt lite grann.. (kanske att man köper något?!) haha med det är ju inget ovanligt?

Hörs sen<3


Dagens outfit and make up!










This week:


Sorry för dålig uppdatering igår! My fault.. Får bli bättre idag ellerhur?! ;)
Så här kommer min vecka se ut. . Om det inte bli några ändringar rättare sagt. Hur kommer din vecka se ut?! =)













Puss och Kram<3

Semla!


Har du ätit semla idag, menar igår klockan är över tolv?! ;)
Tänka sig att det har jag gjort, 2st däremot ;D Slå den ni!
Men det var faktiskt som bjöd! Vad snälla.. av dom och göra oss feta, haha.





Puss<3



16/2-2010


Hej hej :) Haft en bra dag?! Det har jag haft iallafall som vanligt alltid lika roligt på praktiken! Förutom när daniel mobbar min matlåda..
(Haha ni såg väl det tidiagre inlägget?!) Bara för han fiser gott om kvällarna pågrundav all "kattmat" han äter, Tihih ;)


Men nu blir dt kaffe
med Lotten! :)


Hörs om ett tag!
<3

lite gästbloggande igen då...

nu sitter man här på jobber igen då...
Yttligare en dag med Sandra...den kommer bli lång.

men snart är det dax för lunch.
Vet inte riktigt vad det ska bli men jag är inte så kräsen.
(bara det är mycket protein så är jag nöjd)
Försöker lära Sandra lite om mat och vad den är bra för.
men det går trögt, riktigt trögt. undersökte hennes matlåda
idag. Efter en mycket snabb blick insåg jag till min förfäran att det bara
var en enda stor kolhydrats bomb. Och gissa vad hon drack till.
SAFT för bövelen.... det här är vad jag skådade i hennes "matlåda"
Ett berg av makaroner en liten och utspädd stackars rädd falukorvsbit
samt en klick med någon slags stuvning. kolhydrater ,kolhydrater
mera kolhydrater och fett. En riktig vinnar lunch.

jaja får väl sluta vara matpolis här på arbetsplatsen.


För er som undrar så gick gaddandet bra igår.
Inte för att jag brukar blöda mycket, men jag hade hört att
om man äter ett gäng kiwis innan man ska gadda så blöder man mindre.
Glömde dock säga det till tatturarn. Men hon reagarade själv etfer en stund
och sa att det inte var så mycket blod för en sådan typ av tattuering.
Brukar tydligen vara modellen blodbad.
Men men allt gick väl och efter 2 sittningar är den nu färdig.
Det kanske även dyker upp en bild inom en snar framtid.

Over & out








Mumms<3



Chokladpudding & Vispgädde<3 .. I love it!


Puss
//Sandra<3


Aaahahhahahahahahah!!





Trötter!

Saknat mig?! Aw, det är klart ni har..
Tur att ni har fått lite underhållning av Daniel som gäst bloggade på morgontippen.(För jag hann inte göra det :p)

Kom nyss hem från Praktiken dåh.. Är så jäklas trött!! Har sovit fyra timmar i natt, då kan ni själva ana att man är något trött och seg. Vill bara gå och lägga mig NU. Men det kan jag inte göra, får hålla mig uppe i tre timmar till åtminstone. (Lite tidigt att gå lägga sig nu..)
Har ingen större lust att hitta på något, för ögna håller på att slukas igen.. *gäsp* Ska bara mysa i sängen hela kvällen.. :) <3








Danet Gäst Bloggar lite...

Nu har jag äntligen tagit mig in på denna sjukt meningslösa sida.
Det tog några timmar av aktivt tjat att få komma in här men det var det väl värt.

För er som inte känner mig så går jag under synonymet Flügger Danne


Dagen börjar bra, 05:25 ringer klockan. Upp dricka en hänsynslöst stor karaff med kaffe.
Mmmm... nu är man på g. Borstar tänderna en sväng, för att sedan slänga på sig promenad kostymen.
En rask promenad och vips är man framme på jobbet. Dagen så här långt har varit bra trots den stränga kylan ute. Men som man brukar säga, inga dåliga väder bara dåliga kläder.
Morgonen fortskrider med en bra frukost.  6st kokta ägg 2dl fiberberikade gryn 5dl mjölk och 250g keso.
Och när det är ner pressat är det ytligare en kopp kaffe som gäller.

Nu är det bara en Låååång vänta fram till Kl 1300 då ska jag nämligen lägga mig under nålen.
Det ser ut som om det kan bli några timmar. Men vill man bli fin.....

