Finsate låten


LYSSNA OCH SE VIDEON!

 

 


Jag just nu:

 

Jag ligger på ballen och solar i det härliga vädret som man bara inte kan missa och insmord i coccosolja. :)

Btw... Vad jag ser sur ut på bilden, men det bjuder jag på. HAHA!


Min middag:

 


Ut och gå i det härliga vädret!

 


Dagens låt:

 

 


28/6 Tisdagen...

 

...Då bestämde jag och Jessica att jag skulle komma över till henne. Så skulle vi in på systemet och köpa några cider och även en pool. Inte vilken pool som helst blev det, utan en efterfanpool, DUMBO! :D Sen så låg vi i solen hela dagen insmord i coccos olja. Lovely!

 

Bilder:

 

 

 

 

 


Mitt recept på - Plättar!

 

Ingredienser:


Flytande margarin, 3 ägg, vaniljsocker, vetemjöl och mjölk


Gör så här:

 

1

Knäck äggen och lägg i dom i en bunke.

 

2

Hall i ungeför 2dl mjölk och balande det med äggen, för att undvika klumpar

i smeten.

 

3

Häll där efter vetemjöl i, börja med lite i taget och känn efter hur slät du

vill ha det.

 

4

Whola....Inga klumpar

 

5

Släng i några matskedar vaniljsocker.

 

6

Medans du vispar ner allt innehåll så kan man sätta på spisen. Så stekpannan blir

så häller man flytande margarin i varje plätt form och sedan så häller man i gräddningen och låter

den steka tills så brända man vill ha det.

 

7

Tada....

 


Tjugosjunde!!

 

.. Vet ni vad som menas med den tjugosjunde varje månad?!

 

-PENGAR PÅ KONTOT!

 


Midsommar helgen!

Fakta:

Vems landställe? - Sabines

Vilka var där?- Jag, Sabine, Rebeca, Daniel, Jani och Jimmy.

Torsdag:

Jag hann som sagt att uppdatera bloggen innan vi drog  iväg på tre timmars bil resa. Men det gick bra faktiskt. Förutom att när vi väl var på väg så fick vi sitta i bil köer i ca 30minuter. men annars så rullade det på. Vi kom fram kl:22.30 drygt. Det alla vi började med det var att öppna en öl, vin eller det till och med rosevin. whaaat ever.
Efter en stund så tog vi fram ett spel som heter " Rita & gissa" .Det är ju så otroligt kul måste jag säga. Alla skrattade typ åt mig när jag skulle gissa vad min motståndare ritade jag kom på så knäppa ord. Alla bah existerar dom där orden(?) - Tydligen. Om man heter Sandra kan man komma på allt. Haha! Men alla blev väl smått fulla senare på natten klockan var väl runt 03.00 när vi drog oss till sängarna och skulle sova.

Fredag (Midsommar):

Men så här såg vår midsommar ut 2011:

*Vi åt god mat

*Spelade kubb

*Söp en massa

*Sjöng snapsvisor

*Gick över till grannarna

Bilder beskriver mer än tusen ord. Kolla på dom..

 

 

 

Lördag:

Vakande fyra på eftermiddagen men det var bara för att vi la oss åtta på morgonen liksom. Den dagen var man som segast. Haha. Men det jag kom på det var att jag glömde nämligen göra två saken. Första: Lägg sju blommor under kudden och den andra saken var att jag glömde göra en midsommarkrans. Attans också.. Men det får jag göra till nästa år. ;)

Söndag:

Då skulle men ge sig av från Nordmark. Tre bilresa hemmåt.  Det var så skönt att få lägga sig i en säng. När man har sovit tre nätter på en luftmadrass. Pjuuuu!



