Film :)


Kommit ut från en varm skön dusch med älsklingen.. Man blir ju frussen i det här vädret. (Brrrr)
Men nu innan vi ska lägga oss tänkte vi kolla på 'Jönssonligan får guldfeber' och burra ner oss i täcket och dricka varm te :) MYSPYS <3

Hörs<3


Så söt!


Igår kväll så klippte jag min älskling, Han blev så söt i sin nya frisyr, tycker jag! Tycker inte ni det?!?! :D
Min lilla pluttinutt<3


Han har två tofsar en på varje sida om huvet. Så SÖÖT!


Lite fix i rummet och även shopping :p

Under dagens dag så har jag tagit bort det sista skravarna och så har jag börjat spacklat mitt rum.. Började nästan med engång när jag vaknade :) hihi..
Känner att pressen ligger på, för jag måste, måste bli klar med mitt rum innan Fredag. För på Fredag fyller jag ååår :D tänkte ha en liten bjudning hemma hos mig, och då vill man ju inte att alla min grejer ska ligga över allt i hela lägenheten :p




Sen ungefär vid tre tiden så åkte jag, Johanna och våra pojkar till Kungens Kurva.. Jag var tuvngen att dra in på Ikea och handla lite grann. Och även Rusta. Killarna drog till Skärholmen och köpte en present till mooooa ;-)

Detta har jag köpt:

(IKEA)

2st svarta kuddar 39kr/st


Doft grej 19kr och Vas/kruka liknande grej 29kr :p


2st svarta krukor 25kr/st :)


Natt lampa, 89kr


(RUSTA)


Söt rosa plast blomma, 49kr


Nu är det dags att börja träna lite..   69kr



Puss & Kram
Sandra



ZzzZZzzzz...


Nu under kvälls tippen så har jag och Fredrik tagit bort skarvarna på tapeten, så jag ska kunna få spackla imorrron :D Fan nu börjar det hända grejer, Känner bara ÄNTLIGEN!! Har velat det rätt länge.


Men nu gjorde vi ett break för jag ska klippa Fredik sen blir det hoppa in i duschen, (Så att det inte blir allt för sent) får ju inte bada för att jag har tatuerat mig :/ Det känns surt.
Sen blir det krypa ner under täcket och gosa, ME LIKE ;D <3 haha

Puss på er,
så hörs vi när jag har vaknat ut ur min skönhets-sömn <3




Skönhet :)







(Fräsch hy ;))

Bilder från (Går kvällen)



































Puss<3


Min tattoo :)


Nu blev det en snabb bild jag tog på min tattoo, har lite brottom... För jag ska fixa mig och äta lite snabbt. Och förkröka lite innan jag ska möta tjejorna på PASSIONE :D Wiihoo!!




Puss å lek <3

YEES!

Vilken tur jag hade idag, MIN TAPETER kom ändå under dagens gång :D Ni kommer får se, ta det lilla lugnan..Men det blir när det sitter uppe på väggen ;D Haha!!


Mina tapeter + tapetlim :)

Puss<3


Dagen shopping:


Under dagen när jag och Lotten var i Tumba så köpte jag detta:














Puss<3



Dags att dra


Nu ska jag åka iväg med Lotten till Tumba, vi tänkte handla lite grejer, sen efter det så åker jag till jobbet. Btw jag är LEDIG idag från skolan,(som ni kanske fattade :p)


Hörs<3 :)

Till rummet..


Detta har jag köpt för att jag ska börja fixa mitt rum :D fan vad kul.. Det enda som saknar det är min snygga tapeter som jag har beställt.. men förhoppningsvis så kommer dom imorgon. Längtar tills jag ska börja fixa och dona i rummet!! Tror nog att jag ska börja i helgen faktiskt:D Så det hinner bli klart till min födelsedag, Det är inte långt kvar nuu ;)



Pussilipuss :D

Tattoo video ;D



Så där ja nu har jag äntligen fixat så att det funkar :D wiihoooo!!
Jag ligger där helt hjälplös och håller mig på tutten.. So cute I am :)

Puss å kram
Sandra






Home!!


Äntligen kommit hem skönt och inte nog med det, jag är NY tatuerd igen (också) ;-)
Jag har försökt att lägga upp en video när jag blir tatuerad men det vill inte funka, blir så arg när jag vill att saker ska funka så gör det inte det :@ Faaan då!! Men jag får väl ladda ner program för att det ska funka *suck* Men videon kommer sen ;D

Och idag gjorde det jätte ont, ondare än förra gången :s Men, men sånt få man ta. Och imorgon får ni se bild för nu har jag plast över ska helst inte ta bort det..



