Då var man tillbaka..


Nerverna är på sin plats och jag är super nöjd med min shopping tur idag, blev en lyckad shopping tur denna gång (hi..hi..hi) :D

Detta har jag köpt idag:


Hårfärg: 2st 170:-
Naglar: 95:-
Deo: 99:-
Hårspray: 42,50:-
Hårklema: 19,90:-
Hårspännen: 19,90:-



Blå top: 199:-
Svart linne: 129:-
Spets BH: 99:-
Trosor: 79,50:-


Topshop
Skor: 1199:-
JAG ÄLSKAR DOM HÄR SKORNA!





Vad händer idag?

 

Praktik från kl: 10.00-17.00

 

... Efter blir det shopping i skärholmen med Miss Lotten :D<3

 

Kolla på Idol, sist men inte minst blir det avsluta kvällen i solariumet! lovely..




Hur kommer eran dag se ut? :)







. . . .


Ja då var man tillbaka och tänkte skriva God natt. Men först tänkte jag uppdatera lite innan.


Jag hann typ vila en timme knappt det innan Mr.D kom hem och fick upp mig ur sängen för han sa om du vilar nu/ sover, så kommer inte du kunna sova ikväll. Mycket riktigt så är jag dunder pigg.. Illa nog(!!) Kommer nog inte somna än på ett tag iallafall..

Men sen så började Mr.D (min kock) fixa foodi,foodi! Det satt fint med lite mat i magen, för jag var ap hungrig. Sen efter maten så kollade vi på Idol och efter det gick vi ner och Solade, ME LOVE<3 Och nu har jag precis kommit ut ur en varm härlig duschen. Tänkte gå ut och ta en kvälls cigg och sedan bädda ner mig i sängen och kolla på någon film och hoppas på att jag somnar fort som bara den!
Sweet dreams<3


 

 


Snabb update


Gäsp,gäsp!


I morse var det verkligen en plåga att gå upp ur sängen. Men tur att Mr.D var hemma och han fick upp mig, helt otroligt. Och den här morgonen blev det inget gap och skrik som det har hänt tidigare.. Oups pinsamt! Ha..ha..
Började som sagt kl:08.00 och slutade kl:12.00 otroligt skönt att få sluta tidigt!

Och under dagen som har gott, har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Bara tagit det lugnt och fått mina nerver i styr på nytt. För jag har nämligen shoppat på nätet. :D Jag är så duktig på att spendera pengar.. WOOHO!
Men nu funderar jag på att vila en liten stund, känner att mina ögon hänger inte riktigt med.

Hörs senare<3




A.I.K is the shit :D



Watch and learn!






Min kväll har sätt ut så här:



Power walkat. Vi tog snabb gång på 40minuter. Rätt härligt i det hära höst vädret. Men kallt var det!


Solat. 16minuters solning blev det efter power walkt's turen. UNDERBART!

Nu blir det Idol som väntar, Har laddat ner avsnittet, för jag hann inte att kolla på det.Sen blir det efterlängtande ever SÄNGEN! Åh så skönt..


GOD NATT<3



2010-08-28!

Nu är jag här igen! Saknat mig? :)


Bloggade som sagt inte igår. Hade verken tid eller lust.
Men igår gick jag i skolan som vanligen. Direkt efter åkte jag hem (till Salem) för att skriva lite papper och även packa med mig lite kläder. Sen efter när Mr.D slutade jobbet så hämtade han mig och så åkte vi till kungen kurva och handlade lite gran på Jysk samt en sväng in på City gross. Och sedan åkte vi hemåt (till Huddinge,) klockan bara tickade fram. Var hemma strax över nio tiden! När vi väl kom innan för dörren packade vi upp allt och sedan satte igång att laga middag. Det blev; Kött med potatissallad, BBQ och salladsblad! Det var hur gott som helst. :)





...Idag är det Tisdag, andra dagen på denna vecka. Inge vidare! I morse kom jag verkligen inte upp ur sängen. Vette fan vad det var med mig. :/
Men jag kom upp ur sängen vid kl:12.00.. Men idag har hunnit med rätt mycket här hemma. Jag har damsugit,skurat, diskat,dammat och samt plockat i ordning. Och har även hunnit duscha + ansiktsmask = UNDERBART! Så nu blir det nog att sätta på en film, Hmm vilken då? För jag fick nämligen fyra filmer igår av Mr.D, Den blå lagunen, What happens in vegas, Den där mary och Cry Baby! Jag får beslut gångest, vet inte vilken jag sak kolla på. :p Aja, jag får väl köra Ole-Dole-Doff(?)..haha!

