Tisdag



Igår blev det inte så mycket uppdatering. SORRY! Men det jag gjorde igår var att när jag kom hem efter skolan så gosade med min kärlek. Mysigt värre! Sen drog han och gymma. Och då låg och i sängen och kollade på Scrubs eller rättare sagt jag somnade. Och sen när pluttis kom hem så fixade han mat till mig och han. Sen så blev det 45minuters promenad. Och även 12 minuter solning. Sen när vi kom hem igen så hoppade vi i ett varmt skumbad och sen var det bara att lägga sig efter det.
Så såg min dag ut, inget märkvärdigt.


Efter skolan åkte jag till Mamma och hälsade på henne. Slutade så pass tidigt så åkte jag till salem för att jag har tandläkaren idag också kl:18.00 SUCK! Men dom ska bara göra en undersökning sen är det klart! Så der kommer gå rätt fort. Men nu har jag även passat på att rensa mitt rum med mina kläder. Det är en hel soppsäck som det ligger fullt med kläder. Helt sjukt mycket jag har rensat. Känner mig duktig att jag kan slänga eller ge bort kläder för förut så sprade jag på allt, allt! Jag kunde verkligen inte kasta något. Det fanns inte en tanke av att jag skulle kunna göra det liksom.
Men det känns skönt att få rensa lite, fast det känns surt! What ever! ( Jag överlever, förhoppningsvis. ;) Och sen ska jag nog ta tag och rensa min Walk in closet hemma. Och när man rensar så brukar det bli halv tomt. Och då måste man fylla på med nytt SÅKLART! :D haha, då blir det massa shopping.... Me like! 


Hörs<3

 

Snö


Vi, se det snöar, Vi, se det snöar
Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!






Visst är det mysigt när det snöar. Love it! Man vill bara hem och myspysa med sin kärlek. Låsa in sig och bara krypa ner i sängen och bara vara hela dagen. Åh.. Vill hem nu,nu,nu! :D



Årets julgran!




BLÅ!





Uppdatering för helgen!



Fredagen. Ja, då blev det kryssning. Fy fan vilken kryssning. Det började med när vi kom på båten var det bara gå till hytten och byta om till fin kläderna och sen direkt till buffen. Det var Julbord, så det var ju mumsit! Sen efter så skulle jag, lotten, sam och Pontus till parfym affären och kolla lite. Och då stod det två tjejor som frågade om jag och Lotten ville bli sminkade. Jag bah visst. Hade inte hunnit gjort  ordning mig. Så det var ju bra att vi blev till piffade. ;) Sen efter var det bara att kröka. Då började festen liksom. Vi festade i våran lilla hytt ett tag sen drog vi upp till Karaoke och dansgolvet. Jag säger jag har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv. Och det var faktiskt ett plus i kanten att dom hade en "stripstong" där. Den stod jag och dansade vid, och fick till och men 40åringaarna och dansa vid den. Asnice ju. Man ska inte vara blyg. ;) (Dagen efter fick man höra ja det var ju du och stongen. Haha, Of course! Det var mitt svar. Men sen började bartender flörta med mig. För när jag skulle beställa en drink så sa han att han tänkte på mig jätte mycket vid buffe och grejor. Vad fan är det för lirare(?) Men eftersom att det kom killar efter killar så blev jag tvungen att fixa "en pojkvän" och även "en flickvän" på båten. Haha, helt jävla sjukt kul hade jag och alla andra också för den delen. :D
Men jag ramlade ner för en as stup brant trappa så man har ju lite små blåmärken på bena och armarna. Haha, men sånt får man ta. Men till slut sparkade jag mig mina skor och gick i strumpor på båten. Det funka lika bra det med. ;)
Däremot så har jag aldrig varit med om att sån båt gungar så djävulskt mycket. SHIIIT! Jag över driver inte. Hedan efter håller jag mig till stora båtar!
Men sen helt plötsligt var det bara jag och Johan kvar. Alla andra hade däckat. Så vi satte oss i hytt gången och festade lite där. Sen skulle vi egentligen av båten för att vi var så jävla hungriga. Men jag vågade inte chansa ifall att vi inte skulle hinna med när båten gick kl:09.00 (på lördagen). Och när vi satt och pratade om det så var kl:04.30 nån gång runt det klockslaget. Men sen så eftersom att jag är så snäll så gav jag bort min säng till en kille som heter Kim som vad med oss på Kryssning. Och sen efter tänkte jag vart fan ska jag sova? haha. Men när jag gick och la mig så la jag mig bredvid Lotten.
Och på Lördagen så väckte lotten mig vid halv tio hade typ sovit i 5 timmar. Och fy helvete vilken baksmälla jag hade. Det var länge,lääänge sen jag mådde så piss. Fick springa till toaletten minst 4 gången. Men sen var det också för att båten gungade så mycket. Och jag har lätt att bli åksjuk. Näe fy blä säger jag bara.  Det var skönt att komma till land sen vid kvart över fyra på dagen. Jag typ sprang ut och pussade marken. Näe kanske inte direkt men jag var nära på. :p
Det jag kom hem med från taxfree'n var: 1L Absolut vodka, två limpor cigg, ½ L turkisk peppar och någon cider. Skulle köpa mer på Lördagen. Men nejtack. Vill inte veta av någon alkohol på ett tag!!!

