Valborgsmässonafton idag!








fredagsMYS!



Nu ska jag, älskling och Jesscia bädda ner oss i soffan och kolla på 110tums projektorn. På någon film, får se vad det blir.. Spännande! Men till filmen blir det fruktsallad och vanilj grädde. MUMMA!




Middag



IDAG fredag

MÖSSPÅTAGNING

Har varit i skolan på mösspåtagning. Vi lyssnade på rektorn och hörde på student sången sen var det bara att dra hem efter de.


Studentskivan i märsta


Igår var jag och Jessica på en stundentskiva ända borta i märsta. Tema: Militär.

Vi hade det hur kul som helst. Det började vi gick hem till en annan tjej som heter jessica och förade där samt sminkade oss. Tiden bara rullade fram så visp så var kl. 22.00 och då började vi röra oss till KC där studentskivan var.
Men när vi kom ditt så besällade vi i baren sen satte oss ett tag sen så öppnade dansgolvet och typ inga dansade. Jag bah är det ett skämt eller(?). Inte nog med det så fick jag syn på min stipstång där. Och jag ställade mig vid den och gjorde en massa moves. Stipstången var typ precis vid vårat bord så varför inte tänkte jag. Men mitt emot vårat bord så satt det killar där och en efter en så kom dom och satte oss vid vårat bord. Haha så jävla kul. Men sen så gick det upp någon tjej och skulle dansa vid den där stipstången, jag bah ööh måste nog vissa hur det går till. Så jag och den där frammande tjejen ståd där och dansade. Men sen fick jag höra av min kusin och Jessica att ingen av killarna kollade på henne utan mig var blickarna på. Haha, respekt. ;)
Men kul var det iallafall.. MEn det var synd att vi var tvungna att dra så tidigt för att kunna komma hem skapligt. Men det tog för mig och Jessica att komma hem, över en timme drygt. Så när vi kom hem var det bara SÄNGEN!


Bilder:



Jag


Elina


Jessica


Jag


Tre pinglor


Jag


Vig?!?!




Puss


Jessica och jag


Haha just


Under veckan som har varit. Den tiden som jag inte har bloggat, rättare sagt.
Så var det så kul, Jag, Jessica och Daniel kollade på en film om Jesus när han korsfästes. Filmen heter: The passion of christ. Och efter när vi såg sen filmen började vi  prata om demoner och händelser som vi har varit med om att det spökar osv. Men Jessica blev så rädd att hon inte vågade sova ute i v-rummer så vi tog in en soff del in till vårat rum så Jessica fick sova med oss. Haha tyckte det var så jävla kul. ;)

    

I'm fuc*ing back :D


Då var jag tillbaka. Äntligen tänker ni, intressant(?) Vad har jag gjort under min tid när jag inte har bloggat?! Det kan jag nog ta mig den tid jag behöver för att skriva ett inlägg.

V.15 (förra veckan.)

Ja då var det som sagt mitt sista påsklov. Och det jag gjorde det var väl mest att jobba under veckan. Skönt på ett sätt att pengarna rullar in. Men det samtidigt fick jag jag knappt något lov, så det var lite surt. Men, men sånt är livet.
Långfredagen så var det röd dag och då var man ledigt. Blev grillning ute i rådsparken och en massa mys solen skenet. Sen så påsk afton så jobbade jag. Efter jobbet så åkte jag och älskling hem till min mor och åt gott, drack och så blev det en massa prat. Vi åkte hem där ifrån rätt sent på kvällen. Men vi hade det jätte trevligt så det var de värt. På påskdagen så tog vi det bara lugnt. Blev en återhämtnings dag.

V.16 ( denna vecka.)

Måndags var man ledig från skolan. Så då blev det grillning i det härliga vädret. 
Tisadag skola hela dagen.
Onsdag skola sen efter skolan åkte jag till min kusefik Elina som bor i märsta. Vi tog en shopping tur i upplands väsby's centrum. Sen efter shopping turen satte vi oss på en PUB och tog två varsina öl och cider på uteplatsen riktigt myspys.
Och idag är det torsdag det är = STUDENTSKIVA i märsta det är nämligen militär tema. Kommer bli hur roligt som helst. :D


Lite bilder från veckorna:


Jag och jessica



Gubbar


grillning


*jag* Upplandväsby PUBEN


*Kusin Elina* Upplands väsby PUBEN


Shopping<3




Fram över kommer det bli



Middag;



Påsklov


Måste säga att det har varit en bra start på påsklovet idag. Hunnit med att göra en massa saker idag. Men lite ångest har jag när det är mitt absoluta sista påsklov liksom.

