Skönt att komma hem!

Har varit hela dagen i skolan inte så faligt har det varit. Vi började halv tio och hade upprop i ett klass rum. Sen efter det så gick vi till huddnge gymnasium i aulan och kollade på en teater. Den va så skojsig! ;D Efter det så hade vi lunch sen hade vi bara en lektion till och det va att man skulle sitta i olika grupper och då , diskutera om just den här teater'n som den handlade om och det var: Alkohol och Droger, Inge mer med det...
Sen direkt efter när jag slutade så åkte jag till skärholmen *igen* och handlade det sista julklapparna och lite grejer till mig såklart, (kommer aldrig från ett ställe om jag inte har köpt något till mig) ;-) Efter tag kom min lilla plutt så tog vi en fika där i skärholmen på samma gång =) Så gooott!!!!

Jag måste ju belönas, för att jag är jag ;D Köpt egna julklappar till mig själv! haha

Bronzer Powder


Dags att fixa naglarna ;-)


Massage, söt liten glittrig ficka, lösögon fransar, foundation, Mascara!


Min katt måste ju också bli lite bortskämd! :D





Så jävlaaaaa gott!!!!!<3



-/Puss<3

 



Va bara tvungen att köpa, igår ;-)




SANT-VECKA

Nästa vecka har jag verkligen längtat till. Nu tänker ni säkert, vaa? Kan man längta till skolan?! :-O
- Ja, det kan man faktiskt, för vi ska ha sant vecka. Och det menas att det kommer handla om: Sex, alkohol,  narkotika och tobak. Inklusiv så kommer Olle Waller till skolan och pratar om sex då såklart. Och sen kommer det någon kille som heter Calle strömfeldt fd. missbrukare. Sen kommer vi få se olika tester som heter: puss och snusk och Ung utan pung! Och lite till, så det kommer bli en rolig vecka *nästan* för det är bara från mån - tors. Och på Fredag så har vi en vanlig skoldag, SUCK!




Pussilipuss <3

Söndag!

Sånt burrrrigt väder det har varit hela dagen,Sen  jag vaknade imorse vid halv tolv - ett så fick jag en chock när jag kollade ut gemom fönstret! Det va en sån tjock dimma!! Jag höll på att falla baklänges. Har aldrig varit med om något värre.




Sen efter denna chock så började jag ocg Fredrik göra ordning oss, för vi skulle vara hos Fredrik vid kl: 14.00. För det är nämligen så att vi firade Fredriks lillasyster Johanna som dock fyller år imorgon med det blev idag vi alla skulle fira henne. *Hihi*
Och när Jag och Fredrik va där så fick vi en varsin chokladkalender av Svärfar/pappa... Hehe gullit att han tänkte på oss :)! Men nu blir det middag är döö hungrig och kom ihåg idag är det den dagen man tänder första ljuset!




*Puss,puss sandrii*



Skärholmen + Alby

Kan ni gissa vad jag har gjort idag? -Japp, SHOPPAT lite åt mig och även ÅT robbin!
Vi åkte till skärholmen vid runt tolv, för jag och Fredrik vaknade av att Robbin ringde och väckte oss. Han som är uppe med tuppen liksom! Haaah.
Men så åkte vi ditt och Fredrik köpte två julklappar till mig som jag ville ha :) Och det jag köpte det va ett linne inte så märkvärdigt.
Och sen efter när vi hade varit där så åkte vi till Alby till EG's butiken. Och där handlade JAG julklappar åt robbin, för han vet att jag är bra på att handla rätt grejer för rätt pris ;D För han visst inte vad han skulle köpa för något, för han är så dålig på att kommma på saker och ting. Men det gick bra, så fina grejer hans nära och kära kommer att få! Pg.a Mig.


(Mangekäng) Mitt fina röda linne som jag har köpt idag :)



Går dagen :)

Sorry att jag inte bloggade igår, men det blev lite försent!

Jag och Fredrik hade en sån mysig kväll. När vi kom in till stan så gick vi runt lite och kollade på någora stånd och då samtidigt så kollade vi lite efter julklappar, hihi. Men sen efter det så gick vi till en kina resturang och åt god mat. Det va så mysigt, men det hade varit ännu mysigare om det inte va så mycket folk över ALLT! Men det va fel helg vi gick ut på, för det är ju som sagt lönings-helg!! -Ja då kan ni förstå själva.
Men sen efter när vi hade ätit så började vi rulla oss hemåt till vårat ghetto RÖNNING/SALEM! Men när vi kom ner till rönninge så tänkte vi, Vi drar in på rönninge pizzan och tar oss någon öl/grogg. Och så gjorde vi det.. Sen kom robbin och senare så kom alle mer ditt. Vi hade det så trevligt där. . riktigt myspys!










_Puss <3_

VG-barn



Visst är jag duktig? :D Två stycken VG på rad, helt sjuk.. Vad bra jag är.
Är så stolt över mig själv! :D

/-Sandrii <3

Fredag :D

Som sagt det är fredag idag :) guud jag har verkligen längtat till den här dagen. Vill ni vet varför?,
Jo, för när min lilla plutt kommer hem från jobbet så ska vi åka in till stan och äta god mat på en fin/mysig resturang. Det hade han planerat, är han inte bara för söööt?! :) Det kommer bli så mysigt! Och sen efter det så ska vi till någon pub och dricka lite. Det kommer bli så underbart<3
Men nu måste jag fixa mig lite, har ingen aning om vad jag ska ha på mig? Stess,stess!!
Hörs sen <3





FRÅGOR OCH SVAR:

 

Varför bloggar du?

