I JUST LOVE SHOPPING <3

Skopunkten 299kr


Skopunkten 249kr


Ginatricot 149kr


Ginatricot 99kr


Cubus 149kr


Cubus 149kr



Det här har jag shoppat idag. Är så nöjd! Visst det gick på ett och ett annat, men skit samma i det.
/Pengar rullar in som det ska, det går bra/ ;-)

Puss,Puss !


SNÖN ÄR SNART HÄR!

Det är helt otroligt! Igår kväll när jag kollade ut så kunder jag inte tro mina ögon! Det snöade...Det är sant. Det SNÖADE!!!! shit pomfrites säger jag bara. Men efter som att det fortfarande är varmt på marken så fasnade det inte. Men det snöade faktiskt. Vare sig i inte själv tror på det så gjorde de det.

BEVIS på att det snöade igår kväll!





HAHA, In you'r face! :)


AIK is the shit!


AIK or DIF ?!

Hmm.. Alla undrar har olika funderingar på vilket lag som kommer vinna ikväll. Antingen AIK or DIF??!
Vad tror ni? Själv så tror jag på A.I.K, för det är de laget jag HEJAR på!
Men kan ni tänka er hur mycket bråk osv det kommer bli inne istan idag .. hihi. Men det blir det oftast alltid. Inget man kan göra åt saken. För alla har olika åsikter om vilket lag man hejar på och vad man tycker om det laget man hejar på HELT ENKELT!
det som poängen med det hela är att ett lag måste vinna och ett lag förlora. Men det kan även bli oavgjort ikväll.. men det få vi se! ;-)








ÅH NEJ!

Jag har känt nu under helgen i kroppen att det är en förkyldning på g. Och va tror ni som händer?!
Men blir förkyld! Faan, orkar inte. Det är så jävla jobbigt att vara det. Vill någon ta över min förkyldning?! snälla..
Man känner sig så öm i kroppen och orkar inte göra något. Och plus att det bara rinner i näsan! Och inte nog med det så har man en hosta på väg också.. ååh, kan det bli värre?! - Jaa det kan det nog! skulle inte förvåna mig direkt.


Stackars lilla mig! :(


SISTA DAGEN PÅ DENNA VECKA...

Sorry,, nu under helgen att jag har varit så dålig på att uppdatera min blogg. ( ska bli en ändring )
Idag är det den sista dagen på denna vecka, SÖNDAG! hehe. Men min vacka har varit bra men ändå lite till och från fallande.
Men det som jag har gjort idag är att bara har tagit det lugnt, det brukar dom flesta göra när det är en söndag.
Jag har varit hemma och fixat och pysslat om mitt rum liteoch även mig själv.. Känner att jag börjar bli förkyld. Sen har jag varit i Jonas garage ett tag nu på kvälls tippen. Sen efter det så åkte vi till Johnnys föräldrar... ååh dom har köpt en liten kisse miss. Den var så sööööt! :)



Men just nu under kvällen så har en grej chockat mig helt totalt. Jag fick nästan tårar i mina ögen. Det var så gulligt av Fredrik../Precis ni ser bilden./ Det fick jag utav Fredrik. För han vill bevisa för mig att han har gjort stort misstag och han vill så järna att jag ska veta att han älskar mig så mycket. Det finns ju ingen gulligare kille på denna jord. Hur många killar gör sånt till den personen som man har sårat?! Och även bevisar att man har gjort fel?! .. Juste det finns knappt några sånna killar, Att jag ens kunde hitta en sån här kille.. Helt otroligt!


Tack, Fredrik! <3



FÖR KRÖK sedan PASSIONE!

Går kvällen började lugn och sansad. Men så blev det röj senare på kvällen. Som alltid när man dricker så börjar det alltid att kvällen blir rolig sen så senare avslutas det med tragedi, men oftast så blir det ändå bra i slut ändan. Mer kan man inte säga :p För det är rätt komplecerat att skriva.. hehe..

Men jag och Lollo vi va hemma hos mig och för krökade sen så senare drog vi upp till passione ( Salems haket) :p Och det va jätte kul, men det som är synd är att dom stänger vid ett, för det skulle vara roligare om dom skulle stänga lite senare. Men,men.. inget man kan gör åt saken direkt!

