BTW..

..Hittade en video + lite bilder från i Lördags!























Hos Lotten

JUST NU!





Ja, just nu ligger jag i soffan hemma hos lotten och tänkte lägga in en snabb uppdatering.

När vi väl kom hit så gick vi ut med hunden och sen gjorde vi ordning middag. Blev spagetti och köttfärssås, MUMMS!
Och nu blir det väl kaffe snart då och massa tjejsnack, alltid lika trevligt. ;)








Tisdag.


Under morgon tippen så kom Lotten över på en kaffe. Efter som att både hon och jag är sjuka så pysslar vi om varandra. :) 



Vi har suttit vid datan och kollat lite kläder på nätet. Självklart så kunde inte jag mot stå att beställa, hihi!
Men det får ni se sen, vad det kan vara för något! ;) Men nu ska jag och Lotten röra oss hem till henne och gå ut med hunden. Så vi hörs senare!

MYS OUTFIT!



Host,host!


Ny vaken, morgonfrilla och osminkad. PERFEKT!




Ojoj, dålig uppdatering. SORRY!


Men som sagt igår var det första skoldagen. Jag var så otroligt trött. När jag var väl på väg till bussen så kände jag bara att jag ville vända tillbaka hem och krypa ner under täcket igen. Det var så fruktansvärt kallt ute, hösten är på G!

Men jag var så otroligt trött i går på lektionerna så att jag somnade till och med. Helt enkelt så  kände jag mig full. Ni vet så här groggy. När jag väl kom hem från skolan så la jag mig i sängen och sov i tre timmar. När jag vaknade till liv igen så tog jag ett varmt bad +te, sen blev det sängen igen och då slocknade jag som en sten.
(Hela dagen hade så ont i kroppen,hosta och förkylning.)
Eftersom att jag mådde så dåligt igår så är jag hemma idag just för att få tillbaka krafterna och bli piggare. Nu idag känner jag iallafall att jag kan hålla ögonen öppna det kunde jag verkligen inte göra igår!

Men idag blir det en lugnt dag. Kolla på film och bara gosa ner sig under täcket med one piece dräkten och första bli något bättre! :)








Går kvällens gång..


Herre jävlar vilken kväll jag och Lotten hade.


Det började med att vi fick skjuts in till stan då. Och sen vare det där med att hitta dit till The birdge. Så vi frågade några tjejer vart det låg?! Men det var ju tur att dom också skulle dit, och dom hade en karta på mobilen så följde efter dom. Men till slut kom vi fram..

Det första vi gjorde det var att beställa en varsin cider och sen satte vi oss ute och och en cigg och snackade. Men sen kom vi på att dom hade happy hour till halv tolv. (Då är det som billigast.) Så vi klunkade i oss cidern och ställde oss i kön. Då blev det två cider var vi tog på en och samma gång. Slipper vi stå och köa sen i baren.

Men när vi väl fick i oss lite mer, så satte vi igång med våra move's ;) Och dom bildade en ring runt oss när vi dansade. Snacka om att vi ÄGDE golvet. Så jävla kul. :D Och sen blir man ju ännu mer törstig så vi drog till baren och skulle beställa igen då. Och inte nog med det så fick vi bartender att knäppa upp sin skjorta, haha! Ingen kunde mot stå oss den kvällen, inte ens bartendern liksom. Men när vi väl stod vid baren så kom det fram hur trevliga killar som helst och presenterade sig och vi började snacka. Sen kom nästa killar gäng och började prata med oss osv,osv. Det kändes som att alla visste vilka vi var. Dom var som hökar på oss, (Nästan för överdrivet faktiskt.) Men kul var det.. :D Visst Lotten! ;)





Dags att dra taxin går...



The Bridge!


Vart kommer jag och Lotten hålla hus ikväll?

HÄR:










Vi bjuder på oss själva :)

























....Lekte lite med webbcamen ;)


Kvällen är ung... Eller?! ;)


MUMMA!



This day



Idag är det LÖRDAG och det menas med UTGÅNG ikväll med Miss Lotten!


Men idag så vakande jag kl:08.00 av att jag hostade som fan. Och så kunde jag inte somna om så jag låg och kollade på barnprogram till typ elva.(ha..ha..ha..) Men till slut vakande Lotten till liv med ett mess.. Då drog jag ut och mötte henne för jag behövde ha ciggis. Och nu sitter jag här hemma och fundera på att börja göra ordning mig lite smått, just för att fördriva tiden tills Lotten kommer hem till mig så vi kan börja för kröka. :)

Hörs om en stund<3








Hemma!


...Nu har jag kommit hem efter en lååååång shopping tur.Vi gick runt i Skärholmen ut och in i alla olika möjliga butiker i 3timmar och 30minuter. *pjuu* Känner mig helt slut nu när jag har kommit hem.
Som tur var så fick vi skjus hem av Lottens syster. Och då åkte vi hem till Lotten först och lämna hennes grejer och även så passade vi på att ta en kaffe. ;)
Men istället för att sitta här och babbla så ska jag lägga in bilder på vad jag har köpt idag. Ni vill väl antaglien veta vad det är jag har shoppat för något skoj! ;)
























































Dags att börja dra sig till bussen...