Och på bilden ser men min tattoo som jag gjorde förra veckan ;-) ser ni?!?!

Puss<3


Denna dag!


God kväll alla blogg läsare :) Haft en bra dag?! Det har jag! :D
Har varit iväg och SHOPPAT då mår man ju som bääst! Eller hur?!
Jag vet att det de har varit en dålig uppdatering idag, kanske kommer bli det imorgon med för efter skolan så ska jag iväg och jobba och sen efter jobbet så ska jag TATUERA mig ;D Me like!
Och då kommer ni få se bilder på min tatuering ;-) spännande vah?!?! Kan tänka mig att ni tycker det.
Men nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen blir det sova!! Känner att jag är helt slut, pjuuh.
Aja.. Sweet dream<3



Dagens shopping:
















Inte nog med att jag har shoppat, så fick man ett sms och det stod att mitt HM paket har kommit :D( men vissa grejer kommer vecka 6.)














Haha dansar lite bugg ;)





Visst är vi duktiga, men vi fjantar oss lite granna xD


Heeej allihopa :D


Ville bara meddela att nu har jag landat hos Lotten :) Ska sova hos henne i natt, för imorgon blir det en tidig SHOPPING tur inne i stan.. Wiiho!! Och så rullar cashen in som det ska.. Kan det blir mer härligare än så?!? ;-) Tror nog inte det! Rena rama paradiset för oss :D Men nu måste jag hjälpa till med middagen som jag Sanna och Lollo ska göra det blir: Våfflor!! MUMMS.





Puss & Kram

Sandra


Lite mupp bilder xD












HAHAHA!!

NU BÖRJAR. . .



PUSS!!

Veckans händelser:


Från Ellos...

Idag så hämtade jag ut mitt paket som jag beställde från Ellos, haha hade nästan glömt bort vad jag hade beställt :p






Det här hade jag beställt: En skjotar, jeansjacka och ett par leggins :)
Så snyggt det kommer sitta på mig :D

Puss<3

Video #2

What is happening today/tonight! Watch this...


Puss<3

ZzzZZzz...

Guud så klockan går fort! Tycker inte ni det?! Aja, natti sängs för läänge sen för mig. Måste komma upp imorgon bitti till praktiken.. :)  Hörs senare<3





Old pix :)





-/ Puss<3

Första video inlägg :)




Så gott med kaffe :)


Lottens vidriga askopp xD bahaha



Puss<3

Hej min underbara läsaer!


Förlåt mig att jag inte har skrivit på över ett dygn! Men jag hann tyvärr inte igår. För jag gick upp vid ungefär halv ett och då skulle jag packa och fixa hemma lite innan jag och Johanna skulle dra till Johnnys fest och förfixa där för alla skulle komma vid 18.00, så vi var ju tvungna och sminka oss där osv, (Ni vet tjejer). Vi skulle vara där vid 14.00 och jag hade sån panik att få med mig allt så att jag inte glömde något, Det skulle vara surt då. Kände bara hur jag fick sån ångest för att jag inte hann och blogga innan.. But know im back :D

Dagen började stressigt kan man lugnt säga då.. Men sen är väl vi kom fram till harbro-stugan som Johnny hade hyrt så kände bra nu är man äntligen här!
Så vi började hacka grönsaker och satte upp serpentiner. Som tur så va det nägra stycken som hjälpte till där, så det gick fort att sätta upp ljudet och belysningen osv.
Men vid 16.00 så började dom som hjälpte till åka hem för att fixa sig.. Och så va jag och Johanna kvar för vi skulle ju fixa oss där, för vi skulle inte ha hunnit åkt hem i mellan. Så vi dunkade musik och sjöng när vi gjorde ordning oss :) dom här två timmarna gick så fort fram. Helt plötsligt så var klockan: 18.00!! Då började folket trilla in.
Men jag säger bara det, de var sån rolig kväll och träffa alla (Även folk som man inte ena kände :p)
Jag dansade som fan vid slutet haha så härligt att få parta loss ;D Man snackade så mycket med alla och alla så trevligt folk.. En riktig lyckade kväll<3

Bilder:

































































HEMMA!!


Orkar inte ladda upp alla 250 bilder..

Puss <3

BMI


           <- Klicka och kolla ditt ;-)


Ditt BMI är 18,9 vilket betyder att du har viktklassen Normalvikt!




