Nyårs OUTFIT:

GOTT NYTT ÅR

Here we come, 2012!!

 

 

 


Naglar fixat!

 

Mina nyårs naglar, -CHECK!

 


Mina naglar som jag hade till min outfit på julafton:

 


Dagen innan julafton..

 

..Så frågade Johanna vad jag gjorde. Och jag gjorde inget speciellt förutom att jag höll på att fixa mina naglar. Och då frågade hon om jag kunde fixa hennes naglar, och det kunde jag, så kom hem till mig så satt vi och snacka medans jag fixade hennes naglar. Det var jätte trevligt, med tanke på att det var ett tag sen man såg och pratade sist. Men så här blev resultatet. Och det är ju bra att man provar lite innan på några innan man drar igång och köper in fler grejer och diverse. :)

 

Så ja, jag kommer börja göra naglar. Om du är intressead?! Så kommer jag åter komma om ca: 1 månad. Då har jag fixat allt och så. :) Och nej jag kommer inte vara dyr för att göra naglar!

 

 

Johannas naglar:

 


Gåva från (make up store)

 

 


Mellandags REA!

 

 

 

 

 


Julen och dom andra dagarna

 

Ja som sagt har inte hunnit bloggat dom senaste dagarna. Inte haft någon större lust. Funderar på att lägga ner bloggen och kanske starta en senare om det finns något intresse då. Får se. Har inte bestämmt mig än helt!

 

24/12

 

Julafton. Jag och många fler hade en jätte trevlig jul. Fick en massa julklappar. Blev typ barn på nytt.. ;) Och inte nog med det så blev jag otroligt nöjd med klapparna.

 

Fick present kort på:

*Make up store

*Ginatricot

*Elgiganten ( )

...Kläder, morgonrock, pengar, dansmatta till wii, perfymer, nagel grejer osv...

 

 

Tack snälla allihoppa för dom fina julklapparna och måste tacka tomten också jag har verkligen varit jätte snäll i år(?) (a)

 

Och fortsättningen på julafton så blev det traditionella sålklart, Kalle anka. Och julbord med massa gott + alkohol. Helt enkelt en trevlig och mysig jul med dom nära och kära!

 

 

 

*fler bilder kommer så småningom*

 

 

25/12

 

Tog det mest lungt av hela dagen.

 

26/12

 

LEDIG!

 

27/12

Jobbade från kl: 14.00 - 18.00

 

28/12

 

Jobbat hela fem timmar. Efter jobbet blev det kaffe med Lotten hemma hos mig. Och sen satte vi på en film och den hette: Brides maids och när vi satte igång så insåg jag att jag redan hade sätt den. Men inte hela filmen. :p Så då fick jag jag se från början (igen) till slutet! Sen gick lottipotti hem och då passa jag på att sätta mig vid datan och börja blogga. Men det tog ett tag innan jag kom ihåg. :p


GOD JUL!

 

Från mig önskar jag dig en trevlig jul! :)

 


Då var alla klappar inköpta och inslagna!

 

 


Syster nails

 

 

 

 

By: Sandra björk


Vilket konstverk?!

 

En snoppgubbe.. HAHAHA!!

 


Idag

 

Så här kul har jag haft på jobbet idag.. Lite ego bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Helgen som varit!

 

Fredag:

 

Efter jobbet blev det en massa fredags mys här hemma med la family. Mycke musik, alkohol, kex med ost och en massa prat om allt och inget.

 

 

 

 

Lördag:

 

Utvilad och pigg.. Hur skönt som helst.  Jag och Matas åkte hem till Lotten och tog en kaffe efter när vi hade gjort ordning oss och var redo att åka till skärholmen för att handla julklappar. :) Nu är det några som är stukna från listan men fortfarande är det många klappar kvar, känns aldrig som att man kommer bli klar. :p Men efter shopping turen blev det middag på donken. Typ år och dar sist när man åt en riktigt safftig meny. MUMMS! Och förstår en ka kopp. Efter det blev det hem och slå in klapparna och sen blev det fram med shot'sen. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Söndag:

 

Blev slappa hela dagen i soffan framför tv:en tills senare på kvällen när lotten kom över på en kvälls ka kopp och fixade naglarna.

 


. . .
Grönt är skönt

Efter jobbet så kom Lotten hem till mig och tog en kaffe, fast på mitt språk heter det "ka kopp". Haha.. För jag skulle säga något typ kaffe kopp men jag sa det förfort så det blev "ka kopp" istället. :p Och så har vi suttit en stund och fixat å trixat gjort naglar och snacka en massa tjejsnack samt lyssnat på bra musik till det. :)

 

 


Bästa låten


VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!

 

Så blev det efter vårat lyckade dirty dancing hopp på fyllan och villan! Testa inte på det själv. Utan gör det vid nyktert tillfälle istället!