OUTFIT




Fredag = Shopping



Idag är det FREDAG,Wooohoo! Det finns två posetiva grejer med denna dag.

ღ PENGAR på kontot!
ღ Massa shopping med Lotten.


Kan det bli bärre? Ja det kan det säkert.Men frågan är om det kommer bli det? ;) Men,men...

Idag vaknade jag runt nio tiden, tidigt tycker jag då förstås. trodde att jag skulle sova mycket,mycket längre. Men jag har iallafall sovit mina nio timmar som man ska göra varje natt. Det var skönt. Vakande även med ett toppen humör :D Det är inte alla gånger jag gör det. *tummen upp*

Men just nu kommer jag mest fördriva tiden tills klockan blir tre typ för då går min buss. Klockan fyra ska jag se till att vara i skärholmen för att möta upp Lotten där. Idag kommer det bli att shoppa som aldrig förr, det kan jag lova!




Övertrött!


Har precis följt Lotten en bit..


Efter när jag kom hem från mormor och morfar så kom förstås hon över på en kaffe blatte. Inget OVANLIGT med det! :p Snacka om att vi är övertrötta. Vi skrattade åt allt och inget liksom. Vi kom in på gamla sjuka minnen som vi har varit med om. (Inget nämns i bloggen.) För ni kommer bara vad är det för brudar liksom.?!?!
Hahaha.. Men det är helt sjukt. Fattar inte vart vi har fått allting ifrån.


Till slut frågade min mor.. Går ni på något eller? Vad är det ni håller på med, det hörs som ni skrattar och samtidigt gråter! *fniss*
-Ni anar inte själva hur jävla kul jag och Lotten hade. Det var lääängesen vi var så här övertrötta.



Me and Lotten = Unbeatable<3

Mitt namn:


 

 

Kvinnonamnet Sandra är en kortform av Alexandra som är en feminin form av Alexander. Namnet Sandra har använts som dopnamn i Sverige sedan slutet av 1800-talet.Namnet var ett av 1980-talets stora modenamn. Sandra betyder "människornas hjälpare" (eftersom det kommer från Alexander som är uppbyggt av alexo "att försvara, hjälpa" och aner "man"). På drygt 10 år gick namnet från ingenstans till plats nummer 6 på listan. Därefter har populariteten avtagit igen.
Majoriteten av de som heter Sandra är under 30 år.31 december 2005 fanns det totalt 28 917 personer i Sverige med namnet Sandra varav 24 155 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 250 flickor namnet, varav 177 fick det som tilltalsnamn.

 

  • Det finns 29614 kvinnor som har förnamnet Sandra i sverige. Av dessa har 24573 namnet Sandra som tilltalsnamn.

 

 


Middag


Nu har jag smått blivit klar i mitt rum, men inte helt än. Får fortsätta senare när jag kommer hemsen. För nu ska jag, mamma och syster ska över till min älskade mormor och morfar på middag, undrar vad dom och bjuda på idag?.. Det märker jag när jag väl kommer dit.
Men nu måste jag sätta fart och fixa mig lite. Bloggar in när jag är tillbaka<3




Torsdag


Första dagen på skol-starten *Det sög verkligen.*

Man brukar oftast ha upprop och få veta lite allmän information, sen gå hem. (Det har jag alltid vart med om tidigare.) Men inte denna gång. Då hade vi som en friluftdag med olika lekar liksom.. Tror dom att vi går på dagis eller? ... Men lite smarta var dom faktiskt. Om vi inte skulle ha friluftdagen idag så skulle vi ha haft den imorgon. Och då hade ju mina planer förstörts totalt och då hade även min dag varit förstörd. Men som tur då är vi LEDIGA imorgon. SKÖÖÖÖNT!

Ska verkligen sova ut, Känns som inte jag har gjort det på evigheter!?
Men nu tänkte jag små plocka i mitt rum= STÄDA, känner inte alls för att göra det, men jag måste!

Hörs om en stund<3

Min kväll/natt är räddad nu!




Inte nog med att jag har ont i halsen. På köpet känner jag mig lite små febrig och hostig. *typiskt* Hoppas att det värsta försvinner innan lördag. I alla fall så att man känner sig lite piggare. Men det ska nog gå och ordna.
Kom upp ur varmt bad för ett tag sen, Men nu blir det att bädda ner sig i sängen och kolla på tv.. eller film? Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Sov gott<3

Veckans planer:






Hemma!


Kom precis innan för dörren, vart ut en sväng och mötte Miss Lotten. Så nu blir det kaffe på balkongen och så klart tjejsnack. Har knappt pratat med henne idag för klantig som hon var så glömde hon mobilen hemma. Så nu har vi väldigt mycket att prata om. ;) *hihi*


Btw: Äntligen har jag fått hem min ny formaterad data! Tack Daniel för hjälpen! :D
Hörs lite senare<3


Sista

Sista dagen på sommar lovet! (Bäst att ta vara på dom sista loven som är kvar nu.) Även så är det sista dagen på sommar jobbet.


Vad händer idag tro?!