Bilder:







































Söndagen har varit helt underbar. Vaknade upp med min underbaraste bredvid min sida. Om jag saknat han! Det är bara förnamnet. Fick frukost på sängen och så blev det massa mys. Kände mig grymt utvilad efter tolv timmars sömn! Sen tog vi tag och gick upp från sängen och började fixa oss. För vi skulle nämligen ut och julhandla och samt lite annat smått och gott. Det blev massa julpynt och även några julklappar har jag köpt. Det är lika bra att börja, för snart är väl julafton här! Men sen åkte vi till Mamma och hälsade på henne och syster förstås. Vi åt mat och fikade. Sen åkte vi hemåt och då började jag pynta och älsklingen gjorde lussebullar. Grymt god! Ojojoj... Det bara saftades i munnen. Lovely! Och nu resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. <3
Har fått nog med att skriva nu. Hörs mer imorgon! P.U.S.S


+










Resväskan packad!


Så där ja! Då har jag packat väskan under morgonen. Hade lite små problem. För jag ska alltid ha med mig så mycket, fattar inte varför. Men nu fick jag tänka smart liksom. Måste få med mig all alkohol och cigg med mig hem. Men allt löste sig. Så nu har jag plats till det. :D Wohoo! Bara om några timmar är jag på båten, tänka sig. Så därför passar jag på att säga: Hejdå land, hej båten.. Here we come! :D

 

Ledsen att behöva säga det, men de blir tyvärr inget mer inlägg för denna dag. Hoppas att ni kan håller er tills imorgon. (Klart att ni gör..) För då är jag tillbaka :D<3

 

 

 

 


Tänkte berätta lite om min torsdag



I morse vaknade jag upp med min underbaraste bredvid mig. Vi gosade lite och hade det så mys på morgon tippen. Lovely! Sen gjorde han i ordning frukost till mig och han. Det blev gröt. Sen var det bara att fixa till sig och dra till jobbet eller ja praktiken. Praktiserade från kl:10.00-17.00. Och direkt efter så åkte jag till Salem och hälsade på min mammi och sis. Samt hämtade ut ett paket. Men det är väl inget ovanligt att jag gör det(!?!?!?) ha.ha.haa.. Sen efter det så tog jag och mamma en kaffe och kollade i klädtidningar, Ellos, halens osv. Även så pratade vi lite om julafton och vad jag önskar mig i julklapp och massa annat skoj. Men det tråkiga var att tiden bara rullade iväg. :o Kom nyss hem liksom. Så det jag sak göra nu är att kolla på PH (Paradise hotel) som jag missade. Och sen blir det sängen.
By the way.. Imorgon åker jag på kryssning. Gud så jag längtar till morgon dagen. :D


Nelly.com

+

Stl: S                                                    Stl: 36

Det är

2 dagar kvar till Kryssning

4 dagar kvar till första advent

4  veckor kvar till Julovet

1 Månad kvar till Julafton

5 Veckor kvar till Nyår



...Läääääängtar!



Två dagar kvar!


Så där då var man klar med projekt arbetet i Naturkunskap. Det gick fort. :) Det gillar jag..


Kom på att om två dagar dagar drar jag på kryssning. Fy bubblan vad jag längtar! Det kommer bli så jävla kul! :D
Men för en stund sen så stod jag färdig vid spegeln, har nämligen provat lite klänningar och skor. Först hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig(?) Provade klänning efter klänning... Men till slut så kom jag fram till ett snyggt resultat. Så nu vet jag vad jag sak ha på mig. Lika bra att få det överstökat! Men sen visste inte jag hur min sminkning skulle vara, Också som ett stor frågetecken. Men jag satte igång och sminka mig. Så här får ni ett litet smak prov. (Men det kommer bli lite mer justeringar som ex; lösögonfransar osv..)

Puss<3










24 november



By the way: En månad kvar till julafton :D



Min dag igår blev tyvärr ingen bloggning. Ledsen för det! Men igår var jag i skolan till halv fyra. Sen var det bara hem och äta passade på att ta ett varmt bad. Och sen la jag mig i sängen och somnade. När jag vaknade till liv igen så var klockan halv hela på kvällen. Jag gick upp och rökte och sen var det bara tillbaka till sängen och somna om. Det tog ett tag sen sen somnade jag. Snacka om att jag var trött. Kände knappt igen mig själv! Kände mig helt borta..

Men nu idag är jag utvilad så att det heter duga! Känns skönt, behövde verkligen sömn. Slutade runt halv ett idag. Så nu sitter jag här hemma och tänkte komma igång med att göra mitt projektarbete om Avgaser/utsläpp som ska vara inlämnad nästa vecka! Känner lite panik, måste jag säga.

