SHOPPING today!

 

 


Måndag

Första dagen på denna vecka...



God morgon! Och det är ju verkligen god morgon klockan är strax efter sju och jag är uppe. Underbart! Har nyöigen varit ner oh slängt in två tvättmaskiner, håller nämligen tvättar så här tidigt på morgonen. För jag känner att jag måste få lite grejer gjort nu under dagaren, så varför då inte börja tidigt?!¨

Sitter i sängen med ett stort glas te i handen och tänkte nänligen sätta på nu Califoniacation. Hinner ungefär kolla på ett avsnitt sen måste jag lägga in det blöta i torken och in med resten av tvätten i maskinen.

 

 


Söndag!

 

Ja, igår så var jag och älsklingen på en rejäl shopping tur. 4 timmar och bara har handlat! Vi var inne på Ö&B och handlade lite grejer ni vet shampoo och en massa annat hygegeniskt. Sen en sväng in på Ikea och handlade där, ja ni vet själva när man går på ikea. Blir en massa grejer som man plcokar på sig. Sen så blev det en snabbis in på Netonnet och då köpte vi en ny tv hem. YES ÄNTLIGEN! Det var fan det bästa köpet under går dagen! För tv här hemma som vi hade innan gick sönder för ett par månader sen. Så jag har antingen fått ladda ner eller kollat på nätet. Så nu kan jag pusta ut! Sen blev det in på plangtage och köpte lite blommor och jord till min kruka som jag har på balkongen. Blev så snyggt! Sista stoppet blev skärholmen.

Om jag var helt slut när jag kom hem! Skoja inte... Men kul ändå att fått handla en del grejer och saker. :)

 

 

Men idag söndag, har inte gjort så värst mycket idag. Vakande runt tio tiden då kollade jag på några avsnitt av californication. Så jävla bra serie. Sen så kom min underbarste in med frukost på sängen, service kallar jag det. ;) Sen gjorde jag mig smått i ordning mig och fixade här hemma. Sen kom jocke förbi så drog vi ner till kinan och åt lunch. Jag gick iväg och solade i 20minuter, sen mötte jag upp dom vid däcklöpningen som dom kör varje söndag. Kollade på när jag sprang fram och tillbaka med det där däcket efter sig. Efter det blev det en sallad på Pizzan för mig och Jocke, Älsklingen tog en pizza. Sen så efter maten gick vi runt omkring här i huddinge men så vissade jocke en jätte stor ek som man kunde klättra i så vi gick ditt och klättrade, men kände sig som ett barn på nytt. ;)

Men sen så gick vi upp en sväng till jocke och har nyligen kommit hem. Tänkte att jag skulle ta en varm skön dusch och sedan bädda ner mig framför tv:en och bara lata mig med en glas, det skulle sitta fin,fint det!

 

Jag och Jocke

 

Jag och Jocke

Jag


Godagens!

Ska så småningom gå till joina älsklingen på jobbet. För efter han har slutat så ska vi åka en väg en sväng och handla en masssa grejer till hemmet samt till min student mottagning. ME LIKE!


Look today:

 

 


Hemma

 

Då var man hemma efter en regäll simtur, näe ska inte över driva för så länge och effektivt simmade jag inte. Haha. Simmar typ i 20minuter och väldigt låångsamt. :p Sen blev det upp ur bassängen och in i bastun och satt där ett tag. Otroligt skönt var det att sitta och basta, det var ett väldigt bra tag sen sist!! Kommer inte ens igång sist jag gjorde det. :p Men sen så var det bara att byta om sen gick jag ner en sväng till gymmet där älsklingen var... och sa hej bara. Sen så gick jag och min syster vidare till solariumet. Jag solade i 9minuter och 22sekunder precis på pricken! Så nu vet ni det, intressant vaah?! :)

Men nu så småning om ska jag hoppa in i en dusch sedan blir det sängen med en kall go milkshake... gotti, gott!

 

Hörs i morgon<3


Onsdag

 

Idag är det onsdag "lill-lördag" härligt då vet man att det är bara två dagar kvar fredag samt lönen kommer in på kontot. PERFEKT!

 

Men idag så har jag totalt storstädat lägenheten, så nu glimmar det och glänser för fullt här i hemmet. Underbart..  Då har jag inte så mycket att stå i sen. Till nästa vecka när-jag-tar-studenten. :D Jag är så duktig hemma fru, må jag säga! ;)

 

Men nu så ska jag och min lilla systeryster MOT SIMHALLEN!


 


Visste ni att...

 


Tisdag:

 

Idag började jag min lektion kl: 13.30 värsta sov morgonen. Sen slutade jag runt kl: 15.00. Vi hade design, sista lektionen och då fixa vi våra lakan som vi ska ha på flaket. Så nu är det klart. En mindre grej att tänka på. Men sen så vid fyra tiden så gick jag och min syster ner till Huddinge station och mötte upp jessica för hon skulle följa med mig när jag skulle beställa smörgåståra. Men det gick ju åt helvete för att när jag väl stod där så stod det 20 bitas för 720, då tänkte jag PERFEKT! Men sen var det nånting i smörgås tårtan som kallas för "Landgång" och kostade 59:-/st.

