Mot



Måndag


Idag är det måndag, och första dagen på mitt lov så blev jag väckt. Klockan 09.03. Då var det lilla pluttis som ring. Men efter några minuter senare när jag hade fått upp ögonen så skickade jag ett sms.
SMS:

Jag- Tack för att du väckte mig!
Daniel- Förlåt bebe. Skulle bara berätta hur mycket jag 
           tycker om dig...
Jag- :$

Naaw, jag har väldens underbaraste pojke<3 Jag kan bara inte vara sur för att väckte mig, inte längre iallafall. Just för stunden kanske men inte nu. Han är bara för söt!


Men det som händer idag är att jag få shoppa av mig lite med Johänna. :D Vi ska mötas vid halv fyra i Skärholmen. ME LIKE!

Helgens uppdatering:



Fredag:

Hade praktik dag som vanligt, fast slutade lite tidigare än vanligt just för att jag skulle hem till mamma och hämta ut ett paket. Det var ett par svarta byxor och en vit topp *se i tidigare inlägg*. Sen så åt jag middag med mormor,morfar och farfar. Sen mötte jag johanna en snabbis bara och pratade lite skit. Sen kom älsklingen hem till min mor och hämtade mig så åkte vi till hem till Sabine på åsen och hälsade på en stund. Efter det åkte jag och älsklingen hem. Eftersom att det skulles jobbas på lördag. Och jag behöver ju min skönthets sömn...

Lördag:

Efter jobbet så åkte jag var det att gå in på Vuxen äffären *Systemet* och plocka på sig lite gott och blandat. Och samt handlade lite mat. Vi åt jätte god mat som älsklingen hade lagat och så blev det alkohol och lips senare runt kvällstippen. Vi hade jättte trevligt och skojsigt.


Pannbiff,sås, potatismos och sylt! MUMMS..


Jag, sabine och malin.


Jag och Sabine


Lite upp-piffande!


Jag och Sabine


Jag och min kärlek


Lips


Söndag:

När jag väl vaknade upp så kände jag mig inte alls bakis. Skönt de! Tog ett bad på morgonen och sen började jag fixa till mig.
Efter att vi hade varit en sväng i kungens kurva så tog vi en fika hemma hos Sabine. Vi köpte med oss en massa fika bröd, gott var det! Och så bjöd hon på kaffe. Satt där en stund och sedan åkte vi till Willys och handlade hem lite mat. När vi kom hem med alla kassar var det bara att packa upp sen var det 110tums tv som väntade. Jag och älsklingen bäddade ner oss skönt i soffan och kollade på "The Mechanic" grymt bra acction film! Det är ett måste se..







God morgon


Tidigt morgon måste jag säga. Vaknade för drygt en timme sen men kom inte upp ur sängen förens en halv timme efter, hade en sån otrolig mysig morgon med min älskling DET VAR KÄRLEK PÅ HÖGNIVÅ här hemma!<3
Har hunnit klätt på mig och fått i mig lite mat i magen och just nu sitter jag här vid datan med ett stort glas med te och honung i. Yammy!  Tänkte gör en uppdateringen för tis och ons.




Tisdag

Min syster kom på besök senare mot kvällstippen. Blev som sagt middag + en bra film och den hette "love and other drugs" jätte bra film.










Onsdag

Slutade jag skolan vid elva(som jag alltid gör på onsdagar)gick hem och tog det lite lungt. Sen under dagens gång frågade Johanna Eriksson om jag hade lust att fixa hennes naglar. Och så undrade hon om hennes kompis kunde följa med, men det var inga problem. Fixade till hennes naglar och dom blev jätte fina. (Men jag glömde bort att ta en bild.) ATTANS! 
När dom åkte hemåt så tänkte att nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad och tänka sig det gjorde jag också. Så skööönt.