Dags att sätta igång, Kanske?!



Lär känna mig bättre

*Tids fördrivning*


2010

Tre frågor om förhållanden
är du singel? – Nej!!!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Nja,ja!
är du kär just nu? - Ja <3

Tio frågor om dig själv

namn? - Sandra
när fyller du år? – 5 Februari
några piercingar? – Läppen, navlen och örorna
vad har du på dig just nu? – Kläder(?)
vilken årstid är bäst? – Sommar & Vinten.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna upp med älsklingen bredvid mig.
vad tycker du mest om hos dig själv? – Allt, egen kär ;)
vad är du bra på? – Mer än vad ni tror..
vem älskar du mest på denna jorden – Daniel<3
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Med min man!

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? –Familjen och Lotten samt Daniel:)
vem är den roligaste av dina vänner? – Jag har alltid kul med mina vänner.
vem är snyggast av dina vänner? - Umgås ju bara med puddingar.
vem är mest partyprisse? – Jag & Lotten SÅKLART!
vem är den du helst har filmkväll med? - Vännerna & Pojken.
vem av dina vänner är mest "evil"? - eh? bra fråga nästa fråga tack.

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Lillasyster.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – Mamma mest!
vem är farligast i din familj? – Me..
vem ser roligast ut i din familj? - Hm.. Pappa
vem är coolast? – Me..
har ni något husdjur? - Ja
vem har du mest gemensamt med? - Mamma
vem står för underhållningen? – Daniel, tihi!
vem sover du oftast med? - Daniel
roligaste kvällen med familjemedlem? – Har alltid lika skoj.

10 frågor om idag
vad har du gjort? - Skola
har du varit glad idag? – Toppen humör
har du varit ledsen idag? - Näe
har du gjort något bra idag? - Japp
vad ska du göra nu? - Tvätta
har du gjort något dåligt idag? – Nepp, inget jag vill komma ihåg isåfall
vad har du ätit idag? - frukost & Lunch
har du duschat idag? – Näe, men ska
är du trött nu? – Nja..
vad händer imon? - Skola , sen får vi se vad dagen har att ge
Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? – Ja, jag är så duktig :D

ANNAT
Hur mår du just nu? - Jorå de är fin fint
Har du piercat dig? – Ja, eftersom att jag har(?)

 

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?
-Jobbet = älskling<3
Vem ringde du senast? - Johänna
Vem sms:a till dig senast? – The Studio
Vem sms:a du till senast? - Johänna


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? – Börja bli
Vad är klockan nu just nu? – 18.12
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Facebook & min blogg

Gillar du punk? - Nej
Har du sminkat dig idag? - Nix
Isåfall, vad för smink? - -
Vad har du på dig för trosor just nu? - Turkosa
Hur ser de ut? - eh, blått (?)
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - En vit
Hur ser den ut? - Fin


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? – 18/11-10
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – Kommer inte ihåg :p



SPORT

Går du på någon sport? –
Nej, men vill börja
I så fall, vilken/vilka? Då blir det Poledance
Trivs du med den sporten? -
Tycker du att den sporten är rolig? Verkat det iallafall
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? –
Ja! Högt också!
I så fall, vilken låt för tillfället? – Chris brown -forever
Vad gillar du för musik? – Blandat

KÄRLEK

Är du kär just nu?- Ja <3
Har du kysst någon idag? – Ja, min älskling
Har du ett förhållande? - Ja <3
När går gränsen vid otrohet?- Fattar man väl själv
Är du romantisk? - Ja är jag väl <3
Har du snott en kompis pojkvän? –Nej! Vill inte ha rester.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Vad hette din första pojkvän? – haha, vet inte.
Hur länge höll det? – 1dag kanske(?) Vet ej..
Hur länge var ditt kortaste? - några dagar
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Förhållande<3


FÖRHÅLLANDE
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej!
Är du en bra flickvän? - Ja det är jag!
Vem sov du senast bredvid ? - Min man
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Min pojkvän <3
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nix
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – Unga!
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej haha
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – Ne, inga namn!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? – Lite både och.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Att man är sig själv.

 

 

 

 


Look



Sorry för dålig uppdatering!




Igår på gymmet så körde jag mage i 15minuter och samt gick på bandat i 30 minuter. En liten lätt start till att komma igång. Sen blev det även en promenix ute i det härliga snö vädret som det var igår kväll.




Men idag är det Måndag och det menas med nya äventyr och nya längtan. Äventyret denna vecka blir nämligen KRYSSNING fy fasiken vad kul! Längtar som fan tills fredag! Och längtan är att man får "pengar på kontot" på Torsdag & Fredag också. Najs! Är det den perfekta veckan, eller vadå?! :D Me like..
Det som händer idag blir inget speciellt. Tvätta (ett måste) och samt gå en lång kvälls promis med min älskling. <3





Det lilla äventyret idag blir...


..Gymma!



