Eroticmässan




Oj,oj vilken går kväll. :D Totalt lyckad till 110%. Vet inte vart jag sak börja. Börja från början kanske? Bra ide. Haha...

Igår så var jag hemma hos Johanna vid beräknad tid. SJU! Och då satte vi igång och föra lite. (Samt så var hela hennes familj, släkt och vänner där.)
Men bussen gick från Salem C kl:20.28. Och då fick vi sällskap av Johannas två kusiner som skulle åt samma håll liksom.
Men sen när vi satte oss på tåget så träffade jag på min barndomskompis, JESSICA! Det var inte igår. Tydligen gick jag förbi henne på tåget utan tänka på det. Och då ringde hon och sa; kolla fram, då lutade jag mig framåt och kolla i gången på Pendeltåget. Men hon sa nej andra hållet. Och då såg jag henne. Så jag sprang till henne och kramade sönder henne "typ". Men vi satt och snackade massor den lilla stunden vi hann och ses. För Jag och Johanna skulle nämligen av i Årstaberg och ta tvärbanan till Alvik. Medans hon (Jessica) skulle fortsätta längre in mot stan.
Så då sa vi good bye till varandra.

Men när vi satt på tvärbanan så hoppade Monika på vid Liljeholmen. Och då var det bara mot ALVIK! ;)
Sen äntligen var vi framme vid Eroticmässan. Och då betalade vi inträde samt hängde av oss jackorna. Och vi gick runt där och kollade. Dom hade massor med skojiga grejor. :D Men det var rätt dyrt där. Men jag kom inte hem tomhänt inte. No,no,no! Utan jag kom hem med (typ 311bikini?)Men det blev en string-bikini med Sverige flagan på. Och även snopp-pasta. Ha..ha..ha...
Sen varje timme hade dom en strip show. Först var det en kille då. Åh herregud vilken body. ;) Och bara om vi hade stått lite närmre hade vi fått en chans och komma upp på scen. Kan ni fatta vad nice det hade varit. ;) Men efter killen så kom det två strip tjejer. Haha det var ju skit kul att ser när dom höll på att klättra i stripstången. Blir så sugen på att skaffa mig en stripstång. Det skulle inte sitta helt fel, eller?! ;)
Men där inne var det inte så stort. Trodde att det skulle vara något större. Men det var värt att gå på det. :)





=


+


PIC:




(jag) Sandra och Sandra.. Så jävla snyggt namn ;)


Födelsedagsn barnet och kusinen Sofia :)


Barndomsvänner<3


Monika,jag och Johanna :D






Dagens outfit





Lite ändrade planer!


Igår dagens planer var inte som jag hade tänkt. Blev inget fira Emmi för min del. För att jag slutade så sent och jag skulle även jobba på Lördag (idag,) allt skulle bara kännas så stressigt och onödigt. För dom skulle ut sen senare på kvällen. Och då skulle inte jag kunna följa med. För det skulle bli så pass sent och så skulle man säkert bli bakis. Så det skippade jag. Men ett stort Grattis igen till dig EMMI och jag hoppas hade ni hade dunder trevligt igår. :D


Blev lite ändrade planer denna dag med.

Idag är det Lördag. Har precis kommit hem, inväntar killen tills han är klar på gymmet så ska vi driva vidare till min hemort. SALEM! Ska nämligen fira Johanna idag, för hon fyller nämligen år 20 bast.G-R-A-T-T-I-S! Och nu är det inget jobb som står i vägen. Tur det! Men jag ska vara hemma hos henne vid sju tiden ikväll och sen lite senare på kvällstippen drar jag + tjejgänget till Alvik på Erotikmässan. NICE! Så där kommer jag tillbringa min kväll.
På tal om inget. Idag på jobbet så skärde jag mig på en kniv. Mitt på lång fingret, värsta snittet! För jag skulle nämligen ta en penna ut pennskålen. Och då såg jag inte att det var en sylvass kniv där. Så jag skärde mig. Aj-aj-aj vad ont det gjorde. Och det bara pumpade ut blod. Usch! Men nu har jag plåstrat samt satt bandage på mitt finger.



 

 



Jobb + en mössa :)



Så skönt att få komma hem efter 8 timmars jobbande. Puuh! Efter jobbet så gick och jag Daniel förbi hi-sport och då passade jag på att köpa mig en mössa. Den är otroligt snygg! Jag gö älskar den, passar mig perfekt!:D Blev även in på ICA och handla lite mat på vägen hem. Sen när jag jag kom så fixade jag mat, och vips så var klockan halv åtta. (Vad är det som börjar halv åtta?) - Ja precis, Paradise hotel. Så då la jag mig i sängen och glutta på det i 30minuter. Och nu sitter jag här vid bloggen och tänkte slänga in ett inlägg iallafall, bättre ett än inget alls. ;) Ska bli bättre på att uppdatera. LOVAR!


