:'(


Så sant (?!)Den här låten.. Jag får gåshud! Så fin..

 


6 dagars uppdatering

Ojski pojski.. Har ju inte bloggat på nästan en vecka! Men jag har verken haft tid eller lust till att ta mig den tiden som det behövs och börja skriv. Men nu idag kände jag att jag fick den tiden så det är väl lika att sätta igång.

 

Förra veckan:

 

Onsdag: Jobbade i (kungens kurva butiken.)

Torsdag: Löning!

Fredag: Jobbade i (Huddinge butiken)

Lördag: Jobbade, Clue o Lotten kom och hämtade mig. Han skjusade oss hem till lotten för att hon skulle hem och fixa sig, sen drog vi hem till mig för att jag skulle fixa mig och även så började vi förkröka. Så kom även Johanna och Linn hem till mig. Vi förade, snackade och lyssna på musik. Sen så var vi tvunga att dra mot Alvik till Eroticmässan.

När vi kom fram till porrmässan så det första vi gjorde det var att gå till baren och beställa varsin dricka sen gick vi runt och kollade på alla roliga leksaker. Och även köpte en del grejer.. :) Men vi missade dom manloga stripporna. Såg bara kvinnliga. Men sen så tickar klockan och jag o Lotten tänkte dra ut på krogen, med en massa doldos och grejer i väskan. Men vi förvarnade dom iafall dom skulle kolla i väskan. ;) haha!  Men vi drog till "Underbara bra" som krogen heter. Kom in grattis och även inte behövde betala upphängning. V.I.P ;)

Men jag och Lottten vi dansade av oss en hel del och hade så jävla kul.. Som vi alltid har när vi är ute. :D Du och jag, Lotten! Min BBF <3

 

 

Söndag: Vi kom hem vid tre på natten tror jag. Men skulle ju ställa tillbaka klockan en timme och jag visste inte om min mobil hade gjort det automatiskt eller om jag var tvungen att göra det själv. Så man blev lite snurrig. Men alla krogar hade öppet en timme längre. ;) Sov iallafall inget när jag kom hem typ. Så fort jag somna vakande jag. Det måste vara dom där jäkla redbull vodka som gör att man inte kan sova. Jobbigt läge!

 

Denna vecka:

Måndag (idag) :

Idag vakande jag vid klockan ett. Skönt att få sova ut. Men jag funderar på att gå och lägga mig igen. Känner mig lite smått trött seg. Eller bara villa någon timme.


Igår och idag

 

Igår så gick jag upp till Lotten tog koppar kaffe och snackade lite tjejsnack, skönt att prata av sig i mellan åt.

Men efter kaffet så körde vi (tp) på wii spelet. Så jävla kul. Vi satt och spelade i några timmar man kn verkligen inte slita sig ifrån det spelet när man väl har börjat. Skit farligt!! :)

 

 

 

Idag då.. Vakande till liv vid tio tiden tror jag klockan var. Nånstans där vakande jag. Och idag tänkte jag att jag skulle sätta igång och skriva personligtbrev och CV. Men hur fan ska jag börja(?) Hej, jag heter sandra björk... och vad mer? Att jag är bäst på allt, hoppas att ni vill anställa mig? - Näe så funkar det nog inte att skriva. Men det hade varit lätt om det inte hade varit svårt att få jobb. :p haha! Men jag har fått lite tips på facebook av några. Så nu är det dags att sätt igång, allvaret har börjat!! Men nu ska jag inte sitta här och fördriva tiden. Måste sätta igång nu. ÄRLIGT! :)

 

Hörs senare!

 


Update

 

 

Tänkte gör en snabb uppdating om helgen:


Fredag:

Tog lugnt hela dagen och kvällen kände mig små frusen. Så det blev varmt bad och en massa mor och dotter snack. Sen bäddade jag och mamma ner oss i soffan och kollade på idol. Sen blev det sängen som gällde.