Kommer snart tillbaka för uppdatering. (Hoppas jag. Det vill säga att Sandra godkänner vad jag skriver)
Over & Out






Nu blir det Cocktail :) <3




Blir nog lägg dags direkt efter filmen, ska upp rätt tidigt!! Så därför skriver jag nu: Gott natt så hörs vi imorron =) <3

Riktigt mysigt<3












Sa inte jag att det skulle bli skumpa och bad?!;p

Visst ser det bara för mysigt ut?! Kan tänka mig att ni är något svartsjuka ;) Är så NÖJD och GLAD(GENERAD) över denna dag.. Det är den bästa dagen ever! Tack bebo<3


Sminktips #1

Sminkguide: Sotiga Ögon
Här ska ni girls få lära er hur man gör sotiga ögon, för den extra fina kvälls make-up'en!

Steg 1
Börja först med att applicera foundation. Hur du gör det för bästa resultat kan du läsa här.



Steg 2
Sedan applicerar du ett lager med eyeliner, penna i detta fall, för den ska suddas ut, och blöt eyeliner torkar och blir fast och är svårt att sudda.

Applicera både nära den undre och den övre franskanten, gärna ett tjockt lager på den övre, och sudda sedan med fingret, så att linjerna smetas ut och blir suddiga.

Även om detta ser lite fult ut nu, så blir effekten riktigt cool i slutet.



Steg 3
Fortsätt sedan med ögonskuggan, använd en mörk ögonskugga, svart, svartbrun, mörkbrun, mörklila, den du helst vill ha, men jag rekomenderar svarta eller bruna nyanser, annars kan effekten mer se ut som en blåtira...

Applicera ett tunt lager skugga över ögongloben, och ovanför, håll dig ca en till en halv centimeter från ögonbrynet, som mall, beroende på hur intensiv effekt du vill ha.

Applicera sedan ytterligare ett lager på ögongloben, så att ögongloben är lite mörkare än skuggan närmare ögonbrynet.
(Applicera lite extra i yttre ögonvrån om du vill förlänga ögat lite)




Steg 4
Applicera din favoritmascara, låt torka och applicera ytterligare ett lager



Steg 5
Fyll i ögonbrynen, och kamma dem till rätta. Spraya lite hårspray på handens ovansida, och applicera med fingertoppen på ögonbrynet för att fixera.



Steg 6
Applicera rouge, på det sätt du föredrar, mer info om olika sätt hittar du här



Steg 7
Applicera ditt favorit-läppglans, här behövs inga starka färger, låt ögonen tala!




VOILA!.. Du är snyggast på festen!


Puss
//Sandra<3

Mumms :D







Naaw, Tack älsko <3

Aww, Kolla vilken underbar kille jag har! Kan ni tänka er att jag har en sån cute boy. Jag är så lycklig att jag fann dig, älskling<3
Vad har ni fått för romantiskt i alla hjärtans dags present?! :)





Puss<3


Hemma från Heron City!


Säger bara fan vad mycket FOLK det är på Heron City.. Åkte runt i typ 15minuter för att hitta parkerings plats!! Helt sjukt så mycket människor det ska vara (just där!!) Och inte nog med att vi stod och köa i 20minuter, Så missade vi Luftslottet som sprängdes, Det va väl GREAT! Men vi deppade inte för det.. Det går ju att ladda ner ;) Men istället då så kollade vi på Göta kanal 3. Den film var faktiskt bra.. Kan säga: se värd!




KÄRLEKS MENY:






Puss<3

Mot Heron City!





Eftersom att det ändå är
alla hjärtans dag så blir det att vi åker och se denna film på bio!


Hörs<3



Alla hjärtans dag<3





Dagens outfit!





Stämmer bra (a)







Lite underhålling så här på kvällstippen :)
























Slut på det rolig :) ... Hörs senare <3

Planerna inför morgon dagen :)

Som sagt imorgon är det alla hjärtans dag<3 Gulligt vah?
Vet inte riktigt vad vi jag ska hitta på.. Vill hitta på något cute på alla hjärtans dag..Intressant?!
Det blir nog en mysig bio under dagen skulle jag tänka mig. Får nog lov att ställa klockan så man hinner göra något. . Har ju ingen större lust att sova bort hela dag :p Senare på kväll blir det myspys bad med skumpa. Låter inte det helt underbart :)?! Så får det nog bli!<3



 

Puss<3




Några stycken Video från går kvällen :)

*HAHAHA, kolla inte!*
















Det märks nog att man kan inte sjunga så bra på fyllan, man tror att det låter bra.. Men det låter för tääskigt! Och ingen takt känsla har man heller när man 'dansar' samtidigt som man ska hålla koll på texten på tv:en.. hahahahah!