 

 

 

 


Dagen innan midsommar

 

Idag så hade jag ställt kl:07.00 för att då började min tvätt tid. Och jag fick verkligen inte missa det. Det var tur att jag inte gjorde det, tack vare min pojkvän som hade lagt min mobil på andra sidan av rummet samt höjt upp min väckarklcokssignal. Så det gick verkligen inte att missa. Men jag gick upp då la ner smutstvätten och sendan tillbaka till sängen och ställde klockan så jag kunde gå ner när den var klar. Så höll jag på ända fram till kl: 10.00 idag. Jag har hållt på att pullat här hemma, hunnit gjort fem stycken A4 med roliga midsommarvisor och även packat det sista (typ). Förutom att jag inte kan bestämma mig vad jag ska ha på mig på midsommar. Men jag inväntar min pojkvän som får avgöra vilket av klädelsplaggen han tycker jag ska ha på mig. :) Slipper jag ta ett eget beslut. Pjuuuu!


Nästan nyligen åt jag två stycken majskolvar med salt och smör till, mumsfilibba. Det satt fin fint i magen. Det är ju så otroligt gott... Men nu blir det en kaffelatte och en puff. :)

sdc13772

 


Midsommarplanerna:

 

 

 

Så här ser mina planer ut:

Imorgon kväll åker jag + sju stycken till, till Sabines landställe som ligger i 3mil utan Filipstad (på ett ungefär). 3 timmars resa med bil. *Wohoo* Så där borta kommer jag hålla hus under midsommaren. Och kommer vara anländ hemma i Huddinge på söndag. Förväntningarna är på topp, verkligen. Jag tror att det kommer bli sjukt kul dära. :D

 

 

Hur ser era planer ut inför midsommar?!



S.A.N.T

 

Livet är kort, leva det. Kärlek är sällsynt, ta tag i den. Ilska är dåligt, dumpa det. Rädsla är hemskt, inse det. Minnen är söt, vårda den.

 


Onsdags sysslor


Slingahåret


Uppdatering för mån & tis:



 
Måndag:

*Salem
*Fika med tjeorna
*Övningkörde

 Tisdag:

*Hämta ut paket
 
Fotbad, lovely!                            Steg + kalori räknare, PERFEKT!



* Älsklingen fyllde år


Hemmagjord tårta By: Sandra och Jessica    presenter


Snabb uppdatering:

 

Lördag:

Dagen började när klockan ringde, 08.00. Då gick jg upp och gjorde ordning mig och var redo att gå till jobbet halv tio. Var framme 10.00 och jobbade till 14.00. Inte nog med det så kom älsklingen och hämtade mig. Så vi var ute på vift i någon timme. Och då passade jag på att köpa en hårfön! Det var liksom ett måste. Men sen så kom vi hem och då hoppade vi i ett bad + en grogg. Efter en timme gick vi upp och fixade i ordning oss och tog uttligare några groggar. Sen så kom Jocke förbi och vi satt här ett tag. Men sen så drog vi ut och åt  middag på Primo Ciao Ciao, jätte fin restaurang och otroligt god mat. Men dyrt var det. Vi kom dit 21.00 och dom stängde tydligen 22.00 rätt så tidigt för att vara en restaurang. Men,men.. Vi drog vidare till fat buren som ligger vid Huddinge station. Och sätt i i någon timme och krökade. Sen så drog vi hemåt och fortsatte. Men jag däckade vid typ halv tre tiden. Då var jag trött...

Primo ciao ciao:

Fat buren:

 

 

Söndag:

 

Den här dagen har varit så seg. Inte för att jag har varit bakis eller något, utan det är väl för att jag vakande halv tre idag på dagen. haha oupps! Men jag och älsklingen gick ner till kinana och bäställde hem mat och har varit en sväng och handlat. Sen har vi bara legat i sängen och mys't och kollat på film efetr film. Men nu slet jag mig ifrån det och tänkte att jag skulle uppdatera min blogg.. Så nu har jag gjort det och då är det bara att gå tillbaka till sängen. :p Men innan det så ska jag hoppa in i en dusch. Hörs imorgon!


God natt...