  • Slutar jobbet om tre timmar och 30 minuter!
  • Möta upp Miss Lotten


Det är vad jag vet hittills av dennna dag. Uppdaterar mer senare<3



 


Snabb uppdatering


Idag har jag inte gjort så mycket. Jobbat som vanligt idag. Efter jobbet så mötte jag upp miss Lotten och så drog vi hem till henne på en kopp kaffe och massa tjejsnack som vanligt. :) Alltid lika skoj.  Men nu så har vi bäddat ner oss i soffan och ligger å kollar på Salt. Jag ligger så otroligt skönt måste jag på peka. Men nu måste jag fortsätta titta på filmen. Uppdaterar mer imorgon, jag lovar!

Puss, puss<3

Go Kväll

Hur har första dagen på denna vecka varit för er? Med mig har det toppen (jobbat och slitit som vanligt:p)
Men dag efter jobbet så kom miss Lotten hem till mig på en kaffe och en MASSA,MASSA tjejsnack, skvaller/hemlisar ja allt mellan himmel och jord. :)

Inte nog med det så har min data jävel pajat. Åh jag blir så sur. Har säkert en massa virus det skulle inte förvåna mig ett dugg. Men tur som är så har jag ju som sagt min räddare i nöd, DANIEL! :D Så imorgon ska jag ta med mig datan till jobbet så han får fixa den. Om det går? Hoppas för gudskelov!
Men nu tänkte jag hoppa in i en snabb dusch, sen blir puffa upp kuddarna och bädda ner sig under täcket. Mysigt värre. ;)

Natti,natt!





Uppdate hos Lotten



Jag just nu!

Ja, jag ligger i soffan hos Lotten. Tänkte sakta men säkert börja rulla mig hemåt.  För jag ska upp och jobba, blev några dagar till att jobba. Fan jag som trodde att jag skulle iallafall få vara ledig dom sista dagarna på sommarlovet. Men icke så blev det.

Aja, hörs imorgon<3


Just nu


Två datanördar typsikt oss(!?!?!) 
Jag har fortfarande kvar morgon frillan orkar verkligen inte ta min tid till att ordning mig. :p Blir som sagt en slapp dag idag. Riktigt skönt!




Btw: Spana in Lottens nya blogg  http://lottislife.blogg.se 






Nu blir det:





Lugn söndag


Vilken går kväll jag och Lotten hade...


Det började med att vi fick oss lite vin, Så fick vi någon knäpp idé att vi sminkar oss och även byter om till lite snyggare kläder så fotar vi varandra. Ja varför inte liksom. Tur att vi fastnar på bild iallafall. ;) Men får väl göra det roliga av situationen om man inte har några pengar till att gå ut. Men vi hade otroligt kul igår. :)
(Ni ser bilder i det tidigare inlägget.)



Men nu idag när jag vaknade så frös jag som attans. Och så otroligt ont i min hals. Nej, jag börjar bli sjuk?!?! Det är inte sant! Jag får inte vara sjuk, jag vill inte vara sjuk, jag orkar inte att vara sjuk. = Så känner jag just nu!
Men idag blir det att hoppa i ett varmt bad, dricka mycket te och tugga i sig strepsils! Och bara ta det lugnt idag.. Senare under kvällen ska jag ut och power walka. Har inte gjort det på två dagar nu, så det måste jag göra!



Puss<3


Dom här bilderna bjuder vi på ;)

SKÅL!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Våran smoothie



Både nyttig och så goooood :D

Lördag

Vad tycker ni om min nya design? Snyggt vah?! ;)



Fredag:
Igår efter jobbet så kom Lotten hem till mig. Och då blev det kaffe och cigg på ballen och en massa tjejsnack riktigt trevligt! Sen senare så satte vi på en film: Saturday night fever och sen blev det en till film: Snygg,sexig och singel. Efter våran film kväll var det bara att gå och lägga sig. För jag skulle nämligen upp och jobba imorgon, eller rättare sagt idag!

Lördag:
Nu idag så har jag inte gjort så mycket, hunnit och jobba. Och nu hemma här med Lotten det är inget ovanligt. Snart ska jag bjuda Lotten på en nyttig smoothie. (Hihi!) Senare under kvällens gång så blir det dricka lite vin och tjejsnack mys,mys!


Btw: Så här blöt var jag när jag kom hem idag. Det ös regnade som fan!
Det kom liksom från ingenstans. Helt sjukt.

Hörs lite senare <3






Dagens låt!

 

 


OUTFIT!

<3


Go´ natt!


Ja idag som sagt blev det en power walk tur. Men jag skulle nog ändå inte kalla det power walk. Vi gick i vanlig takt rättare sagt. Vi gick mest och flummade runt jag och Lotten. Haha körde olika repliker från filmer. Vadå inprogrammerat det liksom:p Folk lär ju trott att vi är helt knäppa i bollen.. Men imorgon får det nog mer seriöst(!!) Vi gick iallafall någon kilometer, bättre än inget. ;) Btw, ska även sola imorgon. Skönt!

Idag är det en vecka kvar tills jag börjar skolan. BORING! Ser verkligen inte fram emot det. Men det är bara ett år kvar.. Så det är väl bara att kämpa på.