Puss, puss! <3

Går kvällens händelse:


Riktig trevlig och kul kväll. Vi sjöng som aldrig förr, vi tog i enda från tårna! (Haha) Det är ju jätte kul att sjunga.. För det va ett jävla bra tag sen jag gjorde det sist! Efter några timmar krök hemma hos mig så drog vi upp till.. kan ni gissa?!.. PASSIONE såklart :p Det är väl inget ovanligt(!!)

Bilder:


Pussipuss


Blää!


Emmmmmmi :D


<3


Jag och Terror :)


Me och Issa :)


Så fint ni sjunger :)


Yeeah ;)


Emmi sjunger helt själv :p


Haha :)


Mee ;)


Jag o Mamma :)


Vi rockar ;)


Tv:en


Busted =)

Passione:


Emmi och Issa :)


Jag och Alle :p


Byter nummer?! ;)




Puss<3

Nu blir det..


Med tjejorna.. Hörs senare<3

Dagens. . .

Dagens humör: As glad :D Men det är väl inget ovanligt att jag är ;)
Dagens mående: Toppen!
Dagens borde: Fixa mig..
Dagens frisyr: Ser ut som lilla my :p
Dagens smink: Inget än så länge.
Dagens klädsel: Se vad man hittar för kul i garderoben!
Dagens planer: Singstar + Dricka ;D
Dagens längtan: Kvällstippen :)
Dagens beroende: Fredrik och cigg (a)<3


Puss <3


Äntligen...







Helgens att göra:





Puss<3

Ny duschad och fräsch ;D





Min prinsessa<3








Im loven' it



Tack älskling, för att du vill att jag ska bli fet xD Haha..




Före & Efter --> Städningen








Fy fan vad det är stor skillnad det blev efter när man har städat rummet. Eller hur?! Så snyggt och prydligt! Nu måste jag också hålla rummet så, men det kommer jag inte klara av xD Haha! Eller kanske i en vecka sen kommer det se ut som ett bomb nedslag igen..



Puss<3

Städdags


Näe nu kan inte jag längre ligga i sängen och lata mig! Måste bli en ordning på rummet.. Städas måste det göras ser ju för tääskigt ut ;-)

 

Puss<3


Kvällen/Nattens händelser:






...Sweet dreams :)

Jag just nu..









Trött

God morgon, Menar God kväll alla läsare :)
Har sovit i tre timmar när jag kom hem från skolan.. Det var skiit SKÖNT! Men jag måste sluta med att sova någon timme hit och dit..För det första så sover man bort dagen dock att man missar och göra så pass mycket.. NOT GOOD(!!)


Vad händer idag?! Ja, det kan man allt fråga sig.. Har ingen aning ska börja med middagen nu. Sen kanske det
blir att vi tar en sväng till Johnny, eller bara stannar hemma. Känner att denna kväll kommer
bli rätt seg.. Men först nu: VÄCKA FREDRIK!






Hörs senare<3

Spargris!


OPPS!.. Jag och Fredrik "råkade" öppnade våran spargris, Ååh my guud! Hehe, vi hade lovat varandra att vi skulle öppna spargrisen när den blev helt full. . . Men tyvärr blev det inte så :p Vi började spara någon gång slutet av December. (Vågar ni gissa hur mycket det blev?!) Det var i alla fall inget dåligt resultat, på en månad och lite till!! It's nice ;D






Uträkning:








Me like :)



Visst är mina naglar snygga ;-)


Film mys<3

Nu blir det film mys med älsko. . .  Hehe såklart att jag har valt filmen ;-) Om ni inte har sätt den SE DEN för i helvete :D Så bra film!!



Hörs imorgon :)<3

Måndag!


Första dagen på denna vecka. . Fyra dagar kvar till FREDAG!

När jag kom hem idag från min praktik så la jag mig direkt i sängen och somnade som en stock.. Fredrik fick inte ens liv i mig (Haha) Har typ sovit i två timmar plus lite till, har känt som en evighet när man kollade på klockan. =O Men nu när jag har vaknat till liv igen så är det lika bra att gå och lägga sig igen(!!) För snart är det läggdags :p Men det jag ska göra nu är äta en sen middag och hoppa in i en jätte varm dusch sen kolla på en film blir det :) MYS!

JUSTE mitt nattduksbord är klart!! Visst är det snyggt?! ;-)
-Näe det är faktiskt inte jag som har gjort det utan min underbara arbetskollega DANIEL :D Så fint det blev, passar så perfekt! Den är så fin och så klatschig<3 Vill du göra ett till sånt bord Daniel ?!?!.. HIHI ;-)






Puss & Kram<3

Picture fix ;)
















Här är olika exempel på vad jag hade och välja mellan om hur min blogg skulle se ut (iallafall vissa bilder, som ni ser). Men det blev som det blev med min nya design. . Men visst är jag duktig på att fixa till bilderna snygga ;-) I KNOW!