Här är jag med min brutala snygga mössa på huvet
:D













ÄNTLIGEN hemma!


Måste bara säga det att denna dag har bara rullat iväg.
Iallafall i morse vakande jag halv elva, skönt att få sova ut lite. Men då gick jag upp och gjorde ordning mig sen vi tolv gick mitt tåg mot Rönninge. Och när jag väl satt på tåget så kom jag på Shit jag har glömt mitt leg hemma i Huddinge. Shit, fan..fan...fan... För hur ska jag då hämta upp mina paket?! Men det löste sig iallafall. Tur att jag har min "svart-taxi," Jocke nämligen. För efter en stund när jag hade varit hemma så kom Jocke och hämtade mig hos mamma. Då åkte vi förbi Huddinge,för att jag skulle hämta mitt leg. Och samt åkte förbi skärholmen. För jag var bara tvungen att köpa en vinter jacka! Det vara bara ett MÅSTE! Och sen var det hem och hämta ut pake'n. Hämtade ut mitt nya Nordea-kort som jag hade beställt samt ett stortpaket från H&M. (Hade ingen aning om vad det var i paketet förutom ett par ugg's. Så det blev ju spännande att se vad det innehöll. Jag beställde nämligen detta paket precis början på september. :p)

Men sen kom jag hem till mamma efter nästan två timmars åkande. Och då tog jag och mamma en kaffe och satte oss ner å snackade lite shit. Sen åt jag även lite middag som mamma bjöd på, eftersom hon fick fin besök av mig såklart. ;) 



Ur mitt paket:



Stl: 34


Stl: 34


Stl: S


Stl: 36


Stl: 34


Stl 36

Från Stadium:


Stl: XXS 799:-






Nyttigare kan man inte bli ;)



Min speciallare. Avokado sallen är gjord på egen hand av kocken själv.
-ME! :)



Btw..


Idag är det exakt på pricken en månad tills jag och lotten (plus) hennes familj, släkt och vänner åker på en kryssning! Fy jävlar vad festa det kommer bli! Lottens mamma fyller nämligen år. Och då har hon hyrt en båt som viking line och silja. Fast någon mindre storlek. Den här båten får plats med 150 passagerare typ, kanske lite till. Men det blir iallafall båtens sista färd. Det finns taxfree, hytter och dansgolv + barer som dom andra båtarna fast lite mindre variant då forstårs. Det kommer vara så jävla kul! Längtar som fasiken. :D
Vi kommr festa sönder pensonärerna. Haha, eller så kanske det blir helt tvärtom. Vem vet.. ;)


Längtar till den 26november!





Ego



Just nu är mitt självförtroende på topp. Vet inte varför direkt. Känner mig bara för-jävla-snygg-idag. (Men det gör jag varje dag.) Hihi.

Ne, men det är faktiskt från dag till dag. Vissa dagar kan allt bara vara blä liksom. Och när det är blä så brukar hela dagen vara kaos. Men vill verken synas eller höras då. Medans andra dagar kan det vara "hej,hej här jag, Titta på mig." haha. som dom flesta dagarna brukar vara!
Men jag är alltid eller inte alltid men oftast är jag en positiv tjej också kan man tillägga sprallig för den delen. För er som känner mig det vill säga. Ni andra som inte känner mig.  SYND för er ;) MOHAHA!
Näe, nu känner jag mig bara lite små dryg. Dags att ändra beteende? Varför skulle jag? Jag är den jag är.:D

Men nu vilken sekund som helst så kommer den underbaraste hem:D Åh, har läängtat hela dagen för att få träffa han. Och bara krama och pussas lite. På tal om inget så är jag skyldig han en ursäkt. För det var samma vissa i morse igen. Han slet bort både täckte och kudde för att få upp mig. Och även öppnade fönstret. Men jag är inte dum inte. Jag hoppade i min onepice dräkt och gick ut till v-rummet och la mig i soffan. Fan här få man ingen lugn och ro på morgnarna! Men han efter mig och drog mig i fötterna så släppade han mig en bit på golvet. Och jag blev helt vansinnig. FAN. Då var det bara att stiga upp och börja fixa sig. TYPISKT.. Men skönt att imorgon är jag ledig. wohoo! Då blir det inge slita och dra i mig. Tack och lov! På tal om lov, nästa vecka har jag höstlov! :D skönt, skönt..


Hörs sen<3




V. 43


Min vecka:




Jag i skolan tidiagre under denna dag












Beställt!


Åh, så glad jag blir när man vet att lönen + underhållsstöder *3 kommer in på kontot imorgon och sen på fredag kommer studiebidraget. PENGAR RULLAR IN SOM DET SKA! Så då passade jag på att beställa två klänningar. Leverans tiden är mellan: 2-5dagar. Najs!









