Me <3 Nelly.com

 

 

 

 

 


<3


Begravnings outfit:

Syskonen björk
Jag,pappa & syster
Innanvi åkte mot begravningen
Jag
Bröderna. Pappa & Farbror
Jag
Syster

Vila i frid, farmor<3

Idag var jag på min första begravning. Och kommer inte heller vara den sista.
Kände bara hur ögonen blev tårfyllda och kunde inte hålla det inom mig. Var tvungen att få gråta ut. Prästen sa en massa fina ord om min farmor och då blev det bara värre. Tårar efter tårar. Fick gå fram till kistan efter allt tal och tre sjungade psalmer. Gick runt kistan och la två vita rosor med en röd ros i mitten och tänkte på min farmor. Att förlora någon känns väldigt konstigt. Men det är inte förens nu man tänker till lite extra och inser att livet är kort tiden går fort fram och snart är det ens tur att ligga där. Men också är livet fint och ska ta vara på det så länge man är vid livet. Man ska inte stanna till och nöta på gammalt skit. Släpp det och se framåt.

Minuter, timmar och dagar
blir till år
Men tomheten och saknaden
består


Eva Andersson 1946 - 2012
Update under fyra dagar!

Under dom här fyra dagarn som jag inte har bloggat så har jag faktiskt varit inne på min blogg och börjat skriva sedan suddat ut. Vet inte hur jag ska börja och avsluta inlägget. Men ska försöka att berätta. Känner nu att jag kan ta min tid till att uppdatera en liten skiss.
Lördag:
Firade en kompis som fyllde år. Först blev det käk på Vapiano i gamla stan. Sedan vidare till Victoria på kungsan. Och ni kan inte gissa vem jag såg där. Bobby från mammas pojkar jobbar där(?) Men jag kollade på han och sa: Heej! Och då kom han fram  å kramade mig. Tjickii då. ;) Men efter en stund dära så drog jag, Lotten och therese vidare till underbara bar. Kom in gratis.. För att man känner en som jobbar dära. Plus i kanten. Men vi drack oss fulla å glada sen så senare så kom Ellen och en till therese. Mycke trevligt att träffa er gummor! Men sen så drog vi på efter fest hos en som heter per. Och han bodde ovanför underbara HAHAH! När vi stod utanför för dom skulle nästan stänga så sa jag: Ska vi gå då?! Då vänder han sig om och öppnar porten precis bredvid underbara. Jag bah, hahah bor du hääär? Överdrivet nära! Men vi hade det trevligt på whiskey efterfesten. Fy aldrig mer dricka whiskey! Blääääääää.
Söndag:
Mådde bra. Fan första gången man mår bra när man vaknade trotts allt drickande. HÖHÖ.
Måndag:
Jobbade och efter jobbet så¨mötte jag upp johanna och pratade med henne angående flytt. Jag, Lotten och Johanna ska flytta in i ett hus nämligen. Ni hörde eller ja läste rätt. Det kommer bli så JÄVLA nice! För veta svaret på tisdagen den 21/2.
Tisdag:
Dagen började sorligt. För att jag tog ett sista farväl av min farmor innan begravningen som är den 28/2 (nästa vecka). Hon gick nämligen bort början av februari. Så denna månad började som en chock. Men hon låg jätte fint i sin kista med vit skjorta och med alla ceriserosa rosor som vi la på henne samt ett handskrivet brev. Och när hon låg där så kände jag på hennes hand, för jag tänkte om jag inte gör det kommer jag ångra att jag inte fick rör vid henne. Så jag kände på hennes hand och den var kall. Tårarna kom när vi alla nära å kära stod vid hennes sida. Men efter det så skjusade pappa mig till jobbet. Och jag skulle nog ha tagit ledigt den dagen. Men jag trodde inte att det skulle vara så känsligt förens man väl såg henne. Jag grinade till och från hela dagen, kunde inte stoppa mina tårar. Och mina ögen var röda hela dagen. Kunde knappt ta en kund för att dom ville ha sån ögonkontakt med mig. Usch, det var bara jobbigt.  Vila i frid farmor <3
Men dagen slutade faktiskt med en glad nyhet. Och det är att vi kommer flytta in i huset! Är jätte glad för det.
Onsdag:
Jobbade mellan 8.00-18-00. Har varit trött hela dagen har känt som att jag har haft feber och det har jag också. Men efter jobbet så blev det ett lite mötte och info om kostnader och så om huset vi ska flytta in. - CHECK!
Det blev trotts allt en hel historia nu när jag är klar med skrivandet. Men nu ska jag bädda ner mig och försöka svoa bort feber'n. Kan man säga så, sova bort feber'n? Aa.. Jag kan det iallafall. :p
NATTI PLATTI!

