Kolla HELA klippet!

När jag såg det här kilppet tänkte jag: Öh okej, men sen fattade jag det hela. Och jag höll på dö av garv bokstavligen talat!!

KOLLA,KOLLA!

 


Mitt stjärntecken

 

 

Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.

Vattumannen är en stor humanist som gärna engagerar sig i sociala frågor. En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer.

Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.

Planeten Uranus är tecknets härskare. Den enda planet i solsystemet som inte följer ett givet mönster utan har sina egna astronomiska regler! Det oväntade, originella sättet att förhålla sig till omvärlden är kännetecknande för Vattumannen. Envis och bestämd, hopplös att påverka och styra, men härligt uppfriskande med sin ungdomliga rebellanda och företagsamhet!


Min hemma gjorda sockerkaka

 

 


Uppdatering för dessa dagar:

 

Fredag

Då var jag och Lotten inne i stan och festade till det. ;) Vi hade super kul. Vi var först på Medis och tog en drink med Lotten jobbarkompis och hennes tjejkompisar. Sen kom även Johanna och Monika. Efter det drog vi till puben som heter "Bara vi". Kom in där med fri entre, woop woop. Kände mig lite dum när det var en lång kö och vi bara trängde oss före. :p haha men sånt är livet när man har V.I.P. ;) Vi tog bara en drink där sen skulle vi vidare till Götakällare med det var sån kö och dom släppte knappt in för det var fullt. Då blev SNAPS. Det stället älskar jag. Fast det är 23års-gräns. Men vi kom in denna helg med utan några problem. ;) 

När jag och Lotten dansade bildades det en ring runt oss, men jag vill inte dra åt mig all uppmärksamhet så jag dansade oss ur. :p haha! Men vi har alltid så kul när vi är ute!
Lördag

Då var jag små bakis men gick över under dagen. Men det var det värt. :) hehe..

Men jag och Daniel åkte hem till mamma och Lotten kom även över, vi tog en kaffe och prtade en stund hos mammsen. Sen så drog vi upp till filmkedjan och köpte oss godis, chip och dip. Sen blev det en film kväll hos Lotten och Tomas.


Söndag


Den dagen blev lugn den med. Gjorde inte så mycket. Tog en 40minuters pormenad och bara låg i sängen hela kvällen. Var så otroligt trött.


Måndag


Sov ut och tog det lugnt. Men sen fick jag ett ryck och satte igång och baka. :)Tisdag

Idag är det LÖNINGS DAG! Pengar på kontot...

 

Men jag kom nyligen hem till min mor. Lotten kommer komma över på en kaffe efter när hon har slutat. Så då tänkte jag baka en skockerkaka, Mummmms filibabba! För idag är det den sista dagen jag är ledig iallafall några veckor fram över. Så då passa jag på att komma hit.

Make up


Jag är så jävla läcker! ;)


Min party cigg

- CHECK!


Snabb shopping

 

Igår kväll så kom jag på att jag måste ha ett par svarta jeans till min outfit ikväll.

 

Jag: MAMMAAAAAA, imorgon ska vi till södertälje!

Mamma: Jaha? varför då?

Jag: För jag måste köpa svata jeans. Måste, måste det!

Mamma: Men du har ju miljontals byxor ?!?!?

Jag: Meh inga svata "låga" jeans.

Mamma: Jajajaja.. Vi åker imorgon kl:12.00!

Jag: Yes women.:)

 

Men idag så kom jag hem med två par byxor. Ett par leggings-jeans och ett par jeans. Plus en väska. Hann även springa in på systemet. Så nu inväntan på att Lotten ska sluta så man kan börja dricka. ;) Men om två timmar slutar hon och medans kan jag börja fixa mig och fördriva tiden lite.

Men ikväll blir det in till stan för att fira steffi som fyller 20år, Grattis!

 

 

 


Innan, efter

Innan:

 

Efter:

 

Jag är så fantasifull. :)


Hämtat ut mitt & lottens paket :D


Älskar låten!

 

 

 

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig


Kokonöts träd

MIN LÅT!!

 


Igår

 

Insatsstyrka slog till mot Salemhem

En person greps efter en stor polisinsats i Salem.
Piketpolisen slog till mot en adress och ett större område spärrades av.


Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till grov utpressning och grov misshandel. Man sökte efter en misstänkt gärningsman i Salem.

– Vi försöker hålla förhör med bland annat målsägande. Men jag vet inte status eller skadornas art, säger stationsbefäl i Södertälje, Lennart Björklund.

En person ska enligt uppgift till Aftonbladet ha slagits blodig.

– Det är så många poliser här, överallt. Även civilpoliser, säger en boende i området.

Vid 18-tiden greps en person misstänkt för försök till grov utpressning och grov misshandel.

 

Länk: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13648646.ab

 


Beställt från

 

 

 

 

 

 


Måndag kväll.

 

Jag och min systeryster tillbringade våran svullokväll fram för tv:en. Helt proppmätta! Mår nästan illa. Men iallafall, gott var det. ;)

Så nu har vi bäddad ner oss i sängen, för jag hatar att sova själv! Det är nog det VÄRSTA-JAG -VET, dom som känner mig. Men nu ska vi ta en duell i betapet innan vi går till sömns.

