Bakom mina solglasögon




I'm back





I måndags så var jag i skolan hela dagen lång. Slutade runt halv fyra blev direkt hem och plugga. Sen så blev klockan hyfsat mycket så då var det dags för middag och sen bäddade jag ner mig i soffan och kollade på "Leve länge bernie" med enpåse med cheese balls. Mmm, gott! Sen var det bara att gå till sängen och bädda ner sig där.
Tisdag så var det skola samt så jobbade jag extra. Efter jobbet så gick jag hem och packade min väska men kläder, smink, etc. (För att jag skulle sova en natt här, för att jag är ledig idag.. SKÖNT!)
Men Calle och Jessica kom och hämtade mig i rönningestation. Sen så åkte vi hem till mig tog en fika och kollade på fotbollen, Swe mot Mol. Sen lite senare började BB (Bigbrother) så kollade på de sen när det var slut så drog dom hem till Calle. Och jag då hoppade in i en varm dusch och sedan bäddade jag ner mig i sängen med min syster bredvid mig. (Hatar att sova själv.)
Nu idag onsdag, vakade runt åtta tiden imorses men jag låg vaken till ungefär klockan nio. Sen så gick jag upp och har ätit lite frukost och sitter här vid datan. Jessica kommer snart hit på en morgon kaffe, TREVLANS!
Under dag så ska jag faktiskt hinna plugga lite, hade jag tänk. Har nämligen NP på måndag och då ska jag prata om en text ur texthäftet i fem minuter sen även en bild som man ska stå och prata om i fem minuter också! Så sammanlagt tiominuter ska jag stå och prata om en text och en bild. Fy fan vad tråkigt. Men det är bara att göra!!! DO IT, DO IT....

Hunnit med idag:



Varit på coop och handlat hem lite tillbehör.


Gått en kvälls promenad.


Solat solarium


Samt hunnit duschat och nu färdig för att lägga mig i sängen. Och MYSA med älsklingen<3



Hörs imorgon...



Proteindrink




OBS!!! STÄLL FRAM KLOCKAN (en timme)


Tycker att det är så förvirrande att datan har ställt fram sig en timme men inte mobilen. Kanske glömt att fixa några inställningar på telefonnen? I think so..




Lör & sön!


Igår var det lördag! Vad gjorde jag då?
Jo jag åkte hem till min mor och så kom Jessica förbi så vi tog en kaffe och samt åt middag lite senare. Sen så tog vi två glas vin och jag sminka min mamma lite och tog lite nya foton (alltid bra att uppdatera albumen;)). Men sen så efter det så drog vi hem till någon poppe och satt där ett tag. Sen så blev klockan rätt mycket men då var det dags för mig att åka hem till Huddinge, så älsklingen kom och hämtade mig så åkte vi hem tillsammans.
När vi kom hem blev det en massa mys.

Min underbara mamma:
 
 





Sen så idag (söndag) när jag vakande till liv första gången då var klockan typ halv nio låg vaken ett tag i sängen innan jag somnade om igen och då vaknade jag halv tolv. Ojdå! Men när jag klev upp ur sängen så gjorde jag ordning mig lite sen så var det dags för en brunch!!
Och nu håller jag på att springa lite upp och ner i detta jävla trapphus för jag håller nämligen på att tvätta. Men den här gången är det inte lika mycket tvätt som det var förut. Tack och lov för det!!




Dagens look!



Frukost





Har fått i mig en rejäll frukost. OM jag är mätt nu! Pjuu..

Fredagens mat:



Stor handlat!


Bra start på mogonen!


Proteindrink, Smak av hallon!

Update!


ONSDAG:

Skolan mellan 08.00-10-45. Efter skolan så drog jag och mina två klasskompisar hem tilll mig och plugga.
Vi höll på med vårat projektarbete som snart ska redovisar och vara klart! För att få det mesta gjort så drog vi hem till mig. Satt hemma hos mig enda till kl:14.45
Efter några timmar pluggade så drog var och en till sitt håll och då åka jag till mamma. Hämtade ut paket och sen så drog jag till Lotten på en kaffe satt där och snackade ett tag. Sen skjusade mamma hem mig.
När jag kom hem så drog jag och älsklingen och solade. När vi kom hem så blev det middag (rätt sen middag). Men sen var det bara att göra ordning sig och hoppa ner i sängen.