Lördag


Under kvällen som har varit så har jag och älsklingen krypit ner i sängen med massa godis och kollat på "Dödligt vapen 2" som den heter. Bra film faktiskt! Men under filmen så hör jag älsklingen snussa lite. Så då får väl han sova då. Ska försöka att låta bli att väcka han. ;) Jag måste säga att ÄNTLIGEN så har jag vaknat till och känt mig som en människa på nytt efter min baksmälla som jag hade tidigare under dagen. Så nu mår jag toppen. Men är lite små seg..
Denna dag har varit så skönt att inte behöva anstränga sig ett piss idag. Bara legat och slappat hela dagen kan man säga! Underbart. Så imorgon är jag förstås utvilad till äventyret. Spännande, näe så spännande är det faktiskt inte. Det är iallafall BRA! Det får jag avslöja imooooorgon. ;)


Natti,natti!<3














NYHET!


Svarta L&M




Beställt









Godmorgon(?)

 

På tal om inget. Jag är så jävla bakis. Det är bara förnamnet på det, ska jag tala om. Uschabuscha! Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska hoppa in i duschen eller ett uppfriskande bad, se om man piggnar till.

 


Går dagen, Fredag:

 

Från Älvsjö mässan i går så kom jag hem med fyra påsar om lite olika utbildningar osv. Rätt intressant faktiskt. Men om jag ska plugga vidare så blir det nog till Manikyr utbildningen jag kommer att gå, helt klart! Men vi får se vad som händer och sker. ;)

 

 

Men sen efter Älvsjö mässan så drog jag och min två klasskompisar till Donken i Huddinge C. Så vi satte oss där och åt lite mat. Sen efter det så följde Signe med mig hem för att hon skulle invänta sin kille som skulle komma och hämta henne. Men han kom upp på en kopp kaffe. Så satt vi och snackade lite, sen drog dom. Och då hoppade jag i ett varmt bad. Hade frusit hela dagen så det var jag värd. ;) Började fixa mig efter badade och samt plockade undan lite för Johanna kom hem till mig kl:20.00. Så vi satt här hemma och kolla på roliga film klipp på Youtube.com och även lyssnade på as gammal musik som vi lyssnade på under våra "Fjortis tider." Ha.ha.ha..  Sen blev det mycket tjejsnack, alltid lika skoj. :) Jätte kul att du kom gummsi :D Måste bli fler gånger! Men sen vid halv tolv tiden så kom "Min svarta Taxi" = JOCKE, och hämtade Johanna, så hon kom hem i tryggt förvar.

För jag personligen skulle aldrig få idéen till att sätta min tjejkompis på ett tåg hem själv och inte speciellt på natten. Aldrig,Aldrig! För tänk om det skulle hända något. Vilket dåligt samvete jag iallafall skulle få. Jag tycker sånt där är så otäckt!

 

 

Jag!



Look!



Tröja: Ginatricot
Linne: Ginatricot
Leggins: Nelly.com





Idag så har inte jag någon praktik. Istället så ska jag plus två tjejkompisar från klassen dra till Älvsjö Mässan (och det är faktiskt inom skoltid, vi fick en varsin biljett som är värd
50:- som skolan har betalat.) Så då tänkte vi dra dit och få lite tips och idéer om man vill plugga vidare som exempel: Utbildningar, Arbetsmarknad och Vägledning & Servicefunktioner. Egentligen fick vi välja om vi ville praktiksera eller dra på mässan det var fritt val. Men vi valde mässan. ;)


Hörs<3


Min efterlängtade skor :)

TADA...





Men nu tänkte jag berätta om min dag TORSDAG. Idag då hade jag praktik slutade kl:13.00 och då direkt åkte jag hem till min mor i Salem. Och då även så hämtade jag ut mina nya skor. :D Nu är jag super glad!
Men så skulle Fredrik köra mig tillbaka till Huddinge (mitt nya hem.) Men han skulle först hem och fixa sig efter jobbet så då hakade jag med hem till han och hälsade på min gamla svärmor och även svärfar. Vi tog en kopp kaffe eller två koppar och satt och snackade en stund. Trevligt så länge det vara! :)

Har hunnit ätit mat blev: Biff med sås och potatis till, Mums vad gott det var. Och egentligen skulle vi simma men det lär nog inte bli av idag inte. Så det får bli en annan dag. Men jag ska väl kila iväg mot Solariumen och sola nu hade jag tänkt. Det skulle inte sitta helt fel...


Hörs senare<3


Min outfit:





Är hos mor min!


När jag kom innanför dörren, kan ni gissa vad som låg på golvet?!- Ja, precis mitt brev! :D Snacka om att jag blev super glad!
Yees, yes. Oh happy day.










Must


Det var på tiden att man köpte hem Julmust. :)



Dagens bästa låt<3

Den är låten är så bra. Jag -helt- enkelt- älskar- den- här- låten.... Synd bara att det är live. Annars är den GRYMARE än någonsin!