Men nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. Och sen blir det sängen.. See you tomarrow<3






POWER WALK!




Så småning om är det dags att gå ut och Power walka med Lotten. . . Men först blir det kaffe + cigg!

Hörs efter power walk turen<3


Dagens händelse:

 

* Jobba till 18.00

 

* Kaffe + cigg med miss Lotten

 

* Efter så blir det ut och power walka med miss Lotten i ca: 1 timme!


*Hemma: ska Duscha, blogga, glo på tv och sist sova!







Tidig morgon?!?


Go morgon mina underbara läsare! Sovit gott?! :) Jag har sovit som en prinsessa. (Hihi)

Första gången på länge jag uppdaterar så här tidigt på morgonen, håller ni inte med? Jag är verkligen på topp humör idag måste jag säga! Vaknade på rätt sida idag... ;) Men snart är det dags att rulla sig till jobbet.

Hörs senare<3




Dagens Outfit och frisyr!








Bapelsin!






Lite allmänt!

 

Namn: Sandra Sofia Björk

Kallas för: Sandrow, gumman, sötnos, sporty,flickan,älsking!..m.m

Stjärntecken: vattumannen

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar:Navlen,läppen och öronen

Tatueringar: Ja. Kommer bli mer så småningom!

Längd: 1,63

Skostorlek: 36 ibland 37

Hårfärg: blont/brunt

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaaaaaa verkligen!

Tycker du att du är attraktiv? I vilket läge? ;)

Dricker du? Massor!

Röker du? Illa nog, JA!

Vad är du rädd för? Äcklig kryp! Usch..

Favorit sak att göra: Dricka kaffe med Lotten. NE, men festa, umgås med vänner, grilla och bara mysa. :)

Har du någonsin ljugit för någon? Vem har inte gjort de liksom!?

Varit i slagsmål? Japp,

Blivit arresterad? Nära ;)

Hur många tjejer/killar har du kysst? Haha, sånt räknar jag inte.

Har du kontakt med någon person från grundskolan? Jara.

När stiger du upp på morgonen? Oj, olika. Skolan:6-7, jobb: 8-9 och helger: 11-15.

Vad har du på dig? Hotpants

Vad ska du göra ikväll? Sova

Vad är du allergisk mot? Ingenting faktiskt.

Var har du ont? Ingen stans

Är du oskuld? Eh, ja verkligen. Den dagen då när rosa elefanter börja flyga.

 

 


Smärta!

Kom hem för ett tag sedan



Idag jobbade jag bara tre timmar, för jag fick sån otroligt smärta i magen. Kändes verkligen som en extrem mensvärk. Det gjorde så otroligt ont så jag var tvungen att åka hem. Kom nyss upp från ett 40minuters bad *varmt bad* Och nu ligger jag i sängen med en varm ris kudde på magen och har precis tagit en till ipen. Det blir bara att vila nu i någon timme och hoppas verkligen att smärtan är över så småningom, ska nog kolla på någon film?.. Passar ju utmärkt bra just nu(!!)

Idag blir det bara att ta det lugnt.


Visst är det fin bild på mig?!.. Riktigt porrig ;)

 

 



Tisdag


Fy vad dålig jag har varit på att uppdatera idag. My bad!


Men idag har de verkligen inte varit min dag! Har varit lite små irri. Men skit sak samma i det. Det är över nu när jag fick ut mina aggritioner. Eller hur fan de stavas) ;)



Idag efter worki så kom Lotten hem till mig, nej det är väl inget ovanligt inte. ;) Eftersom att det har varit lite små rengnid väder ute så power walkade inte vi. Då körde vi istället aerobics, shakade rumpan, dansade balett (haha), sen även lite salsa. Men vi hade skit skoj. Men sen lite senare nu under kvälls tippen så kände jag att.. Ne, jag måste ut och gå regnet hindar inte mig. Så det gjorde jag också 4,22km på typ 45minuter. Och det var bara power walk! Helt död var jag när jag kom hem. Så det blev en kall dusch. Riktigt skönt!! Och nu äntligen ligger jag i min ny bäddade säng och jag kommer somna som en stock känner jag!

*Imorgon är det en ny dag med nya uppdatering, eller vad säger ni?! ;)
*


Hörs imorgon<3



 

 

 


Måndag!


Go kväll!



Idag slutade jag som sagt kl:18.00 som vanligt. Blev hem gång direkt efter jobbet, för jag skulle möta upp Lotten hemma hos mig för hon hade med sig en videokamera och i videokameran så innehöll det ett band och i.. Ne nu driver jag med er. Ska komma till sak!

Men det var en video på oss från 2005 den 3maj. Då när vi uppträde på scen inför publik (rätt många.) Och vi dansade till: "jag vill vara din Margareta" ni vet den där låten?
Det var jätte kul att se iallafall, fan vad jag garvade(först när jag såg den, innan jag spelade in.) och tyckte det var skit pinsamt och bara kolla på det. Varför just den låten av alla? haha.. Men jag har försökt att ladda upp den, men det går inge vidare så jag får väl försöka lösa problemet och lägg in den snarast(!!)