Resultat


Kom på att jag skulle ju lägga upp bilder vad jag och älsklingen har gjort angående "sminkat lägenheten" som ni kanske kommer ihåg(?)
Tänka sig att allt är handgjort och väldigt snyggt!!





Sovrummet

Målat den svarta ramen.

Sovrummet

Målat om fönsterbrädan.

Köket

Målat om fönsterbrädan.

Köket

Bänskivorna.


Walk in closet

Målat bubblor på golvet, snyggt vah? ;)

V-rummet

Hyllan vit målan.





OUTFIT







Tisdag


Har stor städat hela lägenheten, Gud vilken tid det har tagit. Men snyggt blev det trots allt. Men jag har nyligen målat om mina tippar, blev färgen grön. Och samt så har jag hunnit tagit en snabb dusch och klätt på mig kläder så nu springer jag inte runt halv naken. Min syster kommer nämligen hit idag. :D  Vi ska äta middag tillsammans och även kolla på en bra film med en massa gotti gott till. MYSPYS!
Så nu väntar jag bara på att hon ska slå en plingeling så jag kan möta henne nere i huddinge station.


Dagens Brunch



Broccoli soppa med cream fresh.

En bra start på dagen


LA KAFFE


Godmorgon!

Sovit gott?.. Jag har sovit sjukt skönt i natt, utvilad också för den delen. Är som sagt LEDIG idag. Vet inte direkt vad man ska hitta på?! Alla jobbar ju typ, så det är ju boring! Får väl använda fantasin lite då.. Jag får ta dagen som den kommer. Det blir nog bra.





Dagar


Tänkte kör klar mina dagar som jag har kvar. Hade helt totalt glömt bort dom. Men här kommer dom sista dagarna:



 





En ängel med svarta vingar!






Angelina Jolie, självklart!



Kaffeblatte!



Fy fan vad jag är grym på att göra en kaffeblatte/latte.  Yummy yummy!

SÖNDAG


Tidigare under dagen idag så har jag gått i snabb tackt, 4,80km på 40minuter drygt. Jag är så duktig. Men en sak som jag irriterade mig mest på var att efter bara tio minuters promenad så dog mina batterier på min Mp3, jag bah åh nej. Så då fick jag gå utan musik också fick jag frysa om mina öron..Typsikt liksom!
Men jag ska inte klaga på vädet iallafall, riktigt skönt var det att gå. Fast inte solen värde så mycket. Det var uppfriskande..


Nu blir det mat (middag), sen efter så ska jag och älsklingen mysa till det lite extra, just för att det är söndag. Vi har nämligen varit och handlat så det blir godis + fruktsallad med grädde och en bra film. Låter helt O.K!

Hörs vidare!

Beställt!



Brunch!




Sparrisoppa med cream fresh.. Mmmmmmmm!

Go morrn!


Vaknade runt tio tiden i morses. Utvild och pigg!
Hoppade i ett varmt bad och plaskade lite. Blev en kaffe i badet för den delen. Så nu är jag piggare än piggast. ;)
Ska gå ner till tvätten om ett tag och stoppa i två maskiner till, men skulle nog behöva två till efter dessa maskiner, ja då kan ni tänka er hur mycket tvätt det är(?) Vi har verkligen samlat på oss tvätt. Oj,oj!

Men sen  så tänkte jag och älsklingen gå en promis i det fina vädret, så mysigt. Solen skiner så vad kan man mer begära?.. Jag får verkligen en sån vårkänsla när man kolla ut, Får inte ni också det?? Det ser så mysigt ut! Tihihi. 



*Min hemma outfit*

Min frukost!




Detta har jag stoppat i mig.

Mådde inte så OK när jag vaknade imorses, lite baksmälla. Efter rätt mycket vin som jag drack igår. Började som sagt vid klockan tre på dagen och höll på tills jag däckade. (ha.ha.ha) Och det var jätte längesen sist jag krökade på vin. Men,men.. nu börjar jag piggna till iallafall skapligt så mycket. Orkar rör på mig nu så det är bra.

