Dag 20 - Ser fram emot




Dag 19 - Något jag saknar


Det är min lilla prinsessa, Snuttan!




GOTT NYTT ÅR!


Jag vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! (Raketer hit och dit, givetvis en massa sprit!)


Min outfit + make up

 



Dagen innan nyårs afton


Jag och älsklingen kom precis upp från ett låångt varmt bad. Jävlar vad vi såg ut som russin. Haha! Men efter badet så smörjde jag in mig med min nya body cream cocos, den lukar så otroligt gott. Och ny tänkte vi krypa ner i soffan med gurka + morötter och vitllöks dip och en bra film. MYS!


Inte nog med det så är det ju nyår imorgon, WOHO!  Nyår = nyårs löften(?) Tydligen så kom älsklingen på ett jätte bra nyår löfte till mig. Men jag vet inte om jag kan hålla med att det kommer att funka, men jag kommer göra allt mitt bästa till att fimpa de förbannade cigaretterna. Japp, nu fick ni en chock? Jag ska sluta röka helt! Och jag ska ta me fan klara det. Eftersom att dum som jag är, har gått med på det. Hoppas, hoppas att jag verkligen kan hålla det. Men det kommer bli väldigt spännande tycker jag och många andra. Hihi.


Hörs imorgon mina kära läsare!<3

GOD MORGON


Älsklingen väckte mig imorse med frukost på sängen. Två mini bagutter och varm choklad med vispgrädde. Så otroligt gott! Känner mig så väl utvilad och pigg. Så småning tänkte jag och min prins dra ner till gymet och där efter det blir det en sväng förbi solariumet, (Det var ju ett tag sen sist jag solade, om jag minns rätt.. Har gått alldeles för lång tid för att jag ska komma ihåg, då är det ILLA!)




In för nyår!


Nyårsafton är en kväll då många lägger lite extra tid på sin makeup. Det är ett bra tillfälle att ta ut svängarna lite extra. Och få göra sig mycket snyggare med sin klädsel och sitt hår. Men vill du se så flashig ut som möjligt. Den sådan kväll vill man ha alla blickar på sig, intressant?! ;) Så gör er extra snygga nu till nyår tjejer! Med glitter & Glamour..
   

 

Killarnas bästa vän SNOPPEN! ;)


Lite rolig fakta om mannens bästa vän, penisen!

 

  • Medelstorlekenen snopp varierar mycket beroende på vem det är som mäter. När killar själva mäter ökar storleken med 50 % i genomsnitt jämfört med när en läkare mäter den. Undersökningar visar att den sanna siffran är 8 cm i slakt tillstånd och 13-15 cm i styvt.

 

  • Vid utlösning sprutar mannen vanligtvis ut mellan 3-5 ml (cirka en tesked) sädesvätska.

 

  • När mannen blir upphetsad aktiveras blodklaffar i svällkroppen, och det stigande blodtrycket gör så att penis sväller och styvnar = stånd.

 

  • Spermierna kan överleva 3-4 dygn inne i kvinnan efter ett samlag.

 

  • Hur många spermier som ingår i en utlösning varierar väldigt mycket. Ofta är det någonstans mellan 40 miljoner till 250 miljoner.

 

  • Sperma är rik på proteiner, äggviteämnen och glukos och en avhandling från Lunds Universitet visar att vätskan har en anitbakteriell effekt som skyddar mot bakterie- och svampinfektioner.

 

  • Männen sprutar i en flygande fart av 35 km/h.




Hissar och dissar!

(Träskor)





Dag 18 - Kommer att hända


1. Ta Körkort
2. Ta Studenten
3. Göra Sillisar  (Om några år)

Det är mina tre stor händelser som kommer hända. Och jag ser verkligen fram emot det också! Love it..

Dagens shopping
















Blev jätte nöjd med min shopping tur. Jag och johanha har nästan sprungit runt hela stan känns det som iallafall. Men vi luchade på Burger king. Men blir ju lite hungrig när man shoppar. Det går ju verkligen INTE att unvika när man är i stan, mums säger jag bara. Men folk var det över allt. Jisses!

Skönt äre nu när man äntligen har kommit hem. Vicka på tårna och släppa ner alla dessa påsar *Stön!*


Onsdag



En dag som denna onsdag, kommer jag och johänna tillbringa våran dag inne i stor staden STOCKHOLM.




LOOK

 

 

 


28 dec

 

God morgon! Sovit gott? Det har jag, sovit så skönt bredvid min älskling eller på han har jag sovit "typ". Tihihi! Men nu så här på morgon tippen så fick jag ett sånt otroligt sött sms. Jag blev helt rörd så att det kom tårar rinnandes ner för min kind. Naaw!