Undervikt (BMI mindre än 18.5)

Normalvikt (BMI mellan 18.5–24.99)

Övervikt (BMI mellan 25,00–29,99)

Fetma (BMI högre än 30)



Lycka till <3


Let's Dance



Tycker alla som är med i let's dance är så duktiga. Kan ni tänka er att dom lär sig svåra steg osv.. På bara en vecka! Sjukt :p Jag vill också dansa. Får väl dansa bugg med lollo, det är vi as gryma på ;-)
(HAha måste bara berätta när jag och lollo var på kryssning för något år sedan, så fick vi tre stycken killar kolla på oss när vi dansade och hade oss på dansgolvet. Och då hade ena killen en tjej och hon stod och kolla på dom, när dom kollade på oss.. Så hon gick fram och gav killen en saftig bitchslap av bruden. HAHAHAH fy fan va kul!! Ni skulle ha sätt minen på tjejen asså xD BAHAHA!! *Ni kan ju tänka er bilden famför er?*)

Pussilipuss<3


Åhh äntligen fredag

Härligt med fredag ´. Det tycker jag i´alla fall.. Fast idag blir det bara att ta det lugnt med Lotten.
Har köpt lite gotti gott. Ska kolla på Let's dance och snacka lite goja.. Kan behövas :)
Hörs sen :)<3






Jobbet.

Idag på jobbet så åt jag världens goaste lunch!! :D
Avisar vaah?!?! ;-)



Puss <3

Var bara tvungen xD




//Sandra<3

Nästan klar ;-)

Saknat mig?!
Nu vill ni säkert veta vad jag gjorde för tatuering och vart jag har tatuerat mig?
Jag har en bild, men som sagt man ser inte så mycket på den bilden.. bara vart jag tatuera mig. För jag va nämligen tvungen att boka en till tid. Och det är nästa vecka den 28jan ska jag tatuera mig på vänstra sidan. Så efter det lägger jag upp på vad det är för något och hur det ser ut ;-) (Kanske en video också)

Gjorde det ont?! - Inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Det känder som någon nöp en och även så stickets det till, men obehagligt var det i allafall.

Puss<3


Paniken börjar komma ;)

Hej på er!


Snart är det dags en timmar och 30minuter kvar knappt!! Spännande det kommer bli :D Jag är helt nojig och nervös. (Men det ingår.) Men tur att: Pappa, Fredrik, Sis och Amanda kommer vara vid min närhet när jag ska tatuera mig. Men aja önska mig all lycka till, så hörs vi sen, när jag är ny tatuera mina vänner! <3





Puss från lilla nervösa mig!!

Torsdag<3





Puss Sandra<3





Pictures!!

























Fina bilder vah?!  I know you like them ;D

Good night<3


På tiden..




Det som gäller nu är ju Facebook (fb).

Herrå <3

Beställt och klart :D

Ni är säkert nyfika på vad jag beställde igår, Intressant?!?! Klart att ni ska få se :)
Längtar till paketet kommer :D Nästa vecka skulle jag tro. Hihi!!
Sen blir det också stor shopping inne i stockholm city. Nästa vecka skulle jag tippa på att det kommer bli. Det bara kliar i fingrarna just nu xD Vill bara dag iväg nu,nu och SHOPPA!







Visst är det snygga kläder! I know.. Puss<3

Sweet heart <3



Naaw, Fick en ros av min älskling nu när han kom hem. Han har verkligen fått mig på bättre humör och han lyckades. Så gullet av dig bejbi<3 Blev så glad och jag behövde verkligen en uppmuntar. :)


Åh,

Vaknade upp på helt fel sida idag. Känner mig inge vidare bra.. Och bara allmänt irreterad och har tråkigt.
Vet inte vad jag ska göra? Jag behöver verkligen städa mitt rum, men jag har inge lust med det faktiskt.(Inte just nu iaf) Men snart så kommer min älskling hem och han får mig säkert på bättre humör. För när vi har messat idag så har jag varit kort i meningar.Och han underar då vad det är med mig? Men jag sa att det va inge speciellt, är bara irri. Och då sa han att kommer få mig på TOPP humör. Få se om han lyckas ;)

Hörs<3


Natti natt <3

OJ, Redan fem stycken som har kollat min blogg. Och det har bara gått 30minuter på denna onsdag xD Härligt! Nu har jag gjort alla mina kvällens ATT GÖRA förutom att jag ska lägga min nu. Är fortfarande frussen efter badet :/ Så nu är det dags att krypa ner under mitt duntäcke med min älskling, myspys..
Sweet dreams<3