Nu under kvällen så har det blivit en kvälls power walk/jogging. Och det dummaste är att man glömmer vattenflaskan. Åhh!! Klantiga sandra är i farten liksom(?!?!?!?) :p Men jag har hunnit stoppat i mig lite mat efter träningen, duschat och nu bloggat! Dags att lägga sig kanske? JA, det skulle nog inte sitta helt fel.

Hörs imorgon<3




Btw: Dagens outfit!




Update from work

Sorry för att jag inte uppdaterade igår när jag kom hem. ;)

 

När jag väl kom innan för dörren så kände jag mig helt slut i kroppen. Okrade verkligen inte göra något! Så då blev det sängen och en film på de, Karate kid och moröter+ gurka och dip. Otroligt gott! I just love it!

Men filmen var faktiskt jäkligt bra. Det är en film som jag kan rekomendera till andra. Roligt och simpel film. :)

Men nu kan jag inte sitta här länge och lata mig. Måste worki,worki .:)

 

See you!<3

 

 

 


5,79km


Idag blev inte mitt mål som jag hade tänkt. Får ta det imorgon känner mig helt slut i kroppen,så jag skulle aldrig orka. :p Men idag har jag gått en halv mil.. 5,79km. Så det är inte så illa! :)

Just nu sitter jag hemma hos Lotten och tar en kaffe fetr våran power walk tur. Det var ite små kyligt ute, men vi övde ändå. För man blir så varm i kroppen när mn rör på sig.

Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem<3


 

Mitt mål idag är:


...att jag ska ut och powerwalka + jogga 1mil idag! Visst är jag duktig?! :)


I alla fall, nu har jag hunnit att vaknat till liv och fått min energi i gång. Tummen upp!

Hörs lite senare!<3











Går kväll:

Gomorgon!




Måste säga det vilken trevligt kväll vi hade hos svärföräldrarna. Men det har vi oftast alltid när vi har varit där. Men nu var det ett tag sen vi var där och hade grill kväll.

Men vi satt ute hela tiden från att vi kom dit och sen tills vi gick hem. Jag tyckte inte det var så kallt ute. Rätt kvavt var det. Men det var skönt  ändå. En massa skratt och glädje blev det alla dessa timmar. I sex timmar satt vi bara och babblade om det mesta. :)
Inte nog med det så rullade jag en egen cigg. För jocke har börjar rulla nu. Så då ville jag testa! Och det var hur längesen som helst jag gjorde det sist. Men det gick bra. ;) (Om man gillar starka grejer kan man börja rulla egna. Ett tips bara.;))

Tack så mycket för en trevlig kväll (igår)<3




Mat                                                                   Kladdkaka
















Grill kväll!


Alldeles strax ska jag och Fredrik till svärföräldrarna idag med. Och grilla + dricka myspys! Riktigt trevligt lördag kommer vi ha(!!)

Uppdaterar när jag kommer hem senare ikväll<3

Min outfit:





Tillbringade går kvällen hos svärföräldrana :)




Pix:















Dagens outfit!

 

 

 


Tunika: Någon katalog

Jeans: Ullared

Skor: Skopunkten

Spets strumpor: Ullared

Väska: Malmamarknaden

Jensjacka: Ellos

Glasögon: H&M


Friday 13

 

Idag är det inte vilken dag som helst utan den

 

värsta dagen som kan komma!..Fredagen den 13!

 

Spooky.

 

 

 

Hittills av dagen har jag inte haft någon otur. Men dagen är inte slut än, man vet aldrig vad som kan komma upp när man inte är beredd på det. :p 

 

Men det är Fredag äntligen helg! Veckan har gått så otroligt fort så det heter duga. Håller ni inte med?! Men idag händer det inte något speciellt för min del. Ska upp och jobba imorgon så det blir bara att ta det lugnt och njuta av fredagen.

 

Hörs sen!<3

 

 


Stämmer!




Mänisnaks hjnräan kan lsäa oedrn


i vlkien odnrig som hlset, det


edna vkitgia är att den fsötra och stsia


btkosaevn stetir på rtät palts.


Rsteen kan vraa hluler


om bluler och du kan ädnå lsäa


det uatn ngåra  porlbem. Hägtfit va?




Cykel tur ;)


Idag blev det lite ändrade planer. Skulle egentligen ha tagit en power walk tur med Lotten. Men så blev det inte. Nee, istället så cyklade vi idag. ;) Det var lite rangligt vid början, för jag har inte cyklat på dom senaste 4år. (ha..ha..ha) Ni kan ju tänka er själva hur det såg ut när jag bara hoppade upp på cykel. Ni skulle ha dött av grav det kan jag lova.

Men efter ett tag så gick började det gå sin väg och jag fick in balansen. Det var skit skönt att cykla. Lite variation skadar ju aldrig. Men vi cyklade 7,54km på ungefär 40minuter. Inte illa(!!);)
Btw; Lånade svärmors cykel. :)










Rosa smoothie :D

Me like..






Work pix :p

 

 

 

 

 



Go dag!