-Min morgon ser ut så hära:


NU: Frukost

STRAX: Fixa ordning mig

SEN: Åka till Salem


Dag 17 - Min drömresa


Åh, det skulle vara att åka med Royal Caribbean kryssning. Det skulle vara så underbart att få åka den med den man är tillsammans med. Så romantisktare än det kan det inte bli. Men det smakar som det kostar. Men det är varenda krona värd! Det skulle vara en sån otrolig upplevelse.


Fakta:

Royal Caribbean har 21 moderna fartyg och erbjuder kryssningar till närmare 300 spännande resemål över hela världen. Vi har avresor varje vecka året runt. Vi erbjuder allt från tropiska paradisöar i Karibien och imponerande landskap i Alaska till exotiska hamnar i Syd-Amerika och Mexico till hamnar fulla med kultur och historia i Medelhavet och Asien.

Ombord:

15 däck med aktiviteter, underhållning och olika hyttalternativ.Top Deck Aqua-center, inklusive: – FlowRider®, världens första surfpark ombord, där du kan åka på vågorna i en surfsimulator. En interaktiv fontän, pool och två varmbadpooler – En särskild sportpool för alla former av organiserade spel och aktiviteter. Solarium. 135 meter shopping, restauranger och underhållning. 






Dag 16 - Fula ovanor

Fula ovanor?
 Ja det skulle väl vara att jag inte kan kliva på en A-brunn eller inte ens gå i mellan två A-brunnar. ALDRIG! Jag hoppar heldre över än att sätta foten på någon a-brunn!!

  


Dag 15- Dagens frisyr



Dag 14 - Dagens smink

Mitt spackel today!



Dag - 13 Den frisyr jag trivs bäst i


Det är olika, ibland är det uppsatt som en "hästsvans" eller en "boll" på huvet, Utsläppt, lockit. Det bror på vad jag känner hur jag vill ha min frisyr. Och det är från dag till dag. Så det blir svårt att säga vad jag trivs i bäst. Trivs i alla frisyer.


Dag 12 - I min handväska






Dag 11 - Den här månaden


Ja, som sagt det har nyligen varit julafton. Och här näst blir det nyårsafton. Och snart är detta år 2010 slut. Inväntan på nästa och då blir det 2011. December månad är alltid lika efterlängtad.



Dag 10 - Det här hade jag på mig idag





Ullared - Svart tröja
Ginatricot - Svart linne
Cubus - Gråa mjukis

Home!


Har jobbat hela dagen lång. Så nu får ursäkta dålig uppdatering. Men nu när jag äntligen har kommit hem så tänkte jag lägga ner lite tid till blogga. Har helt totalt glömt bort den där listan(?) Ni vet  Dag 1 - ..... , Dag 2 .... osv.  Så det får väl bli några inlägg om dom dagarna som jag har missat. Eller vad tycks?!?!? :) Det låter väl som en bra idé.


Bilder från julen

 

Firandet 1 #

 

Jag + syster

 

Present vaktaren

Skåååål!

 

Mor + dotter

 

Haha..

 

Tomte mor + två nissar

 

Julfirandet 2#

 

Syskonen

 

Så ivrig liten sak..

 

Puss, puss

 

Storasyster och lillebror

 

Jag + farfar

 

Anneli fixar till stämbanden

Far och bror


En del av mina fina julklappar

 

 

 

*Lång kläning

*Bolero

*Träningskläder + väska

*2 st dvd filmer

*Digital kamera

*Pengar 1100:-

*Presentkort elgiganten 600:-

*Perfym

*Body cream

*Digital fotoram

*Ljus stake

*Spotlights 3st

*Strumpor

*Hår kliare... och mycket fler fina presenter. Är så super nöjd!



25 dec

 

I går hade jag och många fler en sån otrolig härlig julafton.  Det var presenter, mycket mat med nära och kära. Jag hade det så mysigt. Åh vad julafton är underbar. Fick jätte fina julklappar. Och mer blir det imorgon.. Ska fira jul då med pappsen.

 

Firade jul med min mamma + en liten del av släkten. Vi hade det jätte trevligt, öppnade presenter tittade på kalle anka kl:15.00 sen blev det mat och en massa dricka. Men tiden gick och klockan blev sju och då kom älsklingen och hämtade upp mig. Och då åkte vi mot hägerstensåsen hem till Sabine. Vi satt och pratade och drack hon och jag. Men sen så blev älsklingen också lite törstig och då åkte vi hem till oss. Och vi satt och drack och hade det mysigt och roligt. Jag och Sabine satt upp ända till kl:04.00. Timmarna bara rullade iväg, hängde inte med alls. Men vi hade det jätte mysigt här hemma med mycket prat och skratt. :)

 

 

Hela denna dag har gått så fort. Vakande vi tolv. Körde hem Sabine vi ett sen efter det blev det att handla lite. Har sprungit upp och ner till tvättstugan, gjort middag. Och nu kommer jag tillbringa min kväll med min underbaraste. Sitter nu och tar en grogg, SKÅL! Men nu tänkte vi hoppa ner i ett varmt bad och fortsätta grogga, bara relaxa! Sen efter det blir det movie night och en massa kärlek! MYS,MYS!