Sing me a song, the last one in my life.
My time has come, life has been too short.
Stay in my dream, so I can take you with me.
Sing me a song, that I'll never forget.

See these hands of mine, see how they're trembling
But power has gone and right here at the end
I used to be wild, I was one of the living
See the other side, closing in on me.

Sing me a song, the last one in my life
My time has come, life has been too short
Stay in my dream, so I can take you with me
Sing me a song, that I'll never forget.

Remember the day, the wind and the sunshine
The highway of love, running fast as hell
And into the dark, at 90 miles an hour
A flash in the night, was the last thing I could see.

Sing me a song, the last one in my life
My time has come, life has been too short
Stay in my dream, so I can take you with me
Sing me a song, that I'll never forget.

Sing me a song, the last one in my life
My time has come, life has been too short
Stay in my dream, so I can take you with me
Sing me a song, that I'll never forget.

So... long, see you some other time,
So... long, see you on the other side
So... long, see you some other time,
So... long, see you on the other side



Väntan...

 

Just nu sitter jag och väntar på att jag ska få SMS av "Nära dig" för där ligger mitt paket som innehåller mina NYA skor. (Via hotmail kan man ju se vart paket är och om det har skickats. Det står att ligger hos "Nära dig") Så kan jag bara få det jävla SMS:et med koden så jag kan hämta ut mitt paket! Eller så har dom skickat hem ett brev redan till mig. Typiskt att jag inte har hunnit byta post-adress än. Men jag får vänta och se tills antingen min syster eller mor kommer hem, se om brevet har kommit!

 

Bara sitta här och vänta, plus redan vet att nu ligger mitt paket där, gör mig galen! Vill ha mitt paket nu-nu-nu!

 

 

 

 


Outfit!




Stickad tröja: Nelly.com
Linne: Gina tricot
Leggins: Gina tricot


Vill ha!

... Eller jag önskar mig den i julklapp! ;)




BAHAHA!

Jag dör av grav!  Han är så ful men samtidigt ändå så söt tycker jag.















Video

Typsiskt våran humor ;) HA.HA.HA.HA..





Avkoppling...

...med kaffe! <3






Gjort idag:



Damsugit

Skurat

Dammat

Diskat

Plockat ordning




Ja, jag har som sagt STOR städat! Så nu är det rent och fräsch till och med doftar fräsch. ;) Underbart!



16 November

 

 

 

Godmorgon eller goddag kanske man ska säga!? Vaknade för ett tag sen. I morse när klockan ringde 06.00 så kom jag verkligen inte upp från sängen för att jag fick sån mens-värk. Så det var bara att ringa och sjukanmäla sig och sen gå tillbaka till sängen och somna om. Så nu mår jag något bättre än vad jag gjorde i morse. Skönt det! Ligger fortfarande under täcket och myser. Ska väl gå upp och fixa frukost hade jag tänkt. Om jag kommer upp ur sängen det-vill-säga. ;)

 

 

 

 

 


Kaffe<3


Nu när jag kom hem, så det först jag gjorde det var att fixa kaffe. Eller ja, jag tog av mig skorna och jackan förstås. Men det här kaffet är så gott. Jag älskar det! Det finns i Marabou, Toblerone, Daim och Cappuccino smaker. Men jag före drar Daim. För den är godast tycker jag personligen.

 

 


Beställt






Lite snabb uppdatering under helgen


I fredags när vi kom till konserten kl:19.30 så var det ett förband som började spela. Lät inge vidare bra. Men kl:20.00 så skulle "Monster magnet" komma upp på scen. Men det gjorde dom inte, utan 40minuter senare kom dom upp på scen. Och jag kan tala om nu att det var verkligen ingen musik som jag tycker om. Men jag och Daniel lyssnade bara på några få låtar. Sen drog vi därifrån för jag blev så otroligt hungrig och även han. Så vi åkte till Texas burger. Asså jag har aldrig varit med om maken vilka gryma och goda hamburgare dom har! Helt sjuk det bara vattnades i munnen första tuggan man tog. Det stället ligger i Sickla. Åk dit för att äta hamburgaren, det är värt varenda krona!
Mumms,mumms! Men när konserten var slut så åkte vi och hämtade upp Åke + hans familj. Och skjutsade dom till deras hotel inne i stan. Sen var det bara hem och sova. Upp och jobbade på Lördagen.
Men igår så gjorde vi inte så mycket. Men ändå så bara försvann timmarna. Vi städade här hemma (lite mer stor städning) och samt tvättade. Och tiden bara rullade iväg. Vips så var klockan halv tio liksom. Fattade ingenting först. Trodde inte att klockan var så mycket(?) Men strunt samma i det. He..he..
Idag så har jag eller ja vi hunnit med rätt mycket. Vaknade till liv vid typ tio tiden sen så åt vi frukost, sen gjorde vi ordning oss sakta men säkert. Och då drog vi till Mattvaruhuset här i Huddinge. För jag vill ha en jätte fin matta i V-rummet. Men ja det kostar som det smakar. Men jag ska ha den till löning! ;)
Sen så åkte vi hem och åt lite mat. Sedan åkte vi till S-a-l-e-m för jag skulle hem till mammsen och hämta lite grejer. Speglar, golvlampa och annat skoj. Måste börja inreda lite.:) Hä..hä..