Tredje natten i rad jag sover själv, inte loligt.. :(

 


Min middag idag

 

Det här blir min middag, MUMMS!

 


Fredagens outfit

 


Torsdag


Det här blir det första och sista inlägget för idag!


Det jag har gjort idag är att jobbat från kl: 10.00-18.00 inte nog med det så har jag varit sjukt trött idag. Men när jag kom hem så gjorde jag i ordning lite middag till mig samt matlåda (så nu har jag det överstökat.) Har även städat undan här hemma så nu ser det snyggt ut. Efter städning blev det en dusch och nu har jag bäddat ner mig i sängen och tänkte kolla på californication, ligger på sista säsongen nu.. Så jävla spännande, att jag blir galen. :D Men till serien blir det lite tilltugg ->MUFFINS! gotti,gott...


Det kommer en fjärde film av twilight! :D

 

 


Onsdag "lill-lördag"

 

I morses vid nio tiden så kom älsklingen uppkrypandes i sängen och väckte mig. Efter när han kom hem från gymmet. Det var så mysigt att krama om min muskulösa, svettiga man innan han drog iväg. Han ska nämligen till hällefors och måla om hans farmors hus samt hans mors. Så han kommer inte hem förrens på lördag, kanske på fredag det bror på hur effektivt han jobbar. Men i natt kommer det bli min första natt jag sover helt själv här hemma, efter 8 månader... LÄSKIGT! Jag brukar nämligen höra den förbannade vattenkokarn sättas i gång och stängas av fort. Ni vet där man trycker fram och tillbaka snabbt. Det är smått obehagligt.. Så jag själv har kommit fram till att det spökar här hemma. Så nu får jag bara hoppas att dom är snälla mot mig och inte håller på att leva om hära.

 

Men idag har jag jobbar i 8 timmar och kommer göra det veckan ut. Men på fredag efter när jag har slutat så ska Jessica komma hit och vi ska ha en tjejkväll. Bara hon och jag. Myspys! Kommer laga mat tillsammans, ta några glas vin, ( inte allt för många för jag ska jobba på lördag.) Och sen kolla på någon bra film som jag ska leta fram.

 

Men nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på några avsnitt av californication. BÄSTA SERIEN SOM FINNS!


Lunch

 

Lunchen idag blev äggröra med kantareller och lite purjolök. Samt ketchup som topping.

Känner att det har varit alldeles för mycket skräpmat på sista tiden. Men nu blir det en ändrig på det!Så nu Kommer bli mer nyttig mat...



 

 


Sommarplågan 2011???

 

 

 


SKA HA!

 

 

Mobil: Samsung Galaxy Ace S5830

Pris: 2349:-

 

Den här mobilen blev jag helt kääääär i. Moblien finns på lagret och inväntar till jag ska komma och köpa den nu till löningen!! Lovely..


Min (kolhydrats) frukost

 


Filmkväll blir det nu!

 

Nu ska jag och älskling bädda ner oss med en chipspåse och kolla på "Fast and furious 5".

 

 


Middag

 

Det här blir min middag idag, enkelt och lätt.

 

 


Min nya look:

 

Idag så åkte jag till salem och hämtade ut ett paket samt så mötte jag upp Johänna och vi satt och pratade en stund hemma hos min mor, sen så drog vi ner till Rönninge för att jag skulle klippa mig. (Ni ser resultatet på bilden.) Men medans vi väntade på min klipp-tid. Så köpte vi oss en varsin glass och satte och i en park och slickde upp glassen och även babblade om allt möjligt. Så det var treligt!

 

 


Heron city (igår)

 

 

 

Igår så åt jag och älsklingen på thai buffe. Jätte gott var det. Sen efter blev det bio och vi kollade på pirat filmen. Den var super bra, rolig och äventyrlig! Många plus poäng från mig.

 

 


Mot Salem!!

 

Dagens sommar outfit:


Måndag..

 

.. Första dagen på denna vecka, känns skönt!