Kväller

 

Då har man vilat klart, blev en och en halv timmes vilning. Och har även tagit ett varmt snabb bad. Höll på att bli vätt skrämd när jag låg i badet och höll på att raka bena. Då helt plötsligt knackade det på toa dörren. Jag bah- Ja hallå(?) Och sen öppnades dörren och då var det den hemliga Mr.D ha..ha.. I vanliga fall brukar man alltid höra när han kommer innan för ytter dörren, men inte denna gång. Men jag kunde iallafall luta mig tillbaka och koppla av den lilla stunden jag orkade ligga kvar i badet. :p

 

Men nu ska det faktiskt bli en power walks tur i det härligt höst/vinter vädret. Riktigt upp friskade så här på kvälls tippen skulle jag tro. ;)

 

See you<3


Måndag

 

God dagens mina underbara läsare :D

Idag har det varit en jobbig dag. Sov trött som jag är på morgnarna är inge kul. Daniel fick knappt upp mig. Det började med att han gosade med mig för att få liv i mig lite. Men det funkade inte, så då tog han i hårdhandskarna och slet bort täckena + alla kuddar och kastade in det i v-rummet. Men smart som jag är så tog jag lakanet över mig. Men det tog han också bort lika fort som jag fick på mig det. Till slut fick han verkligen nog, så öppnade han fönstret! Och då blev jag jätte sur på han för då var jag ju tvungen att gå upp liksom (för att dey blev jävligt kallt.), inge roligt alls! Hade helst vilja ligga kvar ner bäddad under täcket och legat på mina upp puffade kuddar.


Men iallafall jag kom till skolan kl:09.00 och slutade 15.20. OM det var jobbigt, väldigt ansträngde måste jag säga.Känner mig helt slut i huvudet. Men strunt samma i det.

 

Har kommit hem nu som tur är, SKÖNT det! Och tänkte bädda ner mig och vila lite, känner att det inte skulle sitta fel. Om inte dom förbannade grannen kan sluta att borra och ha sig i väggarna(!!) Något irriterande faktiskt!

 

Aja vi hörs lite senare<3




Middagen idag blev nachotallrik:




Mumms!


Jaha då har man kollat på "paperman" hette filmen. Den var väl si så där bra. Och till filmen blev det friterade bananer och glas + sirap som toppig. Mumms vad gott det var. :D
Det kan inte bli mer än en simpel söndag, som denna.



 

 


Slapp dag!

 

Idag är det söndag, på något sätt så känns det verkligen som att det är SÖNDAG! Rätt skönt på sätt och så vis, för idag blir det bara att slappa och ta det lugnt. Underbart! Det känns verkligen att man behöver det. Tänkte äta lite foodie, foodie nu. Sen blir det tillbaka till sängen och glutta på någon bra film.

Hörs senare<3

 

En bild från igår kväll på fyllan och villan ;)

 

 


Lördagen:


Tänkte berätta om går dagen lite grann (lördag).

Men igår jobbade jag från kl:10.00-14.30, blev lite övertid igår. *suck*
Strunt samma i det, igår när vi kom hem (jag och min sambo) så fixade han ordning maten det blev lasagne och jag städade undan det värsta. Maten var otroligt god och det blev otroligt snyggt här i hemmet. :)
Men efter maten så hoppade vi in i ett låångt varmt skumbad. Och det var verkligen lååångt bad. Nästan två timmar badade vi, ha..ha..ha.. rekord typ. ;) Men det blev även några glas vin i badet + musik. Mys,mys!
Men sen när vi väl gick upp ut badet så såg man ut som ett russin. Haha!  Men vi gjorde inte så mycket mer än att klädde på oss lite lätt och satte oss i v-rummet och lyssnade på hög musik och fortsatte dricka med det lilla vi hade kvar. Men vi satt och pratade allt mellan himmel och jord då menar jag allt pratade vi om i ungefär 7 timmar. Helt sjukt vad tiden går fort när man har både kul, roligt och skojit. :)

Men däremot så blev vi rätt så flummig när man tittar på dessa konstiga saker som åker mot en och från en. Ha..ha.. Det kändes helt sjukt när man satt och titta på detta:
(Men skön känsla var det.)



















Min fredag:

 

 

Hela fredagen var riktigt mysig. Efter mitt tidigare inlägg igår, så somnade jag till i tre timmar. Om det var skönt att sova lite. Det var bara förnamnet! Daniel tyckte att det var nog efter tre timmar att sova, så han väckte mig till liv då. Efter en stund när jag hade gäspat klart och sträckt på mig så drog vi iväg och handlade våran middag. Och det blev smörgåstårta. Otroligt gottigott. Men efter maten så bäddade vi ner oss i soffan och kollade på en film med Macgyver. Samt godis till det. Sen efter filmen var det bara att gå och lägga sig, för jag ska nämligen worki,worki idag. Sant som sagt så sitter jag på jobbet nu och uppdaterar.