Men idag så vaknade jag och Jessica vid halv åtta på morgonen. Tidigt om jag får uttrycka mig! Men vi började fixa oss lite fort sådär. För vi skulle med halv nio tåget in till Södertälje C. För Jessica skulle till arbetsförmedlingen på ett snabbt möte som jag var med på. As tråkigt. :p Sen vidare till södertälje kommun sos, för hon skulle lämna in några papper. Sen gled vi in på Coop extra och handlade lite picknick. Så satte vi oss vi maren vid vattnet och hade våran lilla picknick. Satt där i ungefär en timme. Sedan drog vi där ifrån mätta belåtna samt väldigt roande. För jag kunde inte låta bli att göra bugga, bugga på Jessica när hon drack. Det är så att man smäller till flaskan när någon dricker, jag kunde verkligen inte låta bli. Det bara kliades i fingrarna. Haha. Men hon blev rätt blöt, men däremot fick jag tillbaka kaka, som jag inte hade förväntat mig. Om man är i leken, så får man leken tåla också. ;)
Men efter våran mysiga picknick så drog vi till Salem hem till min mamma och tog en kopp kaffe och sate oss balkongen i solen. Så underbart. Sen efetr någon timme så började vi röra oss hemåt. Så nu är vi hemma och inväntar min älskling för vi ska nämligen till gymmet och pumpa oss. ;)



Bilder








Söndag



Idag så vaknade jag och Jessica vid tolv viden. Utvilade och pigga. Började dagen med en kaffe kopp och en cigg på balkongen.
Sen så började vi fixa ordning frukost, blev plättar idag med. Det är ju så otroligt gott! Men sen så började vi fixa i ordning oss och drog sedan mot Järna. (Hem till Jessica.) Och var där i någon timme och sen så åkte vi hem till Huddinge. Så nu är vi här och ska bädda ner oss i soffan och kolla på en skräckis. Brrr vad läskigt. Jag verkligen avskyr skräck filmer.
(Men det var allt jag hade och skriva om denna dag. HÖReS!) 

Min outfit today:

Hemma!


När vi var på gymmet så böjade jag och jessica med crosstrainen i 20 minuter. Brände 180kalorier. Efter så körde vi maga, armar och även knäböj.

Efter gymmet så åkte vi till Lidel samt willy's och handlade hem lite mat. När vi stod still vid ett rölysset så åkte det en KTM märket på motorcykeln i mellan bilarna och ställde sig precis på sidan av oss.
Och då sa jag, ska jag gå ut och bara hoppa på hojen se vad han skulle göra(?) Kan ni fatta vad kul om jag skulle göra det, jag var faktiskt nära på... men pangade i sista sekund. :p HAHAHA! 
Jag fattar inte vad jag får alla konstiga ideér ifrån. ;p

Under kvällens nu så kommer inte det hända så mycket. Blir mest att ta det lugnan här hemma. Filmkväll skulle inte sitta fel iallafall..

Hörs<3


Brunch


Brunch idag blev plättar med sirap och en liten smör klick på. Mumms, så otroligt gott och sommrig mat dessutom, tycker jag iallafall.
Så nu ligger jag och jessica på soffan helt utmattna. Blev helt slut i kroppen efter maten. Inte konstigt heller, efter som att det är ju en hel del kolhydrater i sirapen.
Men om en timme så kommer älsklingen hem och hämtar upp mig och jessica för då ska vi till gymmet och bli starka, jätte starka faktiskt. :)


Skönhet



GOD MORGON!


Det är strålan sol ute. Så skönt. Jag och jessica har suttit på balkongen nu ett tag och tagit en kaffe och bara njutit av solen. MYS!


Dagens outfit:



Frukost!



Torsdag!