Har nyligen kommit ut från duschen och just nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag bloggar. Ska strax börja fixa mig för jag har lite grejer jag ska göra idag hade jag tänkt. Och mina planer är då:

 


Mot Heron City

Outfit:


Idag, söndag

 

Jag och älsklingen har varit på vift idag. Har handlat lite och sånt. Inte så märkvärdigt med det. Men inte nog med det så har vi 8 månader idag<3 Så vi har bestämmt att vi ska ut och äta god mat sen så blir det bio på heroncity. MYS! Kommer bli en sån myspysig söndag!

 

Vi tänkte se:


Igår (lördag den 11/6)

 

I lördags igår så kom pöla och Jessica hit hem till oss och vi satt på ballen och drack lyssnade på musik och pratade. Sen så lite senare så drog vi ner till parken som ligger 4 minuter bort från oss. Och där mötte vi då min pojkvän och anders. Vi satte oss där och grillade några timmar. Sen så blir det små kyligt på kvällstippen så då drog vi hem till oss igen och fortsatte dricka. Men jag la mig rätt tidigt jag.. Var så otroligt trött fast jag hade sovit nästan tolv timmar från fredags natt till lördagen. Helt sjukt fattar inte hur jag kan sova så lääänge!!

 

Gott och blandat

Korv..

Grisen själv, när man äter(?)

Hoppas att mitt öra smakade.. ;)


Tidigare outfit:

 

 


Igår & Idag!

 

Igår gjorde jag inte så mycket, kollade på en as bra film som hette Unkown. Sen så lite senare begav jag mig mot Ekerö för min kusin tog studenten. Jag var där på mottagning och grattade honom. Sen senare på kvällstippen så blev det sägen med en gång typ.

 

 

Idag så har jag jobbar i åtta timmars arbetspass. Jag säger bara det vilken tur att det finns ac i butiken annars vet jag inte vad jag hade gjort. Typ klätt av mig naken(!?!?) Men nu när jag kom hem så hoppade jag in i en as kall dusch för att svalka ner mig, när man är så het i denna värme. ;) Det är sjukt varmt ute. Inte nog med det så är man fortfarande små kraslig i halsen och så har jag en sån fruktansvärt hosta. Ussch vill bara bli av med den, någon som vill ta över? :)

Men när älsklingen kommer hem så ska vi ut och äta middag, MYS! Sen blir det hem och bara klibba på varandra i den här värmen. Ännu mysigare. ;)

 

 


Största Ben & Jerry's!!!

Bild tagen: I Luleå.


Brunch!

 


Uppdatering för en hel vecka!

 

 

Efter en vecka är jag tillbaka! Saknat mig?! Men grejer är så här varför jag inte har bloggat under en veckas tid. Det är därför att jag har tagit student har varit fullt upp med alla förberedelserna här hemma. Samt så har jag åkt upp till Luleå och varit där i några dagar. Ditaljer kommer..



 

31/5 (Tisdag)

Den dagen var nog den mest stressigaste dagen i mitt liv.  Tidigt på morgonen åkte jag hem till Sabine för att fixa mina naglar. Efter två timmar så var mina naglar klar och då kom älsklingen och hämtade mig. Vi åkte iväg och handla och fixa in för min student. satt även i bil-köer som gjorde mig galen! Men vi hann iallafall med allt. Nästa gång blir det inte av att vara ute i sista sekund! Aldrig mera...

 

 

1/6 (Onsdag)

FÖR-JAG-HAR-TAGIT-STUDENTEN! Den dagen var nog den bästa dagen i mitt liv, kan ni fatta hur många år man har gått i skolan och till slut äntligen får man ta studenten! Så jävla underbar känsla, det går inte att beskriva utan man måste vara med om det själv! Här kommer det några bilder som ett smakprov på hur min student har varit.