 

 

I morse när jag vakade så kände jag mig verkligen utvilad, nio timmars sömn blev det i natt. Underbart! Inte nog med det så fick jag frukost på sängen. Det sitter ju aldrig fel. ;)

Bäst att återgå till arbetet, btw måste kolla till se om mina arbetsbyxor är torra. :p

 

 

Hörs<3

 


Fredags mys..

 

..på jobbet! LYX. ;)

 

 

(Bästa tårtan EVER! Så otroligt god..)

 


Snö bild :D

 

 

 


Första snön!

 

I morse när jag vakande så var inte humöret direkt på top! Men när jag väl kollade ut genom fönstret så ändrades humöret så fort. Jag blev toppen glad och bara studsade runt och skrek; jippi, det är SNÖ ut :D. Barn på nytt(?) ha..ha..ha.. Men snön älskar jag verkligen. Det är så MYSigt med snö! Och inte nog med det så får jag sån där julkänsla. åhh!


Btw, Eftersom att första snön har kommit nu, så var jag tvungen att göra min första snöboll. Tihihi.. :)



Hörs senare<3


 



Min middag:


Äggröra med champis, ett glas mjölk och två hårda
mackor med philadelphia och gurka på.

Det var riktigt gott, och faktiskt så har jag Sandra kocken gjort detta ;) Grym man är på att laga mat! :D Har känt mig lite bortskämd dom senaste dagrana eller *host,host* veckorna.
Så nu tog jag tag i det och fixade egen mat till mig... För typ första gången på länge(?)
Aja, nu blir det en efter maten ciggis och en kopp kaffe! Det skulle inte sitta helt fel. ;)


Hörs<3


Tv:en ikväll


Uppbokad framför tv:en ikväll. Ska gotta ner mig senare med lite godis hade jag tänkt. Mumms!

Dessa program ska jag se:










Designa egen eller köpa(?)


Just nu har jag suttit och funderat ett tag. Och jag har kommit fram till att jag har ett problem att lösa!


Om 8 månader så tar jag studenten. (rätt lång tid kvar, tror man bara. Tiden bara faller fram.) Vips så tar jag studenten. Man hinner knappt knäppa med fingret så är man där. Men strunt samma i det. Mitt problem är så vad ska jag ha för klänning på mig? Både på studenten och sen på slutskivan.. Lång? kort? form? osv..- Det är mitt problem! Kanske borde veta på ett ungefär hur min klänning ska se ut(?)Men det vet jag, har lite olika önskemål hur den ska se ut. Men jag är så sugen på att designa en helt egen klänning som ingen har. Men vi får se ut det blir med den biten. Men det skulle inte sitta helt fel och göra en egen. ;)











Höst/ vinter skor

-CHECK!




Kom precis innan för dörren. Dagen har gått rätt fort idag, av någon konstig anledning. ;) Hmm, vad kan det bero på? Jag-vet-jag-vet! tihhi
Men tur att man är förberedd på det hära kalla, blöta, trista väder! Brrr säger jag bara.

Nu får det lov och bli en kaffe med grädde, eller grädde med kaffe... och såklart en cigg på det! :)




Puss på nosen så länge!



Porrig röst

Jag bara älskar hans röööööööst!

 

 

 

 

 


Säger bara det:

 

HAKUNA MATATA! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Go'morgon!

 

Vid klockan tio imorse så kom min underbaraste hem för att lämna någon sågmaskin. Och samtidigt då så väckte han, gud så snällt vah? ;).. Ne, det tyckte inte jag. För jag hatar att bli väckt på morgona! Men mysigt var det när han kom och kramade om mig. Naw! Men han drog lika fort som han kom in för han skulle tillbaka till jobbet. Och det ville inte jag att han skulle. Ville att han skulle krypa ner i sängen så vi kunde myspysa lite. Men om drygt två timmar så slutar han. Och då blir det massa mys när han kommer hem. :) Längtar!

 

Aja, hörs senare<3


Dagens låt!





Clown


Hittade grymt gammla bilder på mig och Lotten när vi var clowner på min mammas jobb. Vi dansade någon dans för alla dagis barnen. Ha..ha..ha..!
Bilderna är från 2006 skulle jag tro.

Men visst ser vi söta ut? ;D


Jag & Lotten


Lotten & jag


Go'morron


Måndag igen! Tycker dagarna & veckorna gå så fort fram. Är det bara jag som tycker det?



Idag och imorgon är jag ledig från skolan. Fy bubblan vad skönt! Ska verkligen njuta med mina uppgifter som jag ska göra, kom jag på nu. *suck* blir inge njuta! Om jag inte hinner gör klart dom fort förstås. ;)
Men jag ska ta tag i det lite senare under dagen. Just nu har jag verken ork eller lust till det.
Men nu tänkte jag sätta igång kokvattnet så blir det kaffe och sen cigg på det här.