Hörs!

 

 


GOD JUL!


Sorry för dålig uppdating under dessa två dagar. Men det har varit mycket nu precis innan jul. Mycket julhandlande osv. Ni vet, lite stess i sista sekund! Men det kommer bli mer uppdateing efter julen för då är ju allt stress över.

Men jag vill önska er en riktig  GOD JUL!







HEMMA!



Under dagen som har varit så har jag varit i salem. Tänkte hälsa på mammsen, efter som att jag ändå var ledig idag och mamma också för den delen.
Men vi har haft lite julmys. Slagit in julklappa och druckit kaffe och en massa snack mellan dotter och mor. Sen så har jag skruvat ner min säng, så jävla stor och klumig!.. Men den kommer så småningom komma hem hit.
Inte nog så har jag äntligen fått min efter längtade stora vardagsrums matta. :D Tack, tommy!

Nu under kvällen bli det bara att ta det lugnt. Kolla på någon bra film och bara mys! För imorgon blir det julhandla. Känner lite press, det är ju bara 3 dagar kvar till julafton liksom! Men om allt går som jag vill imorgon så kommer dagen bli bra. :) Plus mitt jullov börjar, hur skönt som helst!



Hörs<3


En julsaga i dessa stressade tider

En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid.

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)







































Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.




Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.
Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.







BOKAT

 

Äntligen bokat min live it. Fick förra året av min pappa i julklapp ett presentkort på 1000kr. Och så har man ett år på sig att boka någon härlig upplevelse som man vill göra. Vilken tur att jag bokade dagen innan utgångs datumet. TUR!

Men jag valde att ta min mig min prins på den här SPA upplevelsen som jag valde. Och det kommer förstås kosta av vissa slags behandlingar där. För inget är ju gratis om man säger så. Men det gör inget.. Det får kosta vad det vill, vi ska verkligen lyxa till det! Men den här upplevelsen varar en hel dag. (Vi har inte bestämt än vilken dag det blir och när och var.)



 

 


God morgon!

 

Herregud vilken måndag jag hade igår. Det björjade med att jag var hemma från skolan runt kl:12.00 hade inställda lektioner osv. Så det var ju grymt skönt! Men då när jag kom hem tänkte jag att det är nog dags att göra alla mina uppgifter och samt några hemprov. Jag hade verken ork eller lust till att göra det. Men efter ett tag när man har suttit med alla uppgifter och så, då börjar man vakna till och börjar skriva. Och jag lovar så mycket som jag skrev igår om allt, ojojoj... Det är fan rekord på länge. Och plus att mitt mål var att alla mina uppgifter och hemprov skulle vara klart innan den 22 dec och dvs allt skickat iväg på mail till lärarna.  Och kan ni gissa vad det är för dag imorgon? ;) Den 22dec. Fy bubblan vad skönt det kommer bli med lov. :D

 

Detta skrev jag klart igår:

 

Svenska

-Debatt om för och emot

- Littratur fantasy

 

Samhälle

-Brott och straff (hemprov)

-Politik (hemprov)

- Examinationsuppgift 2-3 sidor

 

Naturkunskap

- Utvärdering på hela kursen

- Ett till lägg i min uppsata; Syfte, frågeställning, egna beslut och metod.

 

Kvar att göra idag:

Näthandel

- Om min Apu

 

Exponering

- Balans i exponering

-Porträtt med symbolik

-Rebus

-Informationsskyltar

 

 

 


Nu blir det

 

 

Plugga + kaffe!

 

 


Kvällen låt!


Jag har lyssnat om och om och om igen på denna låten. Jag älskar den... 



Tidigare idag


SMS av min kusin Elina:


Elina: Hej, vad händer? :)

Jag: Näe, inte mycket håller på att plugga. Sj?:)

Elina:Samma här. Fett tråkigt..

Jag: Hehe. Jag har en massa jävla inlämninguppfgifter. :p

Elina: Tur för dig :p

Jag: javisst, vad har du prov i?

Elina: Det går åt helvete kommer inte klara det. Alla dem här antiken romantiken upplyssning och allt.. :p

Jag: Okej, vet inte vad det är. Men det låter bra. Jag har tre inlämningsuppgifter i sammhälle, två stycken
       i inköp och varuhantering, en uppgift i näthandel, i svenska har jag ett litet projekt, en debatt som ska skrivas plus en litturatur. Om´jag har mycket att göra innan lovet. Det är bara förnamnet. Så ville du något mer med din lilla fjutiga prov? ;o HAHAH!


Igår och idag!

 

Igår så tog jag och älsklingen bara lugnt här hemma. Vi hoppade i ett varmt bad och drack lite vin samt lyssnade på musik. En riktig avkoppling.. :) Sen efter när vi gick upp så satte vi igång och baka pepparkakor. Så otroligt mysigt hade vi. Sen tickade klockan och då hoppade vi ner i sängen och kollade på en film. Vad den nu hette?! Men bra var den iallafall.