Bilder från för kröket hos mig;

Guu såå roligt.. hahahaha ;-)



Lollos Nea :) naaw så söt!



Lollo gjorde en ask, (På fyllan)




Puss <3

FREDAGSMYS- today!







Ikväll eller ja så småning om så ska Lollo komma hem till mig. Vi ska äta gott och sedan dicka och bara ta det lugnt, Och få prata ut om allt.. För det va ett tag sen. Hon har mycket att berätta och även lilla jag!
Det ska bli mys för det var ett tag sen man va med Lollohooou :)
Det kan ju vara skönt att få ta det lite lugnt första dagen på en helg. Slipper det bli röj. hihi.
Hoppas att ni får en trevlig fredag! För det ska vi ha!

Puss <3







SVAR OM VARFÖR.....

Varför var sweethi (Sandra) så förbannad och irreterad och allmänt galen igår kväll?! Och så besviken?!

Nu ska jag berätta en sak för er.. Så här va det att jag skulle på Handledar kurs igår kväll med min mamma och pappa. För dom tänkte okej vi ställer upp på Sandra för hon vill så järna ta sitt körkort. /Men visst det är mcyket innan man kan göra innan man kan ta det/ - De håller jag med om. Men det är alltid bra början och börja nu!
Men som sagt mina föräldrar är skilda. Och min mamma har hittat en ny kille för typ 6 månader sedan. Och han vill inte att min pappa ska med på kursen. För att det är min mammas ex. Men shiit säger jag dom har två barn tillsammans! Men så han höll på som fan så mamma kunde inte gå med mig och min pappa på Handledar kursen. För att mammas kille höll på som han gjorde och det är lågt.. Men liksom det här är för mig! Inte för att dom ska träffas och snacka. För man sitter bara och lyssnar i tre timmar ungfär. Men han är så störd!
Men min pappa blev rätt irreterad på det där.. För det förstördes för mig!!
Och jag kommer aldrig förlåta han för det han har gjort nu mot MIIG! Vad har jag gjort han?! Han får faan se till att skärpa sig, annars så kan han dra. Och det kommer jag se till.

Det är därför jag har varit så förbannad för han har förstört allt. Är så piss på han och hans betende. NU FÅR DET FAN RÄCKA.
Men nästa vecka så ska mamma boka en ny tid. Så det ser jag fram emot! Och ingen kan förstöra den kursen då för mig. För då kommer jag bli helt TOKIG!( och det lovar jag )

Puss / Galna sweethi! :)

SÅ HÄR ÄR JAG JUST NUUUUU....


Jag är så jävla förbannad,irreterad och även jävligt besviken. Allmänt GALEN!

SKOLAN/ HANDLEDAR KURS!

Så där.. Då har man nu kommit hem från skolan xD Alltid lika skönt att få komma hem till sin kisse katt..
Och just idag smäller det, ska till handledar kursen halv sex idag, med mammsen och pappsen! Tur att jag fick med mig båda så jag kan övning köra med dom när jag vill och så. :) hihi. Så det ska bli riktigt kuuuul :D

See yoou <3 :)


TODAY! =)

