VALBORGS OUTFIT!





Btw..

Så här ser hallen nu när den är färdig. Snyggt, vah?! :)
Tidigare vad det en skit full tapet, men så målade jag över det så det blev ljus grått och så satte jag dit blom krumelurerna.  Mycket snyggare är det NU!




Puss
Sandra<3


VALBORG


Som sagt idag är det valborg, Vad ska ni hitta på för roligt?! Inte dricka vah?! ;) Skojja bara med er.

Vad ska jag göra för något?

Vid runt halv fem tiden kommer Michaela och Johan hit för jag och Fredrik bjuder på mat.
Sen vid 18.00 kommer alla eller ja dom som jag har bjudit.. Det blir 14 personer som ska dricka, sjunga singstar, äta lite smått och gott som jag bjuder på, fylle snacka m.m. (HAHA) Det kommer vara hur trevligt och roligt som helst! Sen lite senare mot kvälls tippen drar vi ner till brasan, och vad finns vid brasan?! Såklart  karuseller. :D Me like!
Men ja efetr det blir det hem till mig och fortsätta- festa- loss.

Att göra:

* Vad ska jag ha på mig?! :o - Det är de största problemet!
Sen fixa naglarna + håret + sminket.

*Bäddsängen och små fix är kvar,
Sen ska jag nog vara klar.. :)

Ha en trevlig valborg<3





Denna dag

Shit vad jag har varit dålig på att blogga idag, förlåt! Inte med mening..

Men jag har städat hela dagen har känt som jag aldrig skulle bli klar, Men till slut blev jag det. Det var väl tur de! *pusta ut*
Men sen har jag också varit iväg en sväng till donken i Tumba och tog en kaffe med Johanna,Robbin och Fredrik och satt och snacka lite, och från ingen stans då började det spö regna, åska och blixtra. LÄSKIGT!

Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och sooova. Btw imorgon är det VALBORG, lääängtar som fan! :D

GOD NATT<3

En arg sandra!


Har varit lite små irriterad/förbannad på min mamma. För idag skulle vi ha tagit handledarkursen,men hon mår inte så bra sa hon.(Behöver inte gå in på detalj.)
Och mitt svar till det var: Åk till sjukhuset så kan dom under söka din hjärna.

Men nu är det LÖST så på söndag blir det. Kl:09.30 sker det kul att gå upp så tidigt, verkligen inte!
Men nu måste jag börja städa och fixa här hemma.Så det ser snyggt ut imorgon när det blir PARTY ;D. Ser ut som ett bomb-ned-slag! Jag fattar inte varför det är så stökigt?!.. Aja fram med
dammsugaren + mopp + damvippan!


HÖRS<3

God natt inlägg

Nu blir det ett god natt inlägg.

Kom precis ut från duschen, fräsch på nytt (igen.) Sen så använde jag min brun utan sol. Ja,jag vet att jag fuskar men man vill inte se ut som en blek fis nu när det börjar närma sig sommaren! ;) Så det är nog värt att använda det.. Sen så ska jag och älsklingen börjar ut och gå/jogga. Slipper man stå i vassen i sommar(Eller det är nog rättare sagt ett uttryck, för min del.) För att komma i bra form..Vi ska nämligen börja på Söndag!

GOD NATT!<3



Äntligen.. min Kamera är igång igen =D


Hemma..


Nu är jag äntligen hemma från Tumba, Saknar mig?! :) Fick med mig Johanna ditt,det var väl tur! Men nu är det dags att laga ihop någon till middag.. Hmm, vad ska det bli?! Aja... Får höras senare<3

Dagens köp:




Onsdag

Okeej.. Kom hem för ett tag sen rätt skönt att få nån gångs skull sluta tidigt i från skolan.

Hade NP (Nationellt prov) i engelska, tummen upp för det ämnet. -NOT! Men det kändes ändå hyfsat bra med uppsatsen som jag skrev.
Men idag blir det att dra iväg en snabbis till Tumba och SHOPPA lite. (Bara lite!)

Hörs <3

Kvällens låt

LYSSA!!



Puss
Sandra<3

You know who

Är smått irriterad på en person.
Behöver inte nämna något namn i mitt inlägg
. Men den person vet vem jag syftar på.










Nytt i garderoben och sminkväskan:


Ginatricot  199:-


Ginatricot  199:-


Ginatricot  Överdel 79:- Underdel 79:-






Make up store 155:-


Make up store 265:-

Så där det var dagens shopping.
Sen det jag köpte på Ikea får ni se imorgon och även hur det kommer se ut med målningen i lilla hallen! Spännande.. ;)

Puss<3

God dag..

... min solstålar, är sån underbar dag, solen skiner och vattnet är varmt? Det kan vi nog stycka att vattnet är varmt ;) Ville at det skulle låta lite sommrigt. Haha(!!)

Idag är det nog den bästa dagen, lönen har kommit in på kontot -CHECK!
Men efter praktiken så kommer min älskling och hämtar mig och då blir det Skärholmen och Ikea! Ojojoj, vad jag ska SHOPPA känner verkligen hur det klias i fingrarna redan nu!


IM SO HAPPY!





Puss
Sandra<3


Denna vecka:

Så här kommer min vecka se ut hittils. Nya tag, nya erfarenheter.. Alltid lika spännade(!!)
Hur kommer eran vecka se ut?! =)



This day..

Jag vet, jag vet dålig uppdatering på bloggen idag!

Men jag har jobbat idag så det är anledningen till varför jag inte har. Men jag har tillgång till internet på jobbet, men har bara inte hunnit..Tycker att dagen har gått så fort idag, tycker ni också det? Har inte gjort något speciellt för utom jobbat då, och sen när jag komer hem målade jag lilla hallen mellan mitt och systerns rum. (Ni får se imorgon hur det blev!)
Haha hade lite foto krig idag på jobbet. Änltigen fick jag några bilder på Daniel. Han har så snabba reaktioner så man hinner oftast aldrig få med han innan en hand kommer upp på bild. Men inte idag.. HIHIHI!