- Jag älskar att uttrycka mina tankar i såväl text som bild. Under perioder då jag inte bloggat har det känts som att en del av mig saknats; inte nödvändigtvis bloggen men just en plats där jag kan dela med mig av mina tankar och få respons från läsare.

 

Vem betyder mest för dig?

- Oj, den frågan är ju omöjlig att svara på! Min familj har alltid funnits där för mig och trott på mig stunder då jag knappt trott på mig själv. Mina vänner och pojken, å andra sidan gör mina dagar glädjefyllda och minnesvärda.

 

Vad är din dröm?

- Att jorden inte går under år 2012! Inträffar denna dröm har förhoppningsvis en annan dröm redan gått i uppfyllelse när jag träffade min plutt. Och att vi ska göra så mycket tillsammans som vi har planer på hoppas bara att det uppfylls ;-)

 

Vad stör du dig mest på?

- Falska, missunsamma människor. Varför kan man inte bara genuint glädjas åt andras framsteg? Det finns inget värre än människor som säger "åh gumman, jag är så glad för din skull" men egentligen menar: "vem fan tror hon att hon är?" - då kan man lika bra vara tyst.

 

-/Sandrii <3

 

 


Julkalendern

Snälla någon!!! Vad ska det bli med julkalenden?? Det blir bara värrre och värre för varje ÅR!



Det ska vara en JULKALENDER, men näe det är jävla superhjältar!
Vad har superhjältar med julen att göra?! Så töntigt.. Det ska vara någon serie som handlar OM julen och att det ska vara mysigt att kunna titta på!Och plus att detta program gick för några år sendan på en vanlig brankanal. BORING säger jag bara.


Nästan alla julkalendrar, vilken är din/a favorit?! :)

1985: Trolltider
1986: Julpussar och stjärnsmällar
1987: Marias barn
1988: Liv i luckan med julkalendern
1989: Ture Sventon privatdetektiv
1990: Kurt Olssons julkalender
1991: Sunes jul
1992: Klasses julkalender
1993: Tomtemaskinen
1994: Håll huvet kallt
1995: Jul i Kapernaum
1996: Mysteriet på Greveholm
1997: Pelle Svanslös
1998: När karusellerna sover
1999: Julens hjältar
2000: Ronny & Julia
2001: Kaspar i Nudådalen
2002: Dieselråttor och sjömansmöss
2003: Håkan Bråkan
2004: Allrams höjdarpaket
2005: En decemberdröm
2006: Lassemajas detektivbyrå

2007: En riktig jul
2008: Skägget i brevlådan
2009: Superhjältejul

 

 

 

Mina favorit är:

  • 1994: Håll huvet kallt
  • 1996: Mysteriet på Greveholm
  • 1997: Pelle Svanslös
  • 1999: Julens hjältar
  • 2002: Dieselråttor och sjömansmöss


Torsdag:

Så där nu var man hemma! Så härligt.
Jag kom knapp upp imorse även så började jag kl:08.00 och slutar 11.00 inte så falig dag. Men endå va så förbannat trött bara. Men man fick ju lite sömn på lektionen, haha jag satt upp och sov! helt sjuk, då är man trött!!! Men nu känner jag att jag är inte så trött länge, men det skulle vara skönt att ta en lite tupplus, nå vad säger ni?! Ska jag,ska jag inte?

Yeees äntligen!
Solen är här, det va på tiden det, trodde nästan att den hade försvunnit helt! För det va varit så trisst väder ute, regn å regn och man känner att det är inte kul. Men blir så deppig när det är sånt väder ute, bir inte ni det?! Men,men whatever solen är här nu :) så jag ska inte börja klaga :p

Så här ser min torsdag ut:




-/ Puss<3/-

TOPPLISTA PÅ JULKLAPPAR:















Sådär nu har ni fått lite inspration av mig,vad som är inne ;-)
Men nu ska duscha och sen hoppa i sängs med min lilla plutt<3
Sweet dreams :)


Hihi xD

Det jag har hunnit och gjort idag är: städat mitt rum, möblerat om lite, och även bytt gardiner :) Visst är jag duktig?!!!  Och sen har jag även hunnit och handla lite grejer, mer skit grejer men jag va bara tvungen ;-)
Men jag känner att jag är helt slut, efter allt handlande idag helt sjukt va trött jag har varit. Men sen efter då när vi åkte från Alby hem till Johnny och kollade på Paradise hotel så bra program :D

Detta va det jag handlade:


Nu tänker ni säkert så här, Svart gran? Hmm..  Vadå hata jul? - Hehe
nej,nej så är det verkligen inte! Snarare tvättom I LOVE CHISTMAS!
Men liksom det finns ju rosa, blåa, vita granar och även dock svart. Men
jag tycker att granen passar så bra till mina gardiner för dom är också svarta.


Alla eller ja dom lesta säger att denna grej är så skön att klia i huvudet.
Så jag köpte den och jävlar va skönt det är :D Inget dåligt köp det inte.