 

Har varit iväg nu på morgonen och lunchade på Subway, MUMS säger jag bara! Me <3 Subway. Sen efter det så blev det en sväng in på Vivo och handla hem lite mat. Men på vägen hem så tog jag allt mitt mord till att försöka får ner älsklingen i en snövall, men jag kan säga att det gick verkligen inte. Utan det var jag som flög från ena snövall till den andra. Haha.. Gud så sur jag blev när jag inte fick ner han! Men sen försökte jag mula han men det var ju bara en dum tankte. För det funkade ju inte det heller. Utan det var jag som såg ut som en snögumma istället. (Men jag ska försöka och lista ut någon bra idé till att kunna få ner han. Det får väl bli när han minst annar det.MOHAHAH! ;))


Dags att skotta balkongen???





Dag 9 - Min dag i detalj


Började dagen med att jag vaknade kl:09.00. (tidigt för att vara en lördag, tycker jag.)  Men jag hade ju sovit mina tio timmar när jag tänkte efter. Så det var ju bra på så viss. Men när jag väl kom upp ur sängen efter ett tag så hoppade jag in i min Onepice dräkt och gick ut och rökte. Sen satte jag igång datorn för att kolla på paradise hotel *dom sista avsnitten som jag hade missat.* och har suttit id datan ett tag. Efter det så började jag plocka lite här i hemmet samt ätit frulle. Sen började jag och fixa mig lite smått, inget märkvärdigt. Och nu sitter jag har igen.

Om drygt en tmme så ska jag möta min älskling vid huddingehallen, vi tänkte köra ett gympass idag. Sen blir det antaglien hem och äta lite foodi,foodi. Sen har inte jag någon aning om vad vi ska hitta på. Får se vad vi gör!


´Love sandra´

Liten ändring..


Tidigare inlägg!

 

Det har blivit lite ändring. Det kommer inte bli av att vi beger oss till Hägerstenåsen ikväll!!
Ändrade planer....


Idag är det




en vecka kvar till jul afton! :D

Känner mig som barn på nytt...!


Dag 8 - Min passion



Kärlek!



















TORSDAG


Denna torsdag!

Klockan 05.15  kom min (väckarklocka) in i rummet och börja gosa och pussa på mig så att jag skulle vakna till liv. Och det gjorde också. Eller ja när han tände lampan då var det bara att gå upp ur sängen. Gick hemifrån en halv timme efter. Och så var jag på min praktik 06.15. Bytte om och sen var det bara att öppna dörrarna och slå på datorerna. Jag slutat 13.15 då hade jag jobbat mina sju timmar som jag ska. Och när jag väl var på väg ut så såg jag ut och det var ju värsta snöovädret! SHIT! Men jag plogade mig fram med fötter. Var var ju så otroligt mycket snö och storm. Höll nästan på att flyga iväg, så illa var det. Men när jag väl kom hem så pustade jag ut och tänkte äntligen framme.

När jag väl kom hem runt två. Ja, då var det bara att sätt igång och städa + tvätta. Medans tvätten var igång så fixade jag i ordning här hemma. Men jag säger bara det, dessa förbannade j*vla trappor som jag har sprungit upp och ner för. *Svettit* Men det är ju ett måste om man ska ha rena kläder. Ha.ha.. 

Men nu för ett tag sen så kom älsklingen hem. Äntligen(!!) För nu blir det mot gymmet. Ska först slänga i mig lite mat först bara, men sen blir det mot gymmet och troligtvis sola. Det var inte igår! Var ett bra tag sen, kommer inte ens ihåg när jag solade sist. :p


Mitten på veckan!


Shit det är redan onsdag. Tordde att det var tisdag, läääskigt. Hänger inte riktigt med hära. :p Men idag så började jag skolan halv tio. SKÖNT med lite sovmorgon. Hade två lektioner idag sen fick jag sluta. Gick rätt fort. Men efter skolan så begav jag mig med riktning mot Salem, nämligen. Så nu sitter jag i mitt gammla hem. Det känns lite konstigt. Har suttit nu ett tag framför datan och hållt på med att förberedda min nya logg som kommer komma upp på min blogg lite senare under kvällen. Tänkte att jag skulle passa på att ta hjälp av miss lotten när hon kommer hem från jobbet. Blir väl en kaffe samtidigt. För sen har jag lite brottom hem till min älskling. Har knappt träffat han idag. Det känns lite surt!
När jag kommer hem så ska jag ta tag i han och förra han till sängen och sen...................................!! kan ni säkert lista ut resten själv. Men skämtåsido. Det jag egentligen ville komma fram till var att jag saknar han så otroligt mycket, Brutalt mycket!!! Så om några timmar komme jag hem älsko<3



Repose


 

 

 

 

 

 

Gud så skönt det har varit att tagit hand om sig själv, eller hur jag ska uttrycka mig. Lite ompyssling helt enkelt. Nu är man dubbelt så fräschare än vad man var tidigare. HÄRLIGT!