Jag frågade, vad fan är en landgång, vill ha en spimpel smörgåståra för ett fast pris. Men helt plötsligt så skulle smörgåstårtan gå på 1700:-. Lite väl dyrt tycker jag. Men jag ringde min man och berätta för han han bara asgarvade och sa skämtar du med mig.(?) Nästan två tusen spänn för smörgåståra, vad är det du egentligen har beställt?.. Men jag fattade ingenting med dom där jävla "Landgångarna", Men då är det mycket billigare och göra egen som vi har gjort tidigare.

 

 

 


Chokladpudding och grädde

 

Min speciallare!


Måndag..

 

..Första dagen på denna vecka med många möjligheter och äventyr!


Idag så gjorde jag mina sista två prov samt sista inlämninguppgift! Fy fan vad skönt, att jag äntligen är klar med allt! Nu kan jag putsa ut och bara andas... 

Efter skolan (idag) så åkte jag och signe till Salem för vi hade nämligen beställt kläder + skor från Nelly.com tillsammans för det blev billigare så. Min beställning:







 

 




V.20 (förra veckan.)

 

Jaa bloggat har jag inte alls gjort på ett bra tag, om jag minns rätt(?)


Men det har varit mycket nu med skolan nu när man är inne i det sista. Det har varit prov efter prov och en massa sådant. Samt så har jag extra.

Men under helgen som har avrit så har det faktiskt varit en VIT HELG! wohoo.. Ett plus poäng till mig. ;) Har tagit det lugnt för det mesta. Men i söndags när det var sånt stålande väder cyklade jag, jocke och älsklingen till någon mysig sjö i närheten och grillade och bara njöt av söndagen! Har även hållt på att fixa här i hemmet.

 

 

 

 


Jorden kommer att gå under!


Sockerbomb!

 

Bautastora maränger


BRUNCH!

Har precis kommit hem från skolan. Hade bara två lektioner idag, sjukt skönt! Dom veckorna som är kvar kommer det vara jävligt slappt och skönt i skolan. Men det jag ska göra nu är att sätta mig i lugn och ro och PLUGGA! Guu, vad roligt.. jippi! - NOT. Men det måstes göras.

 

 


Däck-löpning!

 

Ja, jag försökte komma några meter med jätte stort lastbilsdäck, men jag kom typ 1cm fram. Haha fy bubblan vad tungt det var. :P Haha, det finns inga ord vad tungt det var. Kunde liksom stå i 90 graders vinken utan att något hände.  Men det såg så lätt ut när Jocke och Daniel sprang typ 60meter på tid också. Men så lätt var det inte. För jag är ju en liten myra jämfört med dom två stor muskulösa karlarna. ;)

 

"Vem är det som försöker gå och gå men inte kommer någonstans?" - SANDRAAAA!

 

Lastbilsdäck

 

Jag


Uppdateringe av helgen:

 

Asså jag måste verklig bli bättre på att uppdatera min blogg! SKÄRPNING NU.

 

I fredags jobbade jag enda till kl:18.00 medans jessica kom hem till mig vid fyra tiden och då började Daniel och Jessica och kröka för fullt där hemma. Det ända jag tänkte på det var att jag ville sluta nu, nu, nu! Men när jag slutade så fick jag gå förbi systemet för dom där två där hemma var jävligt töstiga av sig. ;) haha.  Dom hade typ druckit upp allt. Men när vi kom hem sen från systemet och även så gled vi förbi Subway, mumms! Så satte jag igång med en redig grogg. Sen blev man ju full med tiden. Vi shotade ren sprit och drack en jävla massa. Men vi hade jätte kul..

 

Lördagen då skulle älsklingen upp och jobba, men jag var snäll och er bjöd mig att jag kunde jobba dom sista fyra timmarna så han kunde få gå hem. För både han och jag var bakisar! Men jag hann och piggna till innan jag var på jobbet så det var ju skönt för min egna skull. :)

Men i torsdags så hade jag och Daniel 7 månader tillsammans<3 Men det firade vi på i lördags. Blev super god middag som älskling hade lagat till oss samt så blev det efterrätt. SEn under går kvällens gång så låg vi bara i sängen och tog det lugnt och kollade på film efter film tills vi blev tlötta. :)

 

Idag då, söndag. Ska så småning om börja fixa mig. Sen ska jag gå ner till tvättstugan och lägga in två masikner tvätt. Och sen runt ett tiden så ska jag, Daniel och svärfar till daniels syster och gilla blir det nog om vädret tilllåter(?) Huvud saken att det är uppehåll bara!