FAKTA
Namn: Daniel
Ålder:26år, 18år i hjärnan!
Bor: Huddinge.. Men oftast på gatan.
Övrigt: Jag jobbar med Sandra (Mig så klart) Han är singel och söker en pajas till flickvän. Gillar: Vatten gympa och lekar.
Intresserad maila mig på: [email protected]
MOHAHA! Där fick du ;)




Hoppas att du gillar det jag har skrivit om dig, och ska bli kul se om jag får något svar på min mail.. ;)
Puss Sandra<3



Go´ natt!

Kom hem för ett tag sen.. Har varit på bil-träff i Södertälje (Moraberg.) Efter så skulle det bli race men icke. För farbror blå kom och förstörde allt. SUCK! men,men..
Efter det så blev det donken, opppps! Måste tänka på min diet. Äta rätt helt enkelt(!!) Och ingen tjockis mat.



Nu blire duschen + Massage sen sooova. Härligt,härligt ;D
Hörs imorgon.. <3






Make up!

- CHECK!



Puss<3


Söndag...

-..För det första är jag inte ett dugg bakis, ville bara på peka det!
Men idag har jag ändå hunnit gjort mycket. Städat,tvättat och fixat i köket. Så jag känner att jag har iallafall gjort nytta idag. Och inte bara legat i sängen :p
Men jag måste faktiska börja med min uppsats i religion, ska vara inlämnad nästa vecka har jag för mig! Dags att sätta lite fart NU!

Hörs sen<3


Går dagens händelse!

Åh herregud vilken rolig går kväll!
Allt var så bra.. är så nöjd att jag har er vid min sida. Vänner och pojken<3

Går dagen såg ut så här:
Jag jobbade från 10.00-14.00 Sen blev det hem, och fixade rummet han och sitta vid datan ett litet tag.
Men så började jag fixa mig vid fyra tiden och var klar vid halv fem. Men det fanns ett litet problem! (vi hade inget kubb) Så jag,Fredrik och Michaela åkte till Södertälje och kollade i det mesta butikerna och ingen jävel hade KUBB! :o
Men vi tänkte ju liksom dom borde ju ha det, de är fan vår nu, eller?! Aja, men vi fick panik och börja ringa personer från våra mobiler och checkade runt ifall någon hade. Och säger bara det tack snälla Johnny för att du hade det! =) Så kvällen blev räddad med kubb, YEAAAH!

Men halv sex så var vi hos Johanna och då satt vi och drack,snackade lite skit menas Fredrik satte igång grillen. Och jag säger bara det Fredrik ska aldrig mer få grilla igen! Hahah.. Blev ju nästan bränt föbövelen. Men det vart hur gott som helst, vi åt som sagt den traditionella sommar maten! Grillat, potatis sallad och bearnaisesås.

Men sen efter var det bara att spela kubb och dricka loss.. Så underbar kväll! Täänks<3
Och om ni vill se lite mer bilder från kvällen, så gå in på
http://michaelastappe.blogg.se/.

Bilder:
































Video:




Lördag!

God dag mina solstråla :D
Det är sånt härligt väder ute, åh så underbart! Håller ni inte med?!


Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Men det är som sagt lördag; Och idag blir det grillning+alkohol+ kubb! Kan ju inte bli härligare än att vara i det hära vår vädret!

Dagen outfit:



Puss
Sandra<3

Go natt<3

Kom hem för ett tag sen från Michaela, jätte mysig och trevlig kväll hade vi..tack Michis<3. Men vii kollade på Talang 2010 och sen efter det så började det en film som heter Disturbia. Asså gaah vilken irriterande film det var, haha! Satt och studsade i soffan för att filmen stressade mig som fan. Att dom inte fattade vad som på gick liksom, så dum film, hatar såna filmen. =) Men,men..

..nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och gå och sova. Ska upp vid 09.00 tiden imorgon för jag ska upp och jobba.. (suck) Men,men pengar rullar in som det ska! ;)
Btw fixade mina naglar också idag. Så ni vet!
Nu blir det natti sängs<3

 

 



Mys fredag!

Idag är det Fredag och det menas med inte att dricka för min del. För imorgon ska jag upp och jobba 10.00-14.00! Vill helst inte komma bakis till jobbet som jag gjorde för någon helg sedan, fy fan. Så jag låter bli drickan ikväll.. SÅ får det bli dricka imorgon istället. ;D

Men nu måste jag fixa mig lite smått och sen ska jag och Michaela ha mys fredag hos henne. Bara vi två.. <3
Men innan så ska vi upp till centrum och köpa lite gotti,gott(!!) Så vi hörs sen.. Puss<3

Äntligen har mina klänningar kommit + lösnaglar :)

Observera dålig kamera! Hittar inte min digetal kamera..






Ska ha..

..Åååh, är den inte för söt?! Vill så järna ha en dvärgpinscher. Jag har blivit så kär i hunden. Men det får bli att jag skaffar mig en sån närmare vintern, kanske ska önska mig en sån i julklapp då ;) -JA! vilken bra idé :D haha. Den ska förstås vara en brun tik (tjej.)  Och en sådan hund kostar mellan 10.000-13.000.. Smakar det så kostar det. Men jag ska ha en sån hund, så är det bara! Punkt slut.

VALP:


VUXEN:



Dröm söta drömmar om mig. Och inge annat som om byta kille osv i, Du vet vem jag syftar på. Hahahaha, du är allt för rolig och knäpp gumman<3
NATTI,NATT..




Färgen gul!


Målat mina tånaglar gula :)..Imorgon blir det fixa gula tippar på naglarna, kommer bli så snyggt. Jag tycker att färgen gul är så vårig/sommrig, det är väl passande till den här års tiden?! :)


Puss<3


Städ dags..

HEMMA!

Nu ska jag börja fixa mitt rum ser ut som ett-bomb-ned-slag(!) Man ser knappt golvet så illa är det.. Så det är nog dags att sätta igång nu, iallafall så man ser golvet ;) haha.
Puss<3


Torsdag (en vecka kvar)

God dag mina vänner, främling eller kanske ovänner?! What ever..