Puss<3

*Gäsp*

Visst blev min nya Design fin :D Jag vet att ni är mycket avis på mig *Syftar på er bloggare som läser min blogg, som inte kan fixa till eran design BAHAHA..*

Jag kom hem för ett tag sen, har varit hemma hos Lotten och fixat våra bloggar SÅKLART! Kolla in hennes blogg också: http://traasdoockaan.blogg.se/ Sen har vi bara tagit det lugnt och snackat lite hit och dit. Inte mycket mer än så. . .


Nu ska jag..
*Hoppa in i duschen
*Få massage, SKÖNT!
*Sovaa <3


Bye,Bye :)



Gamla designen!!





Dagens shopping :)




Snygga lösnaglar!


Fräsch hy är det viktigaste!


Söta örhängen.


Leggins stl: XS!


Grrr ;)


Visst är min nya BH sööt :D


Ny tröja :)

Det var dagens shopping today! Inget direkt märkvärdigt. . . :)

Puss<3

Dags att dra :D


NU BLIR DET SHOPPING I SKÄRHOLMEN :D


See yaa <3

Var bara tvungen :D





Kvällens gång. .


Tack Svärmor för den gooa middagen.. Blev propp mätt :)
Efter middagen så väntade vi på att melodifestivalen skulle börja..Jag tyckte det va få stycken som var bra. Men,men hoppas att den rätta vinner sen ;)
Snart blir det väl att åka hem och ta det lugnt!
Puss så länge<3


Fläskfile, potatissallad, bearnaisesås och sallad... MUMMA!


Gårdagen. . . (Min födelsedag)

Säger bara guuh vilken underbar dag, tack så mycket.. För det hade inte varit det om inte ni var med :D Tack för alla presenter också! Min födelsedag blev så lyckad.
Till en början hade jag en bjudning hemma hos mig.. Sen lite senare på kvällstippen så drog vi ner till Rönninge Pizzan och fortsatte partaja där.. :)

Bilder:


Kvällens outfit


19 roser som jag fick av älskling<3


Morfar, syster och mamma.


Min smarriga tårta.


SKÅÅL :D


Söta lilla mig :)


Lotten och Johanna :)


Mina ballonger


Fredrik och Jonas :)


Haha. . Pose xD



Hihihih :)


Jag & min kussefik <3


Happy face!


Me and kusse<3


Robbin, älskling, Pata och Johnny =) (Mitt fina rum)


Lotten, Johanna och Svärmor :)


Älsko, Jonas, Johnny och pata :) (Mitt fina rum)


Love, love<3


Haha :D


Svärfar och födelsedagsbarnet :D


Vi :)<3


:)


Lotten och Johanna :)


Jag :)


Jag, momsen och kussefiken :)<3


Jag, Elina(kusse) och Lotten!


Killarna :)


<3


Det är inte vi, Eller hur?! ;) - Kul att du kom :D


:)


Jag och Jonas :) Pussilipuss!


Elina, älsko, Issa och Lollo :)


Lotten och jag :)<3


Fredrik med mina tjejer :)


Partajja loss ;P


Dance ;D


Elina och Fredrik.. Så söt :D


Flugger Danne ;P


<3


Lotten :p


Mee :)


Muppar :)


Wee :D


Love yoou kusinvitamin :)<3


Rumpa.. Hahah :P


haha  vad gör vi :P?


ELIIIIINAA!

Video:







Dagen Outfit



Visst är jag söt idag?! :)

Bilder + video från igår lägger jag upp lite senare ikväll:) Så va inte oroliga för det, att ni inte kommer se!!
Men nu ska jag och Fredrik köra ner min kusin till Rönninge så hon kommer hem i tid. Efter det blir det middag hos svärföräldrarna :)


Hörs <3



Tack...


...så mycket för alla gratulationer på facebook & sms <3 Ni är så gulliga allihopa! :)




Var bara tvungen att skriva det :)
Puss, så hörs vi lite senare<3



5 Februari = MIN DAG :D


Min stora dag, Känns så skönt att äntligen få fylla år.. 19 hela år :D

(Det är 365 dagar kvar tills man blir 20 då)

Men nu ska lägga mig, har en stor dag framför mig. Och jag är helt slut.. Har hållt på med mitt rum ett bra tag och nu är det äntligen färdigt :D
God natt<3



Paket till mooooa


Inte nog med att jag fyller år imorgon.. Det känns som att jag fyller år var och varannan dag, haha xD













Så söt :)


Tunika/tröja :)


Puss<3






Tåg jävel!!!