/-Puss Sweethi<3





Äntligen hemma!

Säger bara gu så skönt att få komma hem efter en lång,lång shopping tur. Men jag har inte bara shoppat till mig, Även lite julklappar nästan klar med alla.

Jag slutade skolan kl:11.00 och direkt efter det så åkte jag till skärholmen och mötte upp johanna. Och handlade julklappar och lite shopping, kan ju bara inte motstå SHOPPINGN ;-) Men det har varit härligt och gå i butiker.. Har längtat så länge på det! Jag har ungefär spenderat tusenkronor. Bara så där så va alla pengar bort.. Haha men sånt får man ta nu när det snart är jul. Men det värsta när man går runt i butiker att man har för mycket kasar/påsar och även en tung väska, så man får ju så ont i axlarna - armarna - händerna! Önskade bara att man hade en bil så kunde man slänga in allt i bilen och sedan fortsätta att shoppa, utan att få ont! Men tur att man snart börja övningköra :D (TJHOOO.) Men nu är ni säkert jätte nyfikna på vad jag har köpt och det kan förstå, skulle också ha varit det ;-)


Så söt :) Eller hur, det kan ni inte neka till det!!


Va bara tvungen!



Köpte en söt liten hårspray =)


Ha det så bra en stund nu utan mig, måste fixa mitt rum och sedan äta lite middag =)
/-Massor med glada kramar, från glada mig! :D






Kan ni tänka er ....



Kan ni tänka er att de är en månad kvar nu?!
Jag har ingen julkänsla alls, för det första så är det inte ens kallt(riktig kyla) och för det andra så är det inte ens snö ute!!
Varför kan det inte komma någon tidig vinter?! Dom senaste åren så har det varit en sen vinter, WHY??
Jag vill ha snö på julafton iaf!!!


Puss sandrii<3


Skit asså!!






OUTFIT







Hej mina underbara läsare

Saknat mig?! klart att ni har...

Har precis kommit hem från workii ;-) Har varit jätte kul måste jag säga, ni tänker säkert kul...att jobba? -Näe!
Men så äre, jag tycker det! Och speciellt när man trivs så bra som jag gör :D Hihi.. längtar tills jag får komma tillbaka ditt bara, Och jag säger bara; tur att jag har två dagar praktik!! (måndagar & tisdagar, lägg det på minnet ;-)) Men nu ska jag fixa lite mat, börjar bli hungrig. See yoou<3



Innelista!!





Mode freak nummer 1 är ju jag. Har alltid varit intresserad om just modet. Så här får ni en liten inspration om vad som är mode nu. Det ändras hela tiden! Men detta är innelistan =) Så nu vet ni vad ni ska köpa för att komma in lite mer i modetrenden! Lycka till. Puss<3


Denna Söndag

Vilken härlig lördag vi hade hos min far! Jag åt så mycket att jag höll på att spricka, men det va jätte trevligt iallafall.. Vi va där runt fem och åkte där i från vid halv tolv.

Själv undrar jag vad som händer idag?! Hehe har typ ändå sovit bort hela dagen, jag och Fredrik vaknade för ungefär en timme sen, Opps!
Men det finns ju intee så mycket att göra idag, det är ju sista dagen på veckan och plus att det är sånt skit väder.
(Depp väder, säger jag!) Men får se vad som händer, blir nog att bara ta det lugnt.Hmm, Kanske kommer det något bra på TV idag?! -Ja tänka sig att det kommer ju Paradise hotel kl:22.00 & 20:00 Hål i väggen kl:20.00 på KANAL 6! Sen kommer det nämligen Shooter kl:21.00 på KANAL 4, en jätte bra film!

/-Puss Sweethi


Åka till Västberga. . .

Så där nu har man vaknat till liv och fixat sig även hunnit fixat naglarna, wii ;-) Är så nöjd med mitt resultat.
Snart är det dags att rulla sig till pappasen ska äta tacos samt efter det blir det att kolla på Robinson Karibien!
De kommer bli en mysig lördag med; Fredrik, sis, pappa och Anneli <3
Hoppas att ni kommer få en trevlig lördag!



See yoooou! ;-)

Dagens kväll

Dagens kväll har sett ut så här.
Till en början så hade jag så himmlands tråktigt. Så jag och Fredrik drog ut och mötte johanna vid Centrum sen kom Robbin. Så vi stod där ett tag och bara snacka, den drog vi upp till krysset (filmkjedan) och köpte lite gått. Så frågade jag vad är det som händer egentligen?! Alla bah jag vet inte har ingen aning. Jag bah bra då drar vi hem till mig och spelar kort =) Så drog vi hem till mig och spelade kort, jätte kul va det för jag vann så klart. Vi spelade plump! :D Hihi
Man brukar ju alltid bli sugen på någonting när man dricker vin eller öl. Så vi åt chokladpudding som jag fixade, sen gjorde jag även en kaffe cool till mig och Johanna. Mummma!!! :D
Sen satt vi bara och snacka goja. Det har faktiskt varit en Fredagsmys kväll må jag säga =)


Kort kväll =)


Bevis på att jag VANN!


Sött litet hjärta =)



Pussilipuss på dig :)

Olika drinktips!