Gör en liten uppdatering på jobbet, så nu vet ni det!
Det är liksom torsdag idag (trodde att det var fredag, haha).. Men vet ni vad som händer om en vecka?!... ;)
Jag ska gå den där handledarkursen :D WIIHO börja hända grejjor nu, intressant?! Men jag kommer få sitta på den där kursen i tre timmar med mamma och sen är det fler folk där, men snacka om uttråkad man kommer att bli och bara sitta och lyssna, BORING!!! Jag tycker att det är lite överdrivet lång tid. Men det komme bli skönt att få ha det gjort nu.

Jag slutar som sagt vid 18.00. Så det blir inlägg när jag kommer hem... Sweethi heart's <3






Gäsp,Gäsp

och åter Gäääääsp! Ne, nu blir det göra ordning sig och lägga sig i sängen och sova. Har saknat min säng hela dagen, faktiskt! =) Så nu änligen(!!)
Natti natt<3


Hos Michaela :)

Hej, alla glad..Hoppas att ni har haft en bra dag?! Det har jag haft förutom att jag blev så sne när jag kom till skolan, hade bara en lektion (Men det var ändå rätt skönt efter det var de bara att dra till jobbet och worki,worki.)

Just nu är jag hemma hos Michaela har varit iväg en sväng till Skärholm för hon behövde verkligen köpa en brunkräm var verkligen NÖD!! Haha..
Men ikväll blir det titta på Andra Avenyn här. Sen efter blir det hem och sova ska upp tidigt imorgon bitti. Kanske blir ett inlägg när jag kommer hem. Hörs sen<3



God natt!

Kom precis upp från ett underbart bad med älsklingen (Fredrik.) Men det är ju inge ovanligt att jag badar.. haha!

Men nu blir det äta något.. Typ två morötter. Som är så gott och plus att det är bra för pigmentet om man vill bli lite mer brunare till sommaren! Dags att satsa hårt nu på det ;D Sen blir det kvälls ciggis på de, efter är det dags att krypa ner i sängen och sooova. <3




Hemma

Sådär jaaaaa! Äntligen hemma från en lååång arbetsdag. I tio timmar har jag jobbat idag, övertid!
Känner att jag är helt slut i kroppen. Ikväll blir det lägga sig i tid för en gångskull.

Men idag blir det inge leka med Michael.. Båda två är lika trött och sega, hahaha! Så det får bli att vi leker imorgon istället.. =)
Och då ska vi även kolla på nätet hur mycket det kostar att hyra en stuga på Gotland. För vi ska nämligen dit :D Så j*vla nice!!!! Längtar som attans.
Men nu blir det middag, see you<3


Tisdag


Jag har sovit nio timmar på två hela jävla nätter. Det sovar man oftast på en natt. Vad fan är det med mig?! Kanske dags att tänka på att gå till doktorn?! - Neej, jag hatar doktorn.. Tycker det är så läskigt att gå dit(!!)

Vad händer en sådan tisdag som idag?!
Jo.. Jag ska leka med Michaela när jag kommer hem, det är vad de som händer idag. Haha!
Men nu måste jag faktiskt avsluta.. SORRY! Men jag bloggar in mer när jag kommer hem.<3


Bath!

Kom precis upp från ett härligt varmt bad.. ÅH SÅ HÄRLIGT! Har varit lite små fussen under dagen. Det verkligen värmde med ett bad. Jag älskar att bada..

Johannas kommentar till mitt bad hela tiden: Asså så mycket som du badar så borde du se ut som ett russin vid det här laget.
-Jag?! Nej,nej.. Du vet ung och fräsch hy ;) Och man ser bara russin om man badar för länge! =)


Men nu är det dags att säga god natt, så hörs vi imorgon<3




Beställt

Detta beställde jag i natt från nelly.com...
Snyggt?
Om det är snyggt! Me love<3






Puss Sandra<3

Sorry, för dålig uppdatering :/


Telefonen har bombas som fan.. Folk undrar fall jag har dött, efter som att jag inte har bloggat på hela dagen. Men jag LEVER som tur är. Nu fick jag äntligen chansen att sätta mig vid datan och ta det lugnt. SKÖNT måste jag verkligen säga!

Men iallafall har jobbat till klockan 18.00.. Sen direkt när jag kom hem var det bara att måla hallen igen, måste ju vara två strykningar! För då får man det perfekta resultatet ;D
Och det blev för jävla snyggt!! :D




Puss & Kram
Sandra<3

Sömn problem.. -JA!

Vad gör jag upp nu?..
Klockan är  halv tre liksom och jag ska upp vid nio tiden. Blir inte så mycket sömn för min del. :/
Men jag har verkligen inte kunnat somnat, varför? vet jag inte.. Men jag har gjort mig lite sysselsatt under natten! Har kollar runt på nätet och så hittade jag lite kläder som jag "råkade" beställa (OPPPS.) Haha men jag kunde verkligen inte motstå att beställa. Ni får se sen vad jag har beställt;)
Men nu ska jag ut och ta en cigg, sen måste jag verkligen sova, iallafall försöka(!!)

*Påminn mig att jag måste köpa sömntabletter!
GOD NATT<3

Haha.. Garvar ihjäl mig :D




Puss
Sandra<3

Jag och älsklingen på isen i vintras xD


OUTFIT:




Resultat

Innan:


Efter:



Klar:



Puss
Sandra<3




God morgon



Sovit gott?! Åhh, OM jag har sovit som en kung eller det blir nog som en drottning.. ;)

Dagens händelse: Blir att jag ska slipa och sedan måla hallen. Kommer bli så snyggt när det är klart(!!)
(bilder kommer.) Men sen har jag faktiskt ingen aning..haha. Aja men nu måste jag börja sätta igång, har inte tid att blogga mer nu.. Hörs sen<3






Hemma från barkaby/akalla/älvsjö..

NU äntligen hemma. Faaaan vad kallt det har varit under kvällens gång..Brrrr!!

I fyra timmar plus lite till, har jag varit bort och det blev inge race :o det gjorde mig besviken. Men det var för att det började spö regna (suck) men sen helt plötsligt slutade det och sen började det igen och så har det hålla på ett tag. Men på bilträffen var det fan över hundra bilar, det var sjukt mycket! Om jag säger så här har far och flängt lite över allt.. men så är det när de är träff/race som det nu inte blev.