Hörs senare<3


Hemmabio


Luft, vatten, jord, eld; fyra nationer sammanbundna av ödet. Eldnationen startar plötsligt ett brutalt krig mot de andra och ett helt århundrade går utan något hopp finns om att få ett slut på förödelsen. Slutligen ger sig den modige Aang ut i striden, då han inser att han är den ende Avatar vars krafter är så starka att han kan manipulera alla de fyra elementen. Aang slår sig ihop medKatara, somkan manipulera vatten, och hennes bror Sokka, för att försöka återskapa balansen i en krigshärjad värld.





Jag och min nyblivna sambo har precis kollat klart på "The last Airbender" den kom ut för tre dagar sen på bio.
Men vi har ju sån lyx här hemma måste jag lägga till. ;) Vi behöver inte åka till exempel heron city för att kolla på värsta bild projektorn och värsta surround ljudet. För vi har ju redan allt hemma! :D




 


Igår 16/10 och Idag 17/10 - 2010


Haha går kvällen blev inte direkt som jag hade planerat. Jag skulle ju som sagt ha vit helg. Det sprack på engång nästan. Men faktiskt så var allting lottens fel. Hennes fel alltihop att jag drack. Japp, hennes fel var det. Punkt slut. ;)
Näe, jag ska inte skylla allt på henne, har ju en egen vilja. Men det var hon som fick igång mig att jag blev mer och mer taggad på att dricka. :) Så den biten var hennes fel... ;)
Men vi hade jätte skoj. Vi drack snackade om det ena och de andra. Sen även så satte vi igång våra toner så att rösten blev någorlunda bra när vi sjöng LIP'S! Tror jag?.. Skulle nog inte vilja höra det nu iallafall.. HA..HA..HA!
Vi lär ju ha låtit förtääskigt. Men vem van dom flesta gångerna då(?) -Självklart jag. ;)
Men har gnistran nån stans inne i halsen, Gäller bara att få ut den, intressant? ;)


Vi bjuder på oss själva:













Och nu i morse när jag vakande mådde jag toppen. Kände mig inge bakis eller något. SKÖNT de!
Det blev en rejäl frukost med: Äggrör, macka med lite smör, philadelphia, ost och gurka samt ett glas juice till det. Efter det blev det kaffe och morgon cigg. Det satt fint
Efter frukosten blev det STÄDA. -kul!
Vi plockade ordning och fixade så mycket som det gick att göra. Eftersom att vi håller på med min walk in closet fortfarande..Som tar sin lilla tid att fixa ordning. Så därför är det små stökigt, med sånt får man ta när man håller på och fixar. Det är iallafall ytligt fräscht! Slipper man få grejer under fötterna eller trampa på något hård så att det gör ont.
...Just vi har även hunnit åkt iväg och handlat lite mat.
Så har min dag sätt ut hittills!






HÖRS<3





Update från jobbet!

 

Hur såg min Fredag ut igår?

Inget speciellt hände, jobbade från kl:10.00-18.00 (Kändes som en evighet.) Efter jobbet så blev det en massa mys. Middag, bad och filmkväll <3. Jag ska faktiskt bestämt mig att jag ska ha en vit helg, man inte börjar bli kallad för "mini-alkis". ha..ha..ha..

Så här ser det ut efter när jag och han har badat! ;)



Hur ser lördagen ut idag?

Just nu sitter jag på jobbet, började  klockan 10.00 och slutar 14.00. Sen lite senare under dagen nu så komemr vi få låna en bil. För vi ska hem till mig, mig(Salem) och packa lite grejer, samt hälsa på min underbara mamma och syster. :)

Sen blir det hem (till Huddinge) där jag har bosatt mig. Och då blir det vuxen göra; Tvätta, städa...osv. Iallafall städa det yttliga som går eftersom att vi håller på och fixar min walk in closet så är det rätt mycket grejer överallt!! Ja, ni kanske hajar själva? eller ni kanske fiskar. BAHAHAHA! Ne ursäkta.

Men nu ska åter gå till arbetet.. Hörs senare under dagens gång! <3







Från singel -> till ett förhållande

 

 

Vem kan han vara(?) ;) Det kommer jag avslöja så småningom. :) Eller så kanske ni kan gissa er fram vem det kan vara? ...


Säger bara det...



Gå vidare, Hacka inte upp dig på något. Se vad livet har att ge dig. Gör något. Se framåt och vänd dig aldrig bakåt. Våga vissa dig, testa nya grejer.

LEV LIVET FULLT UT FÖR-I-HELVETE!





UPDATE!

Ja det har varit en dålig uppdatering må jag säga. Men ibland har man bara inte tid till det. SORRY!
Men nu är jag tillbaka..