Paket från nelly och H&M:





TORSDAG:


Praktikserade

Gymma


 Sola




Bilder från i Lördags



Gotti,gott..


Porr blicken ;)


Jessica och jag


Muppen och mupp ;)


Fest blicken :p


Öööööh!!


Raaaw.. ;D


Jag :)

Dessa 4 dagars uppdatering!


Några dagar sen sist jag bloggade. Har tänk på att dra in på bloggen flera gången men jag har inte haft lust att skriva något. Så då tänkte jag, jag tar det imorgon, sen har jag bara skjutit upp det enda fram tills idag. För nu tänkte jag uppdatera alla dessa fyra dagar. Men kan väl säga att jag har haft en blogg pause ett tag.


Fredagen den 18/3:

Gick upp tidigt den dagen alldeles för tidigt om jag får uttrycka mig så. Var uppe ut sängen strax efter kl:05.30.
Praktikserade till kl:14.00 för då slutade jag. Hann knappt hem så skulle jag gå lika fort ut och möta Jessica nere i huddinge station. Men jag mötte henne där så gick vi in till Coop och handlade hem lite mat och även snacks. Vi bestämmde att vi skulle ha fredagsmys helt enkelt.
Men vi åt gott och sen mätta som vi var la vi oss på soffan med en utåt puttande mage,haha!Men vi kollade på filmen: RED. Och ja det är andra gången jag ser den. Den är ju så otroligt bra och rolig. *DET ÄR ETT MÅSTE SE*
Men sen när filmen tog slut så blev jag otroligt trött klockan var väl runt elva tiden då. Men så jag bäddade ner mig bredvid älsklingen och somnade på engång!

Lördagen 19/3:

Vakande upp utvilad och pigg.
Skulle nämligen jobba så vi gick upp skapligt och gjorde ordning oss och åt frukost hann dricka en kopp kaffe och sen gick vi till jobbet. Jobbade från kl:10.00-14.00. Helt okej!
Men efter jobbet så gick jag och jessica hem (hon följde med till mitt jobb) till mig och började packa väskorna och så. Sen så drog vi till min mamma och skulle bara sitta där och dricka lite Men senare på kvällen så drog vi på fest. Hade as kul faktiskt! Vi körde ölspelet(en jätte rolig variant), lyssnade på musik och pratade en massa, ni vet fylle snack. Men sjukt trevligt var det!

Söndag 20/3:

Fy bövelen vilken baksmälla. Mådde inte speciellt bra när jag vakande, pjuuu!! Det blev alvedon efter alvedon tills jag mådde bättre. OM duschen väntade på mig, gud så skönt det var att duscha. När jag väl kom ut ur duschen kände jag mig mycket frächare, plus att jag kände mig bättre. Så jag gick upp till lotten och tog en kaffe lite senare på eftermiddagen. Sen efter de gick jag hem och bara slappade.

Måndag 21/3:

Skolan hela dagen. Sen blev det middag med älsklingen och efter det så gick vi och solade 10minuter, det vi jätte skönt!
Senare så hoppade jag in i duschen och gjorde ordning mig för läggdags.


Och nu idag TISDAG 22/3. Har nyligen kommit hem från skolan. Ska ner med till tvättstugan nu och slänga in tvätt. Det behövs verkligen. Det är världens tvätthög(!!)


Beställt :D

 


Myspys outfit!



Open you'r heart!




Watch out!

I see you on the street and you walk on by
You make me wanna hang my head down and cry
If you gave me half a chance you'd see
My desire burning inside of me
But you choose to look the other way
I've had to work much harder than this
For something I want don't try to resist me

[Chorus:]

Open your heart to me, baby
I hold the lock and you hold the key
Open your heart to me, darlin'
I'll give you love if you, you turn the key

I think that you're afraid to look in my eyes
You look a little sad boy, I wonder why
I follow you around but you can't see
You're too wrapped up in yourself to notice
(From: http://www.elyrics.net/read/m/madonna-lyrics/open-your-heart-lyrics.html)
So you choose to look the other way
Well, I've got something to say
Don't try to run I can keep up with you
Nothing can stop me from trying, you've got to

[chorus]

Open your heart with the key
One is such a lonely number

Ah, ah, ah, ah
Open your heart, I'll make you love me
It's not that hard, if you just turn the key

Don't try to run I can keep up with you
Nothing can stop me from trying, you've got to

[chorus]

Open your heart with the key

Open your heart, I'll make you love me
It's not that hard, if you just turn the key
[repeat and fade]


Ännu mer student grejer har kommit :D


Det här var det sista leveransen från ABC-gruppen som jag hade beställt.


