Min nya diet!

 

 

 

 


Helgen som har varit:

 

Fredag:

Jobbar från 13.15 - 19.15 i kungens kurva butiken, flügger färg.

 

Lördag:

Jobbade jag från kl: 10.00-14.00 i huddinge buriken.Efter det så blev det en vädligt snabb shopping tur, 30minuter!! Då var det snabbt. Sen så blev det hem fixa mig och iväg på kräftskiva hos Sabine. Vi åt en massa kräftor, drack en del och hade det trevligt. :)

Shopping

 

 

 

Söndag:

Var något bakis men gick över efter en ipren och två koppar kaffe. haha! Men senare på eftermiddagen så åkte jag och älsklingen iväg och stor handlande. Kom hem och packade upp och bara tog det lugnt resten av söndagen.

 

 


Fortsättningen på torsdagen...

 

...Under dagen så har jag delat såna dära lappar som jag vissade på förra inlägget. Men jag var ute och gick runt bland villområden i 3 timmar!! Om jag har fått blåser på min fötter, skoja inte! Kan knappt gå liksom. Och inte nog med det så tappade jag bort mig så jag var tvungen att ring till Daniel så han fick guida mig ut från alla villor!

Men nu tänkte jag hoppa ner i ett bad och sedan bädda ner mig i sängen och puffa upp kuddarna och krypa ner i duntäcken.

 

 

 


Torsdag

 

Dags att jobba fast man är ledig idag. Jag ska nämlingen gå runt här omkring alla områden och dela ut "Pink Days" lappar. Det 2000st lappar, men jag gör så många jag hinner idag.

 

 


Ny tapetserat:

 

V-rummet:

 

 

 

Sov rummet:

 

 

 

 

 

 

 

Visst vart det snyggt?! ;)


This days:

 

 

 

Tisdag:

 

Efter jobbet när jag kom hem så hann jag knappt hem innan jag och älsklingen tog 40 minuters power walk och jag blev kissnödig precis när vi började och var kissnödig hela vägen hem tillbaka. Om det var lättnad att sätta sig på toa.. Ojoj, gudomligt måste jag säga!! Sen blev det middag rätt sen, men det gjorde inget. Efter det hoppade jag in i en dusch och bäddade ner mig i sängen.

 

Onsdag:

 

Idag så har dagen gott otroligt fort måste jag säga. Vet inte varför men det har den bara. :)

Men idag när jag kom hem så började jag typ fixa min Walk in closet, fy faaaaaaaan vad det såg ut. Har inte städat eller rensat att jag inte kommer ihåg sist det va. Då är det illa. och det var de också! Men nu är det fräsch och snyggt så att man ser golvet!

 

Juste nu under veckan kommer inte ihåg vilken dag exakt men då så fick jag en idé. Jag har ju nämligen några skokartongen och det ser ju inte så snyggt ut vanliga kartonger liksom, så då har jag piffat till dom med olika mönster av olika tapeter.

 

 

TADAAAAAAA!

 


Ny vecka

 

Söndag:

Vakande kl:13.00 och låg i sängen helt utslagen och början på feber kände jag. Jag gick inte upp förens kl:15.00 när Lotten ringde och frågade om hon kunde komma över på en kaffe för hon var nämligen jätte kaffesugen. Så jag började gå ner till Huddinge station när hon började närma sig. Så gick vi in och handlade lite grejer på hemköp och sedan gick vi hem till mig och Daniel. Vi tog en kaffe eller två till och med. ;) Sen så satte vi igång en film som vi började kollade på för ett tag sen, men hann inte se klart och det var en verklighetsbaserad film som hette: Last king of scotland. Efter när vi såg klart på den så hade älsklingen laddat ner en film som jag har velat sätt en längre tid nu, men det var Bad teacher. Helt okej, rätt rolig sådär. :p Men efter film kvällen så åkte Lotten hemåt och jag gjorde ordning mig för lägg-dags!

 

 

Måndag, ny vecka! Den här veckan är nämligen efterlängtad för mig.

1. Löning på fredag.

2. Shopping på lördag med Miss Lotten.

3. Kräftskiva på lördag.

4. Jobba ännu en vecka till (pengar rullar in.)

 

 

 


NU!

 

Nu ska jag och min sjukling lägga oss i sängen med en varsin godispåse som vi har varit och handlar på Hemma kväll. Och vi tänkte bädda ner oss och kolla på flimen Gnomeo och Juliet.

 


Efter en vecka och fem dagar...

 

Då var man tillbaka ännu en gång efter en "semester pause från bloggen". Måste säga att det har varit otroligt skönt att inte behöva skriva på ett tag. Men samtidigt har man ju grejer som man fått skrivet. Men en sak bara det kan ju inte vara kul för er och läsa en blogg som står still?! Men i försig så vet ni ju inte när det dyker upp ett inlägg. Det kan vara i över morgon eller idag till och med, vilken tur för er. ;) För nu är jag igång igen efter en vecka och 5 dagar!

 

V.32

Under veckan så jobbade jag 10.00-18.00. Helt slut var man men det hindrarde inte mig för att åka till Lotten på lördagen. Vi grillade, spelade öl spelet och drack oss fulla. Härligt!

