6 dagars uppdatering

Ojski pojski.. Har ju inte bloggat på nästan en vecka! Men jag har verken haft tid eller lust till att ta mig den tiden som det behövs och börja skriv. Men nu idag kände jag att jag fick den tiden så det är väl lika att sätta igång.

 

Förra veckan:

 

Onsdag: Jobbade i (kungens kurva butiken.)

Torsdag: Löning!

Fredag: Jobbade i (Huddinge butiken)

Lördag: Jobbade, Clue o Lotten kom och hämtade mig. Han skjusade oss hem till lotten för att hon skulle hem och fixa sig, sen drog vi hem till mig för att jag skulle fixa mig och även så började vi förkröka. Så kom även Johanna och Linn hem till mig. Vi förade, snackade och lyssna på musik. Sen så var vi tvunga att dra mot Alvik till Eroticmässan.

När vi kom fram till porrmässan så det första vi gjorde det var att gå till baren och beställa varsin dricka sen gick vi runt och kollade på alla roliga leksaker. Och även köpte en del grejer.. :) Men vi missade dom manloga stripporna. Såg bara kvinnliga. Men sen så tickar klockan och jag o Lotten tänkte dra ut på krogen, med en massa doldos och grejer i väskan. Men vi förvarnade dom iafall dom skulle kolla i väskan. ;) haha!  Men vi drog till "Underbara bra" som krogen heter. Kom in grattis och även inte behövde betala upphängning. V.I.P ;)

Men jag och Lottten vi dansade av oss en hel del och hade så jävla kul.. Som vi alltid har när vi är ute. :D Du och jag, Lotten! Min BBF <3

 

 

Söndag: Vi kom hem vid tre på natten tror jag. Men skulle ju ställa tillbaka klockan en timme och jag visste inte om min mobil hade gjort det automatiskt eller om jag var tvungen att göra det själv. Så man blev lite snurrig. Men alla krogar hade öppet en timme längre. ;) Sov iallafall inget när jag kom hem typ. Så fort jag somna vakande jag. Det måste vara dom där jäkla redbull vodka som gör att man inte kan sova. Jobbigt läge!

 

Denna vecka:

Måndag (idag) :

Idag vakande jag vid klockan ett. Skönt att få sova ut. Men jag funderar på att gå och lägga mig igen. Känner mig lite smått trött seg. Eller bara villa någon timme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0