Här bjuder jag på bilder + video *från fredagen:*









"Monster magnet"


<3


Fredag:

 

Hej alla glada och även besvikna läsare. Förlåt så mycke för att jag inte har bloggat på två hela dagar. Shiiit happens!

 

Men under dessa två dagar så har jag inte gjort så mycket. Jobbat extra, gått i skolan och sen hållt på med min walk in closet så snart är den klar :D Har inte orkat hålla på så värst mycket med den. Men i förr går så fick jag nog med att alla min kläder ligger över allt, så då satte jag giång med att fixa lite små justeringar så snart är den KLAR. Ska sätt in lite spottar, ledslingor och även en klädstång. Sen är den helt på pricken klar! Så jag hoppas innan veckan är slut att vi har fixat det. Hoppas,hoppas!



Men idag är det Fredag. Och kan ni gissa vad jag sak göra?! - Jag kan knappt fatta det själv. Ha..ha..ha.. Men jag och Daniel samt åke + hans familj vi ska nämligen på en konsert. Det är Monster magnet som spelar. Har aldrig hört talas om dom och aldrig hört en låt. Eller jo idag så lyssnade jag på någon låt på Spotify. ha..ha..ha.. Det är de enda.  Men det kommer bli intressant och se, fast det är rock. Är faktiskt inte nog rockfantast så där. Men vissa låtar kan väl funka. Fick faktisk min biljett gratis så varför tacka nej då? Man ska ju inte vara ohyfsad. ;) Så det är ju klart att man tackade ja, eller jag gjorde inte ens det. Åka sa: jag har en biljett över så det är din Sandra. Men vi måste jag få tiden att rulla här på jobbet. (1 timme och 30 minuter kvar!)








 


Lite bilder från Lördagen:



Jag & jessica


Åke & Karl-oscar


Åke (med min dräkt)


Åke och Karl-oscar


Jennifer och åke





SNÖ

 

Vilket snö oväder det är(!!) Helt sjukt...

När det är sånt här väder så är det verkligen onödigt att sminka sig. Pga att det blåser och snöar så mycket ute. Dum som jag är så hade jag redan sminkat mig. Och vad händer när jag kommer utanför port dörren(?) Jo, förstås mmin mascara börja rinna och rinna. När jag väl kom fram till jobbet så var jag helt svart runt ögonen. Det-såg-grymt-snyggt-ut! NOT!


I morse när jag väl kom ut så blev jag glad för att det äntligen snöar. Älskar snön! Och så är det ett plus i kanten för nu kan jag äntligen använda min mössa. :D






 


I'm back

Saknat mig?!

Det kan jag tänka mig att ni har gjort. :) Har inte uppdaterat på några dagar. Men nu hade jag tänkt mig ta lite tid till det.

Lördagen så var det en helt otrolig kväll. Shit pommes! :) Vi kom till Sabine vid sju tiden på kvällen. Vi satt där och drack och hade det jätte trevligt med sällskapet. Vi blev bjudna på hemma gjord sallad, mumms vad god den var. Men det som var så typiskt var att jag glömde min kamera hemma!!!! Fan,fan,fan.. Jag brukar aldrig glömma denliksom. Men jag sak höra med jennifer se om hon kan lägga upp alla bilder. För hon var den ända som hade kamera med sig. Det var väl tur det. ;) Klockan tolv på kvällen då blev det utgång. (lite sent?) Men när vi väl kom in till stan så blev det rätt rörigt. Vi var nio stycken från början med sen till slut så var det bara jag, jennifer och åke kvar. Ha..ha..ha.. Alla hade splittras.Men vi tre drog till Söder teatern inne i stan. Jag kom in fast det var 20års gräns. Bara för att jag började flörta med vakten SÅKLART! Men där emot så blev åke nekat, för han var alldeles för full. Men han sa gå in och ha kul ni jag går runt här ute. Men jag och jennifer hade skit kul där inne. Åkte hiss och grejer. :)Men till slut så kom Daniel och Anders och klockan var väl två. MEn vi bestämde oss för att åka hem till Sabine igen och festa där. Men där började även dramat. Men det är inget jag behöver gå in på. Men natten var jävligt lååång. För lååång nästan! Ruskigt lång!

 

På söndagen så kände man sig inge snygg för fem öre! Fy vad jag kände mig sliten. Tre dagar i sträck. Rekord på länge! Aldrig mer! Jag säger bara det spriten fuckar hjärnan! Men jag, daniel och åke låg bara på soffan och kollade på film efter film. Helt döda var vi.Det ända som gällde det var bara att återhämta sig. För det var ju skola på Måndag. På måndagen så mådde man fortfarande inte bra. Kände bara att jag ville hem och sooooova. Men så var det inte. Jobba extra igår och samt idag. Ikväll så blir det sola. Fy bövelen vad skönt det kommer att bli. Och lägg sig tidigt. Det är liksom redan tisdag(?) Tiden går allt för fort, hänger knappt med.