Hej på er, Hoppas att ni har haft en underbar onsdag? För det har jag iallafall haft!
Tar dagen lite kortfattat; Min dag började med att jag vaknade när klockan ringde. Säger bara gu vad jag hatar min väcka-klocka! För när den ringer då är det bara att gå upp från sin sköna säng och duntäcker och kuddarna. ( Jag får ångest när jag gör det.) För det är så skönt att sooovaa :) Får inte ni sån där ångest?!
Men sen så när jag kom till skolan så hade jag då bara två lektioner sen slutade jag. Härligt, härligt ;-)
Sen när jag då kom hem så satt jag vid datan ett tag. Sen gjorde jag lite läxor som ska vara inlämnat tills imorgon. Men det gick kanon att göra läxorna. Och sedan efter det så tog jag tre timmars tupplur!! Det va rikigt skönt. För efter när jag vaknade så kände jag mig som en ny person! Och inte lika trött som jag har varit resten av dagen sen jag vaknade.
Men sen så när jag vaknat så slängde jag i mig lite mat och sen drog upp till yoga passet. Och efter det yoga passet.. ojoj där har ni missat något. För det är så underbart med YOGA!
Men så skrev lollo ett mess och frågade om vi kunde mötas så vi mötes ett tag, sen efter det så drog jag hem till Johanna och svulla popcorn och kollade på tv :)
Jusssstttee.. Vet ni vad jag höll på trampa på i Johannas vardagsrum?! :O Om jag säger så här jag hatar småkryp.
Men så låg det är äcklig jävla spindel på golvet som jag nästan höll på att trampa påå! Men Jag flög ut från vardagsrummet och skrek.. Aaaaaah en spindel! Och då fick johanna panik.. A så stod vi typ och tveka hur vi skulle få bort den. Men så dum som Johanna är, så flyttade hon på mattan som låg på golvet så sen kröp under sofan. Och sen nu är det helt bort :P haha
Urscch för äckliga spindlar!!!

YOGA BILDER:




Natti natt på er <3

SKOLAN!

Hehe helt sjuk dag det har varit i skolan .. Börjar åtta och hade engelska första lektionen gjorde inte alls mycket. Sen efter det hade vi Branch och produktkundskap och då hade vi ett prov sen fick vi gå. För hon som vi skulle ha var sjuk. Så man va ju i skolan bara i en och en halv timme. Rätt soft! Men ändå så onödigt att gå upp så tidigt :/ Men,men gjort är gjort :) Men nu så måste jag sätta fart, kom på att det är rätt mycke grejer som ska vara inlämnat osv. Men vi hörs senare. Puss <3

OUTFIT TODAY!




DAGS DAG/ SKOLAN!

Under dagen så har ett gått segt.. Möte Johanna ett tag. Sen gå drog jag hem och fixa lite och så. Sen efter maten så fårgade Johanna om vi skulle ut och åka med Robbins bil. Jag bah visst. Så kom dom och hämtade lilla mig :) så åkte vi till ett ställe i Tumba och åkte runt lite. Det va skit kul. Men som sagt det är alltid lika kul att få köra bil ;-)hehe.. Sen nu är jag hemma och skriver i min blogg och tråkat framför datan lite :p



Och imorgon är det skola.. /SUCK/ Orkar inte, men jag måste. För jag fick reda på att jag har prov imorgon och för det fösta så har inte jag ens någon bok eller några anteckning :s så hmm. Jag undrar ifall jag kommer lyckas :/ NOOT! men jag får plugga lite innan jag början det lektionen ;-P Men önska mig lycka till iallafall!




Puss <3

BRUMM, BRUMMM...

En riktig rolig kväll =)
Kom nyligen hem från en åk tur :) hehe
Johannas kille Robbin har köp en ny bil idag.. Eller ja ny,och ny den såg ju förjäklig ut :p Men det va en blå volvo 740. Vad mer kan man säga när man hör just "volvo 740"?.

Men det va såå kul att se Johanna köra Robbin bil. Men medans hon körde den så körde jag Fredrik :p  Hon tar det så lugnt och försiktikt.. Medans gasar jag och ska fram först. /typ så är det/  hehe det är alltid lika kul att få KÖÖÖRA :D I just love it.
Måste börja få in snittsen, ska ju när som börja övningköra ;) ..Jippi..!

hehe... men nu ska jag glutta på tv med ******* :) see yoou!


NYSS VÄGT MIG!!!

Hej mina bloggare!
Det är en sjuk grej som har hänt! Jag menar verkligen det... Jag kan inte fatta det själv!
Men sist när jag vägade mig så vägde jag runt 52-53kg. Och nu när jag vägde mig så kunde jag inte tro mina ögon. Men nu väger jag 48,2 kg! på två veckor har jag gått ner mellan 4-5kg! Det är helt sick.
Kan inte tro mina ögon :/ Varför går jag ner för? Jag som vill gå upp?!!




BEST FRIEND'S!