 

Lördag:

Vakande vid åtta tiden. Då var det bara upp och fixa sig sen åka till jobbet. Började kl:10.00 och slutade kl: 14.00. Efter det så blev det helg för mig.;)

När jag kom hem piffade jag till mig lite, inget märkvärdigt direkt. Men efter mitt upp piffande så drog jag upp till Lotten och Tomas. Sen kom även Miranda, Daniel (clue) och Matte dit. Vi körde öl spelet några vänder. Sen blev det Wii som gällde resten av kvällen. SKIT ROLIGT! Vi delade upp oss i lag. Tjejerna mot killarna. Och spelet handlade om att fånga tårtbitar för att kunna få dom så måste man svara rätt på frågor och så kunde man välja kategorier. Hahah, killarna vän några få gånger mer än oss men sista rundan som vi tog då typ däckade lotten och miranda hade gott och clue kunde ju inget för han var ju bara full. Så då satt jag själv mot tomas och matte. Och vem van? - Jo, JAG! woop,woop IQ på top..HAHA! Och jag chansade mest av alla frågor men jävligt många rätt fick man. Och ibland så läste jag dom inte ens och tröck på rätt svar iallafall.

Vad säger man otur i kärlek och tur i spel?! Kanske ska börja tippa på hästar eller skrapa några triss. :p

 

 

 

Söndag:

Mådde hur bra som helst när jag vaknade trotts allt drickande som blev. Tog bara lugnt hela söndagen det är de är till för. ;)


Beställt

 

Shoppat lite online skor på Have2have.se 

 


Aerosmith <3

Livin' on the edge

 

 


Torsdag...

 

...En vecka kvar till löning! :D Vet ni vad då vad jag ska göra?! - Antaglien inte, Men det ska jag ta och berätta.

Jag har nämligen tänkt att göra hårförläning, dyrt! Pjuuuh, det är bara förnämnet.. Men om man får en bra lön så varför inte. Pengarna måste ju spendera på något annat än bara shopping. ;)  ELLER HUR(?)

 

Håller på att kolla runt nu lite grann på nätet där dom gör hårförlängning. För det är ju inte alla salonger som gör det. Men det jag kommer göra är nog att jag flätar in det i mitt hår. Har hört att det ska vara bäst om man vill ha håret kvar när man ska ta ur det. För det som man limmar fast det sliter och förstör sitt riktiga hår bara. Så jag är inne på att fläta in det. Det finns ju säkert för/- och nack delar med vilket man väljer. Men ska höra runt se vad som ska rekomenderas för att få bästa resultat. :)

 

 

 

 

 

 


Beställt från Ellos.se

 

 

 

 


Mot mormor o morfar

 


En regning tisdag

 

Fick veta igår kväll att jag behövde hoppa in och jobba. Så idag har jag jobbat från kl:09.00-17.00. Har nyligen tryckt i mig en fettig billy's pizza. Haha! Jag behövde något i magen nu,nu liksom. Så nu är jag mätt och har fått energin tillbaka och fundera på att börja måla om min fyra ikea stolar. Vill nämligen ha dom i svart! Så då blire tvätta, grunda en gång och färdig styka två gånger. Kommer bli spännande och se hur resultatet kommer se ut.. ;)

 

Men först blir kaffe och telefon! Innan jag sätter igång att börja fixa och dona.


Enjoy

Hahaha.. När jag och mamma kollade på dom här bilderna så skrattade vi så mycket att vi knappt kunde andas. :p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Söndag

 

Sista dagen på denna vecka...

 

Jag mådde som jag förtjänade det i morses. Fy bubblan! Ska-aldrig-mer-dricka! Fast så låter det bara nu. Sen när nästa helg kommer jadå är man där igen. :p haha!

Men nu under dagen så har mamma bakat en paj och gjorde hemma gjord vaniljsås och även äppelkaka. Mumms vad gott. Det gjorde hon medans jag slumrade till på soffan. Vaknade av att det luktade så gott. :)

 

 


Igår (lördag)

 

Igår så jobbade jag i fyra timmar.