Lör,sön och mån!


I Lördags jobbade jag från 10.00-14.00 och direkt efter jobbet så åkte jag till Salem för att möta upp Jessica. När vi möttes så gick vi hem till mig. Hon var lite små bakis för hon hade druckit på fredagen. (hahaha) vet hur det känns.
Men när vi kom hem så tog jag en kopp kaffe och hon te. Vi satt och babblade i två timmar. Sen så sa jag att hon kunde sova över hemma hos mamma då. Och det gjorde hon. Det var jag glad för för jag hatar att sova själv klarar inte av det. Men annars hade jag bätt min syster sova med mig. Men aja.. Vi började fixa till oss. För min mormor och morfar skulle komma upp och bjuda på champnge och ost + kex. Just för att fira min födelsedag. Sen fick jag present kort på Jysk 300:-.Tackar för det! :)
Men sen runt fem tiden kom Lotten hem till mig. Och vi tre (Jag, jessica och lotten) började dricka och snacka en massa. Det var inte tyst en sekund. Då kan ni förstå att det blev mycket babbel om allt. Men när min mormor och morfar kom så kollade vi på melodifestivalen. Men det orkar ju inte vi ungdomar sitta och titta på en lördags kväll, Näääe! Men Det blev tydlig fest hemma hos Lotten för hennes pojkvän skulle dra ditt massa folk, så vi drog dit vi med då efter en stund. Vi festade till det rejält alla som var där. Det var jätte kul att se alla som var där dom jag kände dvs.
Efter som att man inte har någon direkt koll på klockan så tickar tiden bara iväg. Men vi var hemma vid tre tiden typ. Och jag var så jävla full! Fy bubblan.. Men jag och jessica tog oss en kvälls promenad när vi skulle hem. Haha gud asså vi gick som quasimodo. Ni skulle ha sätt. Ni hade dött av grav och inte nog med det så kände vi oss som bambi på hal is. Det var så otroligt halt ute. Och så förs vi som fan.. Brrrrrr!

När vi vaknade upp på söndagen så hade vi iallafall tinats upp. Tur det! ;) Men vi var lite små bakis. Eller inte bakis så, utan bara så trötta var vi. Men sen senare piggade vi till när vi hade fått i oss fukost och samt en kaffe + cigg. Då var man vaken!
Men runt ett tiden så åkte vi hemåt. Vi skilldes åt nere i Rönninge när hon skulle ta tåget mot Södertälje och jag skulle ta mot Stockholm. Men när äntligen kom hem, så kändes det så skönt. Hoppade in i en lååång dusch. Bäddade ner mig i soffan med en påse godis och satte igång: Burlesque. Jätte bra film. Sen kom älsklingen hem precis när flimen tog slut. Myste och kramades massor.
Och senare på kvällen mådde jag inge alls bra. Böjade känna mig sjuk. Hade ont i kroppen och halsen. Inget vidare..

Idag måndag, hemma från skolan för att jag hade ingen röst när jag vaknade, öma i hela kroppen och feber på köpet. Vill inte vara sjuk! Men idag kommer jag bara ta det lugnt och försöka att få tillbaka mina krafter.
Har suttit i telefon över en timme och pratat med Jessica. Men jag har fått i mig lite mat och druckit en massa te. Så nu sitter jag med en kaffe. Gotti,gott!
Hörs senare...


Bilder från lördagen:















Fredag


På väg till jobbet i morses!