 

 

 

 


Mina naglar

 


Denna helg

 

Fredag:

 

Två timmar innan jag skulle sluta så kom Matas till mitt jobb, som en liten överraskning. Men efte när jag slutade så åkte vi hem till mig och åt och fixade till oss för sedan vidare upp till Lotten och chill festa. Vi fixade våra naglar och tog grogg efter grogg efter grogg. Till slut stod vi och dansade och sjöng till musiken och hade kontrollerna som micar, och att överrösta musiken gör en bara hess.. Att man aldrig lär sig. :p Men sen kom den här låten "Time of my Life" med Dirty dancing. Och då provade lotten mor att lyfta mig och de gick inge vidare sen tog lotten över och vi försökte gör det dära hoppet med hon var inte tillräckligt stark så jag ropade på Matas. Det gick hyfsat bra förutom att man ska inte göra lyftet på fyllan! skit farligt.. Har världens blå märken på bena och armen. Haha.. Men vi över levde.. ;)

 

 

 

 

 

 

Lördag:

 

Jag och matas bestämmde oss för att ta det lugnt och så. Åkte iväg med mamma och handlade och så. Men sen efter handlandet så blev det en grogg och sen vidare till Hallunda till Metallic som jag kallar han, kommer inte ihåg vad han heter. :p Men det låter som metallic. (haha.) Men det blev fest hos han med rökmaskin och strob as coolt att dansa till det. Sen vidare ut med folket till hallundas pub, kom in fast jag inte hade legg med mig. Men när vi stod och tog av oss jackorna för upphängning så sa jag, åh dom har karaokie. Haha det var det INTE utan finsk polka typ. :p Men jag och lotten är inte rädda för att dansa till det. Vi körde på som fan.. Tango, bugg, tryckare etc. Folk bara kollade på oss.. :p hahaaa. Kul så länge det vara! ;) Sen blev det svart taxi hem. Säger bara det att; Tystnaden som uppstår när en syrian inte har några kusiner!

 

 

 

 

Söndag:


Sov bort hela dagen. Gick och la mig när det var mörkt och vakande när det var mörkt. Sjukt! haha men det var det värt, vad gör man inte när man är trött? jo man sover. :) Men senare på kvälls tippen så drog jag och matas upp till Lotten och Tomas och hade adventsmys med morötter,gurka och dip, nötter och chips och en bra film. Sen blev det hem och myspysa.. <3

 

 

 

 

 

 


Daddy's car

 


Torsdag

 

Idag när jag åkte till jobbet så satt jag på tåget och dagdrömmde. Jag kom på mig själv när jag satt och log och små flinade. Haha, tur att ingen satt framför.. Då hade det varit lite pinit. Men jag undrar vad det kan beror på? :p Jag tänkte inte på något speciellt heller. Jag kanske bara är glad? lycklig?... Vem vet. Får säkert svar på den frågan så småning om. ;)

 

Men efter jobber så kom mammsen och hämtade mig samt syster var med, så tog vi en snabb shopping/ julhandlade i kungens kurva. Och sen hem!.

Har varit hemma och städat i ordning lite, får fort sätta mer i morgon. Sen har jag bara tagit det lugnt. Inge märkvärdigt. Ska hoppa in i en varm dusch nu och sen bädda ner sig med mobetelen vid öran och prata lite i telefonen innan jag lägger mig så jag kan sova gott. :) <3

 

 


798:-

Det här nattlinnet beställde jag från underklädds party't. Kostar 798:-. Är super nöjd med den, den ser rätt porrig ut på. ;)

 

 


Förkylning + host!

 


Miss u

 

 

 

 

 


Vad tycks om soffan ?!

 

.. Bara 15995:-.

Vad skulle ni säga om jag har beställt hem den?

Folk som känner mig skulle ha sagt.

- Ja, det är typsiskt sandra.

Men faktiskt så har jag INTE gjort det. Men ville jätte gärna göra det. Men det får bli en annan gång. ;)

Det står liksom: Denna soffa tillhör Sandra!

 


Första snön har kommit :D

 


Helgen

 

 

Fredag:

 

Efter jobbet så åkte jag upp till Sala så kom Matas och hämtade mig vid station och åkte sedan vidare hem till han. Men när jag klev ur från tåget så sprang jag till han och pussade på min efter längtade snygging. ;)

När vi kom hem till han så tog vi oss varsin grogg och påfylling vart efter. Men vi kollade på Twilight breking dawn. Jätte bra film. Sen blev det en massa mys såklart.

 

Lördag:

 

Efter när vi vaknat och ätit frukost så åkte vi till västerås och kollade i olika affärer och även köpt lite julklappar. Sen blev det hemåt efter några timmars shoppande. Lagade mat och inväntade på att Sam och Emelie skulle komma och festa med oss. Blev en massa shots och groggar. Och självklart ett trevligt umgänge. Mycke skratt och prat. Inte nog med det så har Matas lärt mig break dance. Han är grym på att dansa! :) Me like..

 

Bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Söndag:

 

Smått bakis på morgonen var jag. Men det försvann efter ett tag när man fick i sig kaffe och frukost. Men efter vi piggande till så packade vi och satte oss i bilen mot SALEM! Hem till mig. Yog lite länge tid än vad vi trodde blev köer och några stopp. Men till slut kom vi fram.. När vi kom hem till mig åt vi middag och sedan hoppade i ett vamt skönt bad. Riktigt mysigt. Med tända ljus också. Perfekt söndagskväll var det.

I bilen:

 

 

 


RSS 2.0