Igår så var jag i skolan och efter skolan så tog jag mig den tid det behövde till att plugga samt göra uppgifter, så duktig jag är :D Ska försätta mer imorgon med det jag inte har hunnit klart.
Idag så jobbade jag 8 timmar.Äntligen hemma nu.. Pjuuh!Fick även besök idag på jobbet av mitt så kallade ex. Det var inget man hade att vänta sig direkt. (Som sagt det är ju svårt att mot stå mig. ;))
Men slut pratat om det nu. För det flesta är ju rätt nyfikna av sig har man ju märkt!


Ska slänga i mig lite käk nu hade jag tänkt och sen blir det att bädda ner mig och sedan kolla på PH=Paradise Hotel. Det är så underhållande program alltså. Ha..ha..ha.. Sen efter blir det duschen eller kanske ett varmt bad(?) får se.. sist men inte minst ZzZzz!







Fakta om just OKTOBER!


Intressant fakta om oktober 2010: Årets oktober har 5 fredagar, 5 lördagar, och 5 söndagar. Det händer en gång vart 823 år.




Dagens:

  

Dagens humör: På topp
Dagens mående: Hyfsat bra, trött som f*n
Dagens borde: Plugga!
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens klädsel: Leggings, linne och stickad tröja
Dagens planer: Fortsätta med min walk in closet
Dagens träning: (Kanske) power walka senare idag
Dagens vill ha: Han<3
Dagens längtan: Till att sluta skolan
Dagens fundering: Massor med funderingar ;)
Dagens beroende: Ciggis
Dagens serie: Paradise hotel
Dagens låt: Grease 2 - Cool Rider




 


Tv:en

Det som gäller snart det är tv:en. Ska bädda ner mig i sängen och kolla Paradise hotel som börjar drygt om 30minuter, och gotta mig lite. :) Sen efter så blir det att S O V A. Jag var så grymt trött i morse när jag vaknade, helt sjukt! Ikväll blir det en tidig kväll.

Natti,natt!









Varmt dopp


Efter som att jag har känt mig lite små frusen under dagen så är det ganska så svårt att motstå ett varmt skönt skumbad! 40minuter badade jag. Lovley!
Ser det inte bara för mysigt ut?! :)










I fuckning need you more than ever

HA..HA..HA..HA..


Olika hårfärger genom åren.

FÖRR:
















NU:









Dagens låt




Höst




Ja, ni ser ju själva att hösten är här. Bladen börja falla och det känns verkligen ute, för det är så otroligt kallt. Som ni kanske ha märkt?! brrr.. Men samtidigt lite mysigt, måste ni ju hålla med om!?


Hörs<3




Ikväll börjar....


..Äntligen börjar mitt favo program igen.

Så nu kommer jag ha något att följa mån-tors. Kl:19.30 på kanal 6!

 

 

 

 


Haha!


Det är så skrattretande! (ha..ha..ha..)





Bara för att man möter en killkompis så ska man alltid tro det värsta?! Snäll nån.. VI ÄR KOMPISAR.  Vissa kan ju ha killkompisar, andra kanske inte får det(?) Att folk är så nyfikna, det fattar inte jag? Vill du kanske veta vad vi pratade om också, eller?!
Säger bara det, om du såg det du säger att du såg. Gå till en jävla optiker och skaffa glasögon!



Sköt ditt liv och ge fan i mitt. :)












Mitt beroende!





MÅNDAG

En ny vecka, med nya äventyr och nya erfarenheter! vad säger ni?! :)
Spännande vah?




Igår under dagen så på började jag och Mr.D ett projekt här hemma. Han fixade golv, lister och massa annat som behövdes på bättras här i hemmet. Och jag började fixa min walk in closet. :D Rena rama paradiset för en tjej. Snygg och häftig walk in close med full proppat med kläder och skor. Är inte det bara för nice, eller?! Ni kommer självklart få se förre och efter bilder när jag är klar förstås. ;)


Men annars idag så har jag gått i skolan och sedan varit här hemma och små pysslat lite i hemmet. Det är rätt stökigt, men jag har försökt att snygga till så gott det går. För det är grejer överallt. Så nu ska jag försätta med det, skulle bara slänga in ett inlägg. Känner att jag har blivit lite halv dålig på att uppdatera. Och det är ju inge vidare bra? Måste bli en ändring på det!