Idag hade jag Nationella prov (NP) i svenska B skriftliga delen mellan 09.00-14-00, men jag blev klar strax efter en timme. Och då fick man gå hem. Därför hade inte jag någon praktik idag pga det. Men efter skolan så åkte jag till banken i tumba och skulle sätt in pengar för mina eftersläpps biljetter samt matbiljetter till min student skiva som jag har den 3 maj. LÄNGTAR! :D
Sedan åkte jag hem till min mor. Så nu sitter jag här. Ska nämligen städa mitt rum, eller rättare sagt min katt's rum. :p Hon har tagit över det sen jag flyttade hem ifrån. Tänkte packa mer mig lite grejer hem till Huddinge där jag bor! Har så otroligt mycket kläder. Så jag sak bara ta med mig det mest nödvändigaste. Lättast så. 
Nu hoppas jag bara på att mamma kommer hem så jag kan åka ut och övningköra på vägarna. Sen efter de så ska jag möta upp Jesscia så ska vi hem till mitt place. Just kanske inte har berättat men älsklingen håller på att göra om min walk in closet (ännu en gång till.) Men det kommer bli grymt snyggt NU .
Har Packat ner alla mina kläder i 4st flyttkartonger och en kartong med skor. För att itne ha allt utsprit över hela lägenheten. Men min Pojkvän fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder plus att jag har kläder kvar hos min mamma. Han tycker till sommaren att det räcker med en kläning till sommar. Jag bah: Är du galen, en klänning(?) haha. Han tycker att jag borde ge bort en stor del av mina kläder som jag inte använder, men illa nog så använder jag exakt allt. Då fick jag svar tillbaka;
Sandra, använder du allt?
Jag: Njaa nästan iallafall, men vissa grejer har varit inpulsköp. Men vad spelar de för roll. :p 
Om man är shoppa shopaholic, så är man. Intressant tjejer?! ;)

 




BOKAD!


Då var halkbanan bokad och klar, 2maj klockan: 07.45. Längtar som tusan.  Jag och en kompis till mig ska göra den samtidigt för verken hon eller jag vågar göra den själva. Men så nu är problemet löst iallafall. Och det blir i Tullinge vi kommer ta halkbanan... Gud så roligt! :D


Onsdag:

GJORT:
Skolan redovisitprojektarbete.

Banken, hämtat ut pengar



SKA:
Hämta grejer hos mamma

Åka hem till älsklingen

Gå en promenad och sola

Här igen!


Ja det var ett par dagar sen jag skrev sist. SORRY! Men jag har verken haft tid eller lust att uppdatera.Men nu är jag tillbaka och det är väl tur de, intressant?! ;) Tänkte uppdatera enkelt och snabbt nu.



Helgens uppdatering:

Fredag så praktikserade jag som vanligt, sen efter praktiken så åkte jag hem till min mor. Lördag var det bara att gå upp och jobba. Efter jobbet så krökade jag, Jessica och mille till det och hade hur trevligt och kul som helst. 
Sen på söndag så vaknade jag upp och var så jävla bakis hela dagen bara låg jag i soffan åt knappt något förens senare på kvällen. Då mådde jag som bäst. Men var typ bara att gå och lägga sig då.



V. 15


I måndags efter skolan så kom jessica och mötte upp mig efter skolan så drog jag förbi systemet och köpte några cider och en sprit flaska. Så satte vi oss ute på min balkong och snackade och lyssnade på högmusik. Jätte mysigt hade vi.
Sen så senare på kvällen eller natten kanske jag ska säga då frös vi som tusan så vi hoppade i röda havet och plaskade en stund. ( ha.ha.ha. ) Sen så blev det sägen som gällde för oss.


På balkongen:


Jag..


Kanon kul


Yeaah


SMILE!


Look in the camera ;)


Happy face!


RÖDA HAVET!




50 vanligaste felen som killar gör i sängen - HELA LISTAN

Här är hela listan:

1. Han går rakt på sak
Efter fem minuters smek och kyss stoppar han brutalt ned handen i dina trosor.
Handen? Vafan ska handen göra där? Rakt på sak är väl kuken?

2. Han är en osmidig kyssare
Han sticker in tungan och roterar med den som om han slickar rent en syltburk.
Men tjejer är söta som syltburkar... (bästa komplimangen ever)

3. Han är för hård – på handen
En bestämd hand är inte fel när man älskar. Men det betyder inte att mannen ska rycka och slita i klitoris som om han onanerade sin egen penis.
Jag säger ju att det bästa är att hålla sig borta därifrån helt!