Lotten kom även över igår till min mor. Så vi satt och drack en hel del, pratade en massa och även spelade wii- spelet. Men det var riktigt skoj. :)


Jag och mor!


Jag och mamma leker med webbcamen. Riktigt skoj har vi.. HA.HA.HA!










Jag just nu!

 

 


Antal timmar !

 

Jag har varit rökfri i 32 timmar nu!

 

 

 


Skåål för att det är fredag =D

 

 

 

Sitter här och har precis öppnar en av all alkohol jag har hemma. Så nu blir det att dricka..(?!)


 


Denna eftermiddag


Har nyligen kommit ut från en varm snabb dusch. Det gjorde sussen. Idag så blev det gymmet -> motion sattasade jag på idag. Om det var svettigt, fy bubblan. Jag gick och gick, men kommer igenstans, höhö! Men jag hade faktiskt en stark lutning på bandet (För man bränder mer kalorier då.) Och rätt så bra fart.
Duktig jag känner mig. :)


Nu blir det middag!!!!!!!



Av ren nyfikenhet



Ja precis vem är du?.. Vem är du? Känner jag dig?
Tänkte kolla se nu, HUR många av mina läsare som VÅGAR skriva i mina kommentarer vem du är?!
Skriv in: Namn + Din blogg och gärna en kommentar varför du följer just min blogg? Vad tycker du om min blogg? (Om du inte har en blogg så skriv bara ditt namn och en kommentar så är jag nöjd.)


JUST DO IT. . . .

Torsdag.


Ja då var man hemma och lite små seg. Öppnad trots allt idag och då fick jag kliva upp vid halv sex och det var inte loligt. Näe fy bubblan, trött som fasiken var jag, kändes som att jag gick i sömnen. Men efter fyra koppar kaffe som jag har druckit hittills så börjar man ju piggna till. Hi.hi.hi.
Juste det kanske jag ska tala om att idag så har jag bara rökt en cigg och det var morgonciggen. Sen har inte jag rökt något mer på dom närmsta hela åtta timmar som har gått. Duktig jag är va(?) :D
Känner mig gyrmt duktig, har ju som sagt en Thailands resa som väntar om jag slutar röka. Så nu ska jag ta mefan sluta också.

Måste bara påpeka en sak, har ni svårt att kommenter? Fick en kommentar på inlägget "Dagens gåta." Har ni ingen fantasi till att skriva något? Ni är dåligt tycker jag personligen. En person av alla mina läsre,?-En kommentar! WHAAAAT??? BÄTTRING PÅ ER!

Här har ni svaret från gårdagens inlägg "Dagens gåta":
Att man skriver med rött.

Home from the gym!


Äntligen hemma från gymmet, det gick riktigt bra idag måste jag säga. Brände 340 kalorier sammanlaget. Känns riktigt bra.
Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen och kolla på "Step up 3" med en skål glass. GOTT!


Nu, mot gymmet!



Dagens gåta!

 

Vem är döv och stum, men som alltid talar

sanning?

 

 

 

Skriv svaret i mina kommentarer. Ditt Namn + Din blogg(!!) (Om du inte har en blogg, skriv ditt namn och ditt svar.) Så drar jag ut en vinnare ikväll.

 

LYCKA TILL!


Kaffe<3

 

 


Kesella!


Har nyligen gjort ordning en kesella-drink till mig. Mmm, så gotti gott!


Tidsfördriv...

Regler: Det här är svårare än du tror!

Kopiera detta till dina blogg och radera mina svar.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!Om personen som redan har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)!

Lycka till!