Och sen så träffade jag min gamla barndomskompis JESSICA i Älvsjö :D hur kul som helst och träffas, det var ett tag sen vi sågs sist.. <3 Måste bli oftare!
Men nu ska jag slänga i mig lite mat i magen. Sen krypa ner i sängen och glo på tv.
God natt<3


I and my Lotten! <3




Bilträff

Sorry för dålig uppdatering idag.
Men jag har hållt på att fixar hallen ska nämligen målas om! Så jag har rivit bort tapet och precis nästan spacklat klart hela hallen. Men,men nu ska jag iväg till Barkaby.. Det är nämligen en bilträff där.
Men nu måste jag skynda mig och göra ordning mig.Bloggar in när jag kommer hem<3

Natt yoga?!


 

Ja, om man har tråkigt måste man ju roa sig själv på något sätt(!) Då får man göra det roliga av situationen..haha är på sånt flum humööööör. Är det då man är en *host* fjortis?..Pajas?.. mupp? Aja whatever. Jag har iallafall skit kul menads killarna titta på mig som jag vore dumhuvudet, hahahahahaha. ^^

Have a good evening<3

 


Video!



Hahahhahahha...
Daniel kommer bokstavligen dööööda mig, när han ser detta! Tihiiii :) Men jag var bara tvungen (a) Sorry pajas(!!) ;D


Puss & Kram
Sandra<3



Drömbilder - och vad de betyder? - SVAR:

Flyga

Beroende på om man själv kan styra eller inte betyder det olika saker. Styr du själv betyder det att du är på väg att söka nya utmaningar och att du är i behov av större frihet. Blåser du mest omkring eller har svårt att komma dit du vill saknar du trygghet och behöver starkare förankring till din vardag.

 

Ormar och frukt

Drömmer du om ormar, gurkor, meloner, eller övermogen frukt?

Då handlar det om sex. Vad det betyder beror på hur man känslomässigt upplever drömmen. Är det skrämmande, äckligt eller tråkigt har man bekymmer med negativa förväntningar på sexlivet medan glada och roliga drömmar tyder på en längtan efter partner och sex.

Eldsvådor

Betyder oro för väntade förluster och förändringar. Eldsvådor är egentligen inte negativt utan handlar om att lägga saker bakom sig och gå vidare. Det är ett sätt för det undermedvetna att förbereda sig på förändringar.

 

Bli jagad

Att bli jagad - stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.

Att jaga själv - lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor.

Sex

Drömmer du att du har sex eller att du ser andra ha sex? Sådana drömmar beror oftast på fysiska signaler från kroppen när blodomlopp och slemhinnor "testkörs". Kroppen signalerar att den är redo för sex och det undermedvetna skapar ett skäl till varför kroppen reagerar och då drömmer vi om sex.

 

Evighetsarbete

Du drömmer att du gör något om och om och om igen. Det kan vara att gräva ett hål eller sortera papper. Betyder att du sitter fast i ett mönster du inte trivs i, att du inte hittar någon utväg på egen hand.

 

Tappa tänder

Det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större förändring. Symboliken är hämtad från vår barndom då tappandet av mjölktänderna skedde samtidigt med att de allra flesta fick nya horisonter. Vi fick vara uppe längre, bytte skola och fick nya kompisar.

 

Djur

Om du drömmer om djur kan det betyda att något oväntat och oförberett kommer att hända i ditt liv.

Häst eller hjort som visar sig och springer bort: nya känslor, vanligen förälskelse eller åtrå.

Att rida på ett djur: nya utmaningar och positiva nyheter, vanligen på jobbet.

Kaniner och liknande smådjur: utökning av familjen, nya ansvar i hemmet.

Stora kattdjur: en auktoritet uppmärksammar dig, kan vara en chef eller en förälder.

Vargar: dolda faror i din närmaste framtid.

Kråkfåglar: stundande sorgebud eller förluster.

Flygande fåglar: om det inte är rovfåglar eller kråkfåglar - positiva ekonomiska förändringar.

Björnar: orättvisor kommer att väcka ilska, svartsjuka, avundsjuka.

Enhörningar: något du önskar dig kommer att gå i uppfyllelse.

Råttor och insekter: du skäms för något du är eller gjort.

Hundar: står för trygghet och trofasthet. Betydde förr i tiden kontakt med polisen.

Katter: du planerar att göra något i hemlighet, kanske något förbjudet.

Sagodjur: du är psykiskt välmående och har en positiv livssyn.

Döden

Vare sig man drömmer om döden som gestalt eller att någon dör förebådar drömmar om döden att man kommer att byta ståndpunkt eller förändra sina värderingar. Det betyder i princip aldrig att någon kommer att dö utan bara att något personligt och viktigt kommer att ändras.

 

Sjukdom

Står för maktlöshet. Beroende på om det är man själv eller andra som är sjuka skiftar betydelsen men det handlar alltid om att inte kunna påverka yttre omständigheter. Tillfrisknande betyder att man accepterar förändringar.

 

Nakenhet

Är du naken i en folkmassa i din dröm? Det handlar inte om sex utan om brist på personlig integritet och att man känner sig maktlös i sin vardag. Helt enkelt att andra "ser igenom" ens sociala försvar. Att göra privata saker offentligt betyder samma sak.

 

Hus

Drömmar om hus symboliserar hur man mår. Hus symboliserar hem och självkänsla. Allt positivt arbete med hus, hela hus, vackra hus eller flyttar till bättre bostäder betyder att du är tillfreds med ditt hemliv och att din självkänsla är god. Trasiga hus, hus med ruttna väggar eller stökiga och otrivsamma hus står för missnöje med hemlivet och bristande självkänslan.

 

Våld

Att bli skjuten eller slagen i drömmen betyder olika saker beroende på sammanhanget. Är det en strid på lika villkor betyder det att en känd konflikt har blossat upp. Är du försvarslös känner du dig utsatt och att andra har en starkt avvikande bild av dig än vad du själv har. Att slå eller skjuta andra: Du vill ta itu med problem. Du är redo att gå vidare och du kommer att lyckas. Om ditt våld inte får någon effekt alls betyder det att du har rätt mål men använder fel metod.