Nagel kväll


Fredag som denna har varit lugn. Jobbat hela låånga dagen.  Men när jag kom hem blev det middag och sen så öppnades sprit frallen. ;) Även fast den öppnades så blev det inte så många groggar. :p Men iallafall, Lotta kom hit för hon ville att jag skulle göra hennes naglar, alltså mamma kompis. Och sen någon timme senare kom Lotten-Potten hit. Och fixade till hennes naglar också. Vi satt och drack hade tjejsnack på hög nivå.. Kan tänka mig att det var inte så roligt för Tommy att lyssna på allt kackel. :p HAHA!
Lottas nya naglar. (Fransk Manikyr.)

Work time

Lekstuga på jobbet.. ;)

 


Omklädning rummet på jobbet

 

 

 


Alla <3 dag

"Grattis Sandra på alla hjärtans dag från Sandra."

Du och jag under täcket baby


Aniskte - Äckligt

Helgens naglar -CHECK!

 

 


WORK TIME

Imorses gick jag upp sjukt tidigt kl:08.00. Jag kände mig som en zombie. Otroligt trött måste jag säga! Så pallade mig upp på en spackel pall och la mig och vilade en stund. Så nu känner jag mig mycket piggare och orkar hålla upp ögonen.

 

 


Ai se eu te pego


Våldalex.. ;)


Lill-LÖRDAG

Onsdag = Lill-lördag! Efter jobbet blev det hem till alex med lotten och fredrik. Vi satt å drack och så klart körde några svängar runt stripstången som alex satte upp. OOOH YEÄAAH! Fan vad jag ska köpa en nu när jag får lön. ;) Så jävla kul att rocka runt stången. ME LIKE! Men sen så kom handbojarna fram och då var det inte lika roligt.. Eller.. :p. Asså grejen är att vi fuckar ur och går verkligen över gränsen. Eller-vänta- vilken- gräns? Det finns inte ens någon. ;p HAHAH.. ENJOY!

Helgen.

 

LÖRDAG:

 

Firade min födelsedag med några vänner, var inte så märkvärdigt med det. Blev förkrök och sedan stockholmstad och festa. ;) Vi kan allt festa till det och dansa till det bara om vill vill. Och det gjorde vi. :D Hade en superduper kväll. Och denna kväll fasnade jag så grymt bra på bild. Är så jävla snygg och självförtroendet är allways på TOPP! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

SÖNDAG:

 

Bakis som attans måste jag säga. :p HAHA piggande inte till förens vid fem, sex på kvällen. Då blev det tåra och myspys. Till middag blev det ssslushiii. Gotti gott!

 

 

 

 

 


På jobbet


Flügger bjöd på tårtaaa :D GOTTI GOTT...

Snabb uppdatring.


Onsdagen efter jobbet så blev jag ett med Ben&Jerry! OM jag gottade med hela kvällen.. Mumms,mumms!Torsdagen så gjorde jag inte så mycket. Kom hem och började fixa och trixa med mina naglar. Tänkte att jag skulle ha snygga naglar till helgen eftersom att jag fyller år på SÖNDAG, 21 bast! Woohoo. Tiden går fort. Tre år sedan man fyllde 18 liksom, myndig och grejer. :pTorsdagens outfit:


Alla har olika åsiker och jag har en...

Det finns olika sätt att hantera saker på. Antagligen så tar man tag i korv eller så sätter man sig i terapistolen(?)
Jag är rätt stolt över mitt egna sätt att hantera avundsjuka på. Jag tänker princip så här:
Allt jag är avundsjuk på står för något i mig själv som jag måste jobba på. Avunsjuka handlar alltså inte om något ytligt utseendekomplex som jag först trodde. Nej, den är en reminder om vad som egentligen är viktigt här i livet. Ungfär som menento mori - Kom ihåg att du ska du- på kyrkogården. Den säger mig: Lugna ner dig, du behöver inte vara allt, Sandra. Du kan ta en sak i taget. Du är bra som du är. Var först, showa sedan. Andas!Lev! Avundsjukan leder mig alltså till en praktisk handling här i livet.
(Likadant med varför-lyckas-hon-och-inte-jag-med-avundsjukan. Vad handlar den om?) Inte om henne och vad hon gör utan om att jag förmodligen inte gör det jag vill, att inte lyssna på mitt hjärta och satsar på det jag verkligen brinner för. Praktisk handling: Sitt inte och bara glo på folk. Utan åk hem eller res bort. Säg upp dig, sök en ny väg, flytta eller stanna, ring någon, gå ut i skogen, köp en hund. WHATEVER, Förverkliga ditt eget liv istället.

RSS 2.0