2 fucking dagar kvaaaaar!!

 

 

 

 

 

 

 

 


Nelly.com

 

Hämtade ut ett paket nu under veckan.. Det innehöll:

 

Nagellack till nyårsklänningen

Nyårsklänning

 

Vit klänning


julpynt!











Ånedinlinjen - Kryssning

 

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Har hänt en hel del posetiva saker. Men jag börjar från nu i helgen.

 

Denna helg åkte jag plus många fler på kryssning. Hade sjukt kul. Det var en oförglömmlig resa för vissa och andra inte. Men aja..

Det var sjuka kommentarer, härligt folk, bartender som kom ihåg mig från förra året, jag måste vara jävligt snygg!, folk blev avkastade i mariehamn, slagsmål, blåmärken, skaka rumpaaa, karaoke, och en massa alkohol, båten gungade som helvete, gratis drinkar.

Ja mer behöver jag inte säga och inte gå in på detalj. Men det blev en lyckad kryssning må jag säga. EN GÅNG TILL! haha..

 

 

Här kommer lite bilder från kryssningen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En bild beskriver mer än tusen ord!

 


In you'r face!

 


Abu

Hahah, en "vanlig" dag på jobbet.. :p


Stämmer VÄLDIGT bra!

 

Vi tjejer ...Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.Vi läser på schampo flaskan i duschen.Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.... ... Vi trycker på dörren fast att det står dra.Vi säger va? fast vi har förstått allt.Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.Vi kan se samma film 10 gånger.Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.


Beds are burning

 

Out where the river broke
The bloodwood and the desert oak
Holden wrecks and boiling diesels
Steam in forty five degrees

The time has come
To say fair's fair
To pay the rent
To pay our share

The time has come
A fact's a fact
It belongs to them
Let's give it back

How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

The time has come
To say fair's fair
To pay the rent
To pay our share

Four wheels scare the cockatoos
From Kintore East to Yuendemu
The western desert lives and breathes
In forty five degrees

The time has come
To say fair's fair
To pay the rent
To pay our share

The time has come
A fact's a fact
It belongs to them
Let's give it back

How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

The time has come
To say fair's fair
To pay the rent
To pay our share

The time has come
A fact's a fact
It belongs to them
Let's give it back

How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning


Denna vecka:

 


Måndag

 

11 dagar kvaaaar till kryssningen!! :D Skit farligt...


Idag så vaknade jag kl 11.00. Skänt att få sova ut för en gångs skull! Men jag gick inte upp förens vid tolv. Alltid skönt att stäcka på sig en extra stund. :p Fixade till mig lite smått när jag väl kom upp ur sängen. Kl: 14.00 så mötte jag Signe och vi drog hem till mig och tog två koppar kaffe och åt munkar. GOTT! Men vi satt hos mig tre och en halv timme och pratade en massa gojja. Sen gick jag upp till Lotten och tog en kaffe där och snackade sen blev det vidare till solariumet. Och nu hemma.. Tänkte passa på att uppdatera lite som jag har gjort idag. Btw, börjar få tillbaka min röst, man kan iallafall höra vad jag säger nu. :p haha!

 

 


Weekend

 

Fredag:

Jobbade mellan klockan: 10.00-18.00. Åkte hem och åt middag och sen drog jag upp till Lotten och skulle ta en kaffe för hon fick av hennes pojkvän en ny kaffe maskin. Tjikitjkiki! Super gott kaffe. Satt där i några timmar och pratade en massa tjejsnack. :) Sen kom jag hem och då vare sängen som gällde.

 

 

Lördag:

Upp tidigt och iväg till jobbet och jobba i fyra timmar fast jag får betalt för sex timmar eftersom att jag får OB efter klockan tolv. Men Lotten syster kom och hämtade mig efter jobbet så släppte Sanna av mig och Lotten hos mig. Fixade mig och sen så började vi föra hemma hos mig lite smått. Sen vidare upp till Lotten och då började festen. Vi var väl runt elva stycken hos dom och partaja. Alla dansade och var fulle och goa. :D Behöver inte går mer in på detalj.. Men det var garanterat en lyckad kväll/natt! =) SKIT FARLIGT!



 

Söndag:

Idag.. Vaknade upp vid klockan tolv och mådde hur bra som helst! Fan inte ett dugg bakis..! :D  Men däremot har jag ingen röst! Jag har tappat totalt min röst. Men kan inte höra vad jag säger. Jag måste typ viska eller köra teckenspråk. Så illa är det, jag överdriver inte. Tänkte lägga mig i ett varmt bad och plaska lite. Och dricka te o honung. Sen blir det tv:en som gäller för mig.