 

 

Haft en bra dag?!.. Inte jag iallafall.Imorse när jag skulle gå upp ut sängen så var det sån pest och pina.. klockan ringde så att jag fick sån tokryck Jag ville verkligen INTE gå upp! Men till slut så krälade jag mig upp. Det var jobbigt :p Samma sekund som man var uppe ville man bara vända och krypa ner igen under täcket. Men jag kom iallafall upp och började klä på mig och fixa mig bara lite smått. Sen så behövde jag inte springa till bussen utan jag gick och hann med den, inget stress! Skönt för en gångs skull.

 

Idag + två veckor fram jobbar jag från: 11.30-18.00. Riktigt härligt med sovmogon! ;)

Men nu har jag precis haft min lunch och tänkte gå ut och ta en efter maten cigg. GOTTI, GOTT!




Uppdaterar mer när jag har kommit hem<3



Ska bli mina




Dom här skorna ska jag köpa när jag får min LÖN!

Ett par löpar skor som tränar: rumpa, lår och vader samtidigt när man är ute går/joggar/springer. PERFEKT!
Bena arbetar upp till 28 % mer än vid användandet av vanliga skor. Easytone Trend är nämligen uppbyggd kring två balansbollar som skapar instabilitet på mikronivå. Det gör att dina muskler måste jobba mer.

Dom kostar från; 999- 1199kr. Inte alls så farligt dyrt!




Kvälls mål




Smaskens!



Min power walk outfit!







Onsdag



Ännu en härlig dag för mig och Lotten att power walka i!




När man väl har börjat sätta igång så lääängtar man hela tiden att få gå ut och röra på sig. Det är så Uppfriskande! Men känner verkligen det i kroppen också att man har börjat göra någon nytta iallafall. ;)

Men nu sitter jag och in väntar Lotten, för vi tänkte först ta en kopp kaffe och lite tjejsnack på de. Innan vi dra ut och motionerar!


Hörs<3



Få snygga ben

 

– I fyra enkla steg!

 

 

 

 

 





SÄNGEN!


Har kommit ut från en härlig varm dusch. Fräsch på nytt..;)
Men nu ska jag krypa ner i sängen och puffa upp kuddarna och burra ner sig i dun täcket, men först massage det sitter aldrig fel! Glutta lite på tv och sedan somna till det. Längtar(!!)


Ska försöka blogg lite mer imorgon. Känner att det har varit dåligt med uppdateringar!

Go natt<3




55 minuter

Kom precis från hård och svettig jogging/ power walk tur med Lotten. Nu gick vi en liten extra lång bit och det tog oss 50minuter. Fan det blir aldrig en timme. Men ändå rätt nära. ;)
Och inte nog med det så var det folk som hejade på oss när vi joggade rätt kul faktiskt(ha..ha..ha!) :)

Vi gick idag 5,41km.

Man kan gå in på http://www.jogg.se/?sida=map så kan man dra sträck just den rundan som man har gått/sprungit så räknas det ut hur många km och meter det är. Rätt bra vah?! :)

Nu väntar duschen för svettbollen här.. ;)

Hörs<3






Uppdatering från jobbet

 

Om 50minuter slutar jag :)

 

 


Schema!

Så här kommer mitt Schema se ut nu fram åt åtta veckor nu. Vissa dagar blir det hård träning, andra dagar lite mjukare! Och så blir det alltid stretching efter varje power walk/jogging/springning! Det kommer även bli 1 timme varje dag.



Måndag: Power walk & jogging


Tisdag: Power Walk och jogging


Onsdag: Powerwalk


Torsdag: Spring och power walka med högt tempo


Fredag: VILA!


Lördag: VILA!


Söndag: Snabb gång och spring.





Powerwalk

Nu ska jag och Lotten ut och powerwalka i en timme. Alltid trevligt med sällskap :)








Nu är det jag som har kontrollen!




Big kontroll, eller vad?! Jag ska alltid ha det "lilla" extra.
Eller i det här fallet det "stora". ;)



SÖNDAG

.. Idag kom vi hem vid sju tiden från Gnesta. Det blev lite sent pga köer(!!) Hatar dom jävla fucking bil köerna! Men det rullade på lite senare, men tur att vi kom hem skapligt iallafall. Men ändå...

När jag väl kom hem så kom Lotten över på en kaffe och tjejsnack. Jätte trevligt må jag säga. :)
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det en kväll smoothie på de. MUMMS! Sen ska jag bara slappa framför tv:en.

Hörs senare/eller imorgon<3





Bilder från Fredagen

Hos johan och Michaela..






















4km




4km har jag promenixat och även lite jogging på det. Sen blev det stretcha när jag kom fram, denna gång glömde jag faktiskt inte det. ( Förre gången glömde jag det, jävlar vad jag hade ont i bena. :p)  Sen till lunch åt jag; Keso med rökt skinka och purjolök och citron vatten till det. Smaskens!

Det tog mig 55minuter att promenixa och även jogga den rundan som jag gick.
Jag ska nog skaffa en ny blogg. Fast då blir det en träning blogg under dessa åtta veckor som jag ska hålla på.
Well see...