Screwdriver


För mycket vodka förstör denna drinken,
och tänk på att vodkan inte blandas med juicen av sig själv,
skakas med fördel! Serveras i high-ball glas.
Dekorera gärna med apelsinklyftor.










Sex on the beach


Skakas med is och häll upp i highballglas.
Dekorera gärna med apelsinskiva och ett sugrör.








Cosmopolitan


Blanda i shaker och skaka. Serveras i glas
och garnera gärna med en citronskiva på kanten.














Redbull vodka


Häll upp vodka och redbull i ett glas med is.














P2


Pressa limen och tillsätt klyftorna.
Serveras i longdrinkglas.








Piña colada
















Piggelin


En schyst sommardrink. Mixa lite med juicerna
för att få olika smaker på drinken. Den går att byta
ut jucierna mot fruktsoda istället. Den här drinken ska
serveras riktigt kall "Piggelin"!











Passion


Avsluta med att hälla i passionsjuicen.










Lennart















Hallon Ballon


Bygges i ett highballglas med is och
garneras med en limeskiva.


















Apple RAZZ


Fyll i allt utom sprite:n i en shaker. Skaka! Häll upp i
ett glas och toppa sedan med sprite, garnera med hallon.













Annas Wish


Blanda och servera din drink i ett glas med is.
Har man inte triple sec kan man även använda
sig av Cointreau istället.









Babar


Serveras helt i ett highballglas.










Berry Azz


Bygges i highballglas. Fördelningen
mellan sprite och tranbärsjuice ska
vara densamma. Garnera med hallon.














Galliano Hotshot


Jobba med skickten. 1. Galliano 2. Kaffe
3. Toppa med vispgrädden
















Här va mina drinktips in för kvällen, om det är så att ni ska ut på krogen ;-)
Sen kan man även ha en bjudning hemma och då bjuda på en saklig drink. Eller så
kan ni gör som jag brukar göra med det jag har hemma, så brukar jag testa mig fram till olika resultat på drinkar eller shotar det funkar de med.. Men måste testa sig fram här i livet ;D

Have a nice night!








. . .




*Blogga - minst två gånger till...

*Promenix
- syster och jag ska gå en lite sväng.

*Städa
- HELA mitt rum!

*Fixa mig -
Ett måste!

*Dricka?!
- Blir det passi, eller inte?!

*Fredagsmyyyys!
- Alltid lika härligt med fredagsmys :D


Puss så länge <3




Sov problem nummer ett!

Känner verkligen att jag måste sova.. Men jag har haft ett litet problem som har kommit upp, och det är nämligen att jag har jätte svårt att kunna sova!!!Jag kan inte koppla av och känna det där lugna och roa för att kunna sova!. Vet inte heller direkt varför jag inte kan sova så bra?! -Jag har ju min plutt bredvid mig varje natt, så jag måste ju kunna sova gott och bra då! Men tydligen inte, men det kan ju inte bero på han, No no no! Utan... Jag vet faktiskt inte vad det är. Men däremot vet jag att jag måste köpa.....



Ska ha :D


Naaw, Jag skulle jätte järna vilja ha en chihuahua! Det har jag vela haft sen jag va 14år. Jag ska köpa en lite söt chihuahua. Men det får bli om ungefär två år. För då har jag gått ut skolan och börjat jobba, även då sparat ihop pengar till en chihuahua. För en sådan hund är jätte dyr!! Så det gäller att ha råd till en sån också ;-) Men det kommer jag att ha, som tur är :D

Puss,Puss <3


Mode sidor

Nu under dagen så har jag kollat runt lite grann på nätet efter skor,kläder väskor osv.. Jag blir helt rörd när jag kollar på alla dessa snygga/sexiga/fina, kläder-skor -väskor som det FINNS! Nästa vecka får jag pengar som tur är och då ska jag beställa lite kläder och så :)Hihi.. Inte alls för hög kostnad ska det bli, det lovar jag ;-)





Me love :D <3

Min lycka idag. . .

På facebook kan man göra s mycket. Kolla vem du är kär i? Vilken är don beundrare? vilken hårfärg passar dig... Osv,osv!
Men så testade jag hur många procent lycka jag har idag Och ni ser resultatet ;-) 96% lycka idag! :D
Jag ska verkligen ta vara på denna dag och se om man får någgon bra lycka ;-) Vad tror ni?!






Puss, Puss! <3

En del av min dag today:








Älskar det programet


Äntligen har mitt progam börjat. Nu är det varje Ons & Tors kl: 21.00 på kanal 6!
DÅ ÄR TV:EN MIN :D
Tycker inte ni att det är bra?!


Måndag- Tisadag

Sorry att inte jag har skrvit på två dagar! Men det har varit rätt mycket. Måndag och Tisdag så har jag praktikserat och när man kommer hem från en arbetsdag så är men seg/trött. Så jag har inte haft så större ork till att skriva och så...
Men nu är jag äntligen tillbaka :) Kan förstå att ni har saknat mig!
Men dessa dagar har endå vart roliga på min praktik.  Dock då när man har kommit hem så känner man sig helt slut för all energi tar på jobbet för att man har så roligt och när man kommer hem så pustar man ut och lägger sig i sängen ett tag och sedan äter, sen är man ju med kompisar. Runt tio så börjar man rulla sig hemåt. Inte så intressant har det varit dessa två dagar.. Inte vad jag tycker iaf :)
Och jag kom på att imorron har jag ett litet test i logistik - lagar! Dags att plugga?! Har faktiskt inge ork till det. Hehe jag gör det ikväll jag lovar :D


Lilla jag på praktiken :)

Puss så länge, så höres vi <3

Ska på ljus-party!