 

 

 

 


Presenter :D


Btw.. Igår så var Mr.D på Cafe opera och han hjälpte till med montering där. För det var som sagt Blog awards. Och där var alla (stor bloggare)och även massa kändisar ockås för den delen. NICE! Jag hoppas verkligen att jag får följa med nästa gång det blir något som detta. :) Det skulle ju vara så ap kul :D Håller ni inte med?!
Inte nog med det så tog han sig med lite presenter till mig, *host* som alla stor bloggare också fick! ;)






+




Helgens uppdatering!


Ja, det har varit en dålig uppdateringen under denna helg. Men jag har helt enkelt inte haft tid till att blogga. Ska bli en bättring på det. Det lovar jag..


Men i fredags så åkte jag till skärholmen och mötte upp Lotten och Mr.M och en kompis till han. När jag och Lotten gick runt i olika affärer så hittade jag knappt något. Vad är det för fel på mig?! Jag brukar alltid hitta en massa grejer. Men inte den här gången.. Började undra ifall jag hade feber eller något(?!) :S
Det här var det ända jag hittade:


H&M 29,90:-                                               Cubus 199:-


I lördags så skulle Steffi ha tjejkväll hemma hos henne för hon har nämligen fyllt år. Och det blev en trevlig tjejkväll. Vi åt nachotallrik och förkrökade hemma hos henne. Sen lite senare på kvällen så rörde vi oss in mot stan och försatte festa inne på Merto (heter krogen.) Och då tog vi Taxi in till korgen, säger bara det jävlar vad vi röjde i taxin. Haha det var helt sjukt! Han ångrade nog att kom och hämtade oss ;). Men sen när vi kom ditt till Merto så var det as häftigt dansgolv, inglasat. Men ändå rätt liten lokal var det faktiskt. Helt otroligt att det ändå får plats så många där inne. :p  Men det var helt OK ställa att vara på! Vi dansade och hade oss där.. Skit roligt och kul, förutom att jag blev så jävla full!

PIC:



Lotten, Steffi och jag


Jag och Emmi


Jessica, jag och jojjo


Haha.. Alltid benet ;)


Vad gör ni då? :p


Taxin- Yeaah!


Taxin - När bild?



Taxin - Är det feeeest eller? ;)


Taxin - Grupp foto :)



Och idag är det Söndag som alla vet..! Har varit små bakis hela morgonen.. Men nu börjar jag må mycket bättre. Skönt det! (ha..ha..)
Har fått i mig lite frulle och även en kopp kaffe. Dags för en till kopp, så man börjar vakna till lite mer? ;)


Hörs lite senare<3



Outfit + make up:




+

 

 

HA EN BRA DAG<3


Äntligen FREDAG

Den här veckan har gått så super fort! Håller ni inte med? Liksom det är redan fredag! :D SKÖÖÖNT..

Hur ser min fredag ut
:?

Om drygt en timme ska jag till skärholmen och ta en lite shopping tur min Lotten och Mr.M. Trevligt värre! ;)
MEN nu är det lite bråttom måste hinna fixa mig och så.. Dags att sätta lite fart.

Hörs sen<3





Torsdagen:

Snabb uppdatering under dagens gång..


I morse väcke Mr.D mig kl:05.30. Han tände lamp-jävlen- så-jag-blev-helt-tokig-på-han. Och ropade "SANDRA DAGS ATT GÅ UPP!" Helt enkelt jävlades med mig. Men efter en stund kröp jag upp ur sängen och vinglade in till badrummet! (Det kändes som att jag var full..) Sen vid 06.00 så rörde vi oss ut till bilen, SKOJA inte vad kallt det var ute! Det kändes som att det var vinter utan snö(?) Kallt,kallt!