Hörs<3





Kvälls mål :)


'
Ingredienserna i denna smoothie hade jag:

Yoghurt
Havregryn
Blåbär
Cremé fraiche


Riktigt smaskigt var den :)

???

Vet ni vart jag är?! .. Kan ni gissa?!..

Ne kan vara lite svårt...Så då kan jag berätta: Jag, Fredrik och jocke fick sån där impuls grej så vi åkte ut till Gnesta. För att träffa svärmor och svärfar har saknat dom så. :) Även så var Fredriks och Jockes mormor och morfar här trevligt värre. ;)


Så det blir bara att myspysa hela ikväll. Riktigt skönt! <3




Min lunch tidigare idag




MIN LÅT!


FREDAG


Efter jobbet så åkte jag och älsklingen iväg till Kungens kurva och köpte sladdar till mina nya högtalare så imorgon blir det att koppla och fixa... Även så blev det lite shopping ;) Det kan jag nog eller kommer aldrig kunna mot stå. :)
Så har jag hunnit ätit som jag ska, nu blir det bara att fixa sig lite smått sen över till Michaela och Johan och bara ta det lugnt och snacka, helt enkelt ha en trevlig kväll ihop!
Hörs senare troligtvis!<3


Skopunkten 349:- stl. 36


Skopunkten 149:- stl. 36


Jula 129:-
Var bara tvungen att köpa den här stora tv kontrollen. Ball vah?! ;)



Ett tips bara..

Så maxar du din fettförbränning

 

 

Styrketräna. Det enskilt bästa du kan göra för att öka din fettförbränning är att lägga på dig mer muskler. Mer muskler ger en större fettförbränning dygnet runt.


Öka flåset. Bra kondis är lika med hög förbränning. En bra kondition innebär en bra syretillförsel och det ökar kroppens användning av fett som bränsle. Ett effektivt sätt att förbättra sin kondition är löpträning i intervaller, gympapass eller långa promenader.


Ät regelbundet. Kroppen funkar bäst på ett jämt kaloriintag. Att svälta sig är ingen hit för förbränningen, då går den ner till ett minimum.


Rör på dig Att hålla sig aktiv ökar förbränningen. Cykla till jobbet, ta tapporna, hoppa av en busshållsplats tidigare. Det viktiga är inte hur du väljer att röra på dig utan att du gör det.


Mål tid

 

Imorse när jag kom till jobbet så var det dags för frukost, och det blev Blåbärssmoothie.

I den hade jag:

 

1/2 Banan

1dl Frystablåbär

3msk Hvregryn

1 krm Malen kademumma

1½ dl Arla mild yoghurt honung

 

Riktigt gott må jag säga.

 

...Tre timmar senare blev det lunch. Och till min lunch blev det äggröra med kantareller och strimlat rökt skinka, Dricka vart det ett glas vatten.

Om man vill bli fin får man lida pin(!!) ;)

 

 


40minuter!


Kom nyligen hem från 40minuters pass. Med jogging och snabb gång. Snacka om att jag fick mjölksyra i bena. Jag är helt skakis.. Och helt svettig är jag också för den del. Så nu blir det en is kall dusch(!!)



Btw: Jag och Daniel (min arbetskollega) har nämligen en deal! Om jag går ner fem kilo på två månader så ska han betala min efter längtande Onepiece- jump in dress. Den är inte billig. Men det var själv han som sa det, så nu jävlar ska jag ner fem kilo, jag ska bara ha den så är det bara. :) Och han frestar verkligen mig också för han vet att jag vill ha den.. Men det är ju bra, för då kommer jag igång! ;)
Det är vårat mål vi har liksom. Men sen ska jag även bygga upp mina muskler efter när jag har gått ner dessa kilo'n.


Hörs sen<3


Presenter =)

Detta fick jag av min syster när jag kom hem från jobbet. Är så otroligt nöjd.. Tack systeryster<3



Väska


Plånbok


Örhängen

Sis!

Yeeees!


Äntligen har en del av mig kommit hem. Min syster nämligen. Hon har varit i Tunisien i en veckas tid.  Och nu äntligen hr hon kommit hem. Så nu vill jag bara hem och krama sönder henne. Har saknat henne så mycket<3 Hon är liksom mitt kött och blod.




Visst är hon söt!




 


Tada..

.. Så här ser mina nya högtalare ut ;) Visst är dom snygga?! :D I just love them!



Idag blir det nog att koppla in dom. Men först måste jag iväg och köpa lite sladdar osv.. Innan jag kan koppla in dom försås, annars så funkar det ju inte ;o . Men jag ser verkligen fram emot att få dunka "lite" sen ikväll. :D


Tack,tack Daniel!






Outfit today!

 

 


Styrketräning!




Sådär nu har jag kommit hem från en liten promenix på 30minuter. Inte så illa. Men en sak jag ska aldrig ta med mig Fredrik det ångrar jag. Han gick typ 10-20 meter bakom mig och klagade på att han hade ont i bena och sen gick han och rökte snackade i mobilen. ( Märks att han är otränad. :p ) Måste nog bara säga att det hade varit mycket roligare att gå ensam än med någon som klagar hela tiden. HA..HA..!