Vilket härligt väder det har varit hela denna långa dagen. Vår känslan är stor!
Men idag så jobbade 8timmar, skönt att äntligen få komma hem, så nu håller min kock på att laga mat förfult i köket. Så småningom blir det middag.. Vad gott det ska bli. Börjar känna mig rätt hungrig nu!
Men som sagt det är ju hela FREDAG. Faktiskt har jag inga direkta planer idag. Kom hem rätt sent så man hinner inte göra så mycket innan man ska hoppa ner i sängen och sova, för imorgon är det en ny arbetsdag för mig (igen). Klagar verkligen inte på det. För nu måstes varenda liten krona sparas. För det är mycket nu känner jag.. Jag har slutskiva och så tar jag studenten. Ska även börja söka jobb och man vet ju aldrig när man väl får ett, så därför är det bra att man har sparade pengar.
Men imorgon ska jag iallafall åka till Salem hem till mamma..Kommer troligtvis sova över där till Söndag också, eller så åker jag hem. Får se! Men inte nog med det så ska jag träffa min barndomskompis sen 3års åldern, JESSICA! :D Det var ett tag sen sist vi såg. Så det ska bli kul att träffa henne på en fika och så kommer det bli en massa prat förstås eftersom att vi har inte träffats på ett tag. Hehe, det är så typiskt oss.. För när vi väl pratar i telefon eller om vi träffas våra munnar går i 180 och det går få stop på det heller. Vi kan sitta och babbla i timmar!! :)


Hörs! 
  


NU: Ostkaka och saftsoppa!



En stor chock!


Idag på jobbet så fick jag värsta kommentaren av en målare som var runt 25års åldern.

Målaren - En sån snygg tjej som du ska väl inte jobba här.. (inom målar branchen.?)
Jag - Eh, ja,jo..näe eller asså jag prakitikserar och även jobbar extra när det behövs. (Jag typ började stammade, var inte direkt berädd att någon skulle säga så till mig och spreciellt inte en kund.)
Målaren- Vilken linje går du?
Jag- Handel, mitt sista år.
Målaren- Vad heter du?
Jag- Sandra(?)
Målaren
- Okej, men är det lugnt att jag tar en almanackan?
Jag- Javisst..Inga problem.
Målaren - (Skrev ner mitt namn i hans almanacka, skulle jag tro... såg ut som det.)Har du inte någon nummer    man kan ringa till?
Jag - Hit till butiken. (Gav jag honom chefens visitkort.)
Målaren- Jaha okej, är det han som är din chef. Jag ska ringa och snacka med han så att du får en anställning här när du har gått ut skolan.


Och jag bara ja,ja vilken skämtare. Men det gjort han inte. Han ringde verkligen till min chef och snackade med han. Haha, jag tänkte bara.. Det är inte sant!! :p Vilken pajas....


Det är vad som hänt idag. Spännadne vah? (Ha.Ha.Ha) Igår hände det inget någon speciellt, kanske därför jag inte uppdaterade något(?)

Hörs!

Fettis dagen!

 


I'm back


Hemma igen!
Jag blev så otrolig rastlös så jag tog på mig mina tränings kläder + mp3 med, och gick ut och power walkade. Otroligt skönt i det härliga vår vädret, gick en lite bit extra just för att det var så skönt att gå.
Svängde förbi kicks på vägen hem var bara tvungen att kika in där. Men det skulle jag ju inte ha gjort. För jag kom hem med detta *se bild*, Men det är ju alltid bra att ha liksom. Så, så onödigt köp var det inte, tycker jag!


3st nagellack, lösögonfransar och nagel lim.



Studentmössan

För- snart- tar- jag- studenten! Fy fan vad jag är bra!


När jag väl satte mössan på huvet så kunde inte jag låta bli att fjanta mig framför kameran.(ha.ha.ha) Fan vad jag älskar det här. Inte låångt kvar nu!


 


En del av mina student grejer har kommit! :D






   






Tittut!


 

ÄKTA latte!


Hemma gjord skummjölk med espressokaffe och choklad som topping. Mmmmm!


Jag <3 BODY SHOP!


Jag älskar märket Body shop. 
Krämiga och intensivt fuktighetsbevarande - med ljuvliga dofter. Det finns produkter till: Bad, kropp, hår, ansikte, make up och dofter.
Jag kommer aldrig kunna sluta använda detta. Det är liksom som ett beroende. När man väl ha börjat kan man inte sluta använda deras  produkter!