CHAMPANGE FRUKOSTEN:

 

 

UTSPRINGET + FLAK:

 

MOTTAGNINGEN:

 

UTGÅNG:

 

2/6 (Torsdag)

Dagen efter min student. Jag mådde hur jävla bra som helst! Började fixa ordning här hemma efter min student mottagning. Det blev rätt så stökigt. Men sånt får man ta, haha!

Men lite senare denna dag så skulle jag, mamma och min syster upp till Luleå kl:20.00 trodde jag, ja att tåget gick men det var tur att jag gick in på min hotmail och kollade när jag pratade med mamma i telefonnen. Jag bah MAMMAAA!! Tåget går om en timme och trettio minuter. alltså kl:18.00 gick tåget! Så vi sprang ner till tåget. Och åkte in mot stan hämtade ut biljetterna och fick spring runt centralen för vi hittade inte varit spår där tåget skulle komm in. Men tillslut efter tio minuterspringde med väskor så hittade vi perrongen. Jag hann precis tända en cigg så kom tåget in. Vadå timeing!! Men då var det bara 14timmar  att vaara på det där tåget. Säger bara det tur att vi tog natt tåg.

Våran mini hytt!

 

3/6 (Fredag)

Klockan åtta på Fredags morgonen så var vi framme i LULEÅ. Har inte sovit ett piss den natten. Sov så otroligt dåligt!

Men Sara mammas kusin och hennes kille kom och hämtade oss på stationen. Vi åkte hem till Sara då där vi skulle "bo" dessa dagarna som vi är uppe. Men vi tog det lugnt på morgonen och satt och pratade och umgicks.  Sedan så  åkte vi ner till Luleå centrum. Och gick runt där på stan och kollade i butiker med mina två sysslingar och min lillasyster.

Sen så blir man lite små hungrig när man går runt i affärer osv. Så vi lunchade på "PIZZA & KEBAB" Jag tog en kebab tallrik och jag säger bara det fy fan vad goooooood den var. Gämnför mot Stockholm.

Men sen så senare på kvällen så tog min syssling ut mig till Heros rockbar. Vi satt där och drack lite och pratade sosicallt i några timmar sen så drog vi hem och då var det sängen som gällde för min del.

 

4/6 (Lördag)

Lite bilder under dagens gång:

 

 

 

 

 

Senare på kvällen så blev 40årsfest för Sara som fyllde år. Hade jätte kul och trevligt med alla dära. Sen så fick jag träffa några inom släkten som jag aldrig har träffat tidigare så det var ju jätte kul att äntligen har fått träffa dom och pratat med dom. Festen började kl:18.00 på lördagen och höll på till 04.00 på söndags morgonen. Hade så otroligt kul!

 

 

 

5/6 (Söndag)

Då var jag bakis som ett troll! Fy bubblan.. Jag låg i sängen hela den dagen kan man säga. Vaknade inte till förens vid fyra på dagen och då var jag hysad pigg, hade vakanat till liv och fått i mig pytte lite mat i magen. Men åtta på kvällen så satt vi på tåget från Luleå till Stockholm. 14 timmars tåg resa WOOOHOOO!

 

6/6 (Måndag)

Toget var en timme försenat. Skulle vara på T-centralen 10.30 men det blev istället 11.30. Men eftersom att det var förseningar så bjöd som på kaffe och tei cafeterian. Det var ju snällt! Men till slut kom jag äntligen hem hade blivit sjuk på köpet med. Jag har knappt någon röst samt för kyld och ont i halsen. TOPPEN känner jag just nu.

 

7/6 (Tisdag)

Nu har jg äntligen bloggat för en vecka, hoppas att ni orkar läsa allt nu som jag har skrivit. Annars så känns det nog jvligt onödigt att ha skrivit allt! För det har tagit tid!!!

Jag känner  mig utvilad i kroppen iallafall efter nästan tolv timmars sömn, Lovely! Men nu tänkte jag ta något att äta. Och så bloggar jag in lite senare!

 

PUSS & KRAM!

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0