Idag slutade jag vid kl:14.00 och direkt efter det åkte jag och Mr.D och handlade lite. Och nu är vi hemma, jag har vilat en liten stund och nu har jag tagit mig den tiden att sätt mig vid datan. Har varit dunder trött hela dagen tills typ nu. Är något piggare, skönt det. För idag blir det POWER WALK (ovanligt..?) :D
Btw: Jag tog Mr.D i armbrytning. Känner mig lite stolt över det! (Jag är typ pippi 2 ha..ha..ha;))

En trött sandra!



Armbrytning!

 

 

 

 

 

 

 







Pajasen själv?







Är det bara jag som har en tråkig ONSDAG?!! Asså den dag har varit så seg och boring. Vart kommer dagen ta vägen? Ingenstans! Fan.. Måste hitta på något snarast får verkligen panik!

Hörs<3


Mat!




Grymt gott må jag säga! Nu blir vila magen lite och sen ut och promenixa + sola. Sen blir det hem ladda ner Idol när vi kommer hem (eftersom att vi kommer missa den nu.) Börjar kl: 20.00-21.00.

Hörs<3


Jag just nu:

 

Sitter just nu och inväntar Mr.D från gymmet. Blir power walka idag i kylan (Burrr), det ser jag inte fram emot! Men efter så blir kommer vi svänga förbi solariumern. ME LIKE! :D Då ska jag verkligen ta vara på dom 16minutrana jag ska sola.

Sen blir det hem och äta. Undrar vad kocken min ska hitta på för mat idag(?!) ;) Spännande..

 


 


 

 


Kaffe!



Min specialare!


God morgon!

Sovit gott?!


Det har jag gjort. Har sovit så otroligt gott att jag inte ville gå upp! Och när man vägrar gå upp då försover man sig, intressant? ;) Precis det jag har gjort. (ha..ha..ha..) Jag vet inte hur många missade samtal + massa sms jag hade när jag kollade på min mobil. Att folk orkar bomba mig. :p

Men nu är jag iallafall uppe och har gjort ordning mig. Men jag är fortfarande trött som f*n(!!)
Tänkte ge mig av nu till skolan.


Hörs sen<3




Ut och promenixa!

 

 

 


Måndag


Så har man kommit hem från skolan! SKÖNT... En dag överstökad! Får lite ångest att det är första dagen på denna vecka! Hoppas bara att veckan kommer rulla på nu!
Vill ha HELG NU,NU,NU!!!!!

Har nyss tagit en kaffe på ballen och även snackat i tele med Miss Lotten. Och vill ni veta en grej(?), HON HAR FÅTT JOBB! :D Är så glad för din skull gumman! :D Grattis,grattis!

Men just nu inväntar jag bara ett mess från Mr.D. För när han har gymmat klart så ska vi ut och Power walka! :D
Efter våran power walkt tur, så blir det hem och fixa mat! (Skönt att få ha sin egna kock, helt för sig själv.;)) *HIHI*





Dagens låt!

Jag älskar den här låten så otroligt mycket!<3





Natti,Natt!



... Efter middagen så bäddade jag ner mig och kollade på askungen (det var jätte längesen jag såg den sist.) Men  när filmen var slut så vare bara att ta på sig power walk skorna + kläder. För vi (Jag, Mr.D och iris) tänkte gå ut på en låång promenad. Riktigt uppfriskade så här på kvällstippen. :D Just nu känner jag mig helt slut i bena. (haha) Är snart lägg dags. Så god natt mina vänner.. Syns imorgon här igen<3


Kom nyss innan för dörren!


Jag och Mr.D åkte väg en sväng till Willy's i älvsjö och handlade mat och lite annat gotti, gott. :)
Så nu har kocken min precis satt igång ung och spisen.




Just nu..

..ligger jag i soffan och myser med lilla Iris. Iris fisssssen kommer vara här i en vecka och lite till. :)



Fre,lör och sön!