Efter det blev det hem till Daniel och hämtade lite grejer. Vidare sen mot Salem. Hämtade upp Lotten på vägen så lämnade Daniel av oss. Vi åt lite mat här och sen satte vi igång och föra. Lyssande på musikoch gjorde ordning oss för utgång. Det blev att vi hamnade på Snaps (som vanligt.) ;) Dansade loss och hade jätte trevligt och roligt. Sen efter några timmars redbull vodka på snaps så drog vi till "underbara vi" eller om heter heter "bara vi".  För att möta upp Ellan och hennes kompis. Sen efter en stund där, så drog vi där ifrån oc skulle leta upp en taxi.. Så i skulle komma hem. Och tänk på när ni tar Taxi. Ta den taxin där det står "Taxi stockholm" och INTE " Taxi i stockholm" för den taxin är dyrare. Ett bra tips bara!

 

Men jag och Lotten var hemma vid ungefär fyra tiden på morgonen. Och hon fick bära mig i sin famn för jag kunde inte gå för att jag var för full och plus att jag gick med strumpor för jag hade så ont i fötterna. :p HAHAHA!

 

 

 

 

 

 


Mitt ikea köp från i fredags

 

 


Höj volymen

 

 


Snart mot

 

 


Fredag

 

Idag ställde jag klockan på 10.00 för jag skulle möta upp Signe och Naja i tumba vid tolv tiden. Så jag skulle hinna gör ordning mig och så. Men vi tog en fika och satt och prata lite skit. Skönt att få prata av sig, det var ju som sagt någon månad sen sist man sågs. Måste bli oftare!

Men sen gick vi runt lite i butiker och "kollade". Hehe, om man känner mig så har jag svårt att bara "kolla". Kom hem med lite grejer.

Så nu nylgen kom jag innan för dörren. Har även hunnit gått på systemet, handlat hem till morgon dag. Woop,woop! ;)

 

 


Wordfeud

 

 

Juste på tal om inget. Så är jag helt besatt i Wordfeud! Jag spelar det hela tiden.. Så jäklans kul.

Om ni vill ta en match mot mig om ni vågar så heter jag:sandr-aLycka till!


Igår o Idag

 

Jag igår och idag har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och bara slappat. Men samt väldigt uttrtåkande är det! Men eftersom att jag är på bättrings vägen så blir det lite äventyr imorgon. (Men det gör jag inlägg om imorgon.)

Har mest bara legat och kollat på tv och suttit vid datan. Och det som är så bra när man inte kan göra något är att man kan shoppa på nätet. ME LIKE! Så det gjorde jag igår då, satt väl över en timme och kollade på massa grejer och la ner massa grejer i varukorgen. ;) Kunde ju inte motstå.. Tihihi!!  Hoppas bara att jag år mitt paket imorgon. Hoppas, hoppas! 

 

 


Onsdag:

 

Har nyligen varit uppe och handlat lite gotti gott, så att jag kan få lite näring i mig. Samt gick jag förbi och hämtade ut min pencellin i tablett form. Och då undrar jag.. Hur hade dom tänkt nu när jag inte kan svälja? Och dom är ju inte små heller, utan enorma tabletter! Jag var tvungen och hålla på att dela på dom för att få ner dom i min hals. Kämpigt var det, men till slut fick jag ner alla små bitar. :p

 

Inte nnog med det så har jag bestämt att nu när jag är sjuk, halsfluss och knappt någon röst. Då har jag kommit på att idag och några dagar framåt tills jag känner mig bättre i halsen så får: Jag-äta-vad-jag-vill-dagen!

Kan ju inte svälja stora bitar så då blire mixer'n som kommer fram. Få ju lov att mixa min mat. Känner mig som en stor bäbis. :p

 

 


Mån o Tis:

 

Måndag:

 

Jobbade 8 timmar. Efter blev det träning med Lotten och mamma. Vi har nämligen köpt ett varsit gymmix kort. Kostar 500:- pers/termin. Det är alla veckodagar + helger. Asså roligt. Ni borde också röra på fläsket.. ;)

Men under dagen på jobbet så kände jag att jag började få så grymt ont i halsen. Jag tänkte aja, nu har man åkt på en förkylning. trodde jag,ja! Mmmm...

 

 

Tisdag:

 

Idag har jag varit på 3timmars kurs i brommar (inom flügger.) Jätte tråkigt, men lite intressant.