Våra dåliga humor, gör så att vi alltid blir gald. Vi skrattar och lever livet tillsammans.
Och vi kan aldrig ha tråkigt. För det funkar bara inte.. Vi har alltid kul ihop: även på fyllorna, vardagar,våra skämt... osv. haha
Jag säger bara två nötter i ett skal = det är vi de! Och så kommer det förbli gumman :D
Allt kul som vi har gjort det går inte att glömma. För dom minnerna kommer alltid sitta kvar!
Och ingen kan komma imellan oss, Vi har känt varandra så pass länge! <3




Puss på dig gumman =)

vadå MITT PROBLEM??

kan du fatta att hon inte var på den där festen hon ligger fan hemma med gisp vad är ditt problem sandra.. och vad stör det dej om milla skulle vara med fredde ni är inte ens tsm längre du styr inte över honom längre han har gått vidare han har kul..snälla kom inte och knacka på våran dörr så sent på natten:s du är inte frisk :S

För det första så är det du som har och är problemet!
Och för det andra så kan du vara vänlig och ta redan på fakta, innan du öppnar din käft! För du har inget att säga, det enda som kommer ut från din mun är inte ens hälften sanning!
Och för det trejde: BYR DIG INTE OM MIG!

Sådär nu har jag fått säga mitt :)



REN FAKTA!...

Ja jag är onykter, hoppas att ni fattar vad jag skriver.

Kvällen jävligt bra!
Men så mitt kallade "ex" som jag nu ångrar att jag träffat.
Asså han har gått så många gånger bakom min rygg ni kan inte fatta själv!
Och nu när vi är så kallde vänner eller jaa va " vänner" så ljuger han fortfarande. vad har han att förlora?
OM jag säger så här.. jag har ALLTID varit ärlig mot denna människa!!! kan inte fatta varför? Eller jo det kan jag för att jag får dåligt samvete om JAG nu skulle ljuga eller dölja något. får inte killar det?? Man börjar ju undra.
Folk på den där festan säger att han är med sitt ex! hur jävla desperat får man bli? :O Men kul att han har hittat någon så fort!!
Har inget mer att säga att jag aldrig har blivit så sviken i hela mitt liiiiv. Och att den person kan göra så mycket? Fattar inte... Men det han inte vet det lider han inte av. Men det jag vet det lider jag av!
Men nu ska jag faaaan försöka eller jaa SKA gå vidare. För det första vill man inte ha någon kille som går bakom sin rygg och håller på att dölja grejer osv. Att jag kunde ens stå ut nästan över ett ÅR!
Och det här är ren JÄVLA fakta. han har själv ekänt det här för mig!!

Hej då på er mina blogg-läsare =)




SKÅÅÅÅL TA ME FAN!








NÄSTAN KLAR!

Så där nu va man ny duschad och fräsch ;) Dags att fixa till mig nu bara. Sen är det bara att roa sig för det är ju LÖRDAG föfaaan!


HEHE- Ja en fredag!

Jaa som sagt det är FREDAG!
Jag har både; Druckit, Tagit det lugnt, Umgåts med folk och även tagit fredagen som den har kommit.. Och det jag menar med det är att. (Säger bara att jag och Johanna är störda) haha. Vi gick från tumba till salem..Det är inte första gången heller, men det tog oss ungefär en timma:)  Men det va skönt så för vi snackade och fick vara ifred med vårat #tjejsnack# :) Så jaa man fick ju prata ut!

Har inte så mycke mer att säga .. Hörs imorgon! Puss på er =) <3


DENNA DAG..



Hmm.. Vad ska man hitta på idag?!!

* Dicka?
* Ta det lugnt?
* Umgås med några?
* Eller ta Fredagen som den kommer..?


Har ingen aning asså. Någon som har förslag?
Men imorgon är det ju lördag, så då ska jag ju dricka rejält ;) Hihi...

Får se hur min Fredag ser ut lite senare!
Puss <3


EN VECKA KVAR =)

Om exakt en vecka så ska jag till den där Handlerarkursen :D Det ska bli så skojj!
Jag längtar sååååå.....