Till en början vill jag säga förlåt för dålig uppdatering.. Så här har min helg sätt ut:



Fredag:

Efter jobbet så åkte jag hem till Salem för att jag och Johanna hade tänkt att vi skulle ha en mys kväll hemma hos mig, bara hon och jag för det var ett tag sen sist vi sågs. Men det blev ingen lugn myskväll utan lite mer drag i det hela. (ha..ha..ha..) Men efter vårat för krök hemma hos mig så drog vi upp till Passione /det vanliga alkis haket/ och försatte festen där. Och jävlar vad jag dansade.. Så skööööönt att få släppa loss. Har inte kunnat göra det på BRA LÄNGE!
Men efter när Passione stängde vid ett tiden på natten så blev det efterfest hos Tomas (en killkompis), det var några stycken där, men sen helt plötsligt var det bara jag och Mirra kvar om stod och dansade och hade oss. :) Skit kul var det! Men det tråkiga var att jag fick så ont i min tumnagel på något sätt, det var typ att jag ramlade bakåt i soffan och skulle ha mot med min hand men då så kom jag åt min nagel mot soffkanten. Vet inte hur jag lyckades , men jag gjorde det iallafall. :p

Jag var hemma vid halv fyra på morgonen.. Eller säger man natten? Skit samma. Jag hittade hem och det var huvud saken. ;)






















Lördag

Bakis som ett as var jag när jag vaknade. Fy det är nog det värsta som finns att vara.. Och inte nog med det så ringde Johanna mig vid tolv precis när jag hade vaknat till liv. Och hon ville att jag skulle följa med henne upp till Centrum för att rösta. Jag bah ALDRIG! Det spö regnar ute och jag mår fan meh inge bra. Men vem van då? Jo hon, hon fick mig upp dit! Eftersom att hon skulle rösta... då tänkte jag, då gör jag det med. Men ne, det blev inte så pga att jag inte hittade mitt röstkort!
Men sen lite senare under dagen så fick jag mig lite kraft till att städa mitt rum. Och då menar jag verkligen stor städa. Så smutsigt och äckligt var det. Men jag har ju inte bott hemma på två veckor, det säger nog allt! Men nu är det fräsch och rent. Det glimmar nästan, då kan ni tänka er att det är FRÄSCHT!
Men efter all städning osv.. Så kom Mr.D och hämtade mig vid åtta på kvällen. Vi gottade ner oss i soffa med massa godis och en film. Wall e blev det. Jag tyckte att den filmen var så söt! :) Blev nästan helt tårögd(!!)


Söndag (idag)

Idag är det sista dagen på denna vecka. Otroligt fort har den här veckan gott! Håller ni inte med?!
Men nu på morgon tippen så blev förstås serverad frukost när jag vakande. :) Han kan ju inte låta bli att skämma bort mig :$ Men jag har bara legat hela dagen ändas tills nu när jag väl tog mig min kraft till att gå upp. Känner mig fortfarande bakis idag.. Helt sjukt!









Dagens låt!


D morgonbloggar

Vaknad pigg och utvilad 05:53 försökte blunda och somna om men det gick så klart inte.
Har ju semester denna veckan och tänkte unna mig en sovmorgon för engångs skull.
Men icke, så upp och hoppade i strumpor och byxor.
Kokade i sedvanlig ordning världens starkaste kopp med kaffe.
Svepte i mig den plus en burk keso och ett äpple.
Sedan gled jag ner till Huddingehallen (mitt andra hem)
lagom till öppningen som sker 06:30.
Men idag skulle jag bryta ett mönster, leva lite farligt.
Så istället för att köra ett styrketräningspass hoppade jag i simbassängen istället.
Jag är lite ringrostig på simmningen så det känndes verkligen att det tog i axlarna.
Men det var väl därför jag var där:)

Sedan vart det bastun en sväng, det var jag och pensionärerna.
Men skönt var det i alla fall. Lovar mig själv att göra det lite oftare.

Efter det vart det hemgång ocg frukost nr 2.
300g kesella 2.5dl mjölk 2.5dl havregryn 2ägg och en burk makrill mums mums.

Och vips var klockan nästan 8 vilket betyder att det är minst 1.5 timmar tills S vaknar.
Så jag tog till fället i akt att spela lite tv spel vilket jag inte gjort sista 2åren.
Kul som fan var det. Men jag bestämde mig för att avbryta och överaska S med lite frulle.

