Dag 17 - Min drömresa


Åh, det skulle vara att åka med Royal Caribbean kryssning. Det skulle vara så underbart att få åka den med den man är tillsammans med. Så romantisktare än det kan det inte bli. Men det smakar som det kostar. Men det är varenda krona värd! Det skulle vara en sån otrolig upplevelse.


Fakta:

Royal Caribbean har 21 moderna fartyg och erbjuder kryssningar till närmare 300 spännande resemål över hela världen. Vi har avresor varje vecka året runt. Vi erbjuder allt från tropiska paradisöar i Karibien och imponerande landskap i Alaska till exotiska hamnar i Syd-Amerika och Mexico till hamnar fulla med kultur och historia i Medelhavet och Asien.

Ombord:

15 däck med aktiviteter, underhållning och olika hyttalternativ.Top Deck Aqua-center, inklusive: – FlowRider®, världens första surfpark ombord, där du kan åka på vågorna i en surfsimulator. En interaktiv fontän, pool och två varmbadpooler – En särskild sportpool för alla former av organiserade spel och aktiviteter. Solarium. 135 meter shopping, restauranger och underhållning. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0