Men nu mååste jag allt skynda mig. Ska på ljus-party med min svärmor klockan 18.00! Och det är Svärmors brors fru som har det. Nu är det bara dags att sätta igång och börja fixa mig. Jag har precis fått ordning på rummet och det har tagit mig lite över en timme!*Pjuuu* ÄNTLGEN KLAR, tack och lov!
See you later bitches =)<3







Så här blev resultatet!







Jag är så nöjd med mitt resultat, men ser verkligen skillnaden. Och det är susen!! :D
Tycker inte ni det?!

// Sandrii <3



Så här ska vi sova inatt!!!



Tro det eller ej, men jag och Fredrik ska sova på golvet eller aah på madrass nu inatt (rättare sagt).. Pg.a att jag har målat om min säng stome och den är inte helt torr! Typiskt!!!
Men imorron kommer bilder på hur sängen va före och sedan efter målning. =)

Men nu ska jag kolla på en film som går på kanal 4 med min plutt =) <33

*Puss*

Skönhet tips!

Ni tänker säkert så här.. Shit det är Fredag, hur ska jag se ut idag?! Vet inte hur jag ska sminka mig.. Vill ju variera lite på det.  – Bara lugn! Jag har det som ni söker. Här är en ide på en snygg sminkning. Och även tips på hur du kan sminka dej!

 

 

 


1. Det jag börjar med är att lägga vanilla över hela ögonlocket, upp till ögonbrynet.

2. Därefter lägger jag skuggan old gold upp till globlinjen. Skuggar så att det blir em snygg övergång mot ögonbrynet.

3. Jag lägger sedan kakaow. Försöker att lägga den just under globlinjen och skuggar sedan ihop den med old gold så att jag får en jämn övergång.

4. Pollution lägger jag ungefär på halva ögonlocket. Det är ju en smaksak hur mörk man vill ha den och hur mycket av ögonlocket man vill täcka. Prova dig fram!

5. Slutligen använder jag mig av en vit-glittrig skugga från clinique. (vet inte vad den heter) Den lägger jag på resten av ögonlocket och mot ögonvrån.

6. Lägger samma vit-glittriga skugga just under ögonbrynet som en highliter. Applicerar även under nedre franskanten.

Sista bilden - Här är jag färdigsminkad med eyeliner och mascara!

 

 

Hoppas att ni blev lite klokare av min förklaring! Haha. Jag är verkligen inte duktig på att förklara, så jag hoppas bilderna talar mer för sig, än vad jag gör! Men som sagt, prova dig fram och känn vad du tycker passar dina ögon bäst. =)

Lycka till! <3

 

 

 


Min Fredag hittils =)

Hej hej :) Hittils så har min Fredag vara helt ok! Efter skolan så drog jag till min praktik-plast (Flugger) Och"köpte" lite grejer för jag ska måla om min säng. Sen så satt jag där och snacka och så där..
Jätte trevligt va det =)
Men nu blev jag osäker på om jag ska ha en svart fondvägg eller om jag ska ha en as snygga tapet som en fondvägg!? För vi har fått in JÄTTE SNYGGA OCH HÄFTIGA tapeter.
Men jag har ju en tid att bestämma mig vad jag ska ha.


Detta har jag "köpt" Fick gratis!










*Puss sandrii<3*

=)

En dag kvar till det är FREDAG fan va skönt! Men jag tycker endå denna vecka har gått fort framåt..
Men det ska endå bli så underbart skönt. Hmm, vet inte direkt vad man ska hitta på? Får se vad helgen har att ge.
Annars får man använda fantasin ;-) (Ingen höjdare för mig iallafall) Jo en sak som jag ska göra imorgon det är när jag har slutat skolan så ska jag till min praktik och köpa en liten färg burk och en pensel. För jag ska måla om min säng :D Hihii...

Imorgon bli det skönthet jag kommer att skriva om. Ni kommer få lite tips och ideer, så ni kan även förbättra eran skönhet!


Men nu ska jag väcka Fredrik och börja rulla hem till Johnny.. See you <3








Tidsfördriv!