Trampade ner till affären och handlade lite gott ciabatta bröd och smarrig frukt.
Trampade hemmåt igen och förberedde en liten bricka.
Men ha ha tji fick jag hon vägrar ju för fan att vakna.
Hon bara väste något aggresivt och osammanhängade.
Så jag utgick ifrån att hon inte var så sugen på frullen.
Man skulle lätt kunna kasta in en handgranat utan en enda reaktion.
Hennes mobilalarm står med snozen på under typ 1-2 timmar på maxvolym
utan ett minsta tillstymelse till livstecken
Så jag fick vackert vänta på att hon ska vakna av sig själv.
Men plötsligt händer det, it´s alive.

Over & out




Mumms!

Frukost serverad idag med, börjar känna mig lite bortskämd :$ Men nu ska jag börja fixa mig lite smått hade jag tänkt. Ska börja rör mig till jobbet om en timme! :)

 

 

 

 


Jag just nu:

 

Har precis kommit från en varmt skön dusch. Och nu har jag bäddat ner mig i soffan i min onepice dräkt och bäbisen i knät. :)

 

Nu står det helt stil i mitt huve... tänkte skriva något, men det var väl inte så viktigt då antar jag efter som att jag glömde bort.. Aja, tänkte kolla på en film nu och sedan somna till den, känner mig lite små sliten så det kommer bli så skönt att bara slockna!

 

Natti,natt<3


Kom precis innanför dörren...



Har hunnit stoppat i mig lite käk även tagit en kopp kaffe + en cigg på balkongen! Det satt fint.
Men nu blir det en power walk tur med Mr.D så man får rensa hjärnan lite. KAN BEHÖVAS(!!)
Blir en sväng förbi solariumet också på vägen hade vi tänkt. Me love! :D




 

 


Outfit!



Jacka: H&M
Linne: Nelly
Leggins: Nelly







Frukost serverad


Tack, Mr.D för en underbar god frukost! :)

 

 


Torsdag


God morgon!


Idag är det Torsdag.. Först kunde inte jag fatta det när jag vaknade till liv, för den här veckan har gott så otroligt fort fram! Helt sjuk..
Men idag blir det att jobba eller praktiksera från Kl: 12.00 - 18.00.



Jag måste faktiskt erkänna en grej.. Gjorde något väldig dumt igår, skulle nog inte ha gjort det /känner lite ångest idag/ eftersom att jag deffar. Men både jag och Mr.D kunde verkligen inte motstå att handla hem chokladpudding och grädde. Oupps! Riktigt smarrigt var det, må jag säga. ;)
Men idag får det bli en rejäl power walk tur sen när jag kommer hem hit efter praktiken. (ha..ha..ha..) Synden straffar sig själv. :p




Nyss...


... Kom jag innanför dörren (igen.)



Har varit och powerwalkat med Mr.D tog våran lilla runda som vi brukar gå, och på vägen så svängde vi förbi solariumet. Solade i 16minuter. Riktigt skönt eftersom att jag har varit små frusen hela dagen. Har varit regnigt och jävligt nästan hela dagen.. men vi börjar solen titta fram härligt!


Power walk                                                                 pratande solariumet


Har precis kommit hem från skolan!







Nu börjar




Brukar ni titta på det(?!)


Jag tycker det är så sjukt roligt program. Det kommer in folk och sjunger "och det värsta är att dom tror att dom är så bra,"  men det är helt tvärtemot liksom. Fattar inte hur man kan skämma ut sig i tv:en. PINSAMT! Men juryns kommentarer kommer man inte ifrån. Jag dör av garv, deras åsiker dom säger till folk. klockrent! Dom är ju inte blyga med och säga vad dom tycker. (ha..ha..ha..) Ska bli kul se vad dom har att bjuda på idag! :)






Min dag


Tisdag


Har faktiskt hunnit med rätt mycket idag. Tog en power walk tur med Mr.D i det härliga morgon vädret klockan var väl tolv skulle jag tro. Svängde även in på Vivo och handlade lite foodi,foodi efter våra 30minuters snabb gång. Efter det så gick vi och solade. Och jävlar vilket häftigt solarium. Den pratade och den sprutade ånga när man låg där, jag vet inte vad! Vilka hightech grej det där var. Har aldrig varit med om något liknande tidigare. ;) Men coolt var det.. Nästan gång när jag solar ska jag ta med mig nallen så ni själva får se vilket häftigt solarium(!!) :)
Har även hunnit med att ätit middag, städat och lagt in en tvätt. Ett stort plus till mig! :D
Lite senare under kväll så blir det att ta en kaffe med Lotten i telefon (förstås). Även en till power walk tur fast mycket läänge tur. Jobbigt värre!