 

 


Tillbaka


Ett rejält gym pass blev det idag. Började att gå på bandet i 24 minuter brände 147kalorier på nästan två kilometer. (Och det var då i rask takt.) Det var inte så dåligt gjort(?) ;) Men sen efter så körde jag ben idag med. Eller ja lite ben och sen blev det mest lår + rumpa och till sist mage. Mår toppen faktiskt! :D

Har precis ätit 300g ostkaka. Det är ju så gott, MUMS! Så nu har jag stillat hungern till middagen.
Tänkt lyxa till det lite här hemma och köra ett hemma spa. Det låter bara för myspysigt. Visst?! :D





Mot gymmet!






Dag 7 - Min bästa vän


Lotten.
Jag och Lotten har känt varandra i 10års tid. Helt sjukt vad tiden går fort när man tänker efter. Men vi har gjort väldigt,väldigt mycket saker under dessa år. (Vi har iallafall ha mer än nio liv, det har vi redan räknat ut. ;)) Det har varit allt ifrån äventyr, kryssningar, galenskaper, tokigheter... osv. MINNEN! Vi kan prata om allt, exakt allt till varandra det är de som är så skönt, vi är som syskon. Vad kan jag mer säga?!--> Vi oslagbara tillsammans! Älskar dig vännen<3














Checka in



Detta kommer att hända idag:



Skolan

Gym + sola

 Plugga





Dag 6 - Mina föräldrar



Min underbaraste mamma som heter Carina och är 41 år.







Min tokiga pappa som heter Joakim och är 43år.



Love my parents<3



GODIS!!!!



Denna dag har gått åt till att stor städa en hel del i hela lägenheten "typ". Efter storstädningen var det prefekt timeing till att möta älsklingen på gymmet. Jag började att gå på bandet i 30minuter och sen körde jag benpass, det var jobbigt. När jag satt och skulle börja köra mitt benpass så kom det fram värsta biffen. Jag tänkte bara shiiiit, hjälp mig NÅN. Men han ville inget illa som jag trodde först. Men tänk er han gick mot dig och är stor som ett hus. Ja då kan ni fatta själv hur jag kände mig, liten som en myra. HAHA! Men han är tydligen en personlig tränare. Det han ville när han gick emot mig det var att han gav ett tips hur jag skulle hålla mina fötter och sen hjälpte till att sänka den saken som jag lyfte med mina ben. Hehe, så det var ju snällt. :)

Men nu under kvällen blir det att svulla en massa godis. Blev så otroligt godis sugen så att jag nästan fick panik. Typsikt när mensen sluta, vad annars skulle det vara liksom. "Daaah.." För oftast är mitt godis sug när min mens är slut. Då är det alltid som värst. Men under mens perioden så blir jag inte sådär extremt godissugen. Visst, det kan hända att man köper sig en choklad bit. Men det är ju inte värsta suget så, som det är för mig när min mens har tagit slut.


 

 


Switched


Från:                              Till:



Söndagar = Slapp dag!


Hela dagen har varit en slapp dag. Bara tagit det lugnt, inget stress för fem öre!



Det vi har gjort under dom senaste timmarna på kvällen är att vi har spelat lite tv-spel."Forza motorsport 2" på Xbox. Och sen när inte jag orkade köra mer för att min bil ville inte åka ditt jag ville. Den bilen var helt enkelt i trotts åldern! Haha, Men efter tv-spelet så blev det en film. Kolade på den ett tag sen blev det att hoppa in i duschen och nu har jag precis kommit ut från en varm dusch. Underbart, fräsch på nytt! Så alldeles strax blir det sängen.. MYS,MYS!

 

 



Dag 5 - Min kärlek




(Min kärlek?! Det kan vara svårt att beskriva det, för det finns så många olika sätt hur man personligen ser på det.)



Men hur jag just ser på min kärlek, är till min familj, vänner och samt min pojkvän. Det jag har att ge till dom personligen. Det kan vara från kramar till pussar och mycket prat och mys. Och att man sprider glädje till varandra som får en att må bra. Bara vara liksom. Det är ju tanken som räknas från min sida. För kärlek är ingen sak. Utan det är själva känslan som man kan ge till någon så att man får ett förtroende. För många innebär kärlek det de känner för en annan person. En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad.




Snabb uppdateringen under helgen!


Åherregud! Jag har inte bloggat sen i torsdags. Får lite ångest. Mycket- förlåt- för-de.
Tänkte köra igång en uppdateringen under helgen nu som är.