 

1. Vad heter du? Sandra

 

2. Ett ord på fyra bokstäver: Suga

 

3. Flicknamn: Saga

 

4. Pojknamn: Simon

 

5. Yrke: Sjuksköterska

 

6. Färg: Svart

 

7. Klädesplagg: Sockor

 

8. Mat: Smootie

 

9. Sak i badrummet: Såpa

 

10. Plats/stad: Stockholm

 

11. En orsak att vara sen: Sova

 

12. Något man skriker: Slagsmål

 

13. Film: Svinalängorna

 

14. Något man dricker: Sprite

 

15. Band: Skitarg

 

16. Djur: Svan

 

17. Gatunamn: Sveavägen

 

18. Bil: SAAB (Skrota Aset Annars Byt)

 

19. Sång: Sing me a song (The return)

 

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sumba



FLER BILDER *MASKERAD*






























Uppdateringen under helgens gång..


Vill bara säga att jag vet att jag har varit otroligt dålig på at uppdatera denna blogg under dom senaste dagarna. Men nu ska jag ta mig en lite tid till att uppdatera.


Fredag:
Ja, då fixade jag till det här hemma med dekorationer i lägenheten så det var förberätt inför lördagen. Så det höll jag på med i några timmar tills allt var klart in i det minsta detalj. ;)

Lördag:
Då var det maskerad... Wohooooo! Jag var alice i underlivet, oj menade underlandet. Men det kanske ni fattade när ni såg bilderna(?). Aja, men det var så otroligt kul. Alla festade verkligen loss, dansade och hade skoj.

Söndag:
Bakis? - Svar ja! Men det gick över senare när man hade fått i sig några ipen och smörgåstårta till frukost, mumma!Men det var otroligt mycket disk blev det. Och burkar,vinflaskor osv över allt. Sen så det tog ett tag till att få det snyggt igen. Men sen vid halv fyra tiden så kom pappsen och hämtade mig. Jag, anneli, amanda, ludde och pappa åt på Amazona i heron city. Fick jag 1000:- presentkort på ikea + middagen, så det var min lilla födelsedagspresent från dom. Blev så otroligt glad för nu kan jag äntligen köpa nytt köksbord + 4stolar hem. :)

Det var allt jag ville få uppdaterat, nu ska jag sätt mig ner och plugga till två stycken prv som jag har imorgon. Så önska mig all lycka till.
Hörs imorgon<3

Bilder från mskeradfesten!































Dom här bildern bjuder jag på än så länge.. Men alla var riktigt snygga måste jag säga. tuffa,coola, sexiga, fina, hatiska osv. Men det var otroligt roligt må jag säga. En riktig lyckad maskerad fest. Hade super kul mycket prat, skratt och satyg. tihihi!

Förlåt för dålig uppdatering


Dom senaste  två dagarn dom jag har inte bloggat för jag förberätt mig till denna dag. Farit omkring och fixt llt i sista sekund. Det var jobbigt. Ikväll kommer jag ha min (första) maskeradfest. Kul som fan kommer det att bli. Läängtar som tusan.

Hinner inte skriva måste skynda på lite. Men jag ska nog hinna lägga in min maskerd outfit, vad tror ni att jag kommer vara?? ;)


Rooumpa



Dagens bästa,bästa låt




Den här låten, jag älskar den! Jag blir helt kall i kroppen. Full volym och basen är perfekt, det gör sussen(!!)

Pass


Har varit hemma ett tag nu hos mamma och då passade jag på att gå igenom mina grejer som ligger i mitt gamla rum. Och då hittade jag ett pass på mig från 2000. Haha,va kul det var att se. Och så gemnförde jag med passet som jag tog 2007. Vilken skillnad. :p


LOOK:


Iris..


Har nyligen varit ute med söta Iris, som hunden heter. Hon gjorde både ettan och tvåan när vi var ute, duktiga tjejen. Vi la oss nyligen soffan och bara myser hon och jag. Jag funderar på att hoppa in i ett bad så småningom och sedan lägga mig i sängen med en chips-påse och en bra film. Det låter ju hur bra idé som helst, tycker jag! :)



 





Min nya diet!




Fixa mina naglar på nytt!




Ikea, Media market och Skärholmen!