SISTA SOM
1. Du fick en puss av?- Fredrik
2. Sov med dig i samma säng? – My boy
3. Du delade ett riktigt skratt med? - Dom flesta
4. Du gick på bio med? - Johanna, Elina, Dennis, Robbin och Fredrik
5. Du höll i handen? - Fredrik
6. Du gick på stan med? - Johanna
7. Du delade en pizza med? - Mammsen
8. Du ringde? – Issa
9. Skickade ett sms till dig? - Fredrik!
10. Du kramade? – Min lilla syster
11. Gjorde dig lite besviken? - Behövs inte nämnas.
12. Gjorde dig mycket besviken? - Inga detaljer
13. Du skrev med på msn? – Vet inte
14. Du snackade skit om? - Haha
15. Du åkte bil med? - Fredrik
16. Gav dig en komplimang? – Min lärare
17. Du kollade på film med? - Länge sen
18. Du åt med på restaurang? -  I Söndags med: Mamma, Tommy och sis
19. Betalade något åt dig? - Fredrik
20. Grät inför dig? - Fredrik

KOMPISAR
1. Är du ofta med dina vänner? - Ja
2. Vad brukar ni hitta på? - Oftast blir det party eller lugn kväll
3. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - Ni vet vilka ni är <3
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Absolut
5. Har du hatat din bästa vän? - Nej
6. Litar du på din bästa vän? - Ja
7. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - Ja men jag är lika mycket skyldig som dom i båda fallen
8. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - Ja
9. Vart bor de du umgås med mest? – Salem, Tumba och Sparre
10. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra?
- Nej inte om de inte förtjänar det
11. Har du ljugit för någon kompis någongång? - Ja
12. Har någon kompis ljugit för dig någongång? - Ja
13. Ljuger du för dina vänner ofta? – Absolut INTE! Hatar att ljuga.
14. Vilken kompis var du senast med? - Johanna & Robbin
15. Har du många kompisar i din klass? - 2st som jag umgås med. Annars är vi 16st
16. Vilka/Vem är du mest med i din klass? – Signe och Naja
17. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? – Jessica & Lollo <3


SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu?
- Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - Är redan i ett förhållande
4. När hade du sex senast? -Igår
5. Har du kört oskyddat sex? - Ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Japp, men då har jag haft stor anledning till det
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - Ja, de har hänt på gamla dar
10. Haft sex på fyllan? – Säg någon som inte har ?!
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? – Hehe Opps
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - Ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? - Ja
14. Somnat gråtande pga kärleken? - Alltid
15. Varit på en blind date? - Nej
16. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - Ett år och tre månader och fem dagar om man ska vara på pricken.                                                                                     17. Har du någonsin varit kär? – Ja. Och är det nu!
18. Har någon du varit tillsammans med nån som har ljugit för dig? - Japp

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? - Neej
2. Om inte vem bor du mest hos? – Mamma så klart
3. Har du eget rum? - Klart
4. Egen dator? – Snart så
5. Egen tv? - Ja
6. DVD? - Ja
7. Boxer? – Nej, vill ha
8. Internet? - Ja
9.Vilka färger går i ditt rum? – Grått, vitt & björk
10. Har du trosor på din golvyta? – Hehe japp
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? – Knappt! Har ju bara 1,60 säng.
12. Är köket stort? - Nepp
13. Ismaskin? - Nej
14. Micro? - Ja
15. Glass i frysen just nu? - Alltid
16. Fler än ett badrum? – Ja
17. Badkar eller dusch? - Båda
18. Tvättstuga? - Ja i badrummet
19. Balkong? - Ja
20. Bra grannar? – Bryr mig inte så mycket om det

DIVERSE
1. Favoritfärg? – Rosa, Grått, Svart och vitt
2. Mobiltelefon? – Sony ericsson
3. Skola och program? Sågbäcksgymnasiet, Andra året på handel
4. Oskuld? - Nej
5. Senaste filmen du såg? – Hmm?! Har glömt bort
6. Senaste låten du lyssnade på? – Volbeat -  maybellene i hofteholder. Bästa låten!!
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? -”Det går inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är den bästa och underbaraste tjejen jag har haft! Du är guld och diamant värd baby. Puss din bara din Fredrik <3 Visst va det gulligt skrivet av han ?!
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? 49tim:58min:09sek
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? - MÅNGA
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? - Många
11. Vad åt du till middag igår? – Donken ;-)
12. Har du duschat idag? – Ska göra
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? – Gooood Natt
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? – God natt trollunge
15. Har du skolkat någongång? – Om jag har!
16. Är du en svartsjuk person? - Ibland
17. Går vänner före en partner? - Lätt. De har man lärt sig nu.
18. Kommer du bra överens med din familj? – Ja det är klart
19. Vad ska du äta till middag ikväll? – Får se vad mamma lagar för gott!
20. Har du några syskon? 2st. En lillasyster och en lillebror =)


Tisdag - This day...

Som sagt varje måndag och tisdag så har jag praktik. Det har varit så skoj dag.. Det är de alltid när man jobbar med skönt folk. Har tagit hem en färgkart och kollat lite se vilka färger jag ska ha i mitt rum. Jag har tänkt att ha en fond vägg i svart och resten av väggarna ska vara ljus-grått. Och även min syster ska måla om sitt rum. Så hon har också kollt på vilka färger hon ska ha, för hon ska också ha fondvägg. Men hon ska ha åt lilla rosa hållet. Så det kommer bli att köpa färg troligtvis nästa vecka ;-). Hihi så KUL! Jag längtar som fan tills jag får göra om mitt rum. Och sen senare blir det nya möbler till mitt rum :D

Så här ser en färgkarta ut!


Efter min praktik så drog jag hem och städade mitt rum ytligt så att det ser fräschare ut än innan.
Så har jag även satt på en tvätt. (Jag har varit en duktig flikka idag) Och sedan efter all städning så åt jag. Och så tänkte jag att jag ska blogg lite nu innan jag ska iväg till biltema med Fredrik och Jocke. Och efter det blir det en fika hos Johnny. Vi ska inte alls komma hem försent för jag måste plugga till min skriftligt/muntliga prov som jag har imorron =/ Jobbigt!