 

Hörs senare<3

 


Torsdag


Shit det är redan torsdag liksom. Trodde att det var onsdag idag, men icke! Hänger inte med direkt.
Men idag har jag jobbat 8 hela timmar och det känns i kroppen måste jag säga. Helt slut!
Har hunnit ätit middag samt efter rätt. MUMMS. Så nu är jag mätt och belåten. Nu blire duschen med älsklingen. MYS!<3


Middag:


Efter rätt:


Vimmel bilder från min studentskiva









 

 


Uppdatering


Måndag: Skola + jobba extra
Tisdag: Skola + jobba extra
Onsdag: Skola + Jobba extra

Så har dessa dagar sätt ut för mig. Inget intressesant direkt.



Dagens *sommar* OUTFIT!



Dags att göra ordning sig?!?!

Jag just nu:

 


Idag är det SÖNDAG sista dagen på denna vecka, känns skönt!

Men det som händer idag är att Jag, Daniel och Malin ska ner till rådsparken och grilla hade vi tänkt. Sen så skulle Jocke och Madde också komma. Så det kommer bli trevligt. Måste nog börja fixa mig innan solen hinner gå ner. ha.ha! Skämt å sido. Men jag vet inte direkt vad jag ska ha på mig för något, det är nog mitt storsta problem när jag ska klä på mig. :p



Go´morgon!


Frukost



Kaffe, Juice och äggröra med skinka!

Svart & Vitt!


.. Juste, så här ser min NYA Walk in closet ut!













Dags att uppdatera? Eller vad säger ni...



Tisdag 3/5

Den dag så hade jag min studentskiva på: Lois Lounge ligger. Var där från kl:19.00 - 01.45. För alla vi i klassen samt föräldrar och kompisar som vi hade bjudit På förrätt, varmrätt och efterrätt. Och visp så var kl: 22.00 då kom allt folk som vi hade sålt eftersläpps biljetterna. Vi drack, dansade och pratade med alla som var där. Jätte trevligt och roligt.
Men innan jag och signe (en tjej kompis från klassen) så förarade vi hemma hos mig.

Bilder:


Jag och signe :)


Jag


Syster och Lotten på min studentmiddag


Jag och mor på min studentmiddag


Jag, mor och tommy på min studentmiddag


SKÅÅL

  
Förrätt                                                    Varmrätt                                                Efterrätt



Onsdag 4/5

Mådde hur bra som helst när jag vakande. Fattade inte hur jag kunde må så bra. Det var ett under. Skönt också att man var ledig från skolan.
Men jag började fixa mig osv runt två tiden. Sen så drog jag till Salem hem till min mamma för att min syster fyllde 17 fucking år. Shit hon har blivit så stor, helt sjukt! Kan inte förstå det själv.. Men hon kommer alltid vara den lilla söta Elina. Sen så efter allt fikande så åkte jag hem lite senare på kvällstippen.

Torsdag 5/5

Jobbade extra. Sen efter jobbet så blev det gymmet, ett jävligt rejällt ben + rump pass. Fy satan! Märks att man inte har tränat på ett tag..




Fredag 6/5


Jobbade exta. Efter jobbet var det bara hem att städa. Sen blev det film och sängen efter städningen!

Lördag 7/5

Jobbade extra idag med. Kom nyligen hem från jobbet och sitter och inväntar att min stora starka man ska komma hem från gymmet. För då blir det mat och sen några groggar på balkongen i solljuset. MYS!




Hörs senare<3



Blev en shoppingtur i Stockholm City!

Det här blev mitt köp idag.



Min uppdatering under dessa dagar!


Min valborg:

Jag och älsklingen åkte hem till min mor och åt middags samt satt och krökade lite. Måttligt faktiskt, för en gångsskull. ;) Sen vid tio tiden drog vi ner till brasan och karusellerna. Men när vi kom ner så hade brasan brunit upp rätt mycke. Men vi stod och värmde oss en stund. Sen blev det åka karuseller, fy bubblan vad yr jag blev. Haha.. "Gratis fulla typ." Som vanligt så tickar klockan bara iväg så vi började rulla oss hemåt. Sen var det inte så mycket mer med den dagen.


Söndag:

Jag mådde hur bra som helst när jag vakande. Hade nästan sovit i över tretton timmar. Så jag var nog allt för över pigg så att man blev trött. Men man vaknade till när man hade fått i sig några koppar kaffe. ;)
Men jag och älsklingen gick ner till Subway och köpte varsin macka. Det är ju så jävla gott!!
Sen lite senare på kvälls tippen åkte jag hem till min mamma för att övningköra. Det gick jätte bra förutom att jag var så nervös in för denna dag (måndag.)

Måndag IDAG

Idag kl:08.00- 11.00 gjorde jag halkbanan. Det var jätte skoj. Säger bara det (en gång till, en gång till...)
Det var hur kul som helst! En bra start på veckan.
Nu inväntar jag bara på att Jessica ska komma hem till mig, för efter när hon har lämnat sina grejre här så ska vi rulla vidare till Skärholmen.

 



RSS 2.0