Ikea 49:-/st



Media market 99:- I den fulaste färgen, Måste bara påpeka det!


Skärholmen: Party-land runt ca: 700:- Allt som allt.



Ja, det blev en liten bil tur trots allt. Skönt att få det mesta inköpen gjorda. Ska bara köpa alla ingredienser till smörgåstårtan som jag ska baka. Eller inte jag utan min underbaraste pojkvän som ska fixa det. *PERFEKT* Och sen blir det annat smått och gott.
Nu sitter jag bara och inväntar min maskerad dräkt som jag har beställt. Hoppas verkligen att jag får den imorgon. Annars blir jag suuur. Tihihi... :)




Nice pic on me.



Måndag!


Ny start på denna vecka. PERFEKT!
Idag så ska jag och min kärlek ta oss en liten shopping tur. Vi ska förbi: Ikea, media market samt skärholmen och sist blir det hemåt.

Hörs!



Tack!


Ville bara säga; så mycket för alla 95 gratulationer på facebook samt sms och telefonsamtal som jag fick igår.
Det glädjer mig<3



Så här såg min dag ut igår:



Vad ska jag säga...? Hade en super duper bra dag igår. Det var så avkopplade och så mysigt på en och samma gång. En toppen dag hade jag. Verkligen lyckad!

TUSEN TACK!

Första stoppet var på Gondolen hette stället. Ett riktigt mysigt ställe. Vi satt där och tog oss några drinkar var vid baren. Det kändes som att man satt på en kryssning, för att det var så högt upp och man såg vattnet och massa hustak. Det var ett riktigt romantiskt där. Ojoj.. Och plus att dom blandade så otroligt goda drinkar. Like it!
Innan dom öppnade stället så gick vi upp och kollade utsikten ut. Riktigt fint var det och man såg ju hur låångt bort som helst!..


Där uppe var vi.

Kollar hellder på mina snygga skor än utsikten.. ;)


Syskonen


Jag och min älskling


Utsikten


Systrarna igen..


Jag och min piggelin


As äcklig drink.. BLÄÄ! Den hette margarita eller något sånt.


Sis, mor och tommy


Andra stoppet efter en timme på Gobalen blev Barbeque hette stället och där satt vi i fem timmar. Vi drack, åt jätte gott + en dessert och massa babblade. Munnen var aldrig tyst kan man säga tills jag fick värdens chock. Det var nämligen så att Tommy känner dom som jobbar där och då hade han samlat alla servitriser och så ställde dom sig vid vårat bord och sjöng: Jag må hon leva, jag må hon leva osv... Och jag höll på att skämmas ihjäl. Alla andra runt om kring ställde också sig upp och sjöng. Tror ni inte att det var lite pint!? Det var bara förnamnet!! Ha.ha.ha...

Men efter alla dessa timmar inne istan så tillslut begav vi oss hemåt, men vi var inte hemma länge, näe! Utan vi åkte hem och hämtade dricka och sedan åkte vi mot Sabine och var där ett tag och festade. Sen när jag kom hem efter någon timme där ifrån så däckade jag med engång. OM jag var trött. Lång dag hade så vad förväntar man sig när man kommer hem. Jo, sängen! :)



Jag


Jag och min cocos drink


Daniel ( min kärlek) och jag


Tre brunetter


Syskonen


Sis och mor


Shot, som man eldar uppe på.. COOLT!


MUMMS!


Gotti,gott..




Min födelsedags OUTFIT!





MIN DAG :D


Fy fan vad sköönt äntligen 20år! HAPPY FACE...

Imorse så väckte min älskling. Det var så gulligt, han hade bakat en Cheesecake som är så otroligt gott. Så sött..
Men det jag har fått hittills är av famijen Eriksson present kort på H&M, tack snälla. Av min älskade älskling är det ett paket med några körlektioner på trafikskolan samt att jag får en upp körning av han. :D
Släket blir av att träffas om två helger ungefär. Har som sagt fullt upp, fyller år och nästa helg blir det maskeradfest. Så helgen efter det ska jag nog se till att ha tid.