#1

Namn: Sandra
Piercingar: Naveln, läppen. (Haft i näsan)
Tatueringar: Snart så ;D
Längd: 161 cm
Skostorlek:
35-37
Hårfärg: Ljusburnt
Fräknar: Nej

Kär? Klart att jag är :)<3
Önskar du att du bodde någon annanstans? Näe, trivs bra där jag bor!
Tycker du att du är attraktiv? Ja
Dricker du? Livet är en fest. JA!
Röker du? Ja tyvärr
Vilket schampo använder du? Olika
Vilken parfym använder du? Någon som jag fick av pappsen
Vad är du rädd för? Smärta
Gillar du att tvätta? Klarar av det iaf
Gillar du berg- och dalbanor? Jaaa :D


Senaste…
Filmen du hyrde? Flickan som lekte med elden
Filmen du köpte? Godis & läsk
Låten du hörde: På min datan
Låten du laddade ner? Oj, måste man komma ihåg sånt?
Personen du ringde?P Fredrik <3
Personen som ringde dig? Johänna :)
TV-program du såg? Två och en halv män
Person du tänkte på? My love

Favorit…
Låt: Har många
Sak att göra: Festa, mysa och umgås
Sport: Ska börja, (Kanske)
Dryck: Goa drinkar
Kläder: Mjukis
Film: Har många
Bil: VOLVO
Serie: Prison break

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja!
Gråtit över en flicka? Tveksamt
Ljugit för någon? Är värdelös på att ljuga.
Varit i slagsmål? Ja, någon gång sådär..
Blivit arresterad? Näe, inte vad jag kan minnas
Träffat någon från internet IRL? Nej

Antal…
Gånger ditt hjärta brustit? 1 gång
Hjärtan brustet på grund av dig? De du
Tjejer du kysst? Några kompisar
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Nån gång

Senaste…
Boken du läste? Vet ej..
Personen du fick e-mail av? Svärmor :)
Personen du fick brev av? Nordea
Personen du fick sms av? Fredrik<3
Gången hela din familj åt middag tillsammans? När stora händelser uppkommer
Saken du köpte? Avokado & Räkor

Stämmer helt klart :)






Du måste RÖSTA!



Så här var resultatet efter 6896 svar på omröstningen Vad är "Stil" enligt dig?
fnul.se

Kvällens ATT GÖRA!




2 dagar kvaaaaar!!

Det är två dagar kvar tills jag ska TATUERA mig..
Känner bara hur smärtan kommer närmre och närmre!! Bara tanken av att jag ska tatuera mig blir jag helt pirrig och springer uppe i taket xD Haha näe, det gör jag inte men nästan. Det är liksom 3000 slag i minuten. Kan tänka mig att det kommer bli ömt och irriterande när nålen ska upp och ner i huden. Men folk säger att det gör inte så ont som man tror. Men va faaan, det är ändå,, åh får panik. Vill bara ha det gjort så det är överstökat :) Så man kan tänka på något annat istället.
Puss<3

 

 

 


Tisdag :D




Jag säger bara gud vilken rolig dag det har varit. En lekstuga på praktiken..
Jag kommer inte ihåg hur det började allt, men jag har för mig att jag och Daniel snackade om träning. Så lyfte han upp mig hahaha jätte kul var det :D Han är ju as stark ;-) wohooo!! Han sa att jag kunde vara hans bänkpress för den delen. Från människa till en stång med vikt?! Hahaha näe,näe säger jag bara.
Sen har vi skjutit gummisnoddar xD Lek hit och dit(!!) Men man ska ju ha kul där man jobbar, så det är väl inge fel på det?!?!? ;)

-/Puss Sandra <3

NU BLIR DET....




In-/and Outside list...





















Hemma :)

Nu är jag äntligen hemma, efter en arbetsdag. När jag åt middag så såg jag att det lågmassa kataloger på bordet. Hmm.. Kanske ska beställa lite kläder?! Why not?!?! ;-) Känner att det skulle jag nog behöva lite nytt i garderoben, skadar ju inte :D Se om jag hittar något snyggt, annars får det väl bli en shopping tur istället när jag har fått min lön :) Ohlalla(!!)