 

Hörs<3

 

 


Min lördag

 

Nu är det här lördag. Fan vad härligt! Men jag tycker att denna vecka har bara rullat fram. Håller ni inte med?! Bra för att jag har haft lov så har veckan gått extra fort. Typiskt! :p

 

 

Men idag när jag vaknade så var jag rätt seg. Men inte ett dugg bakis. SKÖNT! Vi drog ner till kina som ligger i närheten och satte oss där och åt frukost. Eller lunch. Låter bättre.. ;) Och sen när vi kom hem igen så la vi oss på soffan och kollade på en film. Sen orkade inte jag sitta stil så mycket länge, så nu sitter jag vid datan och fortfarande sitter jag stil. Ha..ha.. Näe, men jag tänkte hoppa in i duschen och börja fixa mig. Sen efter det ska jag väcka liv i killarna som ligger (typ däckade på soffan framför tv:en.) Men då ska vi börja sätta igång och dricka. Sen senare ikväll så ska vi bege oss till Daniels tjej kompis Sabine. Jätte trevlig tjej måste jag säga. Vi ska äta middag där och dricka lite. Så det kommer bli jätte kul och träffa henne och dom som kommer vara där.

 

Aja, vi får ta och höras senare, imorgon troligtvis. Måste sätta lite fart här nu!<3

 

 


Igår..

 

I fredags så blev det festa igen. Både tors, fre och samt även idag kommer det att drickas. Haha tre dagar i sträck och jag har aldrig mått så bra. :D Alkoholen tar över! På hög nivå.. ;)



Men igår när jag och Lotten kom innanför dörren så satt Åke och Daniel å sjöng Lip's. ha..ha.. Så sött! Fick en liten chock när man kom in. Men sen så tog jag och Lotten över micarna och värmde upp våra stämband. Jag lovar det lät sjukt- jävla - grymt - bra! ;) Men vi satt och krökade och hade det jätte mysigt. Sen så bestämde vi oss för att dra ner till O'learys i Huddinge. Men så blev det inte. Blev istället en hemmafest hära. Det kom lite folk som jag hade en aning om vilka det var och visa kände jag inte alls. Men vi hade jätte kul är hemma. Lyssnade på hög musik, dansade, pratade och bara släppte loss. :)  En riktig lyckad kväller!

 

 

Pic:

Jag och Lotten :)

Min kärlek<3

Haha så söta ni är :D

Karl-oscar, Åke, Sanna och Lotten :)

Jag och P....

Oupps.. ;)

Talk..

Vi två :)

Jag, Sanna och en kille. :)

 

 

 

 

 


Torsdagen...


Herregud vilken går dag/kväll! Torsdagen blev våran lill-lördag. Igår så kom Daniels kompis hit till Stockholm och hälsar på. Han heter Fredik men kallas för åke. As härlig kille! Vi började föra klockan två på dagen. Då startade det hela. Men vi satt och snackade, skojade och hade oss. Hela dagen dagen fram tills vi skulle åka till Solna och där fortsatte festen hemma hos Pöla. Jätte kul hade vi! Vi stojade och lyssnade på musik. Ytterst trevligt! Inte nog med det så blev Åke klippt. Ha..ha..ha.. Men det är en annan sak hur det blev.
Men vid elva tiden så tog vi en taxi från Solna till Huddinge. För åke var bara för mycket. Han var en bland ras med en apa och en naken hund. Ha..ha..ha..ha.. Helt sjuk kille. :) Men vi älskar han ändå.

Men på morgonen när vi vaknade till liv så stod jag bara och as garvade åt åka. Hans frisyr. Oj,oj,oj.. Hot,hot -> NOT! Det var klippt lite här och var. Usch, tycker så synd om dig åke. Men hoppas att frissan fixade en snygg frilla på dig. ;)


Har precis kommit hem till Mammsen, så nu sitter jag här och uppdaterar min bloggish lite. Ska vara här några timmar för att det kommer släktningar hit från Luleå och hälsar på, då kan man inte vara oartig och inte hälsa på dom. Och jag väntar även in Miss Lotten. För när hon är klar och så.. Då ska vi åka hem,hem till mig och festa med Daniel och Åke. Btw, mitt nya smeknamn är Karl-oscar. ;)


Lite bilder från igår:


Snoppisar



Åke & karl-oscar :)


<3





Massa pussar<3


Tis,ons och tors

 

Hej, hej! Här är jag igen. Sorry för dålig uppdatering. Men jag har verkligen inte haft någon ork till att ta mig den tid och logga in på blogg.se och sedan sätta mig ner och börja skriva. Det har faktiskt varit rätt skönt att ha tagit en putti liten "blogg paus". Men det tycker ju inte ni läsare direkt om!