Men lite senare idag, det är ju fortfarande morgon så ska jag och Daniel möta mamma,tommy och min syster på tåget. Så ska vi åka in mot stan och ha två stopp. Men jag har ingen aning om vad det kan vara. SPÄNNADE och se vad mor min har hittat på. Men den informationen jag har fått är att vi ska äta på jätte fin resturang på ett av två stoppen vi ska göra där inne i stan.

Har faktiskt hunnit ner till systemet idag. Det var jag och alkisarna. ;) HA.HA.HA.
Men jag vissade upp mitt id, men inte fan fick jag en tablettask för det. Hmm..!Men id fick jag ta upp och vissa och hon som satt i kassan sa: GRAAATTIS va kul. Jag bah, eh ja tack *med ett stort leende på läpparna*
Men nu ska jag börja fick mig lite smått. Ska leta fram kläder osv. Och det jobbiga är att i min Walk in closet ser det ut som ett-bomb-nerd-slag. Ojoj.. Se hur detta går. Men nu måste jag sätta fart. HÖRS senare!!









 

Denna dag fredag..


Idag så har dagen sätt ut så här hittills:

Vaknade kl:05.30 då var det bara att stiga upp, tänka sig att det gjorde jag också utan att min pojk behövde slita i mig eller något sånt. Var på praktiken kl:06.15 och slutade kl:14.00. Blev även fredags-mys på flügger med tårta för jag som sagt fyller år imorgon en dag kvar, det-tar-kol-på-mig!!
Men efter praktiken så följde johanna med mig hem (hennes sista prao dag var idag.) När vi kom hem till mig så gjorde vi i ordning plättar, MUMMS!  Fixade även hennes naglar men hann inte att måla dom för hon skulle hem, men det skulle hon göra själv. Blev även en massa babbel om allt och inget. Trevlans! :)


Johannas nya naglar, BY: Sandra!




Så här kommer att dagen se ut nu under kvällen:

Ska invänta min älskling sen senare ska vi hem till Sabine och äta mat samt ha en film kväll. Det låter så mysigt, just för att umgås med varandra.




Min nya naglar :D




Idag. . .


. .Så ska jag fixa mina naglar efter praktiken! :D Läängtar.


Shopping tur och har hämtat ut paket!

Elgiganten


Min nya mobil.. :D Och min stil!


H&M


Behövs alltid


Kicks


Lite smått och gott


Ut hämtad paket


Vita byxor, svart linne och armband.




Denna dag har jag inte bara roat mig. Nej,nej. Jag har gjort lite nytta också. Som varit i skolan, samt hunnit övningkört. Känner att jag har gjort otroligt mycket idag.. Känner mig helt slut i kroppen(!!) Vilken tur att jag ska få helkropps massage lite senare, Åååååh vad sköööööööönt det kommer att bli. Avis? Inte ens lite?... I know you are...;)

Hinner inte sitta mer vid datan. Tänkte hoppa ner i ett varmt bad nu och sedan blir det sängen!!

Natti,natt<3

Onsdag!!


Igår så åkte jag och min pluttis till kungen kurva. Men vi hittade inget speciellt just för att vi var ute i vid sen tid. Butiker höll på att stänga osv. Så det blev små stressigt och det orkade verken jag eller han.
Men efter som det inte blev något köpande igår så blir det av idag istället. Wiie! :D Ska köpa en ny mobil hade jag tänk. Första moblien för i år. Förra året (2010) köpte jag tre stycken, om jag mins rätt. ;)
Men den här mobilen som jag har tänkt att köpa finns i olika fäger och det gör ju de ännu svårare för mig. Jag vet ju inte vilken färg jag ska ha. :o Oh my gud!



Btw; 3 dagar kvar till jag fyller 20år! :D



Nu mot;



RSS 2.0