Buritos




Kaffe<3





Mitt paket innehöll:



Leggins  stl:XS/S


Linne stl: S


Klänning  stl: S

.. Och sen ett par skor som Lotten hade beställt.



Nelly.com

 


Pix


Från i lördags



Pose?!


Haha ja! En kissande sandra :)



Gul-tunga                                                          Grön-tunga


Vi<3


Shit happens today:


Skolan

 Hem (till salem)

Hämta ut ett paket :D

Kaffe med Lotten

Möta upp Johänna en snabbis

 Sist men inte minst hem till Mr. D!








Dagens låt<3


LYSSNA!





Lördagen

 

Igår,igår...

 

 

Ja, jag och Lotten krökade för tredje dagen i rad. (Snart blir det väl en liten alkis varning på oss ;))

Men vi satt hemma hos Lotten på altanen och drack, snackade lite goja som vanligt(!!) Sen gick vi in efter ett tag, för det blev rätt kallt ute. Och då kollade vi på Dansfeber som gick på tv:en (Klockrent program.) Sen efter det gled vi ner till hennes rum och satt där och fortsatte dricka och snacka. Tänka sig att vi alltid ska vara så busiga på fyllan och även vid nykters tillstånd till en vis del då iallafall. HAHA!



Faktiskt är jag inte alls bakis med tankte på att jag drack rätt mycke igår. Men jag mår hyfsat bra.. Förutom att man är lite små seg bara, men sånt är livet ;) Det är ju ändå Söndag och idag lär det inte hända så speciellt mycket vad jag vet(?) *Bilder kommer så småningom*










BTW

...Höll nästan på att glömma, igår så färgade jag mitt hår! ;)

Reultat:







Våran går kväll



Igår blev det en mys-fredag med Lotten!

Vi bestämde oss för att bara ta det lugnan liksom. Blev tända ljus på balkongen, några screwdriver och girl talk om gamla- Roliga/ledsna minnen.
Sen efter ett tag så gick vi in och kollade på "Pirate if the caribbean- The curse of the black pearl" jag dö älskar dom filmerna! Men så såg våran kväll ut inget märkvärdigt med de ;).





BFF = Best Friends Forever!


Vem är min skyddsängel? Vem är där för mig? Vem är en del av mig?


Det finns bara en, en enda person och det är den här BRUDEN (Lotten Artursson) som jag älskar så mycket, hon betyder allt för mig och kommer alltid att göra<3.

Vi har gjort mycket hys, tokigheter och massa annat skoj under alla dessa 10år som vi har kännt varandra. Saker och ting man aldrig kommer att glömma bort! MINNEN..


Bild från 2008



Tänkte...

....slänga in en snabb update från går dagen.


Efter som att jag inte bloggade något!




Igår morse var jag grymt trött kan man säga. Kom knappt upp liksom. ILLA! Men slutligen kom jag till praktiken. (Har som sagt praktik nu: Torsdagar och Fredagar året ut.) Slutade kl:14.00 så det var ruggigt skönt! Då var de bara hem hit och äta mat och sen inväntade jag lotten. Hon kom hit vi halv fem och då tog vi en kaffe på ballen och en massa snack<3. Även så blev det lite avkoppling med alkohol senare lite på kvälls tippen ( det är faktiskt vi värda) och även gluttade vi på idol. Fast egentligen kom Lotten hit för att hon skulle hjälpa mig och färga håret men det blev inget med det :p Alkoholen tog över istället ;).

Love it!

 

 


Kvällens händelse:


Gjort:
* Power walkat
* Handlat



Kommer:
* Prata med Lotten
* Middag på G
* Duscha



Ska:
* Film
* Sova


Så ser min kväll ut. Inget märkvärdigt med det. :)



Tillbaka..