När jag kom hem och skulle äta så kunde jag verkligen inte det och inte har gjort det på hela dagen. För jag har inte ens kunnat svalt mitt saliv. Hur då skulle jag kunna äta(?). Men så mamma ringde till aktuten och berättade som det var.  Ont i halsen på vänsta sidan och röd i munnen och feber.

Kom med en gång in på sjukan (Ett tips ring alltid in, annars får man sitta i en sån otrolig kö.) Dom tog någon tops ner i halsen. Och jag bah neej. Och fick kväljningr. Urssch! Sen så tog dom ett litet stick blod prov på fingret. Sattan vad det dära lilla pyttesticket gjorde ont. Eller så är jag bara överkänslig när man är sjuk. Men det dröjde inte länge så roppade doktorn in mig. Och då så tog hann en låång pinne och kollade och sen så kände han på min hals och det gjorde jätte ont så jag kunde ju inte bara sitta och vara tyst.

 

 

Jag: Ajjjjjjje vad göru? det gjorde ju jätte ont!

Doktorn: Så ja. Du har halsfluss!

Jag: Va?? skämtar du? Får man dricka alkoholm då? :)

Doktorn: Nej. Inge dricka på tio dagar.

Jag: skääämtaru? Aja.. Men smittas det hära?

Droktorn: Ja det gör det. Men efter två dagar när du har tagit pencellin så smittas det inte.

Jag: okej, tack för hjälpen då doktorn.

Doktorn: Det var så lite så.. Receptet hämtar du ut imorgon på ditt apotek.

Jag: Okej.

 

Så har denna dag sätt ut för mig. Ligger i sängen och kan knappt prata så, så här tyst har inte jag varit på länge! Har nyligen kommit upp från ett varmt bad. Grymt skönt var det... Nästan så att jag har kust att ta upp ett till bad. :p Får se.

Och säger bara det vilken tur att man är ledig nu i tre dagar! Pjuuuh!

 


Tå-strumpor

 


Helgen:

 

Fredag:

Jobbade hela 8 arbets timmar. När jag kom hem så tog jag bara det lugnt. Inget märkvärdigt med det.

 

Lördagen:

Upp och jobbad från kl:10.00 till - kl:14.00. Efter det var de bara att åka hem fort och fixa sig, Sen hem till mormor och morfar och fira min mamma som fyllde år. Grattis igen! Det var jätte trevligt att träffa en del av släkten för alla kunde inte komma. Efter det blev det en lite fest hemma hos mamma med hennes kompisar och efter en stund så drog jag och Lotten hem till Laine och festade där med folket. :) Party,party!!

 

Lite bilder:

 

 

 

 

 

Söndag:

 

Ja, man mådde som man förtjänade i morses. (Och nu tänker ni morses? vad är det för svenska. Men det ordet säger jag alltid eller skriver, då som sagt. Och jag vet inte hur många gånger folk har påpekat det ordet när jag säger det. Haha..)

Men idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort onödiga saker helt enkelt!

 

 

 


Ny naglar!

 

Idag efter jobbet drog jag hem till Sabine för att fixa mina naglar. :) Är super nöjd!!

 

Innan det blev klart.

 

 

Tadaaa.. :) Snyggt vah?! ;)

 


Idag på jobbet

 

Skyltning av mig. (Flügger stödjer nämligen Rosa bandet, om ni undrar varför det är så rosa.)

 


En vecka senare

 

Det var för över en vecka sist jag bloggade. Fy på mig! ÄNDRING på detta...

 

Men under förra veckan så jobbade jag: Onsdag,torsdag,fredag, lördag och söndag.

Och sen nu denna vecka:

Måndag: Jobbade + körde ett skrivstångs pass på gym mix. Säger bara det fy satan MINA BEN!

Tisdag: jobbade, sen blev det iväg och fixa mammas naglar (som hon fick i förskotts present av mig och min syster.)

Och idag, onsdag jobbat + tagit en kaffe med lotten. Inte mycket mer än så har hänt, Jobbat och slitit vettni. :p

 

Mammas nya naglar:

 

 

 


RSS 2.0