 

Har det varit fest, eller har det varit fest...??? ;)

 


Idag

 

Jobbat från kl:08.30 - 14.00. Sjukt trött är jag för den delen. Sov fan inge bra i natt.. Kanske fyra eller fem timmar. :/ Inge vidare! Men ikväll blire lägga sig tidigt, så att man orkar upp imorgon. Ska jobba då med. Stängning! Men nu ska jag faktiskt ta en kaffe och en ciggis även så blir det prata i telefon, inge ovanligt med det. Sen så blire invänta Lotten tills hon har slutat så ska vi upp och sola så vi blir ännu mer bruna :D

 


Igår (onsdag)

 

Blev det shopping i skärhomen med min gamla klass kompis Signe från gymnasiet. Riktigt trevligt hade vi, blev i för sig en massa snack vi har ju inte pratat på ett tag. Så det blev att man babblade i munnen på varandra. :p Här är en del av min shopping:

 


True!


BeställT

 


Träna,tränaaaa

 

Till nästa år.. Då ska jag få en sån ur-läcker-kropp. Det är mitt mål! Jag har börjat tränat lite hemma eftersom att jag och Lotten har varit dåliga på att gå på den dära gym mixen. *Pinsamt*

Men imorgon är det zumba så den lär vi gå på iallafall.. Skaka ruuumpaaa! :)

 

 

My body!

 


YOU LEARN!


Söndag

 

 

 

 

 

Idag är det Söndag för er som inte vet och sista dagen på denna vecka.

Idag så vakande jag vid kl: 12.00 gick inte upp ur sängen för ens en timme efter. Låg så skönt, ville verkligen inte gå upp. Men till slut gick jag upp och hoppade in i en dusch och fixade mig. Sen åkte jag och familjen till min kusin som fyllde 19år och firade han på ekerö. Vi var där i någon timme och åt en massa go saker. Inte bra! Skit farligt ju.. :p

Men jag kom hem för en stund sen och Lotten är på G nu hem till mig, tänkte ta en kaffe och snakca lite gojja och sen gå upp och sola solarium 25minuter. Så det tar! ;)

 

 


Under veckan

 

2 november:

Tog det mest lugn under dagen och inväntade på att LottenPotten skulle komma hem från jobbet. För vi tänkte ta en match i (TP) på wii-spelet. Jag VAN igen! Men är ju bara för över inteligent ;)

 

3 november:

Jobbade från kl: 09.00-18.00. Efter jobbet så mötte jag upp Lotten i Salem centrum så gick vi in på den nya "Kina thai gården" har funnit ett tag i för sig. Men jag har aldrig ätit dära tidigare.Så jag och lotten tog en varsin beställning och gick hem till mig och åt. Efter maten blev det kaffe. Sen bestämde vi oss för att gå upp och sola solarium på filmkedjan. Måste se lite brunna ut nu när vi snart ska på kryssning ;) 20 dagar kvaaaar! woop,woop..

4 november

Jobbade hela åtta timmar. Fick stressa mig hem för att fixa mig. Skulle hem till Emmi och fira henne hemma hos henne. Sen skulle det bli utgång, men jag, lotten och miranda pallade inte dra in till stan. Så när dom drog in till stan, så drog vi tre hem till mig och festade hära. Pratade av oss rätt mycke. Det är ju inte så ofta man träffas så passar på när man träffas, munnen går ju i 180 (hundraåttio.) :) Men sen så blev lite sugna på att dansa.. Så vi drog till Tb's och var där en liten stund och dansa av oss. ;) Sen blev det hemgång. Mirandra drog åt sitt håll och jag o Lotten drog hem till henne och åt en varsin gorby's. på den senaste tiden så har jg blivit så jävla fylle hungrig när jag dicker. Men efter maten däckade jag med en gång. Pjuu!


Bilder från fredagen (igår) :









5 november:

 

Har nyligen kommit ut ur en dusch. Vet faktiskt inte vad som händer idag.. Tar dagen som den kommer! ;)


 

 


1 november

 

Min dag har sätt ut så hära:

 

Vaknade kl: 06.30 och var rätt pigg. Gick upp och gjorde kaffe pratade med mamma innan hon åkte iväg till jobbet. Sen la jag mig i soffan och kolla på "VAKNA med the voice", sen när det var slut bytte jag till kanal 4 och kolla på morgon nyheter (en vuxen poäng till mig.) ;) Men det tog iallafall inte lång tid innan jag somnade. Haha. Jag var nog inte trotts allt så pigg som jag trodde. Vakande sen igen vid tio tiden. Så vaknade jag av att min syter satt o kollade på mig när hon åt frukost. Fick ju värsta chocken. Men när man väl var vaken så var det bara att gå upp och inte ligga å lata sig. Jag fixade ordning mig och sen så drog jag och min syster till Tumba centrum och handlade. Syskon dag, kallar jag det! Sen när vi var på väg hem från shoppingen så gick vi förbi grillen och beställde varsin tunnbrödsrulle. Så gott ju!

Sen har jag suttit och fixat min syster naglar... Hon ville att jag skulle pimpa dom. :) Sen har jag eller vi inte gjort så mycket. Bara slappat och tagit det lungan.

 


RSS 2.0