4. Han smeker dig inte offentligt
Efter hjärnan är huden kroppens mest erogena zon. Varje liten del av huden är mottaglig för sensuell beröring.
Ehm, va? Om folk vill kolla på får de betala.

5. Han suger sig fast på bröstvårtorna
Det är svårt osexigt med en man som hänger sig fast på brösten med tänderna som en bebis.
Alla män saknar sina mammor. Deal with it.

6. Han biter dig i örsnibben
Nafsa är en grej, men det är inte alla kvinnor som gillar bett. Testa försiktigt i början.
Är det inte där klitoris sitter höhö

7. Han gör sugmärken på halsen
Sugmärken är okej när man går på högstadiet.
Man måste ju lämna sitt bomärke hehe. Särskillt om det är lammkött. Fattar ni!

8. Han rakar sig inte
Hur många tänder på att ha sandpapper mot huden när de har sex?
Vadå, själv får man ju hår i munnen hela dagarna. Jävla feminster höhö

9. Han tvättar sig inte ordentligt
En illaluktande penis är väl inte erotiskt direkt.
Det är manligt att lukta kuk!

10. Han glömmer allt utom könet
Bara för att man fått en kvinna i säng är det inte okej att sluta titta människan i ögonen.
Har ni ögon också? HAHA
Nä, men seriöst har ni det?


11. Han stoppar handen i dina byxor innan du är redo
Detta är ett beteende som de flesta lär sig av med redan i tonåren. Det slutar oftast med att handen åker upp ur byxan – för gott.
Vänta lite... är inte det här samma som nummer 1?

12. Han slänger den använda kondomen på golvet
Inte speciellt smakfullt med en slemmig kondom på golvet efter vacker älskog. Linda in den i papper eller släng den i soporna.
Äh, jag orkar inte ens läsa klart det här. Nu trycker jag på "Publicera inlägg". KNULLAAAAAAAAAAAAAAA

13. Han går direkt på klitoris
Att ge sig rätt på klitoris så fort kvinnan är naken är inte speciellt behagligt. Han börja närma sig långsamt genom att smeka området runtom klitoris först.

14. Han slutar när du själv vill fortsätta
Om han märker att du pressar ditt underliv mot honom när han gör något speciellt är det en tydlig signal att han ska fortsätta. Kommunikation är grunden till bra sex.

15. Han fumlar av dig underkläderna
Han måste inte fumla upp din bh i blindo. Om han inte klarar av att öppna dina underkläder är det bättre att du gör det själv.

16. Han fumlar av sina egna underkläder.
Han är mest attraktiv om han tar av sig skjortan innan byxorna och framför allt strumporna innan kalsongerna.

17. Han förväntar sig att du rakar underlivet
Ett renrakat underliv kan verka upphetsande för honom, men för dig kan det klia och svida. Han får acceptera ett nej om du inte trivs.

18. Han stoppar in fingrarna utan att förbereda dig
Kvinnor gillar inte att bli penetrerade lika mycket som män gillar att penetrera. Mannen gillar ju att själv vara förberedd när han penetrerar någon.

19. Han stoppar in snoppen utan att fråga
Man måste inte alltid fråga muntligen, men man kan fråga med kroppsspråk och handlingar om kvinnan är redo att gå hela vägen.

20. Han hittar inte hålet
Om han inte hittar vägen själv kan han låta kvinnan hjälpa honom. Om han fortsätter dutta runt kan lusten dö av.

21. Han förväntar sig att få ta dig bakifrån
Alla trivs inte med att stå på alla fyra. En del upplever det som förnedrande, andra att deras rumpor är oattraktiva. Det minsta man kan begära är att han förklarar varför han vill, kanske att han berömmer hur sexig rumpa kvinnan har.

22. Han stöter för hårt
Om han är välutrustad eller kvinnan inte så djup kan det göra väldigt ont när han stöter mot livmodershalsen.

23. Han kommer innan du ens har börjat
Få män kan hålla sig länge nog för att kvinnan ska bli tillfredställd. Det är bara att använda mun och händer grabbar!

24. Han kommer inte, eller blir slak
Har han problem att komma under samlag, eller blir han slak när kondomen kommer fram, då sitter problemet i huvudet. Det finns både litteratur och terapeuter som kan lösa problemet.