 

Shopping

Att drömma om shopping handlar om materiellt välstånd och kan betyda olika saker beroende på sammanhang. Att shoppa och gå vilse handlar om materiell avundsjuka, att shoppa och få mer än man trodde för pengarna betyder att man gör goda affärer och har koll på ekonomin.

 

Reseförberedelser

Du drömmer att du packar och packar men utan att du någonsin kommer iväg. Det kan också dyka upp något eller någon som förstör för dig. Återigen en stressdröm som betyder att du inte får uppskattning för det arbete du gör. Att andra ignorerar dig eller tar det du gör för givet.

 

Resor

Nästan alltid handlar resor i drömmar om verkliga resor som ligger i den nära framtiden. Att resan går dåligt i drömmen säger dock ingenting om att den kommer att gå dåligt i verkligheten. Bara att du är taggad och oroad inför resan. Ditt undermedvetna förbereder dig på att tackla oväntade problem, en mental reseförberedelse helt enkelt.

 

Platser och människor

Även känsloläget och bakgrunden i drömmen betyder något och platsen, människorna, och tiden på dygnet beskriver vilka delar av ditt liv drömmen handlar om. Kända platser handlar om situationer du möter ofta i ditt vakna liv. Okända platser handlar om sådant du gör sällan.

Människorna i drömmen talar om i vilket sammanhang drömmen ska ses:

Familjemedlemmar - drömmen handlar om ditt privatliv. Arbetskamrater - drömmen handlar om din relation till dem du träffar varje dag. Okända människor - drömmen handlar om din image och hur "alla andra" upplever dig.

Tiden på dygnet talar om hur känsligt ämnet i drömmen är:

Dagsljus betyder att drömmen handlar om praktiska saker. Skymning och gryning säger att drömmen handlar om sådant du tycker är känsligt. Natt betyder att drömmen handlar om sådant du ångrar, skäms eller är rädd för.


Har du mardrömmar - skyll på din kropp

Drömmar består inte bara av minnen och upplevelser. Trots att våra kroppar är stilla när vi sover skickar nervbanorna fortfarande meddelanden fram och tillbaka om allt som händer. De nervimpulserna blir också till drömmar.

Drömmar där man faller tills man vaknar med ett ryck beror oftast på blodtrycksförändringar eller blodsockerfall. Sådana drömmar går att undvika om du exempelvis äter en halv banan innan du går och lägger dig.

Drömmar där man blir instängd och får panik beror vanligen på sömnapné – små, ofarliga, andningsuppehåll under sömnen som bryts då hjärnan skickar ut adrenalin. Det leder till att man drar in luft, men kan också skapa panikkänslor som gör att man vaknar.

Riktigt hemska mardrömmar beror oftare på fysiska tillstånd än på skuldkänslor och liknande. Förändringar av kroppens kemiska balans är den största boven.

De två vanligaste orsakerna är medicinering och ändrade alkoholvanor.


5 tips för din drömtydning

1. Det är lätt att bli lurad av känslor man får av drömmar. Om du blir skrämd är det lätt att tro att drömmen är negativ, trots att den egentligen inte är det. Beskriv drömmen för någon annan innan du tolkar den, så är det lättare att förstå vad som egentligen är viktigt.

2. Att minnas drömmar kan vara svårt. Det lättaste sättet att minnas mer är att förändra sömnrytmen. Ställ väckarklockan en kvart tidigare än vanligt så vaknar du i en annan del av drömcykeln.

3. Undvik att tyda drömmar direkt när du vaknat. Just då är risken stor att tolkningen blir alldeles för fantasifull.

4. Skriv gärna ner dina drömmar så att du kan tolka dem senare. Kom ihåg att anteckna hur du kände (inte bara vad som hände) eftersom dina känslor i drömmen styr tolkningen.

5. Drömmarna är en del av dig, de kan aldrig skada dig. Mardrömmar är ditt undermedvetnas sätt att beskriva saker i din kropp eller ditt vakna liv. Det bästa sättet att få en lugn sömn och goda drömmar är att ändra det du inte trivs med.

 

 


Dagens bästa LÅT<3




En anledning till varför jag gillar Flugger ;)


Så smaskigt..

Tycker ändå att denna dag har gått fort fram fast jag har jobbat från 10.00 till 18.00.
Men som sagt det är Fredag, tycker inte att det känns som fredag. Men,men... Vad kan man hitta på en sådan dag som idag?! - Jag har ingen aning faktiskt.. Dricka? Ta det lugnt? Får se =)
Men nu måste jag slänga i mig lite foodi,foodi(!!)

Hörs sen<3

Go' natt <3

Kom precis upp från ett varmt och härligt spa-bad.. Det satt fint! Och så har jag även bäddat rent i sängen det är nog det härligaste som finns lägga sig i en ny bäddad säng. Eller hur?! Men först innan jag lägger mig i sängen så ska jag göra en milkshake, gud så gott! <3

Juste jag om på att imorgon jobbar jag hela dagen lååång. Så kommer bli dålig uppdatering under dagen. Men jag bloggar in så fort jag kommer hem. Så oroa er icke! Men ni får sova så gott och drömma söta drömmar om mig såklart! Natti,natti...




No lenses



Varför tror folk att jag har linser?! Jag har inte det, det här är min riktiga ögon färg! Har fått höra det oftare och oftare av att folk tror att jag har linser. Men tack för komplemangerna, Jag vet att jag har vackra ögon



Puss & Kram
Sandra


Check around

Jag ska HA dessa leggins!

Kollar runt lite på nätet efter ja- ni -vet -vad?!.. KLÄDER! :D haha hittar så mycket snyggt och trendigt. ME <3
Fundera på att beställa bara lite, lite kläder denna månad.. Kommer inte bli så mycket köpande. För jag vet knappt vad jag har för kläder själv, när jag kollar i garderoben - Jaha hade jag en sån och den (a). *Rättare sagt från min sida, måste tänka på min budget* Men man kan oftast inte mot stå att köpa kläder, skor osv.. För man vill ju alltid ha nytt och för nya sig, eller hur tjejer.. ;) Ja jag tänkte väl det.