FREDAG

Slutade jag jobbet runt halv två. Och kan ni gissa vem som kom och hälsade på mig?!... Min kusefik ELINA! :D Det var inte igår, kan man säga. Men efter jobbet så drog vi hem till mig och lämnade hennes grejer och kollade runt hur jag bodde osv. Sen började vi fixa oss lite smått. Tänkte dra och hälsa på min kära mor. Så efter vårat till fixande åkte vi mot Salem. Och var där i någon timme. Sen när vi kom hem igen till Huddinge så drack vi lite cider och lyssnade på hög musik. Sen när klockan tickar iväg blir man rätt trött, iallafall jag som hade gått upp tidigt på morgonen. Men då la vi oss på soffan (i mina onepice dräkter har ju två stycken.) Och kollade på "Vampyre suck" hette den filmen. Grymt rolig faktiskt. Ett måste se.. :)

Hos mor min:










Film mys:





Lördag


Hela lördag dagen gick åt att julhandla. Vaknade runt nio tiden (rätt tidigt.) Men vi gick upp åt frukost och fixa oss i ordning sen tog vi bussen till skärholmen och var där, -ja ex antal timmar! Elina fick tokryck på mig vid slutet. Hon bah asså Sandra jag fattar inte hur du kan spring in och ut i alla dessa affärer. Jag fick typ släppa in henne i butikerna jag skulle in på. Men jag gillar det. Always! :D
Vi var hemma runt fyra tiden. Precis när vi kom innan för dörren så var det otroligt skönt och släppa alla dessa tunga och även lätta påsar. Det var en liten lättnar faktiskt! ;)
Har nästan handlat klart alla julklappar, men lite grann är det kvar. Självklart handla jag julklappar till mig själv. ;) haha! Men det är ju inget ovanligt, gör det rätt ofta om jag får uttrycka mig.
Men senare mot kvälls tippen så skulle vi MOT Märsta. En jobbarkompis till mig bjöd mig och några till på middag, tacos. Men det roliga var att hon bodde inte så långt ifrån min kusin Elina. Bara någon port ifrån liksom. Så jag var tvungen att springa över till min faster och mina två kusiner och hälsa på dom. Jätte trevligt var det. Stod och prata om massor. Men sen var jag tvungen springa tillbaka till min jobbarkompis Jessica och dom andra, Men vi satt och drack vin och hade det skoj.


God jul Sandra önskar Sandra. Lustigt.. ;)














Outfit på middagen:








Söndag

Idag har jag tagit det rätt lugnt och kommer fortsätta med det resten av dagen också. Har hunnit med ett varmt bad på morgonen, ätit frukost och även lunchat.


Bloggar in om ett tag. En ciggis på det här!

Nu..


.. Blir det film mys! :)



Hörs<3

Dag 4- Det här åt jag idag





Mitt mäster bakverk?!?!?!?!


Resultat: Ja,jo...jag kunde ha gjort det bättre och läsa på receptet någranare och inte hoppa över några rader. Ha.ha.ha!





=





MUMS!


Bak dags!

Tänka sig att jag ska baka bröd. :) Spännade och se hur resultatet blir och hur brödet smakar, dessutom!
Har sprecis gjort degen så nu ska den stå och gäsa i 30minuter. Känner att jag måste få tillbaka mina bakvanor. Jag bakade hela tiden förut. Men sen bara helt plötsligt så har jag inte gjort det på ganska så länge nu. Illa! Men ni får önska mig all lycka till.. Hihi!


Ingredienser:


Dag 3 - Mina syskon



Jag har två små syskon.




Mellersta barnet.

Det här är min mini bitch! Går precis i sin stora systers fotspår.. Hehe,ne men skämtåsido. Hon heter Elina och är 16år. Singel om jag får tillägga. Hon har nyligen börjat på gymnasiet STORA TJEJEN!

 

OCH

 

Minsta barnet

Detta är min lille bror. Eller halv lillebror om jag får säga det så. Han heter Jimmy och är 8 år.

 

 

Måste säga att jag älskar mina syskon jätte, jätte mycket.  Det är liksom mitt kött och blod. Vad mer kan man säga?! LOVE<3

 




Kommentar!




Det är inte första kommentaren jag får, vart jag köper mina kläder. Men tackar för att min "hemliga beundrare" eller rättare sagt anonyma personen tycker att jag har en bra smak.


Svar: Självklart kan jag berätta vart jag har köpt jackan ->  Nelly.com


Snälla, nästa gång skriv namn eller om du har en blogg?! Vad är det som ska vara så svårt? Är du rätt för att jag ska veta vem du är?