FICK MIN MASSAGE :)

Jag kom precis hem från Johnny.. Jag och Johanna hade skit kul där :P Vi flumade lite här och där. haha
Och gu så skönt det va att få massage. Jag och Johanna masserade varandra. hehe.. Men jag är ju så himlands kicklig av mig också hehe.
Men kul kväll va det och imorron är det Fredag, Tjoohooo! Får se vad man ska hitta på då ;)

Puss på er =)




MINA MODEL BILDER :D

























Hoppas att ni njöt för nu va det slut med bilder!
Lite avisar vaah? ;-)

SÅ ÖM I RYGGEN..

Åhh.. Jag känner at hela kroppen gör ont,vet inte vad jag kan ha gjort?! Kan ni gissa vad jag skulle behöva?
MASSAGE! Det skulle sitta fint! Det skulle inte vara helt fel. Axlarna och ryggen åå jag ryser jag bara tänker på hur skönt det är att bli masserad :) Jag får se till att hitta någon som har lust och vill ;) Hmm.. Undrar vem det kan bli? I have no idea who the secret can be! It could be you or any other ;-)
Det jag skulle vilja göra mest av allt det är gå på spa.. Asså kan ni tänka er hur skönt/mysigt det skulle bli. Bara koppla av, Det skulle inte sitta fel på mig. För jag är ju en stressad person.


Massera mig?!

Puss <3


THE STUDIO

Jaa då va man hemma från The Studio.. Jag säger bara det tog tid det!
Först när vi kom ditt jag och lollo då fick vi sitta och vänta på sminkningen och hår fixet i en timme och tjugo minuter :O Så det va inte så kul att bara vänta.. Men sen efter så fixa hade fixat oss så fick vi vänta i tjugo minuter till, tills dom ropade upp oss. Och då fick vi gå in i ett rum med oilka bakgrunder och stå där och posa ;)
Det va grymt! Men det kostade (satan)!!! Men jag köpte 10stycken bilder för 1600kr. Men sen så fick jag en bild gratis..  Så imorgon får ni se hur snygg/sexig jag blev ;) Jag är så läcker.. Och ja jag vet att jag har ett bra självförtroende och det ska man ha! så det är inget fel på det =)
Tycker ni att man ska ha ett bra självförtroende?! Det tycker jag iaf.
Och jag fick själv välja vilka vilder. Och sen så fick jag det på en cd-skiva! men jag har verkligen ingen lust nu att lägga in dom. För jag är helt slut! Och gissa vad jg har ätit på hela dag! Flingor och mjölk åt jag innan jag drog och det va vid 14.00. Så ni kan snacka om att jag var döööö hungrig! men nu är jag mätt och belåten ;)
Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Och tänkte gå och lägga mig om en stund.

Puss <3 =)


MODEL FÖR EN DAG

Heej alla glad :D
Idag är fan det lycko dag.. Ska snart åka in till stan till "the studio" det är där jag kommer tillbringa min efter middag eller vad man ska säga :)
Det är jag och Lollo som åker in ditt och ska posa framför kamerna... Avis? ;) Det tror jag nog allt att ni är! haha.
Men nu ska jag små fixa mig innan jag ska möta lollo. Måste se till så allt jag ska ha med mig, komemr med.


 

 

Puss <3

HEHE- as kul kommer det att bli ;D

Heej på er!
Blir alltid lika glad när jag ser att det är rätt många som har läst min blogg. Men sorry för dålig uppdate today! My bad..
Men det jag har gjort idag är att jag har mött johanna ett tag, sen så drog jag till skolan ( var tvungen) att prata med min lärare osv. Inte mycket mer med det.
Sen så möte jag min lill-sis PILLAN :D Vi snackade ett tag osv. Kändes att det behövdes också då samtidigt som jag fick min kjol och mina shorts. För imorgon är det bara att POSA och LE framför kamerorna ;)

Det va så här att min kompis ida, hon va på en sån här dag "Model för en dag" inne i stan. Och då kunde hon erbjuda dom några namn och tele så skulle dom ring upp och fråga om man ville komma och så bokar man en tid.
Men nu jävlar gäller det.. Det blir jag och lollo min kompis som åker in.
Nu under kvällen så har jag provat kläder inför imorron. Och sen kollat på tv och bara haft det coolt :)

Nu tänkte jag krypa ner i sängs.. Hörs imorron :) <3

SMÅ FIX...