25. Han vill inte ge dig oralsex
Kräver han oralsex av dig men vill inte ge dig samma sak verkar han inte vara så intresserad av dig välbefinnande. Här gäller det att prata.

26. Han tvingar ditt huvud mot snoppen
Antingen vill du, eller så vill du inte. Svårare än så är det inte.

27. Han trycker ner ditt huvud när du ger oralsex
Detta kan upplevas som kvävande. Inte speciellt sexigt för de flesta.

28. Han styr ditt huvud när du ger oralsex
Han får gärna säga hur han vill ha det, men låta dig styra.

29. Han kommer i din mun utan förvarning
Alla kvinnor gillar inte smaken av sperma.

30. Han tror att porrfilmer speglar verkligheten
Nej killar, det funkar sällan så i verkligheten.

31. Han visar dig porr utan att fråga
Merparten av porren produceras för män. Mycket kan vara avtändande för kvinnor.

32. Han begråter storleken på sin penis
Kvinnor prioriterar en uppmärksam älskar framför en gigantisk pjäs (så säger i alla fall förståsigpåarna).

33. Han svarar ärligt om ex-sex
Vita lögner är bättre än ärlighet i vissa fall.

34. Han frågar om du vill ha trekant
Det kan låta spännande men slutar ofta med svartsjuka och gräl.

35. Han prövar analsex utan att fråga
Detta är något mycket känsligt och personligt som man bör reda ut innan man försöker.

36. Han fotografera eller filmar akten
Vad händer om det tar slut? Det är inte kul om det börjar spridas utlämnande bilder på dig på internet.

37. Han låter dig göra jobbet
Att bara rida under en hel sexakt kan vara fysiskt jobbigt och därmed avtändande. Variation är bäst. Delad börda är delad glädje.

38. Han kör samma rutin varje gång
Bara för att han har lärt sig hur det går för dig innebär det inte att det fungerar i evighet. Prova nya saker så lever sexrelationen längre.

39. Han är oromantisk
Alla vill känna sig uppskattade och det gör du om någon anstränger sig för att göra något extra för dig.

40. Han smiskar dig på rumpan
Slå tillbaka om du inte är med på hans dominanslekar.

41. Han försöker att göra enligt en bok
Fokus ska vara på dig, inte en instruktionsbok. Läs på innan samlaget.

42. Han prövar först och frågar sen
Beröring av analen kan kännas bra när man är väldigt upphetsad, men man kan må dåligt efteråt.

43. Han brölar in i ditt öra när han kommer
Visst gillar man när ens partner njuter, men någon måtta får det vara. Hänsyn för den andres upplevelse är alltid viktigt.

44. Han glömmer dig när han har kommit
Det är bäst om kvinnan får komma först. Män tappar ofta lusten när det har gått för dem. Händer och tunga någon?

45. Han gillar att prata snusk
Alla gillar inte runda ord när de älskar. Som i många andra sammahang – prata först, gör sen.

46. Han ligger på dig med sin fulla tyngd
En fullvuxen man på 90 kilo kan bli rätt jobbigt. Be honom att stödja sig på händer och knän.

47. Han sprutar på dig utan att fråga
För honom är det upphetsande. Du kan kanske bara tycker att det är kladdigt och avtändande. Återigen, kommunicera under akten.

48. Han kontrollerar inte sin utlösning
En man uppfattas som en bättre älskare om han sörjer för kvinnans behov först.

49. Han håller inte om dig efteråt
Kvinnor tar längre tid på sig att komma ur den ”sexuella stämningen” efter älskog.

50. Han gör inte rent efter sig
Svett och andra kroppsvätskor är vanliga efter sex. Han bör ha papper eller handduk till hands om han inte har använt kondom – annars blir det kladdigt och trist.