Dag 2 - Min första kärlek

 

Min första kärlek var en kille som heter Kim Jonasson. Och vi träffades genom samma umgänget som vi umgicks med. Jag var runt 16 års åldern när vi blev tillsammans. Vårat datum var den 3 januari. Ligger fortfarande kvar på minnet. Sen efter fem månader senare så förlovade vi oss. Åh, vad jag kände mig lycklig när jag hade ringen på fingret. Men den for av några antal gånger från mitt finger. Haha! Faktum var att vi tjafsade rätt mycket. Det var imprensip hel tiden. Han visste vilket temperament jag kan få, så han roade sig väl med att jävlas med mig. Men sen var det inte bara han som jävlades utan jag med. Jag kan jag med. ;)

Om man bort ser ifrån allt tjafs så hade vi det bra. Ska faktiskt inte klaga. Men den tiden är förbi nu. Båda vi två har gått vidare och det känns ju skönt på sitt sätt. Men vi var tillsammans i 1år, 2 månader och 5 dagar precis på pricken faktiskt.

 

 

THE END!


Denna bild är tagen av mig.

 



Datanörd???


Alltid.. ;)


Dag 1- Presentation av mig själv




Jag är en tjej som gillar det mesta. Är alldtid posetiv och charmig DEFINITIVT! Jag har ju glimten i ögonen som folk brukar säga. Men jag gillar att göra grejer, hatar att vara rastlös då får jag panik. (Typ damp?!) Men jag är en hoppetossa helt enkelt. Det jag verkligen älskar det är att shoppa! Får alltid höra att jag är en shopaholic. Ha.ha.. Tycker det är lite kul. Men det får mig att känna mig lugn och sansad på nytt. Gillar att vara ute och festa och mest av allt ha kul med nära och kära, min vänner då dvs. Vid det tillfället. Men också ta det lugnt och bara liksom. Ta dag för dag och verkligven njuta av det. Men jag kanske ska ta och börja nu med min presentation..? Ja, håller med!

Mitt namn är Sandra Sofia Björk. Brukar kallas för: Björken, blomman, älskling, korven, gumman, sötnos osv. Är 19 år gammal. Går mitt sista år på gymnasiet. SKÖÖÖNT! Längtar som tusan till studenten.
Har en mamma och en pappa. Två små syskon har jag, en halv lillebror som är 8år, Stor kille. Och en hel lilla syster som är 16år big girl!
Jag är uppväxt i en lite förort utanför Stockholm som heter Salem. Har bott där impernsip hela mitt liv. Har flyttat lite hit och dit runt om kring Salem, även utanför också. En del av mig har alltid varit där liksom. När mina föräldrar skiljdes valde jag att bo med min pappa.(Är pappas lilla flicka och kommer alltid att vara det.) Bodde hos han från att jag var 6 år till att jag blev 13år. 7år bodde jag hos min far. Flyttade hem till mor då när jag blev 13år. Och har bott hos henne enda tills nu kan man säga. Flyttade hemifrån för ca: 2 månader sen. Jag flyttade hem till nuvarande pojkvän Daniel och vi bor i Huddinge. Det känns faktiskt lite tomt ibland nu när man har flyttat hemifrån. Men så långt är det inte heller att åka imellan. Men liksom jag har ju allt i Salem. Vänner, Familj och släkt. Men oftast blir det att man mest pratar i telefon och försöker planera in grejer som man kan hitta på. För under veckorna hinner man knappt inte. Inte om man jobbar och pluggar. Tiden räcker inte till då. Då får man roa sig på helgerna och boka in i kalendern.




Kaffe<3



Just nu sitter jag här vid datan och dricker kaffe. Åh så gott, jag njuter verkligen! Gottigott...


Mot Salem



Mina naglar!


Love them!




Dagens låt!


- Mikrifonkåt


Lista

Har sätt i många bloggar att folk gör olika presentationer av sig för varje dag. Intressant?! Så nu är det min tur att få presentera mig från dag 1 - dag 30! Så jag snodde till mig denna lista av:  http://www.miss-lundgren.net/



♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Mina föräldrar.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Min passion.
♥ Dag 9 – Min dag i detalj.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Den här månaden.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Dagens smink.
♥ Dag 15 – Dagens frisyr.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min drömresa.
♥ Dag 18 – Kommer att hända.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Ser fram emot.
♥ Dag 21 – Hemligheter.
♥ Dag 22 – Bästa filmen.
♥ Dag 23 – Vad gjorde jag för ett år sen.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min favorit resa hittils.
♥ Dag 26 – Min dag i bilder.
♥ Dag 27 – Bästa utestället. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Tolkning av mig.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..


God morgon


Sovit gott?! Jag har sovit så otroligt bra. Tio timmars sömn, det satt fint!

Idag så är jag ledig från skolan. SKÖNT! Vad kan man hitta på då för något kul..? alla typ jobbar osv. Men har funderat på om inte jag ska ta och åka till Salem om någon timme. Varför inte?! Tänkte hälsa på mor och syster sen får jag inte glöma min katt. Hehe. Men så får det nog bli.

Och eftersom att jag vet om att jag har varit lite slarvig på att blogga så ska jag faktiskt blogga om allt jag gör. Blir det bra mina läsare? Ja, jag tänkte väl det.