Hörs imorgon!

 


Nya vecka!

 

Måndag idag som kanske alla vet. Men om ni inte visste eller har tappat minnet så påminner jag er att Måndag idag!

Och idag har jag inte gjort ett piss, så jävla skönt! Eller på ett sätt så har jag varit rätt rastlös. Men jag satte mig vid datan och pluggade terori i någon timme. Så lite nytta har man gjort idag och inte bara legat och slappat. Men jag fattar inte att jag känner mig så slut i kroppen, började känna av det nyligen liksom.

Men jag och min lillasyster fis har spelat Betapet på datan. Det är så kul.. :D Det måste ni TESTA!

Och nu inväntar jag bara på att Lottenkomplotten ska ringa så vi kan mötas vid filmkedjan för jag kände mig lite sugen på chips, tihihi! :)

 

 

 


Helgen:

 

Fredag

Festade hemma hos min BBF, Lotten och hennes pojkvän Tomas som också bor där. Men det kom folk efter folk och kände nästan alla, iallafall som var där. Men vi dansade, drack så det hette duga och förstås gaggade om allt möjligt på fyllan och villan och körde även öl-spelet. Asså det är så grymt kul och man blir så full. Och det var ju fullaste vinner! ;) 

 

Våran outfit

 

Jag

 

Lördag

Mådde som man mådde. Helt enkelt duckigt för MYCKE! Men sånt händer ibland. Men det var bara att dra upp till Lotten när man hade piggnat till och ta sig en återställare. Och lördagen blev faktiskt lugn. Det var väl jag plus tio till, som var där hos Lotten och Tomas. Vi lyssnade på musik och fortsatte köra öl-spelet lite lätt bara. Men det var trevligt!

 

Söndag

 

Idag så har dagen bara flyttit iväg. Inte nog med det så har jag bakat bullar. Vaniljbullar så grymt - jävla - goda. Nästan så att man tänker öppna ett eget café. ;) Inte illa då, inte!

Men sen så kom lotten kommit över på en kaffe eller två och så bäddade vi ner oss i soffan och kollade på " True talent". Och nu så hade jag tänkt att bädda ner mig i sängen och kolla på någon film eller något. Får se vad det bli.

 

Mina super goa jättte bullar..

 

 

Hörs imorgon!

 


Idag ..

.. Är det fredag, och det menas med,

PARTII,PARTIII!! :D

 

 

 

 


Pose

 

*Hittade några bilder som togs för några helger sen*

Tisdag

 

Idag så har jag inte gjort så mycket. Har kännt mig frussen och allmänt seg i kroppen. Har tagit mig ett varmt dopp i karet för en stund sen. Mycket skööönt!

Men annars så har jag bara fixat i rummet, satt upp två hyllor och sen målat om min byrå. Restan av kvällen kommer jag bara slappa framför tv:en. Tänkte kolla på Idol som börjar kl:20.00.

 

 


R.I.P - Andy Whitfield

Länk:http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13608622.ab

 

"Spartacus blood and sand"- Stjärnan död i cancer! Skådisen Andy Whitfield blev bara 37år gammal.

 

 

 

Vila i frid snyggingen min!

 


Beställt:

 

 

 

 

 


Måndag

 

Idag fick jag hoppa in och jobba extra. Sen när jag hade slutat jobbet och kom hem, så kom Lotten förbi på en kopp kaffe sen tillbringade vi oss vid tv:en framför Idol. Inte nog med det så bestämmde jag och Lotten oss för att skaffa gymkort.  Så imorgon ska vi köpa ett var. Vi börjar med en månad tänkte vi. Bra att komma i form. ;)

 


Tja, tja bloggen!

Lite uppdatering kommer här...Snacka om att det var ett tag sen. Ja tiden har varit lite upp och ner, som en berg och-dalbanna helt enkelt.

Men under vecko dagarna så har jag jobbat extra. Skönt att pengar rullar in. Och på helgerna så har man festat av sig. Men jag orkar inte berätta dag för dag var jag har gjort över en veckas tid, såå..

 

...Jag kan istället besätta vad jag har gjort denna helg, bra att få en start någonstans.

Men i fredags så gjorde inte jag så mycket jobbade extra och och bara mös resten av kvällen.

Lördagen då blev det partiiiiiii. Lotten kom hem till mig så fixade vi ordning oss och lyssnade på hög, allså HÖG musik och drack några cider. Sen så kom Daniel upp och hämtade oss och körde oss till Sabine där vi var + åtta till. Vi snackade, drack och dansade. Sedan blev det utgång och då drog vi till SNAPS! Hahaha, guuud säger jag bara. Jag dansade så att jag fick blåsor under mina fötter, så jävla mycket har jag aldrig dansat. Men sen nu ska ni få veta, jag och Lotten blev bjudna gratis hela kvällen shotar och drinkar av bartendern och Dj'n. Sjukt nice.. ;) Nästa helg igen Lotten?! ;D Nu är ni en aning avensjuka.. Btw; 23 årsgräns och kom in ändå, man har ju glimten i ögat.

Söndagen var man bara seg ocg tog det lungt.

 

Bilder från lördagen:

 

 

 


RSS 2.0