Igår (onsdag)


Ja dagen började med att jag vakade vid sju tiden. Gjorde ordning mig och sedan rullade till skolan. Gick i skolan från 08.00 - 10.30. Rätt skönt! Efter skolan så gick jag hem och då hade jesscia nästan precis vakanat. Vi åt frukost och sen satte vi oss vid datan och nörda en stund. Sen blev det dags att åka till Salem för att jag skulle övningköra. :)  Körde från rönninge till Södertälje för att mamma skulle stor handla. Och det är så jävla kul att köra mammas bil för hon ju turbo, Love it! Så det blir ju att man trycker på gasen lite extra sådär. ;) Men sen så körde jag från södertälje och hem. Och på vägen hem så såg mitt ex köra förbi mig men jag hann att tuta på han.(ha.ha.ha.) Men jag vet inte om han att reagera.
Men sen efter allt körande och handlanade så blev det bara en sväng upp till mamma och packade upp maten, sen var det bara att åka hem till Huddinge med Jessica.
När vi kom hem så hade älsklingen lagat nachotalrik, mumma! Sen avslutade vi kvällen med att gå och sola.. OTROLIGT skönt! Sen så hände det inte så mycket mera blev en dusch och sängen när vi kom hem.


Bästa!!


Studentklänning!






Ikea & Jysk!


Jag och Jessica åkte iväg till Kungens kurva idag. Härligt med ännu en dag med massa shopping. Med det var mer till hemmet. Men det är alltid lika kul. :D Vi var på Ikea och samt Jysk. Hittade en massa-bra-och-ha-grejer och annat!


Jag och min shopping bag ;)


Brunch på Ikea


Allt som allt jag har köpt idag:

*Stor lampa
*Handukar
*Batterier
*Diskborstar
*Glödlampa
*2st svarta muggar
*Sevetter (Små och stora)
*Doft ljus
*Hylla (vit)
*Sevetthållare
*Stor svart kruka
*2st olje droppar
*Toaborste
*Prynads bollar
*4st örngott


En bra start på veckan, SHOPPING!

Egentligen skulle jag bara kolla när jag och Jessica åkte till Skärholmen. Men det kunde jag inte låta bli att köpa något. Thihi.
Mitt köp today:


Ginatricot: Jumpsuit, blus och shorts


Sister: Student klänning och stickadtröja


Puder, mascara, deo, glasögon och lotion från body shop.


Lite bilder från i lördag (Ekerö)



Vi, barnen som var där.


Vi, barnen som var där.


Min mor


Jag


Lillasyster


Nu..


..Blir det att bädda ner sig i soffan med datan i knät och kolla börja kolla på säsong 2 av califoniacation. Den serien är så jävla bra så det heter duga!!




Dålig uppdatering, ändrig på det!


Ja, jag har varit rätt dålig på att uppdatera denna vecka. Men det ska det bli en ändring på! Kommer en ny vecka, som jag ser fram emot!


Fredags så var det första april. Och då får man luras. Jätte roligt var det. Det var rätt många som gick på mina luriga skämt. :)
Närmare mot fredagskvällen blev en fredagsmys här hemma. Madde och Jocke kom hit och kollade på film med oss. Till filmen så blev det chips och dip även morötter och gurka som man kan dipa med också. Mmm gott...



I lördags så åkte jag till Erkerö för att min kusin Frida fyllde 14år. Det blev mycket prat och skratt när man umgås med släkten. Trevligt! Det bjöds på en massa olika tårtor och så klart jätte goda kakaor massor med olika sorter! Men jag probbade inte i mig allt för mycket. För då blir det mer förbränning på gymmet så lite tänker man nog till vad man stoppar i sig. ;)
Men sen så när jag kom hem så blev det middag sen så la jag och älsklingen oss på soffan och kollade på en film som hette Skyline, jätte dålig faktiskt! Det ät inget att se!!! 


Idag, söndag. Vakande runt halv elva tiden fick frukost på sängen så efetr det så gick jag upp och klädde på mig och var redo att gå till gymmet. Fy bubblan vilket pass! Körde: Knäböj, mage, samt biceps. Jävlar vad jag hade ont i kroppen efter dessa övningar. Men bra gick det, så det är jag glad över. Men när vi kom hem så fick älsklingen massaer min rumpa och mina lår. Kände mig så stel. Ha.ha.ha.  Men sen lite senare under kvällen så ska jag, Daniel, Madde och Jocke ut och springa. Får se hur det går, inget jag hoppas på direkt.
Juste på tal om inget så rökte jag bara 3stycken cigaretter igår och idag så har inte jag rök någon alls. Vad jag är duktig! :D
 

Mot Ekerö!






RSS 2.0