Känner att magen börjar kurra hära, så nu får det bli frukost!
Hörs senare<3

Lör + sön!

Lördag:


Går kvällen var jätte trevlig måste jag säga.  Först till en början så var det jag, Daniel, Sabine och Malin hemma hos Sabine. Vi började dricka lite lätt och samt fixa oss och lyssnade på hög musik. Eller vi tjejer fixade oss, osv.. Medans Daniel förberedde lusse degen och samt bakade. Inte nog med det så fick jag en tidigt julklapp av min älskling, Det var att Sabine skulle fixa mina naglar. Åh, min naglar blev så super snygga. :D Tusen tack Sabine. Jag kan typ inte vända bort blicken från mina naglar. Självklart kommer jag fortsätta med att göra mina naglarna. Jag och min älskling ska dela på halva priset varje månad fram över. (Så nu blir det inget mer bitande på naglarna!!! he.he.he.. )
Men sen lite senare runt sex tiden så började det komma lite folk och även senare på kvällen rullade det in lite till. Så vi blev några stycken till slut. Det var faktiskt jätte trevlig kväll. Mycket prat och skratt :)  Och om jag får lägga till, mycket känn på mina öron. HA.HA.HAAAA!



Bilder:


Jag och Jennika



Malin och Sabine


Lussebullar :D


Lägger glans på naglarna :)





Söndag:


Idag så har denna dag varit lite små seg till en början. Men jag vakande vid nio tiden, rätt tidigt? I know! Vet inte vad som är med mig egentligen. Jag brukar liksom vara en sjusovare så det heter duga. Men aja..
Jag hoppade in i ett varmt bad morgonen. Just för att piggna till lite. Sen blev det frulle. Och efter det så fick jag och älsklingen rycket och fixa till här hemma. Så vi har rensat våra kläder, städat och små plockat. Och att det har tagit sån tid det trodde inte jag. Men,men..
Vi har legat och degat på soffan ett tag. Men nu blir det fortsätta att ta det lugnt. Blir nog att vi sätter på en film och gluttar på den.




Här ligger vi!

 

 






Update from the work!

 

Det var ett tag sen sist jag bloggade(?) Om jag minns rätt..?

 

Men fredagen så jobbade hela åtta timmar från kl: 10.00.18.00. *jobbigt* Näe men så farligt var det inte. Skönt vare iallafall när man kom hem. Hela kroppen kändes helt utmattad. Pjuuh! Men det löste sig med några turkisk peppar shot's och samt cider. + ett varmt skumbad med min kärlek. Vi badade i över en timme. Jag var som ett russin när jag klev upp från badet. he..he..he.

 

Men nu idag så vakande jag vid klockan åtta på morgonen. Då gick jag upp ur sängen och tog en varm dusch på morgonen och sen packade jag lite grejer som jag ska ha med mig till Sabine ikväll. För ikväll blir det baka lussebullar och dricka lite med folket som kommer tonight! Men om jag var dum när jag blötte mitt hår. Det var små fuktigt när jag gick ut, men det var bara att ta på sig luvan. Så det inte blev några istappar. ;) Så när jag kom till jobbet i morse så stod jag föna mitt hår i butiken (innan vi öppnade, detvillsäga!)

 

Så nu väntar jag bara tills klockan ska bli två så man får sluta!!!! :D

 

 

Massa pussar<3

 

 


Mobil uppdatering

Just nu sitter jag inne på min mobil och surfar.;-) coolt va?:-D haha! Min dag idag är att jag började jobba kl: 11.30 - 18.00. Men jag var tidigare på jobbet. Juste jag Lunchade+ fikade förresten med fredrik idag på jobbet,trevligt! Men efter jobbat så drog jag och solade i 12minuter. Och sen när jag väl kom hem så badade jag ett långt och varmt bad. Samt hade jag min mp3 i badet så jag låg och sjöng lite för mig själv. Haha. Har precis ätit för ett tag sen. Så snart blir det nog sängen skulle jag tro.;-)hehe.. Nu har jag inte så mycket mer att skriva om. Hörs imorgon <3

Min outfit







Juste


Igår var jag ju hos mamma och syster i salem och hälsade på. Och då kom jag på en grej när jag var där. Min mamma har tidigare sålt Mary kay smink. Men för ett tag sen så slutade hon, om jag minns rätt?!?!



Jag- Mamma?!?!?

Mamma- Ja, min kära dotter?!

Jag- Eh, du har väl slutat sålt Mary kay smink, va?

Mamma- Ja.. Vadåra skruttan?

Jag- Okej, Men då menas det väl att jag får plocka lite från din visnings väska(?) *SMILE*

Mamma- Ja okejdå. Men inte allt, för jag sak också ha!

Jag- Okej!





Jag kom hem med dessa produkter! Märke: Mary Kay



Min walk in closet


.. för tillfället ser den ut så. Det är fortfarande små justeringar som inte är avklarat än.














RSS 2.0