Haha.. Kollade min kommentar som jag fick av Michaela. Ja tur gumman att du är vaken och kan rätta mig. ;)

För igår skulle jag kolla på "Twilight Eclips" men det är tydligen tre:an, så jag menade förstås "twilight new moon" två:an som jag skulle se igår. Det där förvirrar mig så mycket :p Men det kanske ni fattade för man bruka börja från början till slut(?) Och inte hålla på att hoppa över.. Aja skit samma. (haha känns mig bara dum när jag ska sitta och förklara detta.)



Men nu har jag kommit hem, inte hem,hem utan till Mr.D efter som att jag kommer bo här i tre veckor.
Sitter här och inväntar att han ska sluta jobbet så vi kan dra ut och power walka med högre tempo den här gången. ;) Men nu tänkte jag ringa Lotten och prata med henne i mobben. Självklart kommer vi inte undan vårat tjejsnack bara för att jag bor här, Nej..nej finns inte en chans till det! Nu blir det: kaffe + telefon + cigg ändå! ;)




40minuter


 

Kom nyss in från 40minuter power walk tur med mr.D. Som ni kanske har märkt var det ju ett tag sen jag gjorde det sist. Men det är pga att jag har varit dunder förkyld, hostig och små febrig. Men nu är det ÖVER! Inte nog med det så såg vi också en bil krock när vi gick våran runda. Rätt läskigt att se. Att det finns såna idioter, vart har dom fått sitt körkort i från?! Måste vara från cornflakes paketet eller något? Ha..ha..(Jävla fart dårar.) Men,men... Tror iallafall att det gick bra med dom.

 

Nu blir det mat! Är dö hungrig.. Sen därefter bädda ner sig i soffan och kolla på "The twilight eclips" fortsättning av den första. Kollade nämligen på den första filmen igår. Hihi, lite efter?.. Men grejen är att jag har aldrig trott att den skulle vara så bra, av någon anledning konstigt nog(?). :p

 

 



Grease 2


Nu har jag äntligen kommit hem från skolan.Blev kort dag idag. SKÖNT!
Nu blir det att bädda ner sig och kolla på: Grease 2. Som Mr.D har köpt till mig :) Den filmen är så otroligt bra! Om ni inte har sätt den? SE DEN!

 

Hörs<3






Tre dagars uppdatering!


Sorry för dålig uppdatering med jag har inte haft tillgång till data dessa tre dagar. Men nu blir det en snabb uppdatering från helgen.


Fredag:

Jag hann och göra ett litet inlägg på morgon tippen innan jobbet.. Men efter jobbet så hämtade jag ut ett paket som hade kommit. Men det var bara en liten del av allt jag har beställt. ;) Men under fredags kvällen så tog jag bara det lugnt med Lotten hemma hos henne. Vi kollade på film efter film. Riktigt mys hade vi.





Lördag:

Gick upp tidigt kl tio om jag får tillägga det och fixade mig samt packade.. Sen var det bara att rulla ut till mitt landställe på kräftskiva. Med familjen Eriksson och min familj då. Vi hade så kul där ute. Mycket skratt, prat, minnen, lekar osv. Ni kanske fattar själva?! Jag lovar att jag aldrig har ätit så mycket kräftor i hela mitt liv på en och samma gång. (ha..ha..ha) Men gott var det!
Senare på kvällen så satte vi igång en brasa och satt ute runt den och körde "så ska det låta" as roligt var det, men det hade varit roligare om det inte var så svåra låtar. :p Men det roligaste på hela kvällen det var att jag fick ner min pappa. Satte krokben så han flög ner. (hihi) Men sen var det min tur att flyga, min pappa gjorde något judo grepp så jag flög verkligen över han och landade på ryggen, men tur att han hann ta emot mig. Annars hade jag legat inne på sjukan med bruten rygg typ.
Btw: Lisa(Svärmor) och jag vi kör våran grej på fyllan. ;)

Men tack en engång för en jätte trevlig kräftskiva, den dagen kommer jag minnas hela livet ut<3

Picture:


Jag och Johanna :)


Girl's!