Men nu blir det lite styrketärning och till de kommer jag använda hantlar och lite annat som jag har hemma. Så nu blir det att sätt på hög musik och bara köra.;)


 

 

 

 

 

 


Let's go!


 

 


Onsdag..


(Shiit så mycket sidovisningar jag har.. Mer än besökare. Bara för att jag la ut en halv naken Sandra? haha fan lugna ner er LITE! Så många gånger behöver man väl inte upprepa sidan? Aja, kul att ni tycker om min blogg ;))




Men idag efter jobbet så drog jag och Fredrik direkt till min älskade mormor fyllde 63 år idag! Vi blev bjuden på en hemma gjord maräng tårta. Den är grymt goooood! Sen blev det även lite små snack med nära och kära. Och nu har jag kommit hem. Äntligen!!
Fundera på att gå en lång promenix, ska försöka få med mig Fredrik! Lite tråkigt att gå själv.. :p



OUTFIT today!



En halv naken Sandra ;)




* Detta är mina mått just NU!




Min kvälls diet!

 

Från- och- med- nu. Om jag ska äta något på kvällarna så blir det då Keso, gurka och tomat! Det är väl en bra diet?! :)

 

Varför på att tjocka i sig onödiga kolhydrater osv? Ne, slut på sånt NU!

 

Nu har jag faktiskt satt fart på mig själv. Inte för att jag påstår att jag är tjock eller något. Utan nu ska jag komma i bra from helt enkelt! Så det blir att väga och mäta sig. Om en månad så får man se om det har blivit något resultat. Spännande! :D

 

 

 


. . .

På tal om inget. Jag har faktiskt fixat


Har fått ett par av Daniel, min räddare i nöd ;) Dom är sjukt finna nu med lite till fix.. Så klart kommer ni få se bilder imorgon.

Aja, nu måste jag worki,worki.. Hörs senare<3





Tisdagens outfit!

 

 


Måndag:

Go kväll..



I morse började jag som sagt 11.30. Och tror ni inte att jag försov mig eller? Jo! Jag hade en kvart på mig att fixa mig och då var det bara att spring fort som fan till bussen. Och vilken tur att jag hann med den ;) Lite pinsamt om jag hade kommit försent när jag började så pass sent liksom.

Men efter jobbet så blev det en liten sväng till Skärholmen och handlade lite. Sen när jag kom hem så kom Lotten över på en snabb kaffe och lite små prat. Och nu funderar jag på att möblera om mitt rum. Och så ska det bli också ;) Hörs senare<3

Mitt köp:



Deo, raklödder och puder 313:-


Linne 79:-



Go'natt<3


Idag så har jag inte gjort så speciellt mycket, har tagit dagen som den har kommit, inte mer med det!
Men jag har varit hemma hos Lotten och kollat på en as bra film, bara för det kommer jag inte ihåg vad den heter.. Det stör mig :p Det var en action/komedi iallafall, kanske inte säger så mycket vad det är för film men ändå ;)

Sen lite senare så kom Robbin och Johanna över till mig på en fika. Så vi satt och snackade om lite allt och inget.
Och nu funderar jag på att hoppa in i duschen och sen lägg mig i sängen och somna till någon film bredvid min älskade :)

Imorgon börjar jag kl: 11.30 och slutar 18.00 Snacka om sovmorgon ;) Riktigt skööönt(!!)


Btw t-shirten köpte jag igår på Malma-marknaden!

 

 



Dagens outfit


 

 


Bought



Detta har jag köpt för 1000:- av Lottens pojk. Det ända som fattas nu är högtalare sen blir det att dunka musik och även kolla på tv med surround ljud. ;) Tänka kolla runt på nätet nu se hur mycket det kostar och så..
Men kan säga att det är 2 i 1. NICE!




Går dagen


Igår blev det ingen uppdateringar efter Malma-marknaden. Därför tänkte jag uppdatera nu och berätta om gårdagen.

Vi var framme vid fyra tiden det tar ungefär en timme att åka. Så när vi kom fram så gick jag och Johanna åt ena hållet och Fredrik och Johan gick åt ett annat. Sen ungefär två timmar efter allt tittande och shoppade så mötes vi upp. Men tiden gick jätte fort att gå runt där. Shiit!
Jag handlade för rätt mycket faktiskt. Om man säger att det gäller pengar mesigt.

Men sen när vi kom hem så släppte Fredrik av mig och Johanna vid filmkedjan och så handlade vi lite snack för vi bestämde oss att kolla på en film som jag köpte där Bring it on again hette den. Efter vårat film tittande blev jag så otroligt trött kunde knapp hålla ögona öppna! Så det var bara att göra ordning sig och sen blev det SÄNGEN! Jag slocknade med engång. Nu när jag vaknade så kände jag mig pigg och arlärt! Inte nog med det, kan ni gissa hur många timmar jag har sovit? Över tolv timmar! Gissa om det var underbart, har verkligen längtat till att få sova ut lite ;)

Btw: Idag har jag och min underbaraste älskling 9månader. Snacka om att tiden går fort fram!<3

Mitt köp:












Puss & Kram<3










RSS 2.0