Ska bli mina :D<3

Puss & Kram
Sandra

Längtar!

God dagens min solstrålar!

Runt halv två tiden så drog jag över till Michaela. Vi satt på balkongen(i det fina vädret) och fikade samt små pratade om allt möjligt. Så mysigt. Och inte nog med det så kom vi in på att vi ska åka till Gotland i sommar. Michaela,Johan + jag och Fredrik, så vi fyra har tänkt att vi ska åka ditt eller rättare sagt jag och Michaela har planerat. =) Ska prata med grabbarna se om dom har lust att hänga med om inte så åker du och jag, Michaela Eller hur?! :D<3
Men så vi har börjat kolla på nätet vad det finns för stugor och så ska det vara för ett lämpligt pris. Kommer bli hur kul som helst.. Längtar redan, mohaha(!!)

Puss
Sandra<3






Denna vecka.

Blev en snabb promix idag. Men jag gick icke själv, jag hade ju min mobil med mig, så jag pratade i den så jag inte kände mig allt för ensam xD Men det va så skönt att gå i det underbara vädret! Och imorgon är det skolan.. JAG = SKOLTRÖTT(!) på hög nivå kan man lugnt säga.
Men på Fredag är jag ledig från skolan och det är ju hur skönt som helst. Men då ska jag jobba, så det blir iallafall inge ledighet för mig.. Åhhh!

Aja, men så här se denna vecka ut, inga direkta speciella planer, kan man säga.





OUTFIT!




VÅR

Denna dag började inte direkt så bra. För det första så försov mig till skolan (tummen ner.) Men jag fattar varför inte jag vaknar av min mobil, som jag så jävla tungt/djupt? En grej som jag måste köpa det är en väckarklocka!
Det är fan ett måste.. Om jag ska kunna gå upp på morgnarna.

Och för det andra är det sånt strålande väder ute. Fint väder = Stort leende på läpparna! :D
NU är verkligen våren hääääär :D Funderar på att gå ut och gå lite, det skulle väl inte sitta fel?!




Puss
Sandra<3


Lyssna!



Asså seriöst.. Han är fan grymmare än Whitney Houston! På allvar..
Helt sjuk, en liten kille som sjunger så GRYMT! Jag ryser.


This day

Är helt slut efter en lååång arbetsdag. PJUH! Skönt att få vara hemma, har saknat min säng så mycket :D Jag skulle nästan kunna somna nu.. Så illa är det. Men det kan jag inte göra, för jag ska upp till Lotten på en kaffe.. Har faktiskt lovat att jag ska komma!
Men idag blir det att lägga sig tidigt, har känt att det har blivit sena kvällar dom senaste veckorna, har liksom inte orkat gå upp ur sängen..Och så får det inte bara vara(!!)

Men nu tänkte jag börja fixa mig lite smått innan jag drar upp till Lotten.
Hörs sen när jag kommer hem.

LOVE and PEACE <3

Hittade bilder från 2006!!! :)



Jag,Lotten och miranda =)


Kusse och jag<3



Lotten och jag!


Snygging man vah ;)


Lotten å jag..


Puss
Sandra<3



Vad betyder MITT namn?!





Om ni vill veta vad erat namn betyder, så gå in på http://www.namntoppen.se/

Puss
Sandra<3


Haha juste ..

.. kom på att igår glömde jag berätta en grej för er. AAAAhahahhaha!..

Min mammas kille skrämde skiten ur mig. Men så här var det; Jag lyssnade på as hög musik i mitt rum. Och så tydligen knackade Tommy då som han heter på min dörr.. MEN jag hörde inte det, så precis när jag skulle vända mig om så stod han i mitt rum och jag flög bak i säng och min mobil for åt helvete och jag skrek och jag studsade och jag vet inte vad. Blev så jävla skrämd iallafall! HAHAHA.

Men han kom in i mitt rum för han skulle säga att han ställde in min sprite! .. Asså vah?! Han skrämmer skiten ut mig för att säga att han ställde in min sprite i kylen.. Ööööööh! hahha, aja!





Puss
Sandra<3






Home..

..Nu är jag äntligen hemma. Började vid 11.30 idag och slutade vid 18.00! Rätt soft dag har det varit för min del.
Och inte nog med det så har jag börjat på ett litet projekt på jobbet/praktiken. Men det får jag återkomma med senare, när den är klar. :) Det kommer bli riktigt NICE(!!)

Men nu blev precis maten klar, är dö hungrig!!
Hörs<3

Så där..

..Kom precis upp från ett varmt och härligt bad.(Så avkopplande + att jag fick massage på köpet av älskling<3) Nu blir det att kolla på Sommaren med göran, se om den filmen är bra, hoppas det(!!) =)
Men ni får sova så gott så höres vi imorgon<3




Lite bilder från bil turen:










Så snygga vi är.. SISTER's!! ;D<3





Picknick

Nu är jag hemma igen (eller har precis landat hos Johnny), har varit iväg på en lite picknick tur med Michaela och Fredrik under dagens gång. Det var riktigt mysigt och så passande till detta väder, håller ni inte med?! :D Men vi åt våran picknick, spelade kort och lyssnade på musiko. Michaela hade med sig sin data.. Men så satt vi och snackade om vad som händer på valborg och lite annat skojj! :)


Söt jag :)


Läskande!


;)


<3


Solstrålen :D


Fredrik+bilen xD

Puss
Sandra<3


Söndag

God morgon mina bloggläsare.. Sovit gott? Jag har sovit som en pingla :D

Det är strålande väder ute, håller ni inte med?! Jag känner mig för att gå ut och gå i det här underbara vädret..
Men innan jag gör något måste,måste jag städa mitt rum!! Det ser ut som ett bomb ned slag.
Men nu har inte jag tid att sitta här.. Måste sätta lite fart nu.=)
Puss<3


FILM!