Inte nog med att man är ledig måndag och tisdag och sånt strålande värder! Så ringer ändå min lärare och säger att jag ska vara i skolan vi fyra, helv fem :O SHiit jag måste fixa skjuts!!! För jag tänker inte åka tåg eller buss.
Men annars idag så har jag städat och fixat här hemma.. (suck)
Men nu ska jag bara fixa mig snabbt så ska jag dra upp till krysset och möta johanna :D vi har så mycket och prata om ;) Men det kommer inte ni få vet.. För det är våran hemlighet !



Puss på dig <3

HÖST SKOR - bara lite svårt att välja.

Hmm.. håller på att kollar runt lite vad jag ska köpa för höst- skor..  tycker båda är så snyggaaa. Kan verkligen inte välja.. HJÄLP!






Puss <3

SVAR PÅ TAL - kärlek !

Jag säger bara det Killar,killar,killar!!
Tur att det inte är bara jag som tror är den enda i hela världen som har blivit sårad, just nu.
Men jag fattar inte att man kan bli så sårad? Varför kärlek? varför känslor?
Att man kan bli så ledsen.. Vi delade på ordet kärlek; Jag tog kär och du tog lek!

Vad är kärlek?

SVAR PÅ TAL:

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.
Vad lever du för? Vad är för dig det viktigaste i livet? Kan du nämna allt med ett ord? Det kan framstås som svårt, men jag tror att det finns ett ord så allomfattande att de uttrycker allt på en gång. Ett ord där alla känner igen sitt sökande, sin längtan. Ordet är kärlek.
Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på en partner. Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens partner? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svara på den frågan måste man ha varit kär, endast då kan man börja spekulera. Jag tror att kärlek är stor, men inte fullt så stor som vi hoppas och vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oss oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget känns då omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärlek är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition man anser stämmer mest, beror helt på vad man själv upplevt.
Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man ska lyckas välja rätt.


Lycka till med eran kärlek!



LEDIG- Tjohooo

Åhh vad skönt det har varit att få va LEDIG idag och imorron ;)
Men igår tänkte jag att jag skulle gå lägga mig tidigt för jag har ju ändå skola på onsdag..  SÅ att man kommer in i en rutin. Men så blev det icke! Först satt jag vid datan ett tag på kvällen.. Sen så hoppade jag i sängs, men då va inte jag så trött som att jag trodde att jag va. Så jag kollade på tv:en och smsa:de ett tag. Så jag somnade typ runt tre. Och så vaknade jag vid två på dagen, * värsta sjusovaren* hehe. Men Det jag har hunnit och göra nu är att jag har duschat och typ pratat i nallen ;) Och nu ska jag börja städa inne på mitt rum innan min mamma kommer hem, för om inte.. Så kommer det bli värsta livet här hemma :P Och det vill man ju inte att det ska bli! xD
Och sen får vi se vad som händer, under dagen =)

Puss<3

NYTT NUMMER- Känn dig speciell, om du har fått det ;)




CHECK-LISAT...

För ett tag sen då kollade jag i min kalender.. Jag säger bara ju att man orkar med SEPTEMBER månaden!
Det är skit mycket som har varit och kommer att hända och ske :)


1/9 - Pappa fyllde år.
7/9 - Tog det slut mellan mig och Fredrik :'(
16/9 - In till stan och bli fotad (Model för en dag) jippi..
19/9 - Upp till Passione med Johanna + några till förhoppningsvis! ( Ett år skulle jag och Fredrik HA)
24/9 - Ska ta den där jäkla Handledarkusren :D
25/9 - och 29/9 Pengar rullar in som det ska ;)
2/10 - så blir det att man drar in till stan och festar loss.. Det tror nog att jag behöver ;)

ATT GÖRA...


* Fixa mig!

* Dra upp till krysset..

* Möta Johänna :)

* Sen får vi se hur mycket klockan har blivit...







LITE ÖVERALLT!