Hare så länge <3 =)


Dagens!


Dagens humör: På topp
Dagens mående: Det funkar, förutom att jag är trött!
Dagens borde: Bara ta det lugnt
Dagens frisyr: Utsläppt & diadem
Dagens klädsel: Tajta jeans, linne och en kofta
Dagens planer: Jobba (praktiksera), städa, fixa lite grejer och sedan hitta på något
Dagens vill ha: Myspys.
Dagens längtan: Till kvällen
Dagens fundering: Hur det kommer gå med mina läxor
Dagens beroende: Farmville och Café world (trodde aldrig jag skulle känna/säga detta!)
Dagens tidning: Stockholms city och merto
Dagens serie: Får se vad det kommer på tv:e
Dagens film: Ingen aning
Dagens låt: Den bästa såklart
Dagens bästa: Att jag älskar livet, hur hårt/grått/tråkigt/jobbigt/hemskt allting är!

 

 

 


*Gäsp*



Dags att rulla sig till praktiken zon! Jag har faktiskt längtat som fan, för jag har så kul där och det är ju så sköna folk som jobbar där =)


See =)<3

Sängen ropar så...


 

 




Farsdag =)

Som sagt idag är det fras-dag.. Jag har faktiskt messat min pappsen, för det gör man ju liksom. .(det är pappornas dag). Jag och min familj blev bjudna till min mormor och morfar och fikade, så gott med tårta!! =)
Sen efter det så drog: jag, mamma ,lilla syster och tommy upp till passione och åt middag. Hehe,, jag trodde att jag kunna vara ifrån passione någon dagen under en helg med tydligen inte :-P




*Puss*

Heron City....

OMG... Kan ni gissa vem jag träffade när jag va på heron city?! :D -Carola häggkvist! Och kan ni gissa vem hon stod och pratade med då? -Jo nämligen: Greger från Andra avennyn! Fett coolt!
(Vad säger man två fluger i en smäll?!)

Jag och Carola =)


Johnny, sämsta fotografen!


Jag - Men det är ju duu!
Carola - Jaa det är jag :)
Jag- Jag måste bara få ta en bild!!
Carola- Javisst, men jag måste skynda mig till bio:n.
Jag - Okej!
Klick..
Carola - Gu så söt du är!
Jag - hehe tack, herrå! :D


Men det va kul att få träffa henne. Folk säger att vi är så lika varanda! Hehe lite kul att höra ändå, men det fick jag mest höra när jag va mindre.. Men nu förtiden så säger nästan alla att jag är lik Sandra bullock. (hehe)


Ni undrar dock vad gjorde ni på Heron city?!

Jag, Fredrik, Johnny och sebbe spelade bowling nämligen. Och Jocke bara följde med.
Men det va jätte kul att spela bowling =) Tack för en kul kväll på Heron!!



* Puss glad SANDRA :D <3 *

Kvällens "Happy Halloween" bilder!



Mamma är på G ;-)



Hahahah,,



Kusin tim och jag :)


Min söta syster :D



Mamma och morfar :)



Så vidrigt. Tur att det va bara ett skämt!



Mamma och hennes kille.


Oooohh :)



Kärleksparet!


Dockan och liket?! Eller?! - Dom är ju bara för söta :D


Scary!


Hihi =)


SKRÄMMANDE!!!!


Lillla kusinen =)


Puss på dig <3


Hehe pucko't själv!? :-P


Det va en riktig trevlig kväll i bålsta må jag säga! God middag och ett glatt folk. Och förstårs mycket pratande.. Och sen fick man ju en chock på hur alla såg ut osv, hihi. Men det här är några bilder från ikväll! Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av denna FREDAG! Som jag dock tycker att jag skulle behöva, en rejäl NJUTNING med min kära pöjjk!


Have a nice night, i will have! ;-) <3

Har så svårt att bestämma mig =/

Som sagt jag visste inte helt från början vad jag skulle ha på mig, när vi skulle till släktträffen i bålsta. Men som tur så räddade mamma mig. För hon hade varit inne i stan hela dagen med hennes kille och då hade dom köpte roliga grejer på butterricks. * Min kväll räddad, med maskering*

Beslut ångest:
Vad ska jag ha på mig ikväll?! Lite mannekäng.









Men till slut ett rätt många provning och så vidare.. Så kom jag fram till detta:


Grrrrr ;-)



På tal om mode 2009!






Nästa bålsta ;-)

Idag blir det halloween party i bålsta med släkten =) Vi ska ta det nu idag för att förre helgen då när det va halloween så kunde dom inte. Så det blir idag istället!
Men jag har det lite stressigt just nu.. Har rätt mycket att göra tills vi ska åka. Vi ska vara där klockan 19.00. Och man får räkna med att det kommer ta en timme bil resa ditt (ungefär.)

Check-lista för dagen:

  • Städa
  • Möta lollo en snabbis!
  • Duscha
  • Ska hitta något att ha på sig
  • Äta lite snabbt..
  • ... Sen åka!