Nu blir det Djävulen bär Prada på kanal 4. Hemma och myspys med älsklingen.. Ser verkligen fram emot det<3
Ska nog ta en grogg, för sällskapet skulle för Fredrik har redan börja dricka ;)

P.S Skulle egentligen upp till grannarna och kolla på filmen, men har inte fått något samtal :/ Får ta det en annan dag Michaela.. ;)<3





HEMMA

Äntligen hemma.. SKÖNT!

Haha OM min pappa blev överraskad, han blev sjukt glad när vi kom. Det är ju härligt!
Btw, jag körde bil :D från grusvägen och 3km in till stugan.. SKIT KUL! Längtar som fan tills jag ska ta mitt körkort!
Men,men som sagt det är lördags kväll och som jag skrev igår det ska bli en lugn och avkopplande helg! Hittills har det varit det.. Jag verkligen njuter,hihi.. Men ni får ha en trevligt lördag så bloggar jag in senare<3

Pix+Video:








Efter min körning..hahah, så skitig är väl inte bilen ;)






Dags att dra...

GOD MORGON!

Nu är det dags för mig och Fredrik att dra iväg. -Vart har ni tänkt att åka?!.. Hihi vi ska nämligen till pappsens land och våldgästa! Guuh så kul :D Han kommer bli så chockad! TIHIHII!
Men nu måste vi sticka.. Hörs sen!<3

OUTFIT!



Photo pix


JAG OCH ÄLSKLING<3

 



MAMMA OCH TOMMY!

 

Puss Sandra<3


Mys fredag!





Mmmmm, så gott<3



Fredag!

Denna vecka har gått så fort.. asså seriöst, helt sjukt!

Men iallafall idag kom min pluttinutt och hämtade mig på jobbet, slutade som sagt kl:18.00. Hans kusiner var också med Noel och Matilda =).. Söt ungar! Så dom var på mitt jobb. Kan ni gissa var dom var någonstans? Jo i lekhörnan. Och på tavlan där så ritade dom bild på mig och Fredrik, Hahaha visst är det likt! ;)

Åt middag för typ en timma sedan. Och som sagt det är FREDAG!! Men det blir inget röj/festande (denna helg). Utan denna dag ska jag umgås med familjen och dricka lite och ha kul.. Hihi!! Känner att jag är helt slut i kroppen, efter en hel veckas arbete. PUH! Jag ska verkligen KOPPLA AV denna helg, känner att det skulle behövas! =)
Så man är pigg och allaert till nästa week..
Hörs sen<3






Flugger bjöd på tårta idag :D




<3

Nu blir det sängen så..



Puss<3

Torsdag

Sorry för dålig uppdatering idag.

Men jag har verkligen inte haft tid. Har jobbat hela dagen lång och sen hem typ fixade mig smått och åt lite. Efter det drog jag upp till Lotten och drack kaffe och kollade på Sveriges värsta bilförare sen kom plutten och hämtade mig och NU hemma igen. PUH! Dags för lite avkoppling kanske?! - JA TACK!
Kvällens att göra;










Onsdags kväll

ÅH herregud vilken dag.. Först gick dagen så otroligt segt.. Fanns inte så mycket att göra, kom nån gång i timmen en kund in. Men sen vände allt sig när det var en halv timme kvar till stängning då rusade det in kunder. HJÄLP tänkte jag.
Men allt gick till sin väg, så det var ju bra! =)

Jag kom precis upp från ett varmt skönt bad. För jag har varit så frusen under dagen lite smått. Har bäddat ner mig i sängen och nu väntar jag på att Andra Avenyn ska börja kl:21.00. Sen efter det blir det sooooooova! Känner mig helt slut i kroppen och trött som fan(!!)
Puss<3





Hmm..

Det blev inget morgon-inlägg imorse, för att jag försov mig, OPPS! Men det var bara 30minuter.. inte så farligt!

Men huvud saken att jag kom till jobbet.. Och det tog mig ungefär 37minuter att komma hit (Kanske lite till?). Men jag försökte verkligen skynda mig på för att Daniel sa om du är här inom 30 min då får du 1000kr. Hahah men det blev no money..

Iallafall funderar på vad jag ska köpa för något att äta till lunch! Jag har ingen aning.. Får se vad det blir, helt enkelt =) Men först en cigg på det här, sen går jag in och handlar!
Hörs sen<3


Natti natt<3

Ny duschad och fräsch på nytt =) HÄRLIGT! Men nu blir det krypa ner i sängen och gosa med plutten och försöka tigga till sig lite massage! Tror ni jag lyckas? De tror jag :D Sen blir det sova..

Bloggar in på morgon tippen om jag har tid till det! Men ni får sova så gott och drömma söta drömmar om mig! :D<3



Tisdag...


Har jobbat idag från kl:10.00-18.00 och så kommer det fortsätta veckan ut.
Men jag har hunnit hem och slängde i mig mat sen iväg till Johnny, och nu sitter jag här å väntar på att kaffet ska bli klart. =)
Btw min rosa bikini har kommit idag, ååh den är så GRRR! ;)
Hörs sen<3





Svar på tal..

Har precis ätit morötter. Då undrar ni säkert, varför det?
Jo, det är nämligen så att om man äter en-två morötter om dagen så får man bättre pigment. Om man nu vill bli lite mer extra brunare under sommaren när man solar. - Bra va? =)
Plus att det är bra för kroppen att äta morötter för det är A-vitamin i det. (Tummen upp)
Så nu vet ni vad ni ska ät en gång om dagen..morötter!!!




Puss
Sandra<3



Måndag

Asså fy fan..Det är SNÖ ut! Kan snön aldrig försvinna eller?
Aja, det suger att det är sånt JÄVLA-PISS-BLÄ-VÄDER! Fram med vinterjackorna igen då?!

Men vad är det som händer idag?!- Måndag(Röd dag), det händer väl inte så mycket.. Kanske blir en sväng upp till Michaela och Johan? Bara vara hemma? ingen aning, får ta dagen som den kommer =)
Men nu börjar Skattkammarplaneten på kanal 1 Så det blir väl se på den, sen kanske börja tänka på att göra ordning sig lite.

Hörs sen<3


GOD NATT!