Guuud vilken kväll det va igår!
Allt började med att jag drack hemma och sen drog jag upp till Passione och va där tills det typ stängde. Sen så kom issa och hämtade mig där, så vi drog hem till henne och drack. Men sen så skulle vi på någon fest vid mig..

Men så blev det inte direkt, För att Fredrik kom till Salem efter när (Fredrik,Jonas och Pata ) hade åk in till stan för att hämta mina tjejkompisar :O Jaa jag blev så grymt irreterad! För det första så hade jag snackade med Jonas typ hela kvällen för jag ville inte störa dig (Fredrik), för då tycker du att jag är så jobbigt och shit. Men grejen är att DU sa till mig att jag skulle få svansa?!  När jag väl vill prata med mig.. ( Då känns det som att du ingrorerar mig och har aldrig tid och lust!
Du skrev inte ens till mig att du va vid passione igår kväll? Du skrev inte till mig att du skulle inte till stan och hämta mina förbannade kompis? Jag får alltid ta reda på saker själv när det gäller DIG!
När vi va tillsammans du kunde inte du vara ärlig mot mig! Men jag var 100% ärlig mot dig och sa allt till dig osv. Men det kunde inte du göra, Fattar inte varför ? ( Då när vi hade förhållande)
Men nu när vi inte har så kan du ändå inte vara ärlig mot mig och säga något, får alltid veta något om dig på ett annat sätt! Du hade aldrig öppnat din käft mot mig!

Du måste ju förstå att jag blir ju fan mer surare när du inte säger något till mig eller något? Men om du sak hålla på bakom min rygg.. så fine! Ärlighet vara längst! Och plus att du kunde inte vara ärlig mot mig under vårat förhållande och inte ens nu när vi är vänner!
Så det skulle nog ALDIG mer funka mellan oss igen om du ska hålla på så här. Att jag inte ens kan få ett förtroende utav dig? Och du har precis dumpat mig, men du kanske vill att ditt liv ska se ut så här?
I don't know?!



Puss <3





MINA PENGAR ÄR HELT BORT - på min mobil!

Den 10/9 så tankade jag på mitt kort. Med 75kr! Och idag är det den 12/9. Det har alltså gått två dagar sen jag tankade på mitt kort och nu har jag: 2.10kr kvar :O Jag fattar inte vart mina pengar har tagit vägen :S Dom har bara blåst iväg *typ*, eller vadå?!  Och dom som jag har ring har ju Comviq, dom flesta iallafall!
Aja, det är bara att se glad ut och gå upp och tänka på igen :P!



KUL KVÄLL -(ÄNDÅ)

God morgon på er! Jaa jag vaknade för ett litet tag sen :P

Till en början igår så gjorde jag inte så mycket. Jag var hemma och drack vin med mamma & Tommy, och så snackade vi och hade kul.. Men sen så ringde jag min pappa och frågade vad han gjorde och vad som händer? Då sa han du har 5 minuter på dig att komma upp till peter (min farbror) så får du äran att ta en grogg med mig. Och då sa jag - Jag sviker dig alrdig pappsen. Så jag drog upp ditt och pratade, för det va ett tag sen jag träffade min pappa. Men det blev inte en grogg utan två groggar xD Och sen så ringde mamma mig vid tolv och sa att dom skulle dra till Passione för dom stänger om en timme. Jag bah okeej,
Men det jag sa till min pappa -kom inte ner ditt det kommmer bara bli bråk och tjafs! Men tror ni att han lyssnade? -Neeej.
Men eftersom att jag drog ner ditt förre dom så hann jag och va där ett tag iallafall och jag träffade jätte många där, det va skit kul att snacka och så med folk som man inte annars inte gör direkt.
Men så såg jag min pappa och han stod och tjafsa med vakterna osv. Jag bah shit! aja, gamla vanliga han!
Men han fick inte komma in för att dom hade precis stängt och så.
Men det va riktig rolig kväll ändå,Man blev ju lite på lysset ;)





Men en sak som inte jag kan fatta själv det är att hur kunde jag ? Det blir inte bättre för det, eller blir det?
Hur kändes det för dig? För mig vet du hur det känns! Och om exakt en vecka så skulle vi ha ett år tillsammans! :( Och du vet att jag älskar dig så mycket !<3



Puss <3

HEHE

Yeesss! kanske något som kommer att hända?? Vad tror ni?
Men ni kommer inte få veta varför.. ni får gissa er fram ;)

Puss och jag har haft en bra kväll :D

YEES.. DET VA PÅ TIDEN!