Puss & Kram<3






Idag är det den 10/10-10


Går kvällen blev som sagt lugn. Jag och Mr.D bäddade ner oss och kollade på Shanghai noon. Den är grymt bra film, jag göö älskar den. :D Men till filmen så blev det morötter och gurka med vitlöks dip. MUMMA! :D

Idag är det söndag, sista dagen på denna vecka. Jag tycker helgen har bara rullat fram. Det suger.. Får helt enkelt se vad denna dag har att ge. Tar dagen som den kommer. :)


Hörs sen<3







Fira mor min / Passione


Går kvällen var grym!
Vi firade min mamma hos min mormor och morfar. Släkt och vänner kom ditt och fikade med tårta och tillbehör till de. Sen lite senare blev det att dricka, ALKOHOL förstås. ;) Men jag stannade inte så länge, Typ en och en halv timme. För jag hade andra planer under kvällens gång, skulle festa lite med Lotten har ju inte sätts på hela veckan så det blev en massa tjejsnack och hög musik hemma hos mig. Sen lite senare så drog vi upp till passione /Även Carro med/ och fortsatte där, Dansade som aldrig förr. Men där emot så dansade jag barfota ha..ha..ha för att jag kunde verkligen inte dansa med skorna på. ( För när man har skorna på sig så får man otrolig dålig balans!) Och nej det var inte för att jag var påverkad av alkohol. Utan det är för att det är så smal under sula på skorna!
Men det blev verkligen en toppen kväll! :D Orkar inte skriva mer och inte så avancerat. *hihi*



Och sen nu i morse när man vaknade kände mig sig inte så speciellt snygg. Svart runt ögonen, rufsigt hår och jag vet inte vad.
Men under dagens gång har jag iallafall  hunnit med att; tagit ett varmt skönt bad (uppfriskande,) ätit mat, och klätt på mig. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde när jag vakande. :p 

Bilder från igår:



Min outfit



Jag bjuder på mig själv


Jag + mormor och morfar


Jag och morfar


Mamma och sis


Jag och min kusin




En snabb uppdatering!


Som sagt det är FREDAG woohoooo! Fan vad skönt med helg, äntligen. Har längtat hela veckan, har inte ni det?!

Men idag är det inte vem dag som helst, -Ne! Utan det är min mammas dag idag. För hon fyller nämligen år. Och det ska självklart firas. Jävlar vad det ska firas! :)
Grattis älskade mor<3


Outfit:




Hörs imorgon<3


Movie time!


Har precis kommit hem från solariumet, mycket skönt! Har även hunnit med en snabb dusch.
Så nu hade jag tänkt och bädda ner mig och kolla på denna film:





Lite smak prov:


Spex foto i 9:an 2006







Spex foto i 3:an 2010





Vem är han?!





Kaffemys!





Tidigaste morgonen ever!




Min klockan ringde exakt 05.00 och det var på pricken inte ens en hundradels sekund efter eller innan.
Det finns en person som blir helt galen på mig när mitt alarm börjar sättas igång, för jag verkligen hör eller rör på mig när det börjar pipa. Och det är förstås Mr.D. Han har aldrig varit med om något liknande tidigare. Hur man kan vara så trött liksom. Men iallafall typ 05.05 klev jag upp från sängen och gick raka vägen in på toa. Och jag vinglade fram och såg stjärnor framför ögonen. Helt sjukt! Då är man verkligen trött. Men jag började fixa mig så att jag precis blev klar vid kl:05.50 då var det dags att börja gå mot jobbet (eller praktiken.) Men dagen har rulla på för fullt tycker jag.
Men nu känner jag att man börja bli lite små seg, inte nog med det så har jag fått min dumma hicka igen! Fan jag blir aldrig av med den... * suck*
Men nu är det dags för en kaffe + en ciggis annars kommer jag somna!



Hörs<3




Veckans planer:

Hur ser er vecka ut? :)









Subway<3


Min middag...




Igår och idag!


Igår blev det inge vidare uppdatering. Kände att jag inte orkade och inte hade något speciellt att skriva om och då skulle bara allt bli om luft liksom. :p
Men nu är jag tillbaka...


Tisdagen var inget speciellt. Mest bara en vanlig tisdag. Hade skola och sen var jag typ bara hemma. Kollade på två filmer igår. Det var; What happens in vegas och  Days and knight summer, riktigt bra filmer. SE VÄRDA!
Sen tickar klockan så fort så sen var det läggdags.





Och nu idag Onsdag, har gått i skolan (tyckte att dagen gick rätt fort ändå.) Jämfört vad det bruka göra.. Men nu blir det typ att sätta igång och plugga lite, sen senare under kvällen så blir det Power walk. Kanske sola också, det var någon dag sen jag gjorde det sist. Men man måste ha lite uppehåll för annars så bränner man sig totalt. För dom solariumen är riktigt bra (dvs, att rören är riktigt starka, och tar väldigt bra, för bra nästan.)



Hörs<3



Pic's





Bild på mig(när jag är som minst) och min underbara mamma!<3

LOVE YOU!













Första dagen på denna vecka:


Jaa, jag vet inte hur jag ska börja berätta om denna dag.