Kom upp ur badet för ett tag sen, trodde verkligen inte att klockan var så hääääär mycket :O Fick en chock när jag kollade på klockan! Nu är det bara att bädda ner sig och sova, HÄRLIGT!
Hörs imorgon.. Eller, senare under denna dag rättare sagt!<3




Vill ha..



Visst är dom snygga?! :D


Vill ha sommar NUUUUU!

Kollade igenom  alla mina bilder och rensade och tog bort. Men där emot är jag inte klar än. Har hur mycket bilder som helst!
Men så hittade jag den här SOMMAR bilden, åh, ser så förbannat härligt ut. Tycker inte ni också det? Vet att ni tycker det innerst inne ;-) Men det är inte så långt kvar till den riktiga sommaren, ska bara ta igenom oss våren  nu.
Vill inte ni också ha sommar?!


Jag och älskling 09 <3



Puss
Sandra<3




Test

Var bara tvungen att gå in på http://korkortonline.se/teoritest/ och kolla se hur mycket jag kunde på teori provet. (Om jag säger så här; har inte pluggat ett dugg, allt vart nästan bara en ren gissning!) Tyckte ändå att jag lyckades ganska så bra;)
Men efter när jag gjorde mitt så ville Jocke testa. Och han fick inte så mycket mer än mig, och han har ändå PLUGGAT(!!)

Mitt resultat:




Jockes resultat:




Puss
Sandra<3




Dagens outfit:



Så sööt jag är :)



Av: http://pernillarosaadhd.blogg.se/




Svar:
Naw gumman, FAN vad söt du är! Vet inte vad jag ska säga, blir nästan tårögd. (Jag blir helt rörd, rättare sagt!) Så gulligt av dig, tack gummsi det värmer!
I'm you'r big sis and you are my lill sis 4-ever<3
//Sandra








God morgon..

Vaknade för ett litet tag sedan med ett stort leende på läpparna :D Antagligen för att det är sånt strålande väder ute! Och när det är strålande väder ute så är det = Grillning! Håller ni inte med? Så idag blir det över till svärmor och svärfar å grilla. MYS!<3
Hörs sen<3


I love surprise =)

Nu äntligen har min älskling kommit hem från Elmia! Det är sån där bil träff "typ" som ligger i Jönköping. Han har varit borta sen kl:07.00 imorse :o Men så kom han hem med en överraskning till mig =) Älskar överraskningar :D
Visst är den fin, den ska jag ha i min bil sen. Det är inte så långt kvar(!!) Ni ser väl vilken som är min? Den rosa så klart.. Hihi! Så gjorde han även en till sig själv som ni ser.

Men,men ikväll blir det LUGN KVÄLL! Jag och Fredrik ska burra ner oss i sängen och kolla på Rush hour 3. Som nästan precis har börjat. =)<3




Det här är mina påsk-presenter :)



GLAD PÅSK PÅ ER!




Igår kvällen..

..Ojoj, jag vet inte hur ska jag börja berätta min fredags kväll/natt!
Men det började med att jag och Lotten var hemma hos henne, även Sanna (lottens syster.)
Vi satt och för krökade och så kom vi in på samtals ämnet hys. Vi tog upp gamla minnen om det vad jag och lotten hade gjort under "fjortis tiderna" Asså kan säga jag fattar inte hur sjuka och dumma i huvudet vi va.. MEN det ska jag inte gå in på detalj hära iallafall. Nyfikna? Kan förstå det, men tyvärr(!!)

Men sen när klockan börja luta sig på tio slaget så rullade vi ner till Passione och fortsatte dricka då förstås,hii!
Men jag blev så galen på dom som äger stället.. Efetr som att min mammas killa brukar vara dj där så får jag alltid dricka gratis. Men bara för han inte är där så fick jag typ ingen rabatt heller, det var väl 9kr hit eller ditt bara. SNÅLA JÄVLAR! Men jag hotade dom lite grann, opps! Men whatever..
Men kväll slutade med att jag fick krama om toaletten typ hela natten, fii fan vad jag mådde dåligt. Och jag som skulle upp och jobba idag. Faktiskt så kom jag upp.. Helt otroligt! Men jag kan säga att jag mådde fan inge bra. Ska aldrig mer dricka dagen innan man ska jobba. Och ta åt er på den grejen. Men nu mår jag faktiskt bättre, må jag säga. Men magen känns fortfarande tom.. Måste nog slänga i mig lite mat.
Men så såg vi kväll/natt ut. Det var verkligen en lyckad kväll.. Tills jag kom hem rättare sagt.


Hos Lotten:












Passione:





Video'n:







Puss<3

Äntligen klar!










Puss, från mig<3

Lååångfredag!


God dag alla glada :)
Idag är det som sagt långfredag, och imorgon är det påskafton. Tiden går så fort fram..



Men iallafall jag är så otroligt stressad. Jag vakande runt ett tiden då när lotten ringde. Sen har bara timmarna rullar iväg för inget liksom. Och ikväll ska Jag, Lotten och Emmi till Passi (Passione.)
Och jag har inte ens börjat fixa mig eller något! Har letat efter kläder och skor i typ en timme. Problemet är att jag kommer aldrig fram till något beslut!! Det gör mig gaaalen! Om ungefär två timmar ska jag vara hos lotten och börja för kröka! :O Kommer jag hinna eller kommer jag inte?!

Aja, nu måste jag fortsätta stressa ihjäl MIG! Bloggar in innan jag går.. Om jag får tid över till det!<3




Jag är på ett stålande humör :D






Många vår pussar :D<3


Fan vad skööönt med




Naglar

CHECK!



Pussilipuss<3

Torsdag..

Kan ni gissa vad det är för dag idag?! ;)  1 april, då får man luras, hihi vad skojj! Håller ni inte med?

Men,men kom precis hem från en åk tur med Michaela och Fredrik. Först åkte vi till Tumba för jag var tvungen att köpa en liten present till min älskling. Vi har faktiskt 5 månader idag och det är inget april skämt!
Sen efter det så blev det Ica maxi och köpte massa gooodis till påskäggen. :D  Sen var det på tiden att jag köpte en limpa. Några veckor fram är räddade(!!)



Puss
Sandra<3

Set up:






RSS 2.0