I tisdags så hann jag bara slänga in ett inlägg om "dagens händelse". Men strunt samma i det, fortsättningen följer under tisdagen. Efter gymmet så skulle jag och Daniel sola men det blev inte så. Vi drog hem och fixade mat för vi var så hungriga eller iallafall jag. :p Och sen efter middagen så åkte jag till Salem för att hämta ut ett paket och sedan träffa min underbara mamma och min syster<3 Jag var väl i Salem i ca: 2 timmar. Och sedan blev det hem gång. Jag var väl hemma runt halv nio. Men när jag kom hem så blev det varmt skumbad, efter så fick jag massage underbart!, så avslutade vi med Happy ending. Sen resten av kvällen låg vi ner bäddade i sängen och kollade på en film... Sen somnade vi.

 

Nytt i garderoben:

 

 

Onsdag så kände jag i både mage, armar och ben vilken träningsvärk jag har. Märkts att jag är otränad. Det måste det bli en ändring på så fort som möjligt! ;) Daniel bara garvar åt mig när jag säger "aj vad ont jag har". På morgon tippen typ vid nio tiden så kom Daniels pappa och hämtade oss för vi skulle dra iväg till Ikea för han behövde hjälp och bära sina garderober. Synd som det var hann inte jag och kolla så mycket. Men vi köpte det nödvändigt hem hit. Ska iväg under veckan förhoppningsvis och köpa lite grejer till hemmet. Men efter Ikea så blev det Mio. Då skulle dom hämta något på Varuutlämningen. Sen efter all tid och väntan så kom vi hem vid typ kl: 13.00. När vi äntligen kom hem så lunchade vi. Och sedan la vi oss i sängen och kollade på en film och låg halv-däckade. Kände mig helt slut! Men sen fick vi rycket och gå ner och handla lite mat. Det blev Lax med potatis och hovmästarsås. MUMMS! Lite senare på kvällen så tog vi upp ett varmt skum bad (igen) Får aldrig nog att bada. ;) Men vi skummade lite över en timme och även så blev det några kalla breezer i badet. Gottigott! Sen från ingen stans så skulle vi ut och gå promenad. Vi kom inte så långt, vi kom bara några få hundra meter tills vi såg ICA och då gick vi in dit och köpte massa godis och sen tillbaka hem och kollade på en as bra film, The other guys DET ÄR ETT MÅSTE SE!




Torsdag (idag) ja jag vakande för typ en timme sen. Grymt tidigt. Men igår gick jag och la mig innan kl.23.00 Helt sjukt vad trött jag var. :)  Men nu ska jag väl försöka dra mig upp ur sängen och hoppa in i duschen, äta frukost och fixa mig. Det låter inte helt fel. 

 

 

Hörs lite senare<3

 


Dagens händelse:

 

 

1.  Gymma

 

2.  Sola solarium

 

3.  Åka till Salem

 

 

 

 

 


Grym låt!






Go kväller



Har slappat hela dagen kan man säga. Härligare kan det inte bli. ;) 
Men till middag så blev det hemma gjord kina mat. Gottigott! Bjöd även över en killakompis med namnet Andres. Trevligt värre. Men nu är the boy på gymmet och tränar.  Sen när han kommer hem blir det power walk. Men jag hoppas, hoppas att han power walkar där, för jag känner att jag inte orkar. Ha..ha..ha.. Jag har blivit så lat av míg. :p
Får se vad som händer och sker.
Men annars under kvällen så har jag inga direkta planer. Blir bara att mysa och koppla av. Lovely...





Min rökkompis :)

 

Detta är min rökkompis Pumpkin:)

Han håller mig sällis på balkongen när jag röker.

Han lyser så fint i det mörka höst vädret.

....Buhuuu!

 

 


Update


Min söndag:
Igår så var det som sagt söndag. Inget märkvärdigt med det liksom. Hade inga direkt planer vad jag och min sambo skulle göra. Men vi åkte iväg och stor handla efter när vi hade vaknat. Sen gjorde vi ordning middag och sen blev det bädda ner sig i soffan och kolla på en film. Sen blev vi så rastlösa så vi tog en promenix. Och sen när vi kom in så däckade vi i sängen. Ha..ha..ha!

Men idag. Måndag:
Vakande rätt tidigt i morse. Det var typ först gången på länge jag vakande helt automatiskt själv. Klockan var väl halv tio. Rekord (?) Låg och drog mig ett tag i sängen och sen kom rycket att kliva upp. Så jag har hunnit ätit frulle, samt små plockat lite här i hemmet och även ätit lunch. :) Kl:15.00 har jag tvättstugan. BORING! Jag vet inte varför jag hatar och tvätta. Men det avsky jag iallafall..
Medans tvätten är igång så ska jag och Daniel (så kallad Mr.D) dra ner till coop i Huddinge och handla det vi glömde handla igår. Så blir det göra ordning middag lite senare! Mums..

Hörs senare<3


RSS 2.0