Men till en början så vakande jag vid halv sju imorse, men ett toppen humör (för första gången på länge, haha.)
Jag började rulla mig mot skolan vid halv nio och då hade vi svenska sen efter den lektionen så hade vi prov i inköp-och varuhantering. Sen hade inte jag mer lektioner på hela dagen. För då höll vi på med vårat plakat för vi hade nämligen spexfoto 80tal. Så det höll vi på med resten av dagen med att fixa oss osv. Samt så hade vi mössprovning. Och jag beställde student grejer för 1783:-. Vadå man tar ju bara studenten en gång. Det är mitt motto.. ;)

Btw; Min nya hårfärg!

Porrigt värre ;) (jag och signe.)


Alla vi :)



.. Efter skolan så kom min taxi (jocke) och hämtade mig för jag var tvungen att åka till Salem för att betala räkningar och sedan hämta ut ett paket med ännu mer kläder :D Love it!
Och nu har jag tillbaka till mitt andra hem, där jag ska vara liksom. Alltså HUDDINGE! Ska fördröja tiden lite tills Mr.D kommer hem för han är nämligen och gymmar, så han blir stor och stark...Grrr ;) - Ne nu får jag sluta sitta och dag drömma eller rättare sagt kvälls drömma. ;) Mohaha..
Men sen blir det nog en Power walk's tur. Är inte alls sugen på det, för det första är det skit kallt ute och för den andra vill jag bara bädda ner mig undertäcket eller nej, krypa ner i ett varmt bad. Åhh så skönt!
Aja får se vad det leder till..!


Ur mitt paket från NELLY.com



















10 Saker hur en kille bevisar att han älskar sin tjej




1.Kysser alltid henne inför sina vänner
2.Våga att hålla henne i handen när de går ute
3.Säga jag älskar dig inför folk
4.Hör av sig till henne
5.Messar om de ska träffas
6.Säga att hon är hans allt
7.Säga att hon är undebar
8.När de ses gå fram kyssa henne och kramma henne
9.Inte göma något för henne då mistänker tjejer allt
10.Och aldrig slå henne!



Update!



Går kvällen en toppen kväll. :D Det började med att jag och Mr.D Satt och drack hemma hos han. Sen efter en liten stund kom Lotten och drack med oss. Vi satt och lyssnade på musik och snackade lite skit om allt mellan himmel och jord. Sen efter några timmar när vi hade fått i oss lite grann så drog vi på fest i Sätra och även där avslutades festande också. Det var både trevligt/kul på en och samma gång ha..ha..ha! Förutom en liten viss detalj. Och det kan säga är bara KILLAR!

Men idag då SÖNDAG, redan?! Jag var så fruktansvärt bakis i morse när jag vaknade första gången och då var kl:09.00 gick upp och tog en ipren sen tillbaka undertäcken. Och när jag vaknade igen då så var kl:14.30 då vaknade jag väl till liv igen på nytt. Och jag mådde hur bra som helst. :D Härligt!
Sen efter en stund så fick jag lite små panik, för vi ska nämligen ha spexfoto imorgon i skolan (80tal). Och jag bah shit jag måste hem och se vad jag har och vad jag ska ha på mig. Så jag åkte hem till Salem och packade ihop det jag skulle ha på mig imorgon.. Sååå nu är det löst.:) Skönt! Och sedan så åkte jag till Mr.D och vi har varit och solat UNDERBART! Har även hunnit med att färga mitt hår. Ja det skulle bli mörkbrunt med *host,host* så blev det nästan svart?..Eller det är svart? Jävligt MÖRKT blev det. Aja... Men nu tänkte jag hoppa bums i sängs. Är lite små tlött. :)

NATTI NATTI!<3




Bilder från igår:



Lotten & jag <3



Närbild?! :p


Jag flyger ;) haha!


Us<3



Kvällen är räddad :D


ALOKOHOL- Check!





Fredagen..


Idag efter jobbet så kom Lotten hem hit till Huddinge och vi fixade oss och sedan drog vi till Globen vi åkte den där skyview ni vet den där hissen som går utan på globen. Det var skit häftig upplevelse att åka den. Men guuud vad läskigt det var :o Herre jävlar, asså jag blev helt skakis i min ben. Anledningen till det är för att jag är höjdrädd(!!)
Men det var värt att åka iallafall. Jag låg först på golvet för att titta ut, ha..ha..ha! Men sen tog jag steget för att ställa mig upp och kolla ut. Riktigt häftigt var det. :D Fast jag hade min rädsla i mig hela tiden. ;)

.. Efter våran globen resa så åkte vi tillbaka till mitt andra hem (eller hur man ska säga det.) Och då blev det middag och sen lite dricka på det. Riktigt kulig och trevlig kväll. :D<3

Här kommer lite bilder från idag:



På väg till Globen ;) (Lotten & Jag)




Lilla jag


På väg upp :D










LIVRÄDD!


Hihi..


Vi är så jävla SNYGGA! :D
























VIDEO from this day:






ÅRSTABERG(?) hahahaha!







Dagens låt!








RSS 2.0