-/Puss på er<3


-Barnvakt-

Var tungen att ställa klockan så att jag och Fredrik skulle komma upp imorse. -Varför det?!
Jo,för att vi skulle vara branvakt åt hans två små kusiner.
Var hemma hos dom runt klockan ett. Och då åkte Fredriks morbror och hans fru iväg och kolla på sängar.
Jag och Matilda började med att rita i hennes målarböcker och Fredrik och Noel körde tv-spel.
Sen efter ett tag så gick vi ut och åkte pulka.. Men det va så kallt så vi gick in efter ett tag och fika. Sen så lekte vi kurragömma, Haha jätte kul! Men man blir ju så slut efter allt stojande, så vi satte på en film och det blev Alvin och gänget. Love this movie(!!)
Och nu så är vi hemma, har precis ätit middag. Blir en lugn kväll idag, känner att jag har f*n inga krafter =p




-/Puss<3

Lägg dags NU:)

Kom precis ut från ett härligt spa bad med tända ljus och bara mys. Ja, jag vet att klockan är rätt mycket. Men jag va så frussen av mig.. Och kunde inte hålla mig tills imorgon. Så det blev ett dopp nu då!! Busigt, I know ;-)






-/PUSSILIPUSS<3


SMS

Fick ett sms av min kära pappa:

- Skulle du vara intresserad av att pierca tungan om jag betalar? ;-)
Min tanke var: Vaah? Haha skämtar han eller..?!?! Då ska min pappa och hans tjej dotter och jag då åka iväg och pierca tungan. Grejen är att jag har alltid sagt jag skulle aldrig kunna perica tungan ;p Men va fan jag har ju piercing i läppen och i naveln. Så hade jag i näsan men jag har låtit det växt igen för jag tappade hela tiden näspericingen.
Och så ska jag tatuera mig nästa vecka.. Så varför inte ha i tungan ;-) Men vi får se vad det blir om den saken. Är inte riktigt säker än, för jag sa att jag ska först tatuera mig innan jag gör något annat. 'll see about that! xD



-/ Puss Sandra,
Med ett svårt beslut hur jag ska göra.. Hihi!!

Lördag. . .

Ojoj vad klockan går fort.. Vaknade runt tolv och vips så är klockan halv tio REDAN!!
Har inte gjort så mycket denna lördag.. Varit en sväng i Tumba centrum och handlat lite grann med svärmor och Fredrik, efter det tog vi en fika och sen blev klockan midddags dags så då åkte vi till min mormor och morfar och åt middag + efterrätt, det satt fin fint det :)
Sen blev klockan sju, å då åkte jag och Fredrik och möte Jonas och Pata snackade lite skit ett tag. Och nu har vi landat hemma hos Johnny, hi hi :p Ska väl vara här ett tag och dricka kaffe och sen hemåt. Ingen märkvärdig lördag... Men däremot så nästa Lördag då blir det partajaaaa, Då skojar jag inte. Kommer bli antal mycket folk, för Johnny fyller 25år.
Ska fixa musik till hans fest,så det blir väl så att jag kommer ladda ner lite nu. Har nämligen lovat det. . Vilken tur att jag har så bra musik-smak ;D



-/Puss<3



Fredag :)

Sorry för dålig uppdarering idag.. Men jag känner liksom det är Fredagen och jag orkar bara inte blogga så mycket.
Inte för att jag ska göra något speciellt, men bara för att det är FREDAG liksom
!! Helg you know ;-)
Ska bara ta det lugnt idag.. Håller på att kolla på Let's dance nu ;-) Och dricker lite med min älskling <3
Får se vad helgen har att ge oss. . . Ska bli intressant/Spännande.
-/Puss<3






Disney time!!!


































Låtar:




























Hemma :)

Nu har jag äntligen kommit hem :) Saknat mig!!?
Kan jag förstå att ni har, se ju bara hur många besökare jag redan har haft och dagen är inte slut än ;-)
Aja, i vilket fall som helst så ska jag TATUERA mig nästa torsdag kl:20.00. Fick tid då!! Tanken av att jag ska tatuera mig gör så att det pirrar mer i magen.. /Haha/ Längtar som faaaaaaaaaaaaaan :D

 

 



Hörs senare...





Sköönt!

Sådär ja då har man kommit upp från ett varmt skönt och härligt bad! Har varit frussen hela dagen.. Så nu är jag upptinad. (Haha nee skoja bara med er.) Har rakat bena och private parts, känner mig mycket frächare nu. Härligt,härligt!
Nu ska jag och min älsk mys lite.. Ska försöka tigga till mej lite massage!! Tror ni att jag lyckas?!
Det tror jag iallafall ;)

Ha det bra så länge, See yoou! <3




Semla!!

Ja, jag vet att det inte är tjockis dagen än. Men jag kunde inte låta bli, såg så frestande gott ut!!
Älsklingen såg hur mycket jag kollade på semlorna. Så han köpt en till mig<3 :D



-/ Sandra <3

Mina favoriter hos killar




Hårfärg? Mest brunetter eller naturligt blonda killar.