Men på söndagen var det ingen hitt, då mådde man som man förtjänade. Men jag och lotten bestämde oss för att dra upp till filmkjedan och hyrde 3 filmer men kollade bara på två stycken. Samt en chips påse.

 

V.33

Jobbat som sagt hela denna vecka med. Trodde att IDAG var min sista dag så jag kunde få semester. Men icke sa nicke! Ändrade planer ska jobba tre veckor fram i kungens kurva butiken 3 dagar varje vecka. Men jag kommer iallafall få lite ledighet. Sen ska jag även jobba helger här i huddinge på Flügger färg fast det blir varannan helg efter nästa. Men det är ju alltid bra att PENGAR RULLAR IN SOM DET SKA!!

Men nu kommer jag tillbringa min lördag med min lilla sjukling här hemma. 

 

 


Går dagen, söndag + måndag!

 

Första dagen på veckan man fick sova ut! Det var ruggigt skönt må jag säga. Men efter en stund efter när jag hade vaknat till så ringde det på nallen och då var det LOTTEN som ringde. Och hon undrade vad jag skulle göra. Och det var inget särskillt jag hade tänkt. Men hon kom över så mötte jag henne i huddinge station köpte en var sin Subway, som är så otroligt gott! Blev fika efter maten. Och sen så lite senare under dagen eller kvällen så tog vi fram våra 3L box vin. Och började dricka. Vi tänkte; Vi tar bara 2-3 glas vin eftersom att vi ska upp och jobba. Men så blev det inte direkt. Helt tvättom vad vi sa. Det blev istället 3L vin plus några liter till som vi drack. Men vi lyssnade på musik och hade det jäkligt trevligt.

Men jag säger bara det att man mår som man förtjänat det!! När jag vaknade i morses så mådde jag inte så bra. Men det blev bättre med dagen. Men jag känner mig bara trött och seg. Men annars är det lugnt! Men däremot så mådde Lotten verkligen skit dåligt, hahah jag bara garvar åt henne. Så kul och höra hur hon tycker synd om sig själv. Lilla gummsan! Men vi kom på en sak varför vi mådde som vi mådde. Det måste ha varit något fel på vindruvorna. - Där hade vi felet. ;)

 

Bilder från går kvällen:

 


Middag med älsklingen<3

 

Lax,sås och potatis.. Så gymt gott!!


Äntligen lördag

 

Efter fyra timmars arbetspass så blev det systemet direkt efter jobbet. Var där en 15minuter innan stängning vilken TUR! Så nu kan jag äntligen njuta av mig helg. SKÅL!

 


Middags mys!

 


FREDAG!!!


Äntligen fredag, veckan har gått så otroligt fort alltså! Hänger knappt med.

Efter åtta timmars arbetspass så blev det solariumet efter jobbet, solade i 13 minuter. SÅ sköööönt! Känner att man börja bli en liten blekfis, men det måste jag ju sätta STOP för. Det går ju inte. Finns inte ens på världs kartan att jag ska bli blek... No,no,no. Så nu ska jag försöka sola varannan dag tills man har fått en bränna på huden sen så får det bli var tredje dag. Men iallafall efter solningen så gick jag förbi ica och passade på och köpa hem lite mat och annat.

Men annars idag så händer det inte så mycket ska mest ta det lugnt och hålla på och plocka här hemma. För imorgon blire upp och jobba mellan 10.00-14.00 sen kan jag få njuta av min helg. :p


Beställt!

 

Höll på att glömma, jag har nämligen beställt en hipp-phone som jag kallar den men den heter egentligen Hiphone. Det är en kopia av iphone. Samma funktioner och allt, men för mycket, mycket billigare pris. 990:- kostar min nya mobbetel! :D GRYMT va?! Så jag hoppas på början på nästa vecka så är den min, bara min!

 

 

 


Torsdag kväll

 

Ja, jag har inte bloggat på över en vecka, SHIT vad jag inte har varit engagerad!  Haha.. Men nu är jag tillbaka och ska bli bättre på att uppdatera min blogg. Nu ska jag bara komma ihåg vad jag har gjort under dessa dagar.

 

V.30 (Förra veckan)

Torsdag:

- Jobba

Fredag:

-Jobbade hela dagen, sen så kom Lotten och Tomas över hem till mig och Daniel. Vi åt kex och drack en del. Och hade en super duper trevlig kväll. :)

Lördag:

-Ja då jobbade jag med. Efter jobbet så kom Lotten över och vi åt middag tillsammans och drack. Sen så till efterrätt blev det ett paket med kräftor, MUMMS! Sen så drog vi ut. Först till Oleary's och sedan vidare till fat buren.

Söndag:

-Var smått seg men tog det mest lugnt hela dagen lång.

V.31 (Denna vecka)

Måndag:

-Jobbade

Tisdag:

-Jobbade

Onsdag:

-Jobbade

Torsdag:

- Har jobbat även denna dag med, OVANLIGT! haha. Men efter jobbet så drog jag till Salem hem till mamma för att hämta lite små prylar. Lotten kom även över på två koppar kaffe. Det var trevligt, satt och snackade lite skit. Allt mellan himmel och jord. Och nu är jag hemma och ligger i sängen och har tv:en igång. Så nu blir det bädda ner sig ordentligt och somna till tv:en.

NATTI NATT!

 

 


RSS 2.0