Jag och min bäbis som vägrar gå igång :(


Puss på dig pappsen


Så snygga i våra hattar och haklappar ;)


Svärfar och sis.. :)


Yeaaah!


Pappa och svärfar dansar bugg :p


Kramkalas!


Just us!




Söndag:

På söndagen när jag vaknade till liv så mådde jag hur bra som helst. :) Inte ett dugg bakis. SKÖNT de! ;)
Men när vi väl kom hem från landet då var klockan typ två halv tre. Och då var det bara att hoppa in i duschen och sen kom Lotten över på en snabb kaffe. Och så höll jag på att packa lite smått och gott. För mig var det bara att dra iväg igen. Då undrar ni säkert vart ska jag?! Ska nämligen bo hos Mr.D i Huddinge, tre veckor kommer jag bo här. Vi ska nämligen träna tillsammans för ni kommer väl ihåg våran deal som vi har?! Om inte, gå tillbaka till äldre inlägg!

.... Och nu idag är det måndag. För första gången kunde jag sova ut lite lääänge på morgonen. Det tog ungefär 7-10minuter att gå till skolan. (Nära och bra ;)) Efter skolan så möte jag upp lotten på en fika och snabb shopping. (Hihi, busigt.)Sen blev det att hon åt middag här hos Mr.D det blev hemma gjord: pannbiff, potatismos, sås och lingonsylt. MUMMS! Sen följde vi henne till tåget och då svängde vi in på Coop och köpte lite mat. Och nu har vi kommit hem igen. Tänkte hoppa in i duschen och sedan kolla på en film eller två. ;)


Dagens shopping:



Och nu hoppas jag att nu har fått tillräckligt med uppdatering för idag(!!)
Uppdaterat mer imorgon<3





Fredag!


Tänkte slänga in en litet inlägg och även dagens outfit.


Idag är det som sagt Fredag, så skööönt! Veckan har gått så otroligt fort faktiskt. :) Håller ni inte med?
Så småningom kommer Joakim och kör mig till jobbet. Naw, så snällt av han. :)
Men nu hinner jag inte skriva mer. Känner mig lite stressig nu. :p

Hörs när jag kommer hem!<3

 

 


En veckas räddning


 

Blev blåa LM. För dom hade inte röda LM, som jag brukar röka.

 

Same, same but different!

 



Du gjorde det :D


Ett stort grattis till JOAKIM som klarade sitt körkort idag!
*Killar med hjärna, kör som en stjärna*









Update


Lite halv smått dålig uppdatering har det varit idag.

Men det är för att jag har jobbat idag och gör även det imorgon med. Så det får ni räkna med att det kommer bli dålig uppdatering. Men ska försöka lösa det om de går, Lovar inget..



Just nu sitter jag och Lotten vid datan och tar en kaffe. Smaskens! Blir snart en cigg på det här. Vi har ju knappt pratat idag så det blir GIRL TALK som vanligt. ;) Tänka sig att vårat snack tar aldrig slut. (ha..ha.)

Våran mys OUTFIT!




Dagens köp:



Stadium Power walk skor stl: 36  999:-


Cubus stl:XS 499:-


Cubus stl:XS 199:-


HM Nagellack 39,50:- Mascara 99:- Lösögonfransar 39,50:-


HM Power walk byxor stl: S 199:-


Jumbo Yatzy 49:-



Elgiganten 1190:-


En sak ska ni har klart för er att det är jävligt lätt att spendera pengar. Eller det kanske ni redan visst? ;) *HÖHÖ*



...


Hej!


Idag är det onsdag som alla vet.. Kanske? Ja precis. Vaknade vid halv sex imorse för då ringde klockan, så det var bara att stiga upp och fixa sig lite smått sedan rulla sig till skolan. Idag var det en riktigt skön dag, bara två lektioner.

Så efter skolan när jag kom hem så kom Lottten hem till mig på en kaffe och nu sitter vi vid datan och bloggar. :)
Om någon timme så ska vi dra till skärholmen samt kungens kurva och handla lite. Och vad är det jag ska handla nu då undrar ni säkert?!?! Hehe, ja det får ni se senare när ni spanar in min blogg. :)













RSS 2.0