Ögonfärg? Gröna/blåa ögon är så vackert!

Näsa? Herregud, det spelar ingen roll!

Kroppstyp? Smal, eller normal. Snygg rumpa, stora armar. Killen ska också vara 1,70cm ungefär.




Godaste killparfym? Jean Paul helt klart, ni vet parfymen som är en mans kropp?

Klädstil? Fina stickade tröjor och jeans som sitter bra, halvt tight. Kavajer är också snyggt på killar!

Hårfrisyr? Älskar när killar är rakde.. Men endå har lite hår på huvet.

Bra med pengar? Självklart ska han ha pengar så han slipper leva på en..

 

Tönten, normal eller badguy? Normal..

Charmig eller omtänksam? Både och, men om jag måste välja.. Charm

Snygg eller söt? Söt!

Vacker men slår dig, eller helt OK men underbar personlighet? Helt OK med underbar personlighet

som sagt så har jag alltid trott på "Insidan gör utsidan" och det håller jag fast vid.

 

Drömkill kändisen? Wentworth miller<3




-/Puss<33


 


Dagens händelser!




OMG!

Jag hade inte någon aning om att  Lilla Al Fadji HAR EN BLOGG! Visste ni det?! Jag tycker han är så rolig asså. Liksom kan man vara så störd som han... Men seriöst, på allvar?! Han måste ju ha någon skruv lös.
Han är ju bara för rolig, och grejen är att man garvar ju inte med han.. Utan ÅT han för att han är såå störd!!


http://www.nattstad.se/LillaAl-Fadji








-Puss<3

HEMMMA :D




Sådär jaa, då har man kommit hem från skolan. SKÖNT! Somnade på min första lektion haha. Men grejen va ju att jag var så förbannat jävla trött! Jag ville verkligen inte lämna min säng imorse :(
Men nu ska vi inte haka upp oss på det..

-Puss Sweethi<3

*GÄSSSSSP*




Called my dad today :)




Det är nämligen så att när jag fyllde 18år så fick jag present kort av min kära far på Flash fighters tattoo. Och inom ett år har man på sig att använda presentkortet. Och nu har jag äntligen bestämmt mig vad jag ska göra. Nu  blev ni allt nyfikna,Vaah?! ;-) (Får ni se sen, på torsdag troligtvis.. HOPPAS HOPPAS!)

-/Puss<3

Tisdag :)

Haha, hej alla blogg läsare!
Dålig uppdaterig?- Svar ja. Vad kan det bero på? Jo, det är så att jag har varit så trött och inte haft någon större lust helt enkelt att blogga så mycket.. Men det ska vi se till att ändra på fort, vill ju inte förlora mina läsare ;-)

Imorse så kom jag knappt upp. Jag ville bara ligga under mitt gosiga duntäcke och mina dunkuddar, (Jag vägrade typ lämna sängen.) Men jag va ju tuvngen att stiga upp och börja rulla mig mot praktiken.
Och idag fick vi även varor som jag packade upp. Och det va jätte mycket kartonger, å vet ni vad Daniel på jobbet gjorde med mig?!;O
Han såg en rätt stor kartong och sa sandra snälla om jag får sätt den över dig? Jag bah näe! Så sprang jag in mot lagret så kom han efter och satte kartongen över mig, hahaha! Jag fick sån panik. Men till slut så tog han av den. Och då kunde jag andas...
Men sen efter ett tag så kom Daniel igen med den där förbannade kartongen och sa att jag måste visa Håkan :p
(Det visade sig att ingen av dom kunde få kartongen över sig, bara lilla jag xD)
Men jag sa nej,nej,nej,nej och åter nej. Men så sa dom att vi sätter bara över den och tar bort den med engång.. Så då gjorde jag det dååå, hade ju inget annat val direkt :)



En helt vanlig dag på min praktik ;D



Och nu har jag precis ätit är proppmätt.. Pjuu! Ikväll blir det att man lägger sig tidigt, Känner att jag är helt slut i hela kroppen. Vill bara sova, men jag kan ju inte gå och lägga mig nu.. Det funkar ju inte liksom.
Har prov imorgon så ska väl plugga lite till det, så man har det gjort!

Hörs senare :)<3




Miss INTE! ;-)

Japp, idag kommer mitt favo program :D I just love Paradise Hotel. Det är klockrent/Patetiskt/Idiotiskt program, MEN det är därför folk kollar på det, och för att det är så kul när dom gör bort sig (HAHA). Det är liksom Gilla x1000!!