Mmmm :D



Det är alltid lika gott med godis!

Vintern är HÄÄÄR! :D

Tänk er att det är inte långt kvar till jul. Och jag har inte ens börjat handla julklappar :O Det måste jag sätta fart med! Vill ju inte komma i sista sekund direkt när man ska handla till rätt många.

Idag fick jag sån julkänsla
vet inte varför och vet inte vat känslan kom ifrån.? Antagligen för att det börjar närma sig nu..
Och plus att det snöade lite grann idag! :D Jag älskar vintern tycker den är så mysig å romantisk på något sätt. Tycker inte ni det?! Om ni inte tycker det så måste ni ha något fel innan för skalbenet iallafall :-P haha.
Känner att så småning om så kommer det komma en lång check-lista på vad jag ska göra innan jul!! Ojoj, det kommer bli en drama :-P hehe...Näe så ska jag inte tänka, måste bara se det som en positiv grej så ordnar allt sig! Men nu ska jag ta en liten tupplur.
See you later <3

 

 


Praktiken + En seg dag =/

Vilken dag, har varit så allmänt seg och trött.. Vad kan det bero på?! Börjar bli sjuk?!- Neej det orkar jag inte! Vill vara pigg och frisk. :)
Men jag va på min praktik plats vid halv nio.b Och det jag började med att jag tog en kopp kaffe. Inte vilken kaffe som helst utan en Kaffelatte ;-)  Och sen efter min kaffe så började jag plocka upp varor och prickade av dom. Och ställde senadan dom på sin plats i butiken. Sen tog jag en lite break och åt min lunch. Kan ni gissa sen vad jag fick göra efter lunchen ? ;-) woow jag målade den där jäkla trappan som ni har dock förstårs har läst i  tidigare uppdate.!
Och det jag målade igår, det va bara en grund färg. Samt så målade jag ett lager till och då blev färgen PIPPI GUL, Fräänt vaah?! Men egentligen vill jag att trappan ska bli rosa.. Men,men...  Ovanligt jag vill ju ha allt rosa nu för tiden. Har blivit så besatt av rosa, nu på sista tiden.

Men vid halv 4 idag så kom min svart taxi och hämtade mig. Kan ni gissa vem det kan vara?! ;-) Jaa det är klart att det är Fredrik! Men så vi åkte hem till mig och fixa dinner. Och efter det så åkte vi en liten, liten sväng till Johnny och bara va osis. Och när vi va där så skädde det ett mirakel! Jag gjorde läxor xD haha Men det tycker jag att vi inte ska gå in på ditaljer direkt! =)
Och jag kom precis ut från ett skönt bad! Också nu sitter jag här vid bloggen och har skrivit nog för ikväll. Ska inte slösa bort min kväll till att sitta här, när jag kan få massage!!! Avis va?! (Jag vet att du är det Johänna!) Mohaha! Nääe nu ska jag lägga mig i sängen iaf *gäsp* hihihihihih....



*Puss å natti <3*


En liten present från mammii :D

Tack mamma! För det underbara Mary Kay sminket Mascara +Foundation! Me love...:D



Är så himmland nöjd med det jag fick av mamma som hon har beställt till mig. Men det fick jag av henne P.ga att jag hade en visning för Lisa om det sminket mamma säljer.. Så fick jag det här som ett tack!

//<3

Fått göra på praktiken...

Det jag har fått göra idag på min praktik är att jag har fått måla en trappa. Mmm gul utav alla färger med det kome bli coolt när det väl är klart. Det jag har gjort är att jag har gjort en stykning. Ska försätta med trappan imorgon och göra en till stykning så att det ser snyggt ut ;-)

Avstånd


Närbilden är inte så snygg :-S
Och ni  förstår nog varför jag ska göra en stykning till?!
För sådär ska/får inte det se ut!



*Pussilipuss*

1/11-2009 <3

Kan ni gissa vad som hände den 1/11-09?! Näe det tror jag inte att ni kan göra, för ni skulle aldrig komma på det... Det ni kommer få en BIG CHOCK WHEN I TELL YOU!
Det är så här att sen den dagen då när Fredrik dumpade mig så  har han alltid tänkt på mig os.v bla,bla bla.. Men ni vet kärlek.. Whatever, det jag vill komma fram till är att den 1/11 så blev jag och Fredrik tillsammans igen! Nu har han fått sin andra chans. Om han nu vill sumpa den så är det upp till han, men det tror jag vetkligen inte att han vill, för han har kämpat som ett djur asså!
Men nu är det vi liksom. Och jag är så glad över det! MY BIG LOVE is you fredrik! <3
Det som är så gulligt med denna killa är att han är inte som alla andra killar.
Han är en riktig drömpris! Och han har varit så gullig mot mig, att det inte e sant. Han har skrivit kärleks brev till mig, gett mig rosor + Choklad, heltenkelt allting har varit så mysigt (hihi) Han har till och med fixat det jätte mys på mitt rum under helgen.. SÅ SWEET! <3 (Om ni bara kan tänka er allt det gulliga och det mest romantiska en kille kan ge en tjej så tror jag nog att du är lite avis.. Haha han är bara min, så tyvärr!)




Love,love,love --> yooooou!<3

*Puss Sandrii*

RSS 2.0