Går kvällens gång..


Herre jävlar vilken kväll jag och Lotten hade.


Det började med att vi fick skjuts in till stan då. Och sen vare det där med att hitta dit till The birdge. Så vi frågade några tjejer vart det låg?! Men det var ju tur att dom också skulle dit, och dom hade en karta på mobilen så följde efter dom. Men till slut kom vi fram..

Det första vi gjorde det var att beställa en varsin cider och sen satte vi oss ute och och en cigg och snackade. Men sen kom vi på att dom hade happy hour till halv tolv. (Då är det som billigast.) Så vi klunkade i oss cidern och ställde oss i kön. Då blev det två cider var vi tog på en och samma gång. Slipper vi stå och köa sen i baren.

Men när vi väl fick i oss lite mer, så satte vi igång med våra move's ;) Och dom bildade en ring runt oss när vi dansade. Snacka om att vi ÄGDE golvet. Så jävla kul. :D Och sen blir man ju ännu mer törstig så vi drog till baren och skulle beställa igen då. Och inte nog med det så fick vi bartender att knäppa upp sin skjorta, haha! Ingen kunde mot stå oss den kvällen, inte ens bartendern liksom. Men när vi väl stod vid baren så kom det fram hur trevliga killar som helst och presenterade sig och vi började snacka. Sen kom nästa killar gäng och började prata med oss osv,osv. Det kändes som att alla visste vilka vi var. Dom var som hökar på oss, (Nästan för överdrivet faktiskt.) Men kul var det.. :D Visst Lotten! ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0