22:00- 23:00 Paradise hotel



-/Puss Sandraaaa <3

Birthday.se


Jag har varit 18år i: 11 månader och 5 dagar.
Född för antal dagar sedan: 6 914 dagar
Fyller 19år om: 26 dagar

Kändisar som fyller år på samma dag

Claes Månsson, Skådespelare
Cristiano Ronaldo, Portugisisk fotbollsspelare
Erica Johansson, Längdhoppare
Helena Bergström, Skådespelare
Jennifer Jason Leigh, Amerikansk skådespelare
Jesper Blomqvist, Fotbollsspelare
Sven-Göran Eriksson, Fotbollstränare




Bahaha- Tycker synd om er - Not!



Det måste ni allafall hålla med om?!

Man har ju inget liv när man går till arbetsförmedligen.. Då måste man ha varit jävlig dålig under skolan eller inte ha tagit tag i sina problem och försökt att fixa jobb eller någon praktik under skol gången.. Det är hur många som helst som står in skrivna i arbetsförmedlingen, hur många är det som får jobb av dom ?! Typ 10st av alla tusen som står i kö!! Och till slut blir det ju att man hamnar på Socialen för att få pengar/Sorgligt/. Jag skulle inte vilja ha dom i mitt liv! Liksom man vill ju ha ett nomalt liv. För man blir ju aldrig av med dom, när dom väl har kommit in i ens liv =/
Aja, har inte mycket mer att säga till er LOSER'S HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Än att ni är så dåliga..Bahaha!

Mitt Horoskåp *Idag*











Lucky Today!

Ja, jag hoppas att jag får sån lycka att BLI FRISK!




...Söndag...

Vaknade imorse och kunde knappt prata hade ingen röst! Jag fick panik. Men nu har jag druckit varmt te och det börjar bli lite bättre. Kan iallafall prata nu :p

Men igår va jag + min famlij och kollade på filmen Avatar i 3D. Det var en rätt häftig film. Bra för att vara lite äventyrlig/Action film.. Brukar inte vara så förtjust i det. Men filmen va helt okej för min del :) Rätt coolt att se den i 3D men jag tyckte att det borde komma lite mer flygande stenar eller något mot en. Va inte så mycket sånt.
Men,men..
Det som händer idag!? - Ingen aning faktiskt,Det är en slappig söndag. Ska bara vara hemma och ta det lugnt och försöka bli/må bättre. Så förhoppningvis kan jag Praktiksera imorgon om jag känner att jag klarar av det.!

_/Puss



Min lucka idag - Not good.





Bio i kväll..

Feber + host + förkyldning + öm i kroppen -Great!!?

Har kännt under veckan att jag börjar få ont i halsen. Då tänkte jag NEJ! Jag orkar inte bli sjuk, suck!
Så nu imorse eller i förmiddags när jag och Fredrik vaknade så kände jag att jag mådde så dåligt. Jag tog tempen och då hade jag 38grader feber, Och så ont i kroppen. Men nu efter när jag har tagit ett varmt bad, ipren och druckit te och försökt att få i mig lite mat så mår jag bättre. ( Men jag känner förtfarande av)

Jag hoppas att jag orkar se på bio. Ska nämligen se Avatar i 3d. *Tror inte att den är så bra*
Men pappa ringde mig förrgår och sa att han har bokat billjetter till oss alla, 7st blir vi :)
kl:21.00 börjar bio:n ikväll. Ska bara ta det lugnt nu så att jag blir lite piggare... Hoppas, hoppas det!!




Puss<3

Vill ha VÅR!




Guh så jag längtar till våren slipper se ut som en michelin liksom. Hatar vinter, det är ju typ 17 minus grader ut.
Buurrrrrrrr
!!!!
Men det är bara någon månad kvar, så man måste stå ut med den förbannande kylan!.


Ser så mycket fram emot år 2010 måste jag bara säga.. Kommer bli ett helt underbart år. Har redan börjat bra och kommer bli bättre, det kan jag lova =D

Puss<3




Mmm :)

Kunde inte bara låta bli att köpa, Hihi!!
Nu ska jag kolla på Paradis hotel på datan och bädda ner mig skönt i sängen.. Missade nämligen det när jag va på Kryssning :p



Kissemiss<3

Hörs snart...

... Ska iväg nu och möta johänna :D

Gott och blandat ;-)

Höll på att glömma... lägga upp bilden på det jag och min love har köpt på kryssningen :)
Det räcker iallafall den här månaden ut ;-) Hihi!!