Äntligen, äntligen.. Jag har längtat så mycke efter att få börja övningköra:)
Och jag lyckades få min mamma och min pappa ta Handledarkursen med mig. ( Jag är bara för bäst) Trodde inte att jag skulle lyckas så bra. Men det gjorde jag!
Så jag ringde idag och bokade tid. Den 24/9 fick jag/vi tid.. Fyy fan va skönt, det ska bli att få börja övningköra.
Så nu kommer ni få se upp när jag är i farten på bilvägarna ;)

Mina planer ligger till så här: Att jag ska övningekör nu i höst och under vintern. Sen när våren börja komma så ska jag börja med halkbanan,teorriprovet och sist men inte minst uppkörningen =)

Here i come fucker's!




TILL DIG <3

Värsta dagen i mitt liv. Kom i uppfyllelse! Det går inte beskriva med ord hur ont det gjorde i mitt hjärta.
Det känns som om allt har gått under, just NUU. Men vad ska man säga det va han som ville det. (inget jag kan göra åt)
Måndag det 7/9-09 så sprack allt mellan mig och Fredrik. Min underbaraste kille dumpade mig. Och det känns så förjävligt att det kunde bli så här! Fattar inte direkt varför? Det enda jag vill är att han ska vara här nu med mig, att få känna hans närhet och allt! Men näe.. det är bara vad jag kommer få drömma om.
Och nu den 19/7-09 så skulle vi ha ETT ÅR! =/

Till den speciella personen i mitt liv!

Jaa., allting började med en fest med inte vilken fest som helst utan en student fest 2008, när din syssling tog studenten.
Vi träffades där och började snacka.. och på den festen så fick jag en puss av dig. Den kommer jag aldrig glömma!
Sen lite grann slutet av juni början på juli då hörde du av dig till mig och då kändes det speciellt.
Men jag kommer ihåg att, när du skickade ett mess till mig och frågade om jag kunde komma ut med en tändare sent på kvällen och jag bah visst. Men det fulla med det här va att du hade ju en tändare i bilen :p Men vi satt i ungefär 3 timmar vid min parkering. Sen tidigt på morgonen så drog vi hem till mig och åt potatisbullar med sylt. Sen gick vi in till min säng och somnade.

Sen kvällen där på så möttes vi igen;) Och sen på kväll så drog vi hem till dig och bara möss och kollade på film i ditt rum.
Sen träffades vi på dagarna och började sova med varandra.
Sen blev vi tillsammans i August 2008. Men du dumpade mig efter bara någon vecka. Men det behöver jag inte skriva varför! för det vet vi båda redan. Men du kommer tillbaka te mig och frågade om vi kunde börja om och allt gick så fort fram det va därför du då dumpade mig.
Men jag älskar dig så mycke då och va ny kär och är det fortfarande så jag kunde inte stå emot.
Därför tog jag tillbaka dig.

Jag vet själv att det har varit mycke mellan oss. Mycket tjafs, missförstånd. Det har varit jätte jobbigt. men man ska inte kolla bak i fram tiden ,, utan framåt som gäller. Även fast det är "svårt" för oss båda, för vi har gått igenom så mycke under dom här månaderna som har varit hittills.
(Mycke strul känns alltid jobbigt, men vi brukar lösa det mesta)
Och det glädjer!

Men sen helt plötsigt så tog allt slut! Det kändes som att någon pausade en film. När du berättade för mig hur du ville ha det :'/. Men du vet att jag älskar dig överallt annat på denna jord FREDRIK!
Jag kommer aldrig glömma alla våra underbara dagarna som vi har haft tillsammnas under dom här sekunderna, minuterna, timmarna, dagarna och månaderna!


Våran FÖRSTA puss på bild! Kommer aldrig glömma den </3

 

 

Love -// Sandra <3







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0