Jag säger bara det TÅG :@ jag stod nere i rönninge i en timme och vänta på det förbannande tåget. Det va inställt osv.. Tål inte tågen snö eller vad är det frågan om?! :s
Men då får jag åka till Flugger sen när Fredrik kommer hem och sen åka iväg och handla!!
Får väl börja plocka ordning mitt rum då.. Så tråkigt, ser ju ut som ett bomb nerd slag och mina grejer ligger överallt, Pjuu vad jobbigt.

Puss<3

Torsdag

Verkar inte som mina två videion's funkar :/ Aja, får väl fixa till det senare :p

Men nu har jag lite bråttom.. Jag ska fixa mig lite snabbt åka iväg till Flugger och lämna en tapet rulle som blev över och sen ska jag köpta lite mera färg :) Efter det måste jag iväg och handla lite grann till morgon dagen :) för då fyller jag år :D Sen om jag hinner ska jag boka tid till att klippa mig. Så jag har en resa framför mig nu. Näe, nu kan jag inte länge sitta här och hänga vid datan.. Måste sticka HÖRS <3


Längesen

Hittade nämligen två stycken gamla video's.. Haha ungefär 3 år gammal. Jag kan inte hålla mig för skratt för det väcker minnen :) TIHIHIHI





Puss och g0d natt :)

Skit väder'


Jag säger bara det fyyfan vilket väder!!
Det snöar å snöar.. Usch och fy bläää för det här vädret. Håller ni inte med mig?!?!
Var tvungen att skotta balkongen för att kunna komma ut, Förstår ni! fybövelen för snö.. Det ställer bara till massa elände tågen och buss blir försenade eller inställa. Trafiken är ett rent helvete. Och man fryser så värst!
Nu ska jag tvinga med älsklingen in i en varm dusch.. Sen ska jag försöka flörta till mig lite massage ;D<3

Min balkong:





Puss<3

Nu blir det. . .


RESULTAT




Visst blev det snyggt?!?
Jag är så duktig :D Tycker inte ni att jag är det?!? Innerst inne så tänker ni: Damn girl so nicely done by you :D Jag vet redan att jag är duktig och att jag är grym på att göra saker och ting.. Men ändå får jag höra det flera gånger och det kan till och med vara om och om igen att jag är då duktig flikka, hihi;-)

Puss<3

YES :D




Yeees dom vann igår!



Paradise hotel

Jag säger bara fan vad spännande det är!! Det är ju F*n FINAL på Paradise hotel!!!
Sätt på kanal 6 NUUUU, NUU, NU! :D
Jag hoppas iallafall att jackie och patrik vinner såklart! Vilket par vill ni ska vinna?! :)



PUSS<3


Nu är jag hääär igen xD

Hej allihopa :D  Saknat mig?!?! Klart ni har.. Daah!! :D

Idag så har jag äntligen börjat måla mitt rum, Fan vad härligt att det inte är så mycket kvar :p Men däremot var det jätte jobbigt att måla alla väggar haha eller nästan alla väggar, ska ju ha en fondvägg.
Så det började jag med när jag som hem då från min praktik.. Haha juste höll på att glömma... jag fick en bild på när Daniel bar upp mig.. Jag lyckades övertala honom ;D hihihi busiga lilla jag.




Puss & kram <3

Natt bloggning :p




Natti, natt<3

3 månader

Idag har jag och min underbara 3 månader <3 Det känns helt underbart älskling, Vi kommer ha ännu fler underbara månader/år fram över,(Efter som att vi har börjat om på nytt dock) Och jag ser bara allting positivt mellan oss, det finns inget negativt.. För vi känner varandra så pass bra och vi trivs så bra ihop! <3
Ingen kan skilja oss åt, för det är bara vi liksom :D
Älskar dig så grovt mycket Fredrik Mikael Eriksson<3 Du betyder allt för mig!




Två Video ;-)

Det va ju ett tag sen ni såg ett video inlägg så nu får ni se två stycken.. xD
Lite segt på att ladda upp :p







Puss<3

Till Paradise Hotel

Jag och Lollo köpte lite gotti gott till Paradise hotel som börjar om 30min ungefär :p



Hörs<3

Börjar hända lite grejer. . .


Så söt jag är när jag slipar mina väggar :)

Det har jag gjort och nu även börjat med bredspackla.. Imorgon blir det MÅLA tihihi :D



Puss & kram <3

RSS 2.0