Me like <3

Hemma från kryssningen

Härlig kryssning må jag säga =D Riktigt kul att få åka på lite äventyr början på detta år!
Men däremot va det jätte kallt på båten och vet ni vad dom sa på båten för att vi klagade på att det va kallt. Dom sa att vi skulle srpinga oss varma, hahah va är det för personal?! Ofta man säger så liksom.
Men det va iallafall jätte,jätte kul.. Gjort massor på båten och även sätt. :)

Här är lite bilder:

























































Tack för en jätte trevlig resa Eriksson & Edin!!





Kryssning idag =D

Fan vad kul att åka på kryssning, med fam. Eriksson och fam. Edin.
Året har redan börjar och så ska man redan på kryssning. Känner att det kommer bli mycket äventyr under år 2010! Wiihoo.
Men nu ska jag börja packa och så, hann inte göra det igår :p
Om vi inte hörs senare så hörs vi imorgon =D<3

Hejdå land, Hej båten!!





Snart så börjar. . .



  • 22:00 - 23:00 Paradise hotel 
  •  


    Lite att göra NU!




    Hörs senare <3

    Mån-sön!




    <3

    Sömn- test


    - Vad har du på dig när du sover? - String /or hotpants
    - Hur sover du helst? - Upp och ner, haha neh nu skojar jag med er. Sover på det skönaste sättet som passar mooooa! ;)
    - Hur många kuddar har du i sängen? - 7st, vill ha fler!
    - Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? - Ibland, ibland inte :/
    - Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? - Har hänt flera gånger ;)



    Ska bli miiiiin =D

    Känner att jag behöver en ny mobil igen,(ovanligt?)
    Faktiskt så är det så att den mobilen som jag har är ur dålig. Eller den har blivit det med tiden har haft den bara i någon få månad,SKIT MOBIL. När jag paratar i telefon så bryts det typ hela tiden kan man säga, och den är allmänt seg! Som ni förstår så MÅSTE,MÅSTE jag köpa en ny när jag får min lööööööööööön!!!

    Och då har jag förstårs kollat runt på nätet och så hittade jag min nya mobil. Min lilla nalle i found.
    Visst är den snygg!? Så himlands urläcker!








    Söndag 3/1-2010

    Jag säger bara det guuh vilken kväll/natt! inte direkt vad jag hade förväntat mig. Men nu blir det något annat samtals ämne här :)

    Idag är det sista dagen på denna vecka again SÖNDAG =Jobba imorgon... It's nice ;)
    Men det jag har tänkt att göra du är att rensa min förbannade garderob!! Får fan inte in mina kläder, ligger lite överallt i rummer. Så det är bara att kasta kläderna eller ge bort. (Ångest, ångest kommer jag att fåååå :'( )

    Hörs senare my bejbs :)


    Ikväll blir det..



    Heeeej Bloggen,

    Saknat mig?! Klart :D

    Igår va det en sån skön och slapp dag :) Kollade på en film på tv och sen 3 av mina 4 filmer så det är bara en kvar nu. Och den ska jag se ikväll :) De va så härligt att bara slappa och äta chips. Men jag måste ju tänka på min diet och mitt nyår löfe, det får ju inte allt gå ut över i drift måste ju ha snygg kropp till sommaren, fasta lår osv ni fattar ;) Haha

    Just nu är jag hemma hos Lotten, har hjälpt henne att städa och lite sånt.
    Jag vet faktiskt inte vad som händer ikväll.. Det blir nog inte dricka iaf för jag ska ju på kryssning nästa vecka så jag måste ju ha pengar då :p
    Lär väl att man sitter här ett tag och sen hem.

    Have a nice day <3

    Movie time :)

    Idag eller dagen har redan gått förbi, menar nu under kvällens gång blir det bara att kolla på DVD filmer. Jag köpte nämligen 4st igår när jag va på vift:) Blir bara en skön slapp dag, De sitter aldrig fel ;)



    Hörs sen :)<3

    Nyårs bilder :)

    (Några bilder, orkar inte lägga upp alla 196 bilderna :-P)



















































    Jsg säger bara guuh vilken kväll.. Det va fan fullt med folk hemma hos mig, kände knappt hälften, Hehe..
    Men det va ett lyckat nyår :) Hade så himlands kul.. För utom när jag och Fredrik skulle gå och lägga oss, Jag behöver inte direkt skriva detaljer. Men om jag säger så här vi låg och krama om samma hink :-p Nu kanske ni fattar?!
    Vi partajjja loss regällt igår, kan man lugnt säga :)


    -/PUSS <3

    RSS 2.0