Kika in på webben: http://www.thebodyshop.se




Detta är vad jag har just nu, från BODY SHOP:


Hemma från stockholm stad!



Det blev viss några timmar inne i stan. Jag och min syster gick runt i lite olika affärer och kollade samt handla också.(Tihihi.) Vi tog oss en liten  pause efter en stund och satte oss på ett café och åt en varsin macka + en fanta var. Man brukar ju bli smått hungrig när man går runt i affärer. Men det mättade till iallafall.
Efter några timmar så började vi röra oss hemåt. Och nu har jag nyss kommit innan för dörren. Skönt att äntligen fått komma hem.



På cafét:

 


Mitt köp:




Mot stan



Måndag, första dagen på dennna vecka!


Gick upp ur sängen vid halv elva. Skönt att få sova ut lite extra idag, känner jag.
Men jag har hunnit fått i mig frukost och nu håller jag och min syster  på att fixa oss. Ska ta fram kläder samt fixa make up'en. Sen när vi är färdiga så ska vi bege oss in till stan och shoppa. ME LIKE!



Hos mor min!




Måste säga att det blev inget gymmande eller simmande idag! Dåligt av mig, yes iknow!
Men efter när vi hade lämnat bilen så passade vi på att ta en kaffe hos Sabine där Malin och pillan var också. Vi satt och pratade om allt och inget. Lockade pillans hår. Blev jätte snyggt, man är ju grym. ;)
Men iallafall när vi kom hem så satte jag igång och städade lite hemma Daniel hade dammsugit så jag skurrade av i alla rum och även fixade till det snyggt hemma. Sen så efter allt städande så åkte mot MAMMA. Ska sova här i natt för jag är nämligen ledig imorgon, skönt med studiedag. Så jag tänkt hitta på något med min syster.
Har hunnit träffat miss Lotten en stund, vi tog två koppar kaffe och en massa tjejsnack. Trevlans!


Nu blir det kaffe och en cigg!


Söndag


En ny vaken sandra med kesella i handen.



Sista dagen på denna vecka. Tycker att tiden bara rullar fram, hinner knappt med!

Vaknade i morses av att älsklingen kom och nafsade mig i nacken och höll på att blåsa mig i öronen, tills jag väl blev så pigg att jag kunde lika bra gå upp ur sängen, smart tänkt min lilla buskrov! ;)

Men idag har jag inte några specilla planer på att göra något. Förutom att vi ska åka och lämna Sabines bil, handla hem mer kesella - Ett måste! Och sist med inte minst blir det gymmet skulle jag tro. Men jag är nog sugen på att simma. Får se vilket det blir, gymma eller simma(?)


Hörs senare under dagen!


Mot åsen!


...Åt middag med älsklingen och kollade på en film till det, men vi hann se klart hela för vi bestämde oss för att gå ut på en liten kvälls promenad tillsammans. Skönt att komma ut och rör på sig. Men jag har iallafall hunnit fixat i ordning mig. Så snart kommer Sabine och hämtar oss så ska vi åka hem till henne och vara lite sosis en sådan dag som denna. :)


Slappaste lördagen EVER!


Det här är nog den absoluta segaste dagen, ever. Kom inte upp från sängen förens nu(!!) Hela dagen har jag bara legat och degat, så jävla skönt måste jag säga! Det var läängesen jag hade en sån här lång vilo dag. Men jag har iallafall varit uppe och rört på mig så. Men när älsklingen kom hem från jobbet så fick jag massage, OM det var helt underbart. Bara förnamnet! Men vi la osss iallafall i sängen och kollade på "The next three days". Filmen var rätt så spännande, till en del. Filmen fick mig att hoppa i sängen för man blir så irriterad, ja ni vet väl själva.
Men nu är maten snart klar, luktar jätte gott känner. Det ska bli så gott med mat nu.

// Hörs!




Lördag

 

Vaknade upp för någon timme sen. Skönt att ha fått sova ut hela den här veckan trotts att jag har vaknat tidigt. När jag väl kom upp ur sängen så gick jag upp och åt en ostkaka till frukost. Mumma! Sen tillbaka till sängen och satte igång en flim och det blev "Trassel". Den var riktigt bra tecknad flim. Ett-måste-se(!!)

Men nu fundera jag på att stiga upp ur sängen på riktigt. Ska nog sätta på kaffe. Det vore något! Sen ska sätta på hög musik och börja fixa mig så man får sen där kicken innan man kommer igång, så då gör musiken sussen! :)

 

Hörs lite senare!


Dagens LOOK!




Morrn,morrn!



Har precis klivit upp ur sängen. Känner mig på värsta toppen humöret idag. Känner mig utvilad och pigg för den delen också. Och idag är det  FREDAG. :D  Av någon anledning har jag längtat. Varför vet jag ej! Har ju haft sport lov den här veckan och kommer ha det fullt ut också. Och vet ni?!, Näe det vet ni säkert inte... Men det här är mitt absoluta sista sportlov EVER. Läskigt när man tänker så.
Nu blir det kaffe och cigg.




Städning i walk in closet!

Före & Efter bilder:











Sådär, mycket bättre..!


Fortsättningen på torsdagen...



...Under dagen som var så gick jag och älsklingen ut på en promenad i det härliga soliga vädret. Riktigt mysigt var de! När vi kom hem så blev det middag och sen har vi legat i sängen och degat ett tag. Känner mig lite rastlös just nu, men kan inte komma på något jag vill göra. Jobbigt läge jag har!!
Nu får det bli en kaffelatte och en cigg. Så ska väl jag nog sätta igång och städa min Walk in closet(?) Skulle nog behövas och även rensa en massa. Men frågan är om jag orkar?!?!? Jag måste!



HÖRS



Ompyssling

Ansikts behandling.


 

Apropå går dagen (onsdag.)


Igår blev det ju inge uppdatering. Ledsen för det.

Men jag vaknade runt tio tiden gick upp och gjorde ordning mig, sedan rullade jag mot Tumba för där skulle jag möta upp min syster vi gick runt och kollade lite i affärer. Så klart att jag fick med mig något hem. ;)
Efter när vi hade kollat klart så åkte vi hem till mamma. Vi åt lunch och även tog en fika och snackade. Sen blev det ut och brumma med bilen. Det gick otroligt bra att köra. Mamma blev förvånad. Hehe, men till nästa gång ska jag inte tycka lika mycke på gasen. ;)
Klockan tickar ju bara iväg så mamma fick köra hem mig till (huddinge), fast innan det så svängde vi föbi Willys var tvungen att handla lite. Sen var vi på G hem.
När jag väl kom hem så fick min älskling massa pussar och kramar. Hade saknat han så otroligt mycket.
Men vi lagade mat, eller ja han lagade mat. Jag stod mest och kollade på. :p Sen blev det en film i v-rummet på den stora tv:en. Sen efter halva filmen så började jag göra mig ordning för läggdags. Men då stängde vi av och kollade på datan i sovrummet och hade det så mysigt.



Mitt köp:






Torsdag:


Godmorgon. Idag sov jag riktigt länge till kl:11.00, gemnfört med hur tidigt jag annars har vaknat under veckan.
Är nu duschad och insmörjd i jordgubbs lotion. En bra start på dagen måste jag säga. Men just nu sitter jag och äter lite frukost framför datan. Det är kesella med råg flingor och ett glas te. Så jag får lite energi i kroppen!

       




Den här dagen


Under den här dagen hittills så har jag storstädat. Moppat, dammsugit, tvättat och polerat upp lägenheten. Jag är så duktig flickvän. Thihi..
Om någon timme så ska jag dra mig till gymmet med älsklingen. MYS! På vägen hem blir det att svänga förbi Ica och handla. Efter när allt detta är gjort när man har kommit hem och så, blir det en dusch och sist men inte minst movie-time!


Går dagens shopping


Igår när jag var i skärholmen med Johänna så tyckte jag att inte jag hittade någe. Vad vare för fel på mig?.. Kräsen? Om jag var det. Men det här var det jag fasnade för:




Hemtex två stycken handdukar 49kr/st
Ginatricot tre par hipers 99kr
H&M Blommig kjol 199kr
Åhlens Isadora mascara 115kr och Nagelfil 30kr
Bodyshop Jordgubbs lotion 165kr

RSS 2.0