Denna vecka


Beställt:



 


 


 


Så klockren bild... ;) - Ha.haaa..



Sorry för dålig uppdatering!!



Tänkte gör en snabb uppdatering från lördag- måndag, idag.


Lördagen efter inlägget "Go morgon!" så åkte jag och älsklingen iväg till skärholmen och handlade lite prylar till min maskerad fest som är om 12dagar, NICE! Men det kommer bli en sväng till förbi skärholmen under veckan och köpa lite mer grejer. Sen efter Skärholmen åkte jag och älsklingen mot hägerstensåsen hem till Sabine. Vi var bara där en liten stund och hälsade på, för det var ett tag sist man sågs. Sen efter någon timme så brummade vi vidare mot salem och skulle lämna Tomas bil som vi hade lånat. Efter att vi hade lämnat bilen så gick vi ner till min mor och hälsade på där. Vi tog en fika och satt och pratade. Trevligt, trevligt! Sen rörde vi oss hem. Efter några timmar på flykt så var det jävligt skönt att få komma hem. Oj,oj,oj.. Det kan ni skriva upp.


Söndagen så latade vi oss rätt länge den dagen. Eller iallafall jag. :)
Senare under söndagen så fick jag och älsklingen ett ryck. (det var på tiden.) Men vi satte igång nu på allvar och fixa lägenheten. Så nu är dn pimpad till en del iallafall. Ska forsätta mer idag när vi kommer hem. Allt måste vara perfekt! Innan jag fyller år, det är vårat mål.


Idag då, Måndag.
Det som kommer hända idag är:


 - Skolan


 - Gym


 - Sminka lägenheten


Go morgon!


Går kvällen blev verkligen lyckad. Vi hade det jätte trevligt hemma hos Lotten och Tomas. Sen lite senare kom också isabell och gjorde oss lite sällskap. Vi satt och drack och snackade om massa olika saker. (Det var ju så otroligt längesen jag träffade henne.) Lite senare eller efter några timmar så var vi tvunga att åka hem för min älskling skulle upp och jobba idag, som var lite synd.

Inte nog med det så börjar jag känna mig små förkyld, nu när jag vakande(!!) Det är ju så typiskt. Men det är lika bra att knapra i sig host mediucin och sånt nu. Istället för att vänta tills det bryter ut, Onödig tid bara.


Hörs<3



Kvällens outfit!




Go kväller!
Så småningom så kommer jag och älsklingen åka hem till Lotten och Tomas. Vi tänkte ta en kväll som denna och festa till det lite. Sen så blir det en eller flera matcher på wii-spelet. Det kommer nog allt bli en lyckad kväll. :)


Höres imorgon!<3

Mini-shopping



Uppdatering från igår och idag!


Igår gick körning jätte bra för mig. Bra det att mamma tycker att jag gasar för mycket, men som sagt det är ju en turbio. ;)  Min syster höll på att skrämma skiten ur mig när jag satt och körde. Fy bubblan. 

Syster: Aaaaaaah, akta haren!!!!
Jag: Aaaaaaaah, vart då?
Mamma: Aaaah, hjälp!

Men tur som var så körde jag inte på den. Pjuuu!! 




Idag efter praktiken så följde Johanna med mig och älsklingen hem. För hon ska nämligen prao'a på flügger färg denna vecka och nästa vecka. Skoj! Jag-mäster-kocken-sandra lagade middag till oss. Det var gotti gott. Sen efter maten har smält ner i magen så kollade vi på "I rymden finns inga känslor" och till det blev det dessert. MUMMS! Och blev det nästan ett avsnitt av "sex and the city" vi kollade på innan hon skulle åka hemmåt.


Hemma gjord pommes, kyckling, beanesås och grönsaker.



Friterad bannan, glass och sirap.

Onsdag


Idag är det onsdag ->lill-lördag ->mitt på veckan! Men kan kalla denna dag för det mesta.

Idag så kommer jag vara ute på vägarna och härja med mammsen. Fan vad skoj det kommer att bli och det som är bra är att hon har turbo. ;) Me like!
Så nu är det bara att sätta lite sprutt på min körning fram över!




Tisdags kvällen;

 Gymmat

 Middag

 Filmmys + friterad bannan och glass

 Massage


Protein intag på G


- Ungspannkaka.


En söndag



Har legat i fya timmar och kollar på massa avsnitt av sex and the city. Så nu är det bara säsong fem och sex kvar.
Men tidigare under dagen så har jag faktiskt varit på gymmet i en timme och körde styrka plus lite kondition. Just nu känner jag mig helt slut i kroppen eller inte slut i kroppen så utan mer avslappnad och skönt trött. Det är faktiskt en härlig känsla istället för att känna sig helt matt och inte orkar göra något liksom. Men sen under tiden också när jag kollade på Sex and the city så kände jag ett sånt otroligt sug av cigaretter. Jag tänkte liksom kaffe + cigg= beroende. Och svag som jag är så kunde jag inte mot stå, för jag kunde inte få den tanken väck! Så jag traskade ner till ICA och köpte mig ett paket röda L&M. När jag väl fick mittt kaffe och ciggen så kände jag mig så bekväm, men samtidigt ångrade jag mig. För annars hade jag kunnat ha en rökfri dag, men icke! Men det kommer så småning om jag håller på trappar ner rätt bra faktiskt. I två dagar isteck har jag bara tagit 2-4 cigg på kvällen. Och inte rökt något alls på dagen. Det är extremt bra tycker jag personligen. Jag kommer nog bli en kvälls rökare ett tag till.
Men nu tänkte jag göra ordning kaffe och ta en cigg faktiskt och sedan ska jag fortsätta med att sminka lägenhten, det tar länge tid än vad man tror. :p


Hörs<3 


Igår..



.. så blev jag och älsklingen bort bjuda på middag hemma hos min kära mor, hon bjöd på Tacos som är så otroligt gott måste jag ju lägga till. ;) Sen så blev det wii-spel i några timmar. Vi hade jätte roligt när vi körde wii. Min Älskling van och jag kom två iallafall på bowling. Men på golf så ska man ha så lågt poäng som möjligt. Men jag hade hur högt som helst. (ha.ha.ha..) Tog lite fel på det. Till slut stod det "give up" ha.ha.
Men kul hade vi. Och sen gick jag och mamma in på en djup diskution så vi båda började grina samtidigt som vi skrattade lite grann, just för att vi grinade. Men man måste ju få ut sina känslor och då var det ett bra tillfälle. Men vi hade jätte mysigt igår tillsammans. Och vil ni vet en grej?.. Ja, det kan jag tänka mig att ni vill.. Men igår så tog jag bara tre stycken cigaretter på hela dagen. Och hittills idag har jag inte tagit någon. Bra va?! :)



Jag och min underbaraste<3


Love<3


Tommy, en happy mamma och Daniel


Dotter och mor<3

Gym outfit!


Så småningom kommer jag och älsklingen bege oss till gymmet. HÄRLIGT! Just glömmde tala om att igår så skaffade jag mitt-första-gymkort-i 6 månader för 1500:-. Det är NICE.


 





Taggad


När jag loggade in på facebook så såg jag att jag hade blivit taggad på fyra bilder av min kompisa Miranda. Haha, fan vilket skratt anfall jag fick när jag såg dessa bilder. xD BAHAHA! Shit, hur jag såg ut(?) En riktig jävla bitch.. ;)




ÅK 7 jag



Åk 8 Lotten & jag



Åk 9 Jag och Lotten


IV jag

Fredag som denna


Tänkte ta och berätta denna dag från början till slut.


Ja, det började med att älsklingen väckte mig vid åtta tiden. Han kom och gosade så att jag vaknade till liv. Naw, så mysigt! Inte nog med det så fick jag frukost på sängen *bort skämd.* Men sen så var det bara att gå upp ur sängen och fixade sig ordning och sätta på sig gymkläderna. Så jag och älsklingen gymmade på morgon tippen. Vi körde axlar och mage, Det var så otroligt skönt. Och sen var det bara att dra sig till jobbet efteråt. Sen efter jobbet så blev gymmet igen! Men då blev det bara motion på crosstrainer i 23 minuter och brände 250 kalorier och sen några situps.
Känner nu att jag är helt slut... PJUUUU!!
Inte nog med det så har jag tagit min sista cigarett. Fan vad grym jag är. NO MORE SMOKE! Från det ena beroendet måste ju jag ersätta med ett annat. Och mitt nya beroende blir att för varje gång när jag bli rök sugen så ska jag älska med min underbaraste pojkvän. Får nog skaffa mig en sån där "sex klocka" det skulle nog vara perfekt. ;) Vad tror ni?!.. Ha.ha.ha.
Men resten av kvällen så kommer jag och älsklingen hoppa ner i ett varmt bad med en grogg eller två. ;) Sen blir massage, fan vad jag har läängtat efter det. Och till sist... Det kan ni nog lista ut själva?! Eller?!... Sova så klart daah, vad tänkte du på för något snuskigt. ;)






Today






Gjort: Praktikserat + gymmat

Ska: Äta middag

Blir: Dusch och mysa med älsklingen, får ju inte glömma att kolla på Sex and the city!

Min dejt igår med johanna...





...Igår så hade jag en dejt med Johanna. Vi hade så trevligt och mysigt med semla + varmt choklad nere på Rönninge fiket. Det var faktiskt min första semla i år som jag åt. MUMS! Men vi hade en trevlig prat stund om massa grejer. Angående om hennes prao som hon ska börja på nästa vecka på flügger där jag brukar hålla hus. Och sen an massa andra saker runt omkring en. :)



Lilla jag





Alldeles strax ska jag möta upp Miss Johanna! :)


Jag vill ha sommar nu,nu!


Sitter här hemma hos min mor och kollade lite bilder på min systers data. Och då var det massa sommar bilder.. Ååh, jag känner att jag bara vill ha sommar nu,nu,nu! Det är helt sjukt vad jag längtar.

Om 4 och en halv månad slipper jag skolbänken. Och plus att jag tar studenten och ska ut i arbetslivet. Fy fan vad sköööönt säger jag, börja ta lite mer eget ansvar! Även så blir det att jag kommer åka ut och resa. See the world.. LÄÄÄÄÄNGTAR!


Uppdatering hos mor min!


Igpr blev det ingen uppdatering på bloggen när jag kom hem från skolan.
Men när jag kom hem så gjorde inte jag så mycket, när jag väl kom hem så han jag knappt öppna upp dörren så gick jag till flügger. Var där typ en timme innan stängning. Och håkan var där (en som jag jobbar med.) Men det första han sa: 
Håkan: Vad gör hon här? *LER*
Jag: Hååååååkaaaaaan :D Jag har saknat dig jätte mycke! (Så fick han en bamse kram av mig.)
Han har nämligen varit sjuk så nu är han tillbaka frisk och pigg. KUL! :)
Men när jag och älskling kom hem så hade vi det så mysigt. Åt middag tillsammans och även tog en snabb dusch och sedan la oss i sängen med en massa mys. I like it! Och förstås några avsnitt av sex and the city.


Nu idag så har jag en DEJT. Japp, tänka sig att det har jag. Men en ung tjej vid namnet Johanna Eriksson. Som någon kanske känner till(?) ;)
Men när hon har slutat skolan så ska jag möta upp henne och sedan ska vi bege oss ner till Rönninge fiket. Trevligt,trevligt! :) 

 

Hörs<3

Update!


Sorry för dålig uppdatering!

Men igår så var det måndag. Jag gjorde inget speciellt, Gick i skolan till halv fyra sen var det bara hem och lägga sig ner i sängen och kolla på Sex and the city på datan med nachochips och guacamole. Mumma! Sen lite senare på kvälls tippen så kom älsklingen hem. Gud, vad jag hade snaknat han.. HELT SJUKT! Så vi passade på att mysa till det när han kom hem. (Me like..) 

Resten av kvällen så gjorde vi ordning hemma gjord hamburgare, den var riktigt god! Och så blev det en film till middagen. Efter maten så började jag sminka lägenheten. Är inte riktigt klar än men om någon dag ska jag nog se till att bli klart. Sen var det dags att krypa ner under täcket. Om det tillfället också var mysigt! <3 Men vi kollade på Solsidan, som äntligen har börjat igen. WOHOO!..


Idag blir det:

*Skolan

*Hem


....och självklart kommer jag blogga när jag kommer hem. HÖRS!


MUMS!

Varmrätt:


Ris, currysås, kyckling, BBQsås och gurka.



Efterrätt:

Chokladpudding och rosa grädde.

Dag 27- Bästa utestället


Jag har specifik uteställe faktiskt. Det är inte så att bah, ni måste hit, asså värta draget, Woohooo! Så är det inte, tycker att alla dom ställerna jag har varit på har varit helt OK! Alla krogar har ju sin "speciella" grej som man drar sig till.


Men där emot ett bra ute ställa skulle vara en pub, tänk er att det är sommar och jätte varmt ute. Skulle vara så skönt att sätta sig På uteserveringen med en kalla öl/cider/grogg vad man nu gillar att dricka och bara ta det lugnt med sina kompisar och bara sitta och snacka om allt och inget en sommar kväll. Det låter så otroligt mysigt!

Söndag



Sista dagen på denna vecka, hur känns det? Faktiskt inget speciellt måste jag säga. Ha.ha.ha.
Går blev det inte så mycket sminkande eller lite grann. Men för det mesta så blev det städning, STOR städning om jag får uttrycka mig så! Så fortsättningen följer idag med att sminka lägenheten.
Dags att sätt lite fart? Det kan du skriva upp... :)

Hörs lite senare under dagens gång! <3

Sminka lägenheten?




Hela denna lördag har varit så otrolig slapp! Jag vakande runt halv tolv tiden och gick inte upp från sängen förrens vid tre tiden mitt på dagen. Har legat och kollat på några avsnitt av Sex and the city. (Hehe..) 
Senare under kvällen nu så blir det att sminka lägenheten. Och då tänker ni sminka lägenheten, What a fuck?! ;) Det menas med att ska bättra lärgenheten. Jag och älsklingen bestämde oss för det så att det ska se snyggt ut tills min födelsedag. Hur sminkar man en lägenhet?: Exempel, måla om lister, golv, tapisera osv.. Förstår ni nu? ;) SMINKA LÄGENHETEN! 


HÖRS!!

Nytt v-bord!


FÖRE:


EFTER:



OBS! bordet är handgjort..


*Apropå inget*


Ni är säkert jätte nyfikna hur det går med min rökning, intressant?? Jag ska tala om att det går hyfsat bra. Har inte slutat än. Men jag är på väldigt god väg. Har minskat otroligt mycket. Om jag säger så här det här året 2011 så har jag köp fyra ciggpaket sammanlagt. Det är väl jävligt bra om jag får uttrycka mig så! Tycker att jag är grymt duktig. Om man tänker att jag nästan har rökt ett ciggpaket om dagen i nästan åtta års tid nu blir det när jag tänker efter. Men jag dämpar för varje dag rätt mycket. Idag har jag bara rökt fyra cigg(!!) Så från och med imorgon ska jag bara ta en cigg när jag är riktigt extremt röksugen. Ska även förbi apoteket en snabbis imorgon och köpa hjäpmedel till röksuget.

VIKTIG FAKTA:
Jag har rökt upp för 70080kr.
Jag har rökt bort 243dagar av mitt liv.  (När man räknar hälsa)
Jag har rökt 35040ciggaretter har jag rökt upp.

Om jag inte hade rökt hade jag varit en rich bitch och en hälsa som hade varit toppen!
BÖRJA ALDRIG RÖKA!!!!!! Det är de sämst du kan göra TRO MIG!


Dag 26 - Min dag i bilder


Ordning gjord och fixad



Låser dörren


Redo att gå


Mitt ansikte


På jobbet


Frukost (Innehåll: Keso, banan och bapelsin.)


Fika





Så har min dag sätt ut. Men lite bilder. Nu är jag hemma och ska njuta av denna fredag. Blir nog hemma bio tonight med älsklingen<3. Sitter just nu och tar mig en liten rakare ->GROGG!
Så småning om blir det middag. Och efter blir det bad och några groggar till. (Ha.Ha.Ha) Får aldrig nog med allt badandet.


Hörs senare!!


Första och sista uppdateringen för idag!!!


Kom precis hem från 8 timmars arbete. Helt slut i kroppen känner jag. Tyvärr så blir det inge mer bloggande för idag LEDSEN för det.

Känner bara att jag ska ta det lugnt nu resten av kvällen bara koppla av och lägga mig skapligt tidigt och kolla på Sex and the city med älsklingen. Har redan kollar på två säsonger en säsong för varje kväll. ;) Så ikväll blir det den tredje som gäller. Så efter när jag har kollat klart på alla sex säsonger så får det bli någon annat man får följa. Spännande!

Hörs imorgon<3



Step och cross training


Kom nyligen kommit hem från gymmet med älsklingen. Har hunnit slängt i mig lite mat också, det satt fint i magen. Men nu är man dö mätt istället. Men vilket pass jag körde idag, känner mig helt slut i bena. Men det är så det ska va. Det ska kännas att man har motionerat, intressant?! ;)

    = 10minuter 50 kalorier




 = 30minuter 326kalorier

 


Uträkning:






Dag 25 - Min favorit resa hittils


Det måste faktiskt vara ULLARED när jag plus några till tog en liten tripp ner dit. Vi hade otroligt kul måste jag säga. Var en väldig lyckad resa fast vi hade otur med vädret. Det är den ända nackdelen.
Men det blev  en hel del shopping och lite små supande. Grymt trevligt!!

 


 
JOHÄNNA DU MSÅTE SE HELA! BAHAHAHA.... (Hade totalt glömt bort denna video, men sen fattade jag varför jag sparade den...)


Dag 24 - Det här får mig att gråta


*Det kan vara allt ifrån romantiska, sorliga eller komedi filmer.
*Musik definitivt! Exempel: Om det har hänt något, eller om man bara tänker djup på något som rör en.
*Kan även gråta för att jag bli glad, överraskad eller om något roligt har hänt kan det komma någon en   stakad tår.
*Om någon har gjort mig ledsen eller förbannad kan jag få tårar för att jag är så djävulskt arg.



Men det kan liksom vara allt som berör en. Och det kan vara från person till person, vad som får en att gråta eller bara få någon en stakad tår.


Dag 23- Vad gjorde jag för ett år sen.


Haha, vad tvungen att kolla tillbaka i min blogg. Men den dagen gjorde inte jag något speciellt. Det som hände då var att Paradise hotel började denna dag för exakt ett år sedan. Och då var ju jag bokad framför tv:en kan jag ju då tala om.


´74 ´75

The Connells





Frukost



MUMS!

God morgon

 






Vaknade till liv imorse när jag skulle iväg till skolan. Men jag kom inte så långt, för att jag mådde verkligen inge vidare. Kände att jag hade ont i halsen och små febrig i kroppen. Min tanke är nu: Säg inte att jag kommer bli sjuk! Det orkar jag inte!
 Får hoppas att jag mår bättre tills senare ikväll, jag ska dricka en massa te med honung i. Det borde nog göra sussen. Och även ett varmt bad det får man inte glömma. ;)



Mor<3

 
‎3år-Mamma ja älskar dig.

10år-Jaja mamma.

16år-OMG morsan går mig på nerverna.

18år-Vill flytta hemifrån!

25år-Mamma hade rätt.

30år-Vill tillbaka till min mamma.

60år-Mamma är borta.

80år-Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen.

Hemma från gymmet




 = 30 minuters pass och brände 317kalorier

 = 15minuter med svagt tempo brände 88 kalorier


Sen har jag även kört på maskinerna: armar, mage och rygg. Känner mig så duktig. :D Har bränt sammanlagt idag 405 kalorier!!!!  WOOOHOOO...


Kolhydrater (!!)


Jag och älsklingen bestämmde att vi skulle ner och handla lite gotti gott. Och det blev en massa gotti gott också. ;) Så nu under kvällen så blir det att ta plats i soffan och tjocka till det med en bra film och en massa myspys! Det låter ju så himmlands underbart tycker jag.


SÖNDAG




Dags att gå ur tofflorna? Känner att det är väl dags att börja göra ordning sig. Har bara degat hela morgonen. Kanske dags att göra lite nytta idag också, plocka ner granen och annat julpynt.
Så nu får det bli en dusch  sen är det bara att sätta igång. :)


Dag 22 - Bästa filmen


Det är såklart dessa tre filmer: (Twilight, Twilight new moon och sen Twilight eclipse.)
Jag älskar dom filmerna! SÅ OTROLIGT BRA FILMER!

  

Igår och idag!



Igår Så jobbade jag hela åtta timmar. Pjuuu! Skacka om att det var skönt att få komma hem efter en låång arbetsdag. Men jag och älsklingen bestämmde oss för att bada och så blev det. Haha ett rött bad också ;) Sen bäddade jag ner mig med marängswich i soffan och låg och svulla till en film.

 


Idag var det bara att gå upp när klockan ringde. kl: 08.00 steg jag upp imorse och sedan rullade mig till jobbet. Kom hem för någon timme sedan och då satte jag igång att vika in en hel hög med kläder som låg på soffan. Och sen har jag städat och fixat här hemma. Så nu är det fräscht! Skönt att få de gjort. Så nu inväntar jag bara på min underbarste att han ska komma hem så ska vi laga middag och bara ha så mysigt tillsammans. ME LOVE!


Hörs<3

Sorry för dålig uppdatering


Igår, onsdag så åkte jag och min pojkvän över till mor min och åt middag + desser. Det var super gott! Men sen så blev det några groggar och en massa wii spel. Hade så treligt och roligt. :)


Jag och mamma...


Jag


Mormor & morfar + jag


Jag och min mor


Jag bjuder på mig själv?! :p



Och idag så vaknade jag vid klockan ett. Shit har sovit bort hela dagen känns det som. Men jag gick upp och gjorde ordning mig och sedan åkte jag till salem hem till Lotten. Vi har suttit och planerat några timmar angående mig min förselsedag som är om drygt en månad. Tänkte ha maskerad fest nämligen. Så läckert det kommer att bli! Men vi har kollat runt på nätet efter maskerad kläder, druckit kaffe och även hunnit prata lite tjejsnack. Har inte bestämt mig än vad jag sak vara för något, har fått lite beslut ångest. Sen så har jag även skickat iväg inbjudan på facebook. Så nu är det avklarat iallafall.
Kom hem för ca 30 minuter sen, jag var så hungrig att jag inte kunde stå emot och gå förbi kinaresturangen, hihi! Men nu är jag mätt och belåten. Härligt! Så nu tänkte jag hoppa in i duschen eller kasnke ett bad?! Vet inte än.. Och sen blir det hopp ner i sängen och kolla på en film.


Hörs imorgon<3

Vilken typ är du?!?!?!




1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.




Denna vecka





Dag 21 - Hemligheter


Mina hemligheter

*Jag vet mycket väl att jag uppfattas som knäpp, men bryr mig inte.
*Jag har ett bra självförtroende, till en viss gräns.
*Jag tycker det är jättejobbigt att vara feministiskt medveten, för då noterar man orättvisorna hela tiden.
*Jag vet om att jag har dålig verklighetsuppfattning , men jag älskar att leva i en drömvärld.
*Jag tror inte på vetenskap och sådant, jag tror på magi.
*Däremot hatar jag översittare som tycker att dom är bättre än alla andra
*Jag anser mig själv som en glad, possetiv och spexig tjej.



Måndag


Go kväller.
Idag har det varit en låång dag. Denna vecka började med att jag vaknade av att min mobil ringde vid elva tiden imorse. Och ja då var det bara att stiga upp och gå till jobbet. Jobbade nämligen extra idag och kommer även bli av att jobba imorgon med. Men det gör inget, pengar rullar in. Varför klaga? ;) Slutade jobbet klockan 18.00. Var hemma vid halv sju. Och då stod det middag på bordet. Naw, min lilla pluttkorv hade stått och laga mat till mig. Det blev hemma gjord potatismos och även hemma gjorda pannbiffar till det blev det gräddsås och lingonsylt. Det var så otroligt gott! Vliken tur att jag har min personliga kock!
Efter maten la jag mig i soffan och kollade på "änglagård andra sommaren." När filmen tog slut så hoppade jag i ett varmt bad. Har känt mig frussen hela dagen så det var hur skönt som helst att hoppa ner i ett varmt bad(!!) Och just nu sitter jag i sängn bredvid min älskling och vi funderar på att kolla på någon dokumentär. (Se om man blir smartare) HÖHÖHÖHÖ! Nääe, men att man lär sig och tar till sig. Sen finns det hur mycket dokumentärer som helst, om olika händelser runt omkring i världen.
Men nu ska jag krypa ner här under täcket och bädda ner mig min älskling.  


Hörs imorgon<3

Nyårs afton


Nyårs afton var helt underbar. Vi blev ett gäng med mycket skratt, prat, alkohol och dans. Det var en otroligt bra nyår om man bort ser ifrån att det blev lite drama.(hehe) Det var en lyckad